- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
S3R6PH
tag
Köszönöm a türelmedet.
Tehát az Android 4.2 (.67) Rootolásánál nemkell akkor semmilyen ROM-ot felrakni mert éppmost flasheltem frissen 4.2.2-re, csak simán folytatom a második lépésnél.
Ha meg az előre rootolt Android 4.3 tiszta telepítését (10.4.B.0.569) akarom véghezvinni akkor felsem kell raknom a Busybox X-et.
Ígyvan?
-
S3R6PH
tag
Köszi a válaszodat.
Nemis akarom tudni hogy miért. Nemérdekel, csak működjön!
Engem ezek a lépések érdekelnek, mert nemtudom hogy mit csináljak:
első lépésnél, hogy Telepítsük tisztán fel a ROM-ot, de melyik romot ha most flasheltem 4.2.2-re?
És ezt a Busybox X-et melyik lépésnél tegyen fel, ha tényleg kell, is mikor töröljem (melyik lépésnél) hogy neokozzon bootlopot.
-
törölt tag
Azt én is kipróbáltam annó az Xperia T-n, de valamiért a képek betöltésénél állandóan lefagyott.
Tuti user error volt, de azóta a gyárit használom.Ám nem akarsz majd valamilyen leírást az általad használt appokról? Biztos vagyok benne, hogy sok olyat használsz, ami nekünk is jól jönne, csak mi nem tudunk róla.
Esetleg első hsz.-be is benne lehetne. Semmi cifra csak azz név, meg két szó, hogy mégis mi az.
És már a root sem akadály
ha egyszer van kis időd, én nagyon megköszönném!
-
törölt tag
A gépekkel is ugyanaz a helyzet, mint az okostelefonokkal. Ha nem állítja be megfelelően az ember illetve ezernyi dolgot futtat, akkor akadni fog. Jó, nyilván vannak esetek amikor a fejed tetejére is állhatsz, akkor is összefossa magát a telefon. Ilyen pl. a Galaxy Pocket Neo. 4.2.1-es droiddal, 512-es rammal. Normális ROM-ot el sem ér az ember rá.
-
törölt tag
Az apk-ba alaphangon onnantól, hogy warez/torrent/DC/stb. forrásból van, már nem tudni semmit! Esetleg, ha a crackernek van külön oldala illetve, ha Ő saját maga posztolja, csak akkor! Különben minden noname jött-ment belenyúlhat. Főleg mióta van MasterCardMobile és így megéri vadászni...
Az elindulási problémák még viszonylag megoldhatóak. A probléma az inkább, hogy a törés sértheti magát az alap apk-t ami leállhat hibával. S jó droid szokás szerint nincs infó, hogy az X-ik sor Y-ik karaktere hibás. Innentől szintén szívás!
Ja és az update sem szokta ezt megoldani a már említett problémák miatt.A multi engem nem zavar, másokat viszont tudom, hogy erőteljesen igen.
-
S3R6PH
tag
Nem lusták csak hülyék. Nagy az Isten állatkertje.
Nos én teljesen megvagyok elégedve a sajét Z-mel. Ismerem a korlátait és a Pozitívumait.
Születésnapom alkalmából épp most kaptam hozzá egy 4200mAh tokot amivel NAGYON megvagyok elégedve!A probléma amivel zaklatlak titeket srácok az csupán annyi, hogy a páromtól kaptam karácsonyra egy MogaPRO GamePAD-ot ami qrvajó lenne ha éppen csak officiálisan többmint 170 játékot támogatna (a Marketen kb.: 2000 játék és aplikáció létezik az androidos telefonokra) és amikor megtudtam hogy ROOT-olt állapotban mire képes a telóm (ebből a 2000-ből legalább 1500 shimán) akkor gondoltam, mért ne!
A PSP-met is magamnak törtem fel anno. (1000-es széria)
Csakhát ugyebár egy picit paranoiás is vagyok merthát mindenütt erről beszélnek, hogy a ROOT-olás mien f@sza, csak ha nemfigyelsz akkor könnyen szétcseszed vele a telód.
Azt visszont nemszeretnénk, ugyebár....(meg a PSP nem Android)
Ezért van szükségem 100%-os bizonyosságra, hogy amit csinálok azzal nem b@szom szét a telefonom.
Ezért ma bementem pár mobilos szaküzletbe utánnajárni, hogy megtudnák e ROOT-oni a telóm ha én nem merem.
Egy helyen azt mondták, hogy hozza vissza jövő héten, beszerezzük a szükséges programokat.
De a legtöbb helyen azt, hogy: Isten ments! Szét b@sszák az alaplapot vele! A ROOT-olás az túl veszélyes!
Nos nektek mint hozzáértő embereknek mi a véleményetek erről?
Mert nekem nagyon kell aza Qrva ROOT ACCESS!!!
-
törölt tag
Alapból a logikátlanság a fájdalmas! Az még oké, hogy rákérdez, hogy melyik a legutolsó ROM ami elérhető, mivel időközben bármi jöhetett volna ami az összefoglalóba esetleg nem kerül bele. Na, de az üzemidő kérdés?!
Nyilván a Z nem egy akksibajnok. Arra ott van pl. a Galaxy S4, esetleg a Note 2 vagy bármi más telefon. Viszont a user használatától függ ugye - értelemszerűen -, hogy mennyit fog bírni az akksi! Ha csak felnéz és e-mailezik, esetleg Facebook és zenét hallgat akkor akár másfél nap is lehet. Feltéve, ha nem megy a folyamatos szinkronizáció... Ezen kívül, ha a multitaskba otthagyja az összes cuccot amiből ki-be lép, akkor az is öli az akksit.
Ezen kívül azt is elfelejtik sokan, hogy az állandóan pörgő mobilnet is öli az akksit. S, ha már meleg az a szerencsétlen készülék akkor nem ártana pihentetni, mivel minél melegebb annál jobban merül az akksi.
Na, de ezt még hányszor kellene leírni?
Egyszer elmegy, kétszer és háromszor is. De amikor a huszadik ember téved ide és kérdezi el ugyanazt az azért már sok!Még valami. Egy dolgot megfigyeltem az idők során. Aki vesz egy 100-200 ezres telefont, azon emberek több, mint fele baromira hülye a készülékhez! Ez akkor jön elő, amikor épp nem ért valamit és egyből rohan a fórumokra kérdezősködni. Aztán mi a vége? "Jó akkor hagyjuk..."
Pont tegnap egy Sony fórumba botlottam. Mivel láttam, hogy a Z-nek küülön topicja van így bátorkodtam belesni, hátha van valami jó/friss infó. De se jó, se friss nem volt...Cserébe viszont fogadott a következő (másolom ám):
gyuri26 - "most vettem egy zt és az a kérdésem h miér melekszik a telefon amikor csak jutubbozok?????"
Noel (válasza gyuri26-nak) - "az nem jó vidd vissza és gariba megcsinálják mert nem szabad melegednie"
évicica - "honan tudom meg, hogy mekkora a telóm betekintési szöge????"
shadow - "updateltem a telefont 4.3-ra de ez csak jelly maradt -.- a k*cs*g sony akkor miért írja a Z oldalán h kitkatt a next versio??? ez egy szar telefon!!!!! ne vegyen senki!!!!!!!!!!"Szerintem önmagáért beszél...
-
S3R6PH
tag
WTF?!?
Akkor most mégegyszer előről:
- downgradelem a telót 4.3-ról flashel 4.2-re, ezzel a lépéssel: (1. Telepítsük tisztán fel a ROM-ot (Pl: Flashtool-al))?
- ROOT:
- USB debung mode bekapcs
- vroot letölt, -kicsomagol, -root.cmd futtatása
- BusyboxX telepítése Play-ről
- CWM telepítése
- BusyboxX eltávolítása
- 4.3 telepítése előROOTolt 4.2-re:
- flashable.zip az sdcard0-ra
- Stripped.ftf a flashtool/firmwares mappába
- start CWM majd flashable.zip
- Wipe data/Factory reset (ezzel akkor minden adat veszik a telómról?)
- Flashtoolal flasheljük fel a Stripped.ftf-et.
- telefon bekapcs majd a végén ROOTfix
Nah most már jó? Szenteljem rám valaki egy kis figyelmet. Bocsi hogy ilyen nehezen tanulok, de a leírás tényleg elég kusza, eggyáltalán nem összefüggő.
Seggítsen valaki hogy akkor ez így jó ?!?
-
hanati64
tag
backupom nincs, gravityboxra nem gondoltam
Az a gondom vele, hogy a legtöbb képet csak megnyújtja függőlegesen, vagy csak a kép egy része van a teljes kijelzőn.
Ha viszont én készítek egy fotót és azt megvágom az teljesen klassz.
Ha egy nem telefonnal készült képet vágok meg, az meg valamelyik jó, valamelyiknél meg szintén csak egy része van a teljes kijelzőn. -
-
Smiro
senior tag
Látva, hogy csinál olyan képeket, mint egy jobb bridge, vagy belépő szintű tükrös, én meg azon a véleményen vagyok, hogy inkább a telefonomat használom ki, mint hogy több kacatot cipeljek. Ráadásul külön mikro sd tárolóhelye van, önállóan is lehet használni - bár akkor nem látjuk, milyen kép készült -, felhőbe nyomhatjuk a képet, stb. Oké, egyes fényképezőgéppel is lehet felhőbe nyomni, csak ahhoz más jellegű hálózati kapcsolat kell, arról nem is beszélve, hogy egy powerbankkal szükség esetén tölthető, akárcsak a teló. Míg egy géphez pótakku kell arany áron. No de a lényeg az, hogy van választási lehetőség és ettől színes a világ. (Lányomat szintén nem lehet meggyőzni, most nyitom a buxát egy haladó tükrösre 2 kit obival, vagy utazóval. Én vigigjártam ezt az utat - amióta fotózgatok 45 év eltelt lassan - és rájöttem, hogy hobbi szinten egy erősebb zoommal ellátott bridge bőven jó (a Sony nagy érzékelős bridge gépe a legjobb, de az kb. 350 ezerben fáj), amióta pedig kijött a Sony újdonság, nálam az lesz a favorit. Mondjuk a kereső akkor is fog hiányozni, de meg lehet szokni.
-
szityu161
tag
Nem tudom, nekem ez a felállás amit a képen küldtem nekem tökéletesen megfelelt. Leszedem, megnézem milyen az a Swift, de nekem az előző xperiámon is ez volt a megszokott, és egyszerűen nem tudom hová tenni, miért tüntették el a 4.3-ból. Jó persze, gondolom az is benne van a pakliban hogy rég eltűntek a nyomógombos telefonok amin 1 gomb 3 betű volt a kiosztás, és egyre többen átálltak ezekhez az elfektetett billentyűkiosztáshoz és hasonlókhoz aztán úgy gondolták ez elavult. Nem tudom miben szar a gyári, nekem ez megfelelt.
Gondoltam kiszedem a régi romból és 4.3-ba belerakom.
Persze... Én kis naiv
Sajnos nem jött össze
-
szityu161
tag
Tudom hogy az itt van a mellettem. Mégsem az én világom a sok kis apró gomb. Na meg az ékezeteknél a tartsd a betűn az ujjad és mire felkinálja az ékezetek közül húzd a keresett betűre. Ezzel a régi kevés gombos variációval ezerszer gyorsabban megirok mindent folyamatosan nyomogatva
Lényeg a lényeg hogy nekem ez a kényelmes, és maga a 4.3 nem tartalmazza ha tiszta telepitéssel rakom fel a romot, nem pedig rá frissitéssel.
-
Yoshida
aktív tag
Ezt hogy csinálják, hogy lassabban tölt az utángyártott dokkoló, mint a gyári? A gyári usb töltőt rádugva a kínai dokkolóra is lassú? Azt hittem csak pár vezeték van a dokkolóban az usb csati, és a töltő érintkező között, és kész. Meg egy darab müanyag.
Üzemidő: Nekem 4.2.2-n is jó volt, de 4.3-on talán tényleg jobb lett kicsit. Hétfő reggel leszedtem töltőről, igaz én 2g-n (edge) használom alapból, mert nem nagyon netezek rajta, sync be van kapcsolva, hangouts, facebook üzik, emailek jönnek mennek, időkép weboldalát szoktam nézni neten (edge bőven elég
), és kedd este tehát a második nap végén még 66% -on volt. Igaz most nem nagyon használtam, szal kijelzőidő max 1-2 óra lehetett... (idle fogyasztása nagyon jó a Z-nek)
Amit észrevettem hogy egy nap alatt leszívja, az a 3g + skype.
-
-
Smiro
senior tag
Szerintem is, a teljes cikk elolvasása alap, a kamera használat miatt pedig szinte kötelező annak, aki fotózásra is használja az okost. Mellesleg a cikk óta a képminőség is csak javult
Nálam a bridge gépet nyugdíjazta, főleg az utóbb megjelent "motion"-féle progikkal lett szuper. Ha meg majd lejjebb viszik a QX 100 árát, vagy kidobják az IP változatot, na akkor lesz csak az igazi! Volt módom kipróbálni, szerintem a belépő szintű tükröst veri, a felhasználhatóság (távirányíthatóság, stb.) pedig számomra egyértelmű irány a jövőt illetően a hobbifotózás terén.
-
-
törölt tag
Nálam is jó.
Ám tölthető a Timeshift burst camera app hits the Play Store -
m.hegyi
tag
Lehet félreértettél. Mikor kivettem a dobozból, volt a keszuleken 2 fólia (1 fólia, aminek az oldalán volt egy kis pöcök, amivel lehúzom és alatta van egy gyári, amit nehezebb leszedni, mint a felsőt). Mikor rajta volt mindkét fólia, elég zajos volt a kép. Gsm-ben raktak fel egy matt fóliát, de ugyanolyan zajos a kép, ha nem jobban.. De a matt fólia alatt ott van egy gyári. Fényes fóliával is ilyen zajos a kép, mert ezzel a mattal teljesen elvezhetetlen.. (Azért raktam az alapra egy másikat, mert olvastam itt, hogy a Sony felirat a fólián van, így nem akartam, hogy baja legyen, a későbbiekben ne kelljen a Sony feliratosat leszedni.)
-
m.hegyi
tag
Pont most találtam meg. De köszi azért.
Lenne egy másik kérdésem: Elmentem egy gsm-be fóliát rakattam rá. Ott szedtük le a készülékről a vastag alap fóliát, és rárakta a srác a mattot. De így nagyon csúnya a kijelző. Nagyon nagyon zajos. Ez csak a matt fólia miatt van, nem? Gondolom a fényes fóliával nem lenne ilyen. -
njnl
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest