- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz
motkany91 #46863 üzenetére
Ha jól el vagy a mostani állapotában, és nem érzed hiányát igazából semminek, akkor valószínűleg felesleges lenne a frissítés.
Ha lenne valamilyen alkalmazás, amit szeretnél a telódra tenni, de a jelenlegi FW miatt ez nem megy, akkor gondold át, hogy az adott alkalmazás miatt érdemes-e nekikezdeni.
Ha független a telód, akkor a KIES elméletileg felajánlja a frissítést, és megmaradnak az eddigi alkalmazásaid is a frissítés után. Ha nem így lenne, akkor a Multiloader segít, de utána kezdheted a cuccaidat visszapakolni. -
bokrosolajos
őstag
válasz
motkany91 #46863 üzenetére
Nem érdemes frissíteni, de nincs is mire, az 1.2 csak a warez miatt jött ki, egyébként egy gányolás.
Nem feltétlen neked, de ha van türelmed, ne most add el a telefont, amint itt a bada 2 hónapokon belül, emelkedhet az ára!
Azt még érdemes lecserélni, de kockázatos, mert ha fagyogatós lesz, akkor még kevesebbet fog érni a teló, ráadásul addigra itt a III.
Már csak a fanatikusok hisznek a
sikerbenfeltámadásban, a többiek csak remélik! -
leslieke
Jómunkásember
-
-
Polllen
félisten
válasz
motkany91 #32428 üzenetére
Én még soha sem találkoztam ezzel a saját wave-men...
Utoljára úgy 2 hete volt újraindítva és semmi döcögés.
Egy galibám volt eddig, egy widget, amikor frissítette magát teljesen belassította a vasat... Töröltem, azóta minden ok.
Mivel nem tudom, hogy a progi v az os hibája, így...
milyen firm van fent?
Aktív témák
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest