- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
vtechun #14250 üzenetére
Megoldódott!
Win7 driver összeakadás gond lehetett szerintem, mert ameddig a beépített Win7-es szoftverével nem kerestem rá addig állt fent a probléma. Miután a beépített win7 szoftver megtalálta a routert, onnantól kezdve jó lett, és a NETGEAR szoftvere is látta. Szóval igazad volt..a NETGEAR saját progija kavart be.
De most már minden jó, teló is, gép is, Wi-Fi-n "lóg".Wave szereti, a pc meg majd meglátjuk...Remélem elégedett leszek a NETGEAR-rel.
-
zack
nagyúr
válasz
vtechun #14245 üzenetére
Semmi köze hozzá...De végülis 1-2 napot szépen eltémázgattunk rajta. Szinte mindenki. Biztos nem voltál itt. Egyébként pedig annyira sok a még ennyire sem kapcsolódó téma, hogy nem hiszem hogy ez annyira nagy gond lenne hogy szorosan nem kapcsolódik ide.
Egyébként pedig abból indult ki, hogy milyen Wi-Fi routert vegyek, ami szereti a Wave-et. Ez pedig szorosan is ide kapcsolódik.Router egyébként működik, mert a Wave-vel tudok csatlakozni hozzá, és megy a net is hibátlanul. Az USB vevőnél van valami gebasz, ő is látja a saját hálózatot, rákattintok, de valamiért továbbra is a tálcán a "disconnected" felirat szerepel. Valamiért nem kapcsolódik az USB a routerhez, de nincs error..szóval valami beállítási gond lehet.
USB vevő: NETGEAR WPN111
Router: NETGEAR WPN824 -
Kis@
tag
-
-
hannibal7
csendes tag
válasz
vtechun #8378 üzenetére
Köszönöm a segítségeket, megoldódott a probléma. a jelszót kisbetűvel írtam, drága nővérem nem mondta...zseniális...
Más: a yahoo-s mailfiókom nem akarja beállítani :S mit kéne tennem?
Egyébként írjátok többen is, hogy olvassák vissza fórumot, ha nem tudnak valamit. Na eddig olvastam a fórumot, jópár ezres határt átléptem, de mivel most vettem meg a telefont, nagyon nem tudok sokmindent, visszakeresni meg lehetetlen. Így szerintem hasznosabb lenne az a fórum, amit már ketten is indítottak, ahol témákra van szedve, ahol rá lehet keresni egy-egy kérdésre, mert itt max oldalanként tudom megtenni, így is 200 hozzászólásonként van a tördelés, és 45 oldalt nem lehet végigkeresni...
üdv nektekés boldog augusztus 20-át
-
zack
nagyúr
válasz
vtechun #8478 üzenetére
Miért lenne szánalmas?
Nem használok se facebook-ot se twitter-t. Msn se létszükség mert aki tud úgyis felhív, vagy sms-t küld. Én is és az ismeretségi köröm is kinőtt már ebből, nem 20 évesek vagyunk. Nekem nem ezektől az alkalmazásoktól okosteló a Wave, és nem is ezek miatt vettem. Vagy fejest kellene ugranom a földszintről mert ezek a szolgáltatások még nem elérhetőek?
-
válasz
vtechun #8302 üzenetére
Nem a Mass Storage lőtte ki, félreértettél, csak az End All Apps gomb.
Szóval az enyém is úgy viselkedik mint a többiAzaz idiótán. Mondjuk még mindig jobb, mint az SE butafonok (pl. Aino), amiknek újra kell indulniuk offline módban a Mass Storage-hez, aztán még egy reboot a normál módhoz vissza.
-
Varszegig
veterán
válasz
vtechun #8302 üzenetére
miért is?
hidd el nem lövi ki a háttér mód. (A minden alkalmazás bezár az igen de mi a fenének azt nyomkodni?)
a úgysem a főképernyőn vagyok, lőjje ki, aztán, ha megint arra járrok töltse be, stb,
Nem lenne jó, egy netet használó widget bekapcsolskor 2-3 mp-ig töltődik, engem idegesítene, ha a menüből kilépve mindig várnom kéne. Hidd el, így jó ez.
-
válasz
vtechun #8249 üzenetére
Nekem az 1.6al lassabb volt, mint a mostani 2.1el, pedig az is Cyanogenmod ROM volt (meg még csomó mást is próbáltam.
Mióta csináltam neki egy 96MB-s swap-et egy Class6 SDHC-n + a Compcache is be van kapcsolva, azóta egész gyors, tulajdonképpen kielégítő sokmindenhez és így a RAM is elég.
De azért érezni, hogy lassabb, Wave-nél biztosan.
Az állandó 3G-vel viszont funkcionálisan gyakorlatilag mindent tud, amit egy Desire. -
sede7
tag
válasz
vtechun #8164 üzenetére
vtechun: Két hét után?
De tényleg, milyen idősek? Nekem egy HP (Compaq) 6710b-m van (asszem
).
Ami plusz dühítő, hogy már két adaptert küldtem gallyra, mert nem bírják a szállítást. 10e a gyári...zack: mit ajánlasz elsősorban telefonálásra, főleg autóban (vagy főzés közben
)? Teljesen tehát ne zárja ki a külvilágot, de adott esetben lehessen zenét is hallgatni vele elfogadhatóan. És persze túl sokat sem szeretnék kiadni érte
Köszi!
-
peterk
senior tag
válasz
vtechun #8114 üzenetére
Összehasonlítási alapom nincs, de egy nagyon valószínű tippem igen: A wave bírja tovább.
Az oka is egyszerű: A hardver szinte teljesen megegyezik, az akksi is ugyanakkora, a különbség lényegében csak annyi, hogy a Galaxy S kijelzője nagyobb, márpedig a kijelző az egyik fő akkuzabáló (még akkor is, ha a samuled összehasonlításban a legtakarékosabb).
-
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
vtechun #8052 üzenetére
"külföldi fórumon nem volt erről szó?"
A maximum, amit találtam, egy olyan, ahol egy koreai csákó osztotta az észt, amúgy samsung supportos. Magyarázott nagyban valakinek, aki a social hubról kérdezett tőle. Hogy így a SH, meg úgy a SH, meg így kell előjönni a menüben, meg úgy kell előjönni, és a saját telefonjáról még screenshotokat is betett. Persze neki megy... Mondom: te könnyen vagy bazmeg...
Szóval olyat sajnos nem találtam, amit kérdeztél.Ja, még valami: olyan utalást is találtam (miután kérdezték, hogy és akkor ezt most hogy is élesítsük). Ha jól rémlik, ugyanez a samsungos csávó írta, hogy a saját szolgáltatódtól kérd, hogy aktiválja a social hubot. Az illető megkérdezte a szolgáltatóját, ahol az ügyfélszolga nagyon készséges volt, és úgy tűnt, képben is van. Azt a felvilágosítást adta, hogy nem szolgáltatófüggő lesz a dolog. Ergo amink van, az egy nagy semmi, ellentmondásos információkkal tűzdelve.
-
zack
nagyúr
válasz
vtechun #8008 üzenetére
Nálam még sosem jött elő JF1-es firmware-rel a böngésző hiba. A videófelvétel gond meg nálam és egy másik srácnál jelentkezett konkrétan, szóval ennyit a túlzó "nem egy emberről".
Nálam megoldódott, már akkor amikor beraktam a gyárilag hozzáadott SanDisk-et. Szóval valószínű nálunk a memó kari a ludas. De ha a másik júzernél nem, akkor csökkent a szám 1 felhasználóra akinél gond van.
A többi (Kies, Social Hub) szót sem érdemel, 1000x kitárgyaltuk már. Valószínű meg fog oldódni, csak idő kérdése. Pl. a Kies nálam a legutolsó frissítés óta egész normálisan működik, szóval lassú de biztos javulás mindenképpen tapasztalható.Az pedig a másik, amire fel szeretném hívni a figyelemet, hogy bárkinek bármi problémája van a telóval szoftveresen, az irománya végén jelezze, melyik firmware-t használja. Mert van vagy 4-5 firmware JF1 óta, ami újabb, de mint kiderült mindegyiknek vannak kissebb nagyobb hibái. Elmondtuk 100x hogy a JF1 még mindig a legjobb, és nem érdemes frissíteni. Aki ennek ellenére frissíti, vagy nem JF1-el kapja, az nem problémázzon a szoftveres hibákon, és leginkább ne fikázza ezért a telefont, mert hamis ill. negatív kép fog kialakulni a Wave-ről, ill. egy katyvasz lesz az egész kinek milyen gondja van, ami abszolút nem jogos. Nálam nincs böngésző gond, és nincs ébresztő gond se, a fagyást hírből sem ismeri. Ami működési problémám volt 1 hónap alatt az a videófelvételi gond, de az már megoldódott.
Tehát akinek nem az eddig 99% JF1 firmware van fent, legyen olyan drága, és jelezze. Akár post végén/elején, de a legjobb helye talán a mindig látható aláírásban lenne. -
rizso
addikt
válasz
vtechun #8008 üzenetére
Böngészőgondom (eddig) nem volt, remélem ezután sem lesz!
Filmlejátszás: egy c2-es kártáyról megy, de szerintem ha a telmemóriába másolom, akkor is észrevehető lesz bizonyos filmeknél egy minimális "szaggatás" - ezt remélem javítják majd.
KIES: nálam eddig szerencsére gond nélkül ment/megy, az Apps is hibátlanul működik gépen keresztül és a telón is!Megjegyzem: T-s szoft van a telómon!
-
Varszegig
veterán
válasz
vtechun #7998 üzenetére
menjünk sorba: böngésző memóriagond: soha de soha nem ütköztem bele, még többlapos böngészésnél sem.
videófelvétel: akinek gondja volt, ott a memkari volt szar. ismét kérdem: miről beszélünk?
social hub: még 1x: ennek köze nincs a telóhoz, max annyi, hogy itt vezették be. galaxy s ugyanez, pedig az androidos, ami ugye egy kiforrott rendszer.
kies: na ez egy szar, de ez megint nem telefonfüggő, ugyanezt kapod a montehoz, galaxy s-hez stb. a kies kaki -
F-ECT$
titán
-
Varszegig
veterán
válasz
vtechun #7991 üzenetére
gyermekbetegségei? miről beszélünk? sokkal stabilabb, mint az előző telefonjaim bármelyike. Nem tördel át a böngésző? Igen, ez hiányosság, de ettől nem lesz béta valami. Béta attól lesz, ha instabil, használhatóságot korlátozó bugok vannak.
A social hubot meg ne keverjük ide, mert annak köze nincs a badához, ugyanis ugyanez van a galaxy s-ben is. -
Zentie346
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest