- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
zentimon
csendes tag
válasz
Killerlaca #40390 üzenetére
Regisztrálni kell egy email címmel. Lehet akármilyen xxx@wefwef.com, semmi jelentősége nincs.
-
montaron
tag
válasz
Minden országhoz új email cím kell. De így is csak az ingyenes programokat tudod leszedni.
A vásárláshoz az adott országban kibocsájtott hitelkártya kell. -
szimike79
őstag
válasz
Sehogy, nekem is ez a bánatom!
Kellene egy progi, de csak az angol store-ban van meg. -
Varszegig
veterán
válasz
Killerlaca #28533 üzenetére
azt nem olvasod el, hogy 5000-szer leírtuk, t-seknél ez nem jó! persze látszólag működik, de nem jó, bugos marad. Tehát t-seknél csak a multi a megoldás. leírtuk 5000x, még msot sem látod. Nekem mindegy, de ne az 1.2-t okold emiatt.
AlesszaMusic: sajna akkor konkrétabban mondd el nekik, mit szeretnél
(Mondjuk ha már beleírták a frissítést a garipapírba (verziót írtak?) akkor akár meg is multizhatnád)
-
Varszegig
veterán
válasz
Killerlaca #28416 üzenetére
a fenének írjuk le mi a megoldás, ha el sem olvasod?
bokrosolajos: hát ezt benézted rendesen. swype van magyarul is, és nagyon hasznos.
A legnagyobb javítás a böngésző memkezelése, végre ha kilépsz a böngészőből, akkor kitakarodik a memóriából. Teszteltem
A böngésző nekem így jobban bejön. Engem idegesített, hogy az alsó menühöz keresnem kellett egy semleges pontot a tapizáshoz. -
peterk
senior tag
válasz
Én egyébként nem mondanám ,hogy olyan hűű de nagy a különbség egy régebbi FW és az 1.2 között. De szívesen várom az ellenérveket....
Itt le van írva pontokba szedve a különbség. Ha ez neked nem nagy, akkor ne frissíts.
-
bexinho23
őstag
válasz
Nekem még az 1.0ás T-s fw-nél fordult elő (ha be volt kapcsolva a csomagkapcsolat, de nincs netelőfizetésem illetve wifi sincs a közelben), hogy 5-10 percenként, rendszeresen felvillant a képernyő, de csak annyira, mint amikor egyszer megnyomnám a jobb felső-oldalsó gombot. Ha ki van kapcsolva, minden oké. Ennél nem jelentkezett (1.2-es, leírás szerint frissített, azelőtt nem volt rátéve semmi!!!). 2 újraindulás volt. Kíváncsi leszek, milyen időközönként fordul majd elő (remélem már nem fog, vagy csak 2havonta
). De lehet csak egy widget okozza (?)...
-
válasz
Jó hát a warez nagyon fontos, tudjuk.
-
Janoex
tag
válasz
Killerlaca #28377 üzenetére
ez más szerintem ,mert nekem akkor ugrik fel ha nincs net kapcsolat (wifi) mobilnet kilőve
-
Janoex
tag
válasz
Killerlaca #28359 üzenetére
szia ilyet nekem is csinált deha megfigyeled a felugró ablak alján van egy kis kocka betudod jelölni hogy tovább kérdezzen -e rá ha kipipálod szerintem nem fog többé felugrani ,ez csak egy észre vétel
-
peterk
senior tag
válasz
Killerlaca #28364 üzenetére
Neked most már elég frissíteni reghack-el 1.2-re.
(Ha full volt az a JH3, de gondolom az volt.)
-
válasz
Killerlaca #28364 üzenetére
Kismillió +1-szer leírtam én is, és más is!
Multiloaderrel felteszel egy generikus szoftvert, és arra frissítesz rá.
Vagy akkor már az egész folyamatot lezúzod loaderrel. -
válasz
Killerlaca #28361 üzenetére
Talán mert nem elég
-
TomWexX
addikt
válasz
Killerlaca #28359 üzenetére
"Nem tudom mitől lehetett.."
"Jah és T-s voltam 1 lépésben kies patch el frissítettem 1.2 re"Hiszen megválaszoltad magadnak a kérdést!
(#28361): Kb. 10 hsz-el ezelőtt Varszegig, én meg kb. vagy 100x leírtam hogy T-s szoftverű telóra nem szabad kies reghack-el frissíteni, mert tele lesz buggal a teló! Nyomhatsz akárhány preconfigot, az se bogózi ki az összekeveredést!
Anno én is így jártam, majd megcsináltam multival, utána már mehet a kies frissítés, és nyoma nincs bugnak (max olyan ami mindenkinél jelentkezik).
De olyan hogy újraindul, villog a kijelző, nem megy az apps...stb. soha nem fordult elő ezidáig! -
válasz
Killerlaca #28244 üzenetére
Nem mehet.
JH3 az alap, a pontos sorrendet meg silabizáld ki a samfirmware.com alapján. -
gamek!ller
őstag
válasz
Killerlaca #28235 üzenetére
Nyugodtan tedd fel itt a kérdésed bármi is az.
-
stiggy
tag
válasz
Killerlaca #28207 üzenetére
Ji3
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #27161 üzenetére
Indítsd el a Kies_Registry_Patcher-t, majd Registry -> Erase registry. Ezután nem jelenik meg a Kiesben a frissítési ablak.
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Killerlaca #27146 üzenetére
Kiesnél rányomsz alul a névjegyek ikonra majd az ablakban a bal felső sarokban kiválasztod a "számítógép" fület és végül a jobb oldalt "adatátvitel az ezközre".
-
DonMedve
addikt
válasz
Killerlaca #26974 üzenetére
Menj oda ahol az üzenetet kell beírni,ne a címzetteken legyen!
Ebbe Én is beleestem.
-
Z_A_P
addikt
válasz
Killerlaca #26974 üzenetére
Lehet olyan mezon allsz ahol nem mukodik (pl email cim beiras, telefonszam, ilyesmi).
Menj az uzenet szovegere, ott mar engedni fogja -
gamek!ller
őstag
válasz
Killerlaca #26972 üzenetére
Nem rég lett leírva, olvass vissza.
-
DonMedve
addikt
válasz
Killerlaca #26960 üzenetére
Simán KIES-el visszatelepítted őket,és onnan folytatod ahol abbahagytad.De akár telón az appsban a letöltésekből!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Killerlaca #26945 üzenetére
Azok nekem sem indultak.
De amúgy nekem is T-s volt, még régebben mindent lementettem, és multival frissítettem. És úgy megmaradt minden, kivéve a beállítások. A progikat meg letöltöttem újból az appsból. Mivel multival frissítettem még az elején, ezért megy a regedit trükk, és nem kell félnem, hogy preconfigot kelljen csinálnom. Amúgy emiatt nagyon nem szeretem a T-t, előző telómra is fél éves csúszásokkal jöttek ki a frissítések. Mivel Nokia volt, átírtam a product code-ot, és ott is minden ment gond nélkül, igaz gari elvileg ott is elveszett. Nem értem hogy a T miért csinálja ezt. Amúgy ha valami baja van a telónak, és gariban vinnéd vissza, nézik azt hogy te most szoftvert frissítettél otthon? Nem hiszem hogy ezen akadnának ki. -
Dapro
senior tag
válasz
Legfőképp a játékmentésekre gondolok, én erre használom főleg a telefont + multimédiára de azok ugye letudom menteni, viszont a játékmentéseket elbuknám + spoofolt játékokat is ugye amik között olyanok vannak fent mint pl a Settlers HD, ami iszonyat jól kidolgozott játék és gyönyörű. + NOVA+ stb.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Azok már Ji5 óta nem indulnak el. Abban volt a védelem javítása. Dapro viszont ilyen játékokkal játszik.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #26936 üzenetére
Gyári T-s szoftverre frissítők esetében a korábbi regpatch-es módszerhez hasonlóan eltűnik a w'n'w ikon, náluk szükséges egy preconfig elvégzése frissítés után amivel gyári resetet hajtanak végre a telefonjukon azaz mindent törölnek (kivéve a memóriakártya tartalmát).
Forrás: [link]
-
gamek!ller
őstag
válasz
Killerlaca #26408 üzenetére
Alapbeállításokkal nyomattam. Hol tudom megnézni a kamera verziót..
-
Varszegig
veterán
válasz
Killerlaca #24709 üzenetére
Meglepődnél nagyon az én pc-men. Mivel munkaeszköz, kínosan ügyelek rá, hogy még a total commander is ki legyen fizetve.
-
ABal
őstag
válasz
Killerlaca #24709 üzenetére
"Warez van létezik és MINDENKI használja!Még akkor is ha nem is ért annyira a dolgokhoz mivel akkor valaki más tette fel a gépükre de ettől még használják!"
Szerintem ez eddig a leghülyébb hozzászólásod.
-
pockos13
aktív tag
válasz
Killerlaca #24631 üzenetére
Saját böngészővel csináltam.Az Opera nem úgy jeleníti meg ahogy kell.
-
pockos13
aktív tag
válasz
Killerlaca #24625 üzenetére
Már elnézést,de mi az hogy nem a telefon a rossz? Ne vicceljünk már. A szifonom soha nem csinált ilyet.Az szerintem abszolút a telefon hibája hogy ha egy 1 perces használat után megadja magát.
-
válasz
Killerlaca #24625 üzenetére
Na azért a ló túloldalára se kéne átesni.
-
válasz
Killerlaca #24051 üzenetére
Igen, tökmindegy milyen eredetű telefon, milyen firmware-rel, mert ez legyalul mindent. Ennek fényében természetesen Internet ikon lesz.
-
vendingo
veterán
válasz
Killerlaca #22580 üzenetére
Külső forrásból származó appokat lehet vele a telefonra varázsolni.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Killerlaca #22129 üzenetére
Az egész teló ugyan az mint a Wave, csak nagyobb kijelzővel meg Androiddal..
-
TomWexX
addikt
válasz
Killerlaca #21842 üzenetére
Fizetős app: £ 2.50 (3.99€)
Nefretiti: - Hivatalosan JI3/JI2
- Nem hivatalosan JK1 (vagy mittudomén) ami 1.2 és angol -
Motion_Blur
félisten
válasz
Killerlaca #21842 üzenetére
Igen, ez mindegyiknél így van. (én is megnéztem a sajátomon)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #21052 üzenetére
Szerintem gyári beállítás.
-
karesz560802
tag
válasz
Killerlaca #20573 üzenetére
Ez gyönyörű!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #20573 üzenetére
Szép munka, engem az alapháttér is érdekelne. Üresen.
-
Docter
csendes tag
válasz
Killerlaca #18971 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Remélhetőleg hamarosan én is csatlakozom a Wave tulajok csoportjábamár csak a karácsonyi akciót kell kivárnom a vodánál
[csajszi]
én ezt találtam egész nap felbontású csak ki kell vágnod azt a részt ami kell! -
válasz
Killerlaca #18971 üzenetére
Létezni létezik, de a legjobb felbontású kép amit találtam ez, ebből meg ki kell nyiszálnod magadnak. A tineye.com egyébként kiváló ilyen keresésekre.
SlyChocolate: Nem talált. A Moderátort keresek topikban próbálkozz inkább.
boszitom: Én nem hiszek az "a hardvernek lelke van" szövegben.
-
Varszegig
veterán
válasz
Killerlaca #17795 üzenetére
ez nem törés kérdése, hanem API kérdése.
-
sittes79
addikt
válasz
Killerlaca #17778 üzenetére
itt vannak egész jók
-
DonMedve
addikt
válasz
Killerlaca #17778 üzenetére
Tudtommal még ninsc!Egyenlőre csak előre beállítottak vannak!
-
TomWexX
addikt
válasz
Killerlaca #17766 üzenetére
Igen JH3 van illetve volt neki, de a product kód nem változik meg! A T-s telónál TMH marad multiloader után is! Azt nem lehet megváltoztatni! Legalábbis mi itthon nemtudjuk jelen állás szerint!
-
Varszegig
veterán
válasz
Killerlaca #17766 üzenetére
csak nem ezt írtad
-
DonMedve
addikt
válasz
Killerlaca #17757 üzenetére
Igen a productcode alapján updatel,nem a fw verziója alapján!
-
Kobe
veterán
válasz
a product codeban még mindig ...TMH végződés van, így nem ajánlja fel a frissitést.
A code átirásával viszont simán negyed óra alatt felment rá a JI2
-
Varszegig
veterán
válasz
a jf2 a t-s sw
-
JMC
tag
válasz
Killerlaca #17586 üzenetére
Országh László - Angol-Magyar és Magyar Angol szótár. Nekem bevált
-
F-ECT$
titán
válasz
Killerlaca #17555 üzenetére
Másodikra: nem.
-
kozmi55
tag
válasz
Killerlaca #17452 üzenetére
Az a helyzet, hogy pont ugyanez van meg. Legalább is a telepitőfájlnak pont ugyanez a neve, és a verzió is stimmel.
Háttérbe meg lerakja, de ha le van rakva nem jönnek az üzik.
-
sede7
tag
válasz
Killerlaca #17330 üzenetére
Ezt tényleg nem értem, hogy csináljátok (DonMedvével karöltve). Nekem ma reggel 5 óra készenlét (WiFi&BT off) és 16 perc telefontól merült annyit 100-ról... Hétvégén kijön a szűk három nap a nagyjából semmittevéssel, de hétköznap max kettő.
-
mostoha
csendes tag
válasz
Killerlaca #17368 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű, mert telefonjelszót kér és bármivel próbálom azt írja, hogy helytelen és ami érdekes, hogy lementem vele addig, hogy már csak hat lehetőség maradt most meg megint kilencet írt. Megpróbálnám a Master resetet is de nincs billentyűzet csak SOS hívás : lehetőség és ha azt elindítom akkor mindjárt hív is.
-
Torry
addikt
válasz
Killerlaca #17305 üzenetére
Ezzel tv-re tudsz, monitorra szerintem nemnagyon.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Killerlaca #17259 üzenetére
Valaki segíthetne nekem picit ebben a palringo ügyben.
Ott tartok, hogy csináltam egy fiókot amivel elindult maga a program.
- Itt én hozzáadtam szolgáltatásként a live messengert(nem tudom jól csináltam-e eddig)
- majd itt megadtam egy felhasználónevet + jelszót
Itt tartok hogyan lehet felvenni valakit vagy egyáltalán él-e a fiókom már szóval kellene egy kis segítség.Köszönöm
-
ferke170
tag
válasz
Killerlaca #17254 üzenetére
Próbáld ezt ki!
http://icmx.us/snd -
válasz
Killerlaca #17228 üzenetére
A véleményem ez. Szerintem határozottan visszafogtam magam: inkább tömény, mint erős. Gondolatban felhigíthatod egy kis marketingbullshittel, vágyakozással meg eufemizálással azért.
-
Polllen
félisten
válasz
Killerlaca #17198 üzenetére
Sok szervízben mondták ezt az itt jelenlévőknek, utoljára itt hangzott el.
Ha nem haragszol, a szerződési feltételeket nem bugászom át, kikeresni azt a sort, hogy a firmware nem engedélyezett módosítása (T által nem jóváhagyott firmware pl ez a kategória a T szemszögéből) garanciavesztéssel jár(hat).
A posztom végén amúgy az egészet azzal summáztam, hogy nem tudom...
Ha biztosra akarsz menni, ki kell kérni a T-mobile álláspontját, ami ugyanilyen egyértelmű lesz...
Maximum akkor mehetsz tutira, ha oda viszed gariztatni, ahol a szoftvert is frissítették.
-
Varszegig
veterán
válasz
Killerlaca #17161 üzenetére
hát ha mozgatom se mozog. stabil az egész.
-
csabám
addikt
válasz
Újjééé. . . elnézést a TRIPLÁÉRT. Kicsit mellé nyomtam, de nagyon csúnyán
-
csabám
addikt
válasz
Persze kell, h mozogjon de ami a vidin van az elég durva és nálam is pont ugyanúgy mozog.
-
csabám
addikt
válasz
Én ha csak a középsőt mozgatom akkor is mozog az egész és ha csak vmelyik szélsőt akkor is mozog az egész. De az az igazság, h nem tudom milyen volt a kijelző csere előtt. Szerintem nem mozgott ennyire mert most vhogy más. Tehát mikor belépek a menübe egész más érzés mint előtte. . .
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Lejárt az időm...
Ennyire nem mozog azért mint a videón de észre lehet venni ha ezt nézegeti az ember, hogy nem fix a cucc... -
Varszegig
veterán
válasz
Killerlaca #16942 üzenetére
az mms által generált adatforgalomért külön nem kell fizetned adatforgalmi díjat. Viszont ha letiltod a netet, nem kapod meg az mms-t.
-
csabám
addikt
válasz
Killerlaca #16935 üzenetére
Ez nálam is tapasztalható,fent a kamera mellett,próbáltam többet is és azok szintén ezt produkálják. Hétfőn viszem szervízbe mert végre valahára megérkezett a kijelzőm és rákérdezek erre a zörgésre!
-
zack
nagyúr
válasz
Killerlaca #16860 üzenetére
Távol álljon tőlem hogy nem akarok segíteni, de elég régi tag vagy itt a topikban ahhoz, hogy használd a keresőt és feltaláld magad.
Én elsőre megtaláltam a "konvertálás" szó rákeresésével a témához tartozó hsz-eket. Az megint más ha ezeket olvastad és egyéb olyan kérdésed lenne ami nem hangzott el, vagy esetleg csak futólag. De ahogy feltetted a kérdést nem hinném hogy használtad a keresőt.
Az új Wave tulajok feje is lassan le van harapva ha nem használják a keresőt, szóval mutass példát, és használd te is, mert így sosem lesz rend. -
zack
nagyúr
válasz
Killerlaca #16849 üzenetére
Nekem nem rezeg forgatásnál. Ez tuti nem normális. Irány a szervíz.
JF2 meg egy igen régi szoftver, simán lehet hogy ezért szarabb a képminőség. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Killerlaca #16852 üzenetére
Neked tapicskolásra is rezeg? Nálam nem rezeg egyáltalán mikor elfordul.
-
kelly416
veterán
válasz
Killerlaca #16848 üzenetére
Én a helyedben mindenképp szervízbe mennék vele, ez nem normális hétköznapi viselkedés, de ezt már mondtam Neked párszor...
-
Torry
addikt
válasz
Killerlaca #16839 üzenetére
Nah akkor holnap fasza fényviszonyokban csinálok pár képet.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Egy nyár reggeli napon fotóztam, makróval:
s4hu|SyD^
Egyik se akart megjelenni. Valamit elrontottam, így maradt a legegyszerűbb linkelés.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Normális fényviszonyok mellett, nagyon szép képet, videót csinál, az legyen a mérvadó.
Így estefelé már azért nincsenek olyan jó fényviszonyok. -
mixi10
tag
válasz
Killerlaca #16589 üzenetére
MMS beállítás
[link] -
sede7
tag
válasz
Killerlaca #16576 üzenetére
Vannak tükör appok, abban lehet "felvételt" is csinálni, bár az kérdés, hogy el is menti-e. Nekem az sMirror van csak fent most, abban csak egy freez opció van. azt utána kényelmesen print screenelheted (menü+lock), viszont a két alsó sarokban ott maradnak az opció gombok. Ráadásul alapból ~480*320-as vízszintes képet mutat (alul és fölül nincs kép), ha nyomsz egy zoom gombot, akkor kiteszi teljes képernyőre, de a a sarkokban lent ott marad a zoom és a freez, ha ilyenkor megnyomod a freezt, akkor is.
Remélem, valamelyest érthető voltam, és talán segít. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Sehogy, de videohívásnál tudod használni.
(#16575) sede7:
-
válasz
Van neki egy VGA kamerája elöl, bár arra már nem emlékszem, át lehet-e kapcsolni a fényképezőszoftverben...
-
zack
nagyúr
válasz
Killerlaca #16219 üzenetére
"Átettem makró módba valaki itt írta nem e abba van nem abba volt, de mondom átmegyek abba"
Valaki írta?
Én voltam az a valaki kb. pár perce.
Segítsen a búbánat neked ezek után. -
kelly416
veterán
válasz
Killerlaca #16212 üzenetére
Szerintem vagy csinálj jó pár különleges felvételt és élvezd, hogy íly furcsán képel a géped, vagy indulj szervízbe máris (azaz ma már mégsem, de holnap), hogy mihamarabb visszakaphasd a gépet.
Kitartás, én is kb.:30órája adtam csak be, de nagyon hiányzik. 5percenként elő akarom venni valamiért és nincs nálam... -
zack
nagyúr
válasz
Beállítási gond lesz ott. nem lehet hogy makro focus van beállítva? Akkor nem tud messzebbre fókuszálni általában. Tedd az AF-et autómatikusra.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
A kamera szoftvert külön kell frissíteni, amikor új fw kerül a telefonra, akkor a kameráé csak letöltődik a telefonra.
Kamera frissítése: * #197328640# majd 6-3-2.
-
Jadro
veterán
válasz
Killerlaca #16203 üzenetére
Összehasonlításul: Rizso képe és egy saját készítésű. Feltettem még egy sajátot. Döntsd el ehhez képest milyen.
Tény hogy távoli fényképezésre ezek az optikák nem optimálisak. Teszteld közelebbi dolgokon, ott azért jobban kijön hogy homályos-e.
-
DonMedve
addikt
válasz
Hát 200m minimum van!
-
zack
nagyúr
válasz
50m?
Rossz a távolságérzékelőd. Ez minimum 2-300m saccra.
Egyébként elég mosottak a szinek. Nekem se tetszik a kép. Valami beállítási gond lesz szvsz.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Vagy a kép csal vagy ez nem 50 méter. Szerintem.
Szabad szemmel olvasható az iskola neve?
-
karesz560802
tag
válasz
Szerintem ez egy teljesen korrekt kép.Kis kompakt gépek sem tudnak sokkal jobbat
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Nekem kicsit gyanús, hogy beállítási problémáid vannak.
Kamera szoftverét felfrissítetted?
FW?
Ha más nem akkor szervíz.
Majd holnap csinálok én is képet, de már kezd sötétedni. -
Varszegig
veterán
válasz
Killerlaca #16190 üzenetére
ugye először félig lenyomod az exponálót, hogy fókuszáljon?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #16190 üzenetére
Akkor kelly416-nak lesz igaza, és viheted szervizbe.
-
Jadro
veterán
válasz
Killerlaca #16181 üzenetére
Esetleg makró nincs bekapcsolva? (Nem hülyének nézlek, csak magamból indulok ki.
)
-
kelly416
veterán
válasz
Sajnállak, de szerintem szervíz. Az enyémet bevittem és azonnal mondta is a gyerek, hogy a "szokásos kamera probléma". Nem mindegyiknél van rendesen rögzítve vagy nem tudom, de rendszeresen kamerahibás készülékeket adnak el ezek szerint, mert nagyon unott fejjel mondta, hogy "a szokásos". Mondjuk nekem gyönyörű képeket/videót csinált, csak lötyögött benne valami (mármint nem folyadék, hanem elszabadult alkatrész). Sajna 5-8napot ígértek, de nem lepődök meg, ha min. 2hét lesz mire visszakapom.
-
ferke170
tag
válasz
Nincs rajta fólia?
-
sede7
tag
válasz
Töröld meg rendesen a lencsevédőt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Rossz beállításokat használsz.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Killerlaca #15781 üzenetére
Azt hiszem megvan.
Kitöröltem ezeket a szolgáltató által belerakott kapcsolatokat amiket úgyse használtam restartoltam a telefont és most egyenlőre se E betű se wifi kérés. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #15778 üzenetére
A 70akárhány MB az rendben van, kb. akkora térkép.
Nálam a Voda live van beállítva. De nincs netes előfizetésem, így nem is akar oda csatalkozni, és a Wi-fiért se hisztizik. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #15773 üzenetére
A teljes magyar térkép rajta van? Amúgy a Route66-on belül a hálózat beállításánál lehet megadni, mihez csatlakozzon.
-
TomWexX
addikt
válasz
Killerlaca #15653 üzenetére
Születésnap minden évben van!
Aktív témák
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest