- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Schell14 #15429 üzenetére
Nehéz ügy... mert ki tudja, tényleg akksihiba-e. Wlan nincs bekapcsolva? 3G-n vagy?
Vagy olyat hallottam még, hogy ha cellahatáron fekszik a telefon, akkor váltogathatja a cellákat... ha odébb teszed, mint ahol most van, nincs változás?Nekem JH3-as fw óta mintha jobban bírná, egy olyan fél-egy nappal, egyébként.
-
válasz
Schell14 #14653 üzenetére
No, akkor egy teljes válasz rendel.
Mivel nincs benne magyar nyelv, pusztán egy újabb verzióra frissítéssel (teszemazt a Kies engedné) még semmi nem fog változni. A magyarításhoz Neked kell feltenned egy magyar régiójú CSC-vel (ez az a partíció, ami a nyelvi és hálózati adatokat tárolja) ellátott szoftvert, az eszköz ehhez a MultiLoader.
Volt korábban egy leírásom, mindjárt előszedem.
Meg is van: [link]
Utána már a Kiesszel lehet JH3-ra frissíteni -
vendingo
veterán
válasz
Schell14 #10511 üzenetére
Szia
3 nagykernél utánanéztem, mindegyiknél elfogyott a fekete, valamelyiknél a szürke is, ráadásul sok helyen még drágább is lett
Amióta nyomatják a tv-be a reklámot a telcsiről, azóta nagyon rákaptak, nálam is naponta többen érdeklődnek utána.
Azt tudom mondani, hogy ha lesz, akkor rád írok, ha addig nem sikerül beszerezned...üdv
-
-
opi064
tag
válasz
Schell14 #9933 üzenetére
Azért az a szürke, nem igazán szürke ( ha még valaki nem látta volna élőben...) .Inkább olyan bronzos-barnás- szürkés, ahol fény éri,ott megcsillan. Egyszerre matt, meg fényes is. Szerintem nem egy egyszerűen megfogalmazható szín és bitang jól néz ki. Nekem spec. feketében nem biztos, hogy tetszene.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Schell14 #9858 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb kint megvenned? Vagy arrafelé ahol tartózkodsz, nehezebb hozzáférni? Amúgy szerintem mindenképpen hivatalos garisat érdemes, nem tudom, hol a legolcsóbb, majd még más is hozzászól, remélem. Én a part nero gsm-ben vettem kb. egy hónapja, akkor bolti garisak voltak 80-ért, samsung garis 86-ért. De igazából fogalmam sincs, milyen szemmel néznének egy ilyen magyarországi gsm-boltos pecsétes samsung garipapírra odakint
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest