Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
zazumisi #24024 üzenetére
Elég furcsa álláspont.
Ha meg akarsz tőle válni, ne ez tartson vissza. Fogod, eladod a MicroSD-t és megveszed belőle a kábelt.
De egyébként nézz körbe milyen árak vannak tartozékokat és alkatrészeket tekintve. Semmmivel sem drágább mint a többi gyártó termékei. Az meg már más kérdés hogy összehasonlítottál egy utángyártott kábelt egy eredeti termékkel.
-
Polllen
félisten
-
MerLinh
senior tag
válasz
zazumisi #23787 üzenetére
elméletileg ha van net előfizetésed akkor minden adatcsomagot úgy kéne számolnia, ahogy kell mert azt hiszem az apn cím ugyanaz mindenhova kivéve az mmsre,
bár én azon sem lepödöm meg ha nem, aki 2010ben még mindig 2 féle sms díjat számol egyes csomagjaiban arra nem tudok komoly szemmel nézni =) -
rObika8802
aktív tag
válasz
zazumisi #23784 üzenetére
egy cipőben evezünk
én a NET-et választottam majd kiderül de sztem az a jó egyedül az MMS-t nemtom beállítani úgy ahogy előtte volt mer vmi nem stimt pedig átnéztem mindent....
más dolog:
szerintem nagyon megéri 1.2re frissíteni a böngésző milliószor jobb legalábbis meglátásom szerint mint JI2-nél...ott sokszor kellett ujranyomkodni h töltse be ez jobban pörög
-
consono
nagyúr
válasz
zazumisi #21382 üzenetére
Sejtem mire kell
Orosz barátaink szerint így kell csinálni:
application.xml<Application>
<Entry>ARDefender</Entry>
<Name>
<English>NFS Shift</English>
<eng-GB>NFS Shift</eng-GB>
</Name>Az Entry marad az English ,meg eng-GB tag-eket kell módosítani. Meg lehet, hogy hozzá lehet adni a hu-HU taget is, nem tom'. Nem próbáltam még...
-
peterk
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz
zazumisi #13213 üzenetére
Ha váltanék Androidra, akkor csak SGS-re. De sajnos nagy hiányosságok vannak ott is szoftveres ill. akár még hardveres oldalon is. Nincs vaku, gyenge a GPS, ami a vevő miatt lehetséges, nem ébreszt kikapcsolt állapotban...és még sok apró idegesítő hiba, pont mint a Wave-nél, csak éppen más felhasználási fázisban jönnek elő. Akik azt mondják mennyivel jobb az Android, max. azért, mert bizonyos területeken lehet hogy jobb, de ez fordítva is igaz. Tehát az a döntő, hogy az ami a legfontosabb a felhasználónak, az működjön jól, mert a kevésbé használt hézagos fícsörökkel együtt lehet élni. Kinek a multimédia, kinek a szinkronizáció...és még van millió aspektus ki és mit használ ill. tart a legfontosabb funkcióknak.
-
user137
őstag
válasz
zazumisi #13213 üzenetére
android market sincs itthon fizetős, apple store sincs itthon fizetős. mi ilyen kis lófaszország vagyunk nekik, sajnos. sztm bada market se lesz idén már, utána meg kitudja, az is még 4 hónap...
ha nem lenne a naptárhibája a telónak, én nyugodtan élnék vele, megvenném rá a R66 lifetime-ot, oszt csókolom.
-
Jadro
veterán
válasz
zazumisi #12190 üzenetére
Érdekes, de nekem most kétfajta Xvid-es film is van fent úgy ahogy
letövettem és egyik sem laggol. Ugyanez az SW. Lehet hogy eddig csak mákom volt és olyanokat próbáltam ami éppen jó. Egyedül a hang tud néha elcsúszni kicsit, ha megállítom a filmet, telót lezárom, majd egy kis szünet után visszalépek. Egy film újraindítás ezt is megoldja.Egyébként többen írték, akiknek szintén volt lag problémájuk, hogy firm frissítés náluk megoldotta a dolgot. Van remény.
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest