- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #36658 üzenetére
Mit is írtam én a több hangsávról?
Tudtommal nem kezeli a telefon csak az első sávot, hiába van a filmen több is, azokat nem lehet választani. -
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #36658 üzenetére
nincs baj az empire defense-el, mert már megy 1.2 alatt, és szépen lenyomtam a sivatagi pályát is. Az egyetlen baja, az az, ami minden nagy erőforrásigányű proginak, ha valaki nem takarít ki maga után, akkor nincs elég mem. Neki kell szerintem min 70. Az meg csak restart után van
(Memóriára: igen, elég lenne a 73, ha minden szar kipucolná maga után a tárat. Na de egy kalkulátor bennfelejti magát8 MB-ban??? Azért ez gáz. Másrészt meg azt mondom, haladni kell a korral, a 73 MB igenis kevés egy csoomó mindenhez, nézz meg egy komolyabb navit, mennyi kell neki? A régi igok persze elszaladgáltak 64MB-on, egy primo belehal. De ha csak olyan navit kapsz mint a régi igo-k, akkor meg megy a sírás, hogy csúnya.)
-
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #36653 üzenetére
angol appson:
WithSubsPlayer Trial (ha jól emlékszem egy nagy vízjel van végig a képernyőn)
és full verzió
sajnos magyar appson nem találom, de gondolom idővel felkerül oda is...
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #36653 üzenetére
Sőt, a több hangsávval sem tud mit kezdeni, legalább is amiket én próbáltam..
-
AS
félisten
válasz
bokrosolajos #36650 üzenetére
Feliratot? Az pedig lehet: feliratnak a játszot video mappájában kell lennie.
Ernyire egyszerű
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #36650 üzenetére
Szia!
DivX-el próbáltam csak a feliratozást és jó működött. A felirat file neve legyen ugyan az mint a filmé. (én srt kiterjesztést használtam) Automatikusan társította a filmhez. A lejátszó alsó menüjét ha felhozod, akkor ott megtalálod a felirat ki/be kapcsolását. -
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #36441 üzenetére
az ingyenes az s8500 és 8530-ra volt egy napig, a fizetős a kicsikre...utána mindkettő verzió fizetős (és az appok között nem hiszem, hogy lenne különbség)
duplatapival megy bele a mappába, remélem nem ott hibáztál...
nekem megy minden fel-le irányban is, ahogy kell... -
Cymby
tag
válasz
bokrosolajos #36441 üzenetére
A dupla kattintást próbáltad már a mappákon ?
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #36328 üzenetére
Rákerestem google-val, de az alatta található videóban nem ajánlják a hálózatfüggő teló frissítését. Legalább is zsenge angol tudásommal úgy értettem. Aztán meg a boot-tal kapcsolatban is magyarázott valamit, hogy nem nyerő lecserélni, de aztán simán legyalulta az egészet multival, a boot-ot is beleértve. De az is lehet hogy csak én nem értettem jól a videót!
Ki is próbáltad esetleg?
Dobhatnál egy linket is hogy hol lehet megtalálni, mert lehet hogy csak én néztem rossz helyen. -
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #36303 üzenetére
Mivel neked nem 1.2 van fent, ezért nincs FB frissítésed...
Viszont nekem az van, és még sincs frissítés! Hogy is van ez? -
válasz
bokrosolajos #36262 üzenetére
iPhone4: Tudom, a tenderes felkiáltás jogos, volt is iPhone4-em. Csak eladtam, amikor az Omniát vettem, súlyos hiba volt - főleg ahogy elértéktelenedett emez, még az árkülönbséget is elbuktam. De ezt már sokszor leírtam. Meg azt is, hogy a formája, az üveg elő- és hátlap, nomeg a fogása nem tetszett annyira. A 3GS viszont teljesít mindent.
Más rendszerek: a Symbian^3 is meglepően közel van a teljesítéshez. Csak a szövegbevitel annyira rettenetesen szar, a böngészővel és úgy az egész rendszer ergonómiájával karöltve, hogy ki is pontozódik. Tudom jól, van egy saját N8-am, amit egy fejlesztői eventen kaptam (tehát nincs önigazolási kényszerem a ráköltött kemény forintok miatt), menthetetlen.
Omnia: Nem, rosszul emlékszel. Valaki más mondta, hogy szerinte nagyon eláll a hátlap, én azért csináltam a fotókat, hogy megmutassam az enyémet - szerintem ugyanis nem, de legalábbis nem vészes.
TomWexX: Szerintem egy gányhalmaz. Aszondjahogy... Volt G1-em az 1.1-es időktől kezdve 1.6-ig, aztán Milestone-om, majd Legendem és Nexus One-om is. Ez utóbbit a Froyo megjelenése után adtam el, és nagyon örültem, hogy túl tehettem magam rajta.
-
Swami
senior tag
válasz
bokrosolajos #36157 üzenetére
Azért erre a videora nem alapoznék (remélem sem te, sem más nem ilyen infók alapján dönt - bármilyen téma lett légyen is az.
Tehát: azon kívül, hogy gagyi, élvezhetetlen, értelmezhetetlen amatőr felvétel, a két telefon nem azonos dőlésszögben van elhelyezve...
Az objektivitásnak semmi nyomát sem lehet felfedezni. -
anrab
addikt
válasz
bokrosolajos #36157 üzenetére
ezt is /Lotus Elise/ személyre lehet szabni!
annyi üres McDonald's-os zacskót, poharat szórhatsz szét amennyit akarsz. -
Silenzio
addikt
válasz
bokrosolajos #36113 üzenetére
Pompásan kiokosítottál. Sajnos a családban egyesek telefonokat szerelnek egy "bizonyos" gyárban itt Pécsett, és szerintük hülyeség. A keresős meg mellément, mert a tudakozóban dolgozom, 1-2 perc alatt találok meg olyat, amire az ember elcsesz fél órát. Mellesleg a google-höz 200 oldalas dokumentáció van, olyan dolgokat tud, amiket az ember el sem bír képzelni. Kösz a leckét.
De még ha igazad is van, egy ilyen fail után lehetne kisebb mellényed.
Megjavult a teló mellesleg, csak újra kellett indítani. Fel is raktam pár appot. Apropó: milyen tv kimenet van a Wave-en? Használta már valaki? A Galaxy S-é elég jó.
-
Silenzio
addikt
válasz
bokrosolajos #36036 üzenetére
Azért ez elég szomorú, hogy ennyien beettétek ezt a hülyeséget. Ezeket nem technokol rapiddal ragasztják oda, még a kínai modelleknél is képtelenség, hogy foltokban leváljon. Aki okostelefon tulaj, annak nem csak illik, de kötelező tudni az ilyesmit. Persze amúgy én vagyok a hülye, hogy ilyesmin hergelem magam. Nem is ragasztják. Ha ragasztanák, nem menne át a kapacitív működéshez szükséges töltés. Egyáltalán hogy merült fel benned a lehetőség, hogy a kijelző legfelső rétegét csak úgy a panelre ragasztják?
AS: eléggé zavarba ejtő a tény, hogy a keresztségben a projekt Superman böcsületes, anyakönyvi nevét kapta...
-
gazfickó
tag
válasz
bokrosolajos #36011 üzenetére
Most h fény derült rá, és megoldást nyert a problematika, lehet nemártana leszedetni a képeket egy moderátorral, mielőtt eltántorítjuk a figyelmetlenebb wave tulaj jelölteket a vásárlástól, nem gondoljátok?
-
szimike79
őstag
válasz
Gratula!
Na akkor hogy is állunk a Wave-vel minőség terén?
Silenzio: Nem akarlak elkeseríteni de firm ügyben minden kártyafüggő telefon tulaja szívatón van! Hivatalos frissítés talán sosem lesz, vagy ha lesz is ki tudja mikor. Frissítést ezért is nem ajánl fel a kies. A firm típusszámának végén ott kell hogy legyen egy betűkombináció ami a telenoros firm-et jelöli(T-nél THM).
-
Swami
senior tag
válasz
Jól beparáztattál mindenkit....
De ez az egész ügy is azt bizonyítja, hogy a Wave-nél (és Wave II-nél) nincs tökéletesebb teló most a piacon. -
Teaway
veterán
válasz
"A legszebb az egészben, hogy vettem rá fóliát, amit felraktam"
MegaROTFL
-
szebev
senior tag
válasz
Legkozelebb huzzal durex-et(termeszetesen a telora gondoltam),tapintasra nem fogod erezni!
Ez csak poen , ne vedd magadra!
-
Varszegig
veterán
válasz
igen sokféle fólia van, én az i8910-re vettem annak idején olyat, ami nagyon szar volt, aztán megtaláltam az igazit, amin jobb tapizni, mint az üvegen.
-
szimike79
őstag
válasz
Gondolom úgy vetted valakitől, és nem a boltban. Ezért írtad azt is hogy T-s papírod van hozzá.
Simán látszik rajta hogy fólia van a teló kijelzőjén. húzd le és megszűnnek a minőségi problémák!
Még párom is kapásból kiszúrta hogy fólia van rajta, pedig nem ért az ilyesmihez, illetve nem is foglalkozik ilyenekkel. Igaz neki a rózsaszín nyilak sem tetszettek.
-
Teaway
veterán
válasz
bokrosolajos #35989 üzenetére
"mert úgy néz ki, mint egy fólia, ami a sarkainál levegőt kap
"
Nem csak úgy néz ki, hanem az is. Szedd le!
-
szebev
senior tag
válasz
Ha ezzel elmesz a szervizbe, ki fognak rohogni!Siman folia van rajta ugyanolyan mint az enyemen.A 2. kepen a legfelso nyilnal van egy potty,na az egy piszok a folia alatt.Nekem is volt ilyen,mikor eletemben eloszor raktam fel foliat.Ne aggodj ,szedd le a foliat es rakj fel egy masikat ha akarsz.
-
BlackTreff
tag
válasz
Az előlapi kameránál nálam is van egy ilyen folt, ugyanúgy mint neked, de az enyémen van fólia és az alá ment be a levegő, valószínűleg nálad is ez a gond
Nem tudom, de nálam elég hamar észrevehető, hogy van rajta fólia, a tiéden a képek alapján viszont nem tudom eldönteni, én azért megpróbálnám leszedni hátha csak egy fólia, mert mint már mondtam nálam is van ilyen!
-
Tompkins
tag
válasz
Ez tuti fólia. A képeken tényleg nagyon furcsa illeszkedések vannak a hangszóró és a menü gomb körül. Szerintem az előző tulaj vette rá, és mivel eddig jól illeszkedett, észre sem vetted.
Alaposan összehasonlítottam a sajátommal a képeket és én látni vélem a Te fotóidon az "alsó" rétegben a saját fóliamentes kijelzőmet. Az előlapi kamera körül is nagyon furcsán néz ki az alsó képen. Mintha lenne egy plusz réteg.
Én is azt tanácsolnám, hogy próbáld meg leszedni a sarkoknál és ha egyáltalán hozzáférsz, az már fólia lesz. -
hoodoo86
tag
válasz
Ez egy védő fólia, alsó képen látszik alatta az üveg, ami rendesen illeszkedik a hangszóróhoz. A második képen alul is elég érdekes lenne az illesztés, ha ez az üveg lenne
Szerintem kezd meg felül, és megtalálod alatta az üveget.
-
Polllen
félisten
válasz
bokrosolajos #36016 üzenetére
Sztem nem kell túldimenzionálni a dolgot ezzel a "minőség" jelzővel. Goto szervíz, és cserélik.
Amúgy elég zúzós
-
Swami
senior tag
válasz
Ilyen képekkel büntetni szombat hajnalban öcsém!
Félretéve a viccet, ez tényleg durva. Én azonnal vinném 1 szervizbe, találják ki ők, hogy mi a rák van vele. Én speciel még nem láttam ilyet (legalábbis wven nem). -
AS
félisten
válasz
Ez a kijelzőn levő ujjlenyomat védő cucc....
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #36016 üzenetére
Én sok száz km-t naviztam már vele, többször tűzö napon, de (lekopogva) nálam nyoma sincs ilyen jelenségnek. Én valami anyaghibára gondolok, de majd a hozzáértők megmondják a szervizben. Remélem én nem fogok ilyet tapasztalni, mert akkor biztos idegbeteg leszek...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ez nagyon durva! Irány egy szerviz, minél hamarabb.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Ez durva!
De hol tartottad hogy így szét vált? Én mostanában sokszor raktam a táskámba, majd mikor kivettem éreztem hogy meleg a teló. Te úgy látszik kifogtál egy olyat amit sz@rul ragasztottak össze.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Fóliának néz ki! Nem volt rajta vagy raktál rá??? Nekem a fólia csinálta ezt, ami nem volt jó minőségű, mikor tetettem rá frankót, na az nem csinált ilyet!
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #35999 üzenetére
Bízzunk benne hogy csak egyedi hibáról van szó! De ha nincs nyoma külső behatásnak, akkor mindenképpen vidd vissza gariban, javítaniuk, vagy cserélniük kell. Tudom hogy macerás, de ha nem áll a zsé hegyekben, akkor élni kell a lehetőséggel.
Én is jártam hasonló képpen, igaz nem a Wave-vel, de megérte a másfél hónapos huzavona!
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #35997 üzenetére
Születésnapodra kérj egyet.
-
JMC
tag
válasz
A cikkben nem volt szó arról, hogy cellainformációkat gyűjt vagy gps adatokat, gondoltam alapos a google és pontos adatokkal dolgozik.
Egyébként ez a fémház átka, a műanyag és az üveg hőtágulási együtthatója közelebb van egymáshoz, mint az üveg és a fém. Bizonyos különbséget már a legjobb ragasztó sem bír.
Ennek persze ellentmond egyrészt az, hogy nem hallani tömeges előfordulásról, pedig nemcsak a Wave van fémbű', másrészt a saját tapasztalatom is (jópár órát töltött tartóban a szélvédő mögött utazás közben tavaly nyáron, s nem kicsit sütött a nap, a klímából meg elszökött a gáz így be se volt kapcsolva).Próbáld meg szervízbe vinni, ha mégse jönne össze az én telóm még megvan, várja odaadó gazdiját
-
study
tag
válasz
Fényképezd le hogy mi is megnézzük.Ilyenről még nem hallottam.Biztos nincs rajta fólia?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ez igen érdekes jelenség. Csinálnál róla egy képet?
-
JMC
tag
válasz
bokrosolajos #35986 üzenetére
A Wave (vagy Bada, ahogy tetszik) csak azért nem küld ilyen adatokat, mert senki nem tölt annyi időt egy helyben, hogy be tudja pozícionálni magát a gps
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #35986 üzenetére
-
peter_k
tag
válasz
bokrosolajos #35977 üzenetére
Én licenceltem, de csak a programot, térképet nem.
Aki ezt a navit autóban szeretné használni, szerintem csalódni fog benne. Túrázáshoz, geocacheléshez, viszont nincsen jobb nála. Magyarország térképeket a turistautak.hu-ról lehet hozzá ingyenesen tölteni. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #35977 üzenetére
Ezt nem is vitatom, hogy kevés! Én azt mondtam, hogy a legtöbb, most megjelenő alkalmazásnak már 1.2 kell.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #35970 üzenetére
Picasa Pics, a magyar appstore-ban ma jelent meg.
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #35949 üzenetére
engem speciel jobban érdekel a samsung wave, amiről ugye a hivatalos app frissítés levarázsolta a facebookot. Ez is LOL, és legalább ontopic
Az hogy az iphonetulajok lebuknak az asszony előtt, az legyen az ő gondjuk -
válasz
bokrosolajos #35949 üzenetére
Meg eleg sok szovegertelmezesi nehezseg kapcsolodik hozza...
De lehet most verni azt a bizonyos csalant, szerencsere veszelyt nem jelent -
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #35947 üzenetére
Erre gondolsz? Mert akkor itt (szerencsére) még nem....
-
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #35861 üzenetére
és tényleg
Pedig érdekelne, miben is gondolták frissíteni
azért a logban találtam egy fasza sort:
"Changed the server URL from test server to commercial server"
Bazzzzz. És csodálkozunk, hogy lassú????? -
EAndrew
aktív tag
válasz
bokrosolajos #35789 üzenetére
Nálam megy a BadaSi 1.2-n, de értelme nem sok van szerintem. Pl.: az akkumulátor töltöttségét akkora hatásfokkal jelzi mint pár widget, vagyis +/- 20 %.
Bár lehet hogy ez mutatja a jót.
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #35789 üzenetére
Jajj, a PointUI a kedvencem volt, én csináltam rá az első (működő, igaz csak proof of concept) analóg óra widgetet
-
blt.62
őstag
válasz
bokrosolajos #35706 üzenetére
Oké,ez jó volt!
Akkor mégegyszer:
A hívóképet teljes kijelzőre rakja ki nálatok?
Elég hangosan játsza le a zenéket fülessel is? -
válasz
bokrosolajos #35673 üzenetére
Hát, az igazán csúnya laggolások oka a Samsung és az általuk elbarmolt rendszer. Ezektől meg lehet szabadulni, a maradék kis lag viszont tényleg Android.
-
potyi23
senior tag
válasz
bokrosolajos #35576 üzenetére
koszonom rendes válaszod,mindig van olyan forumozo aki kitud borulni egy-egy kerdesen,inkabb jobblett volna ha elsiklasz a valsz gomb hegyett ugyanis voltak elotted olyan rendes hsz-ek amikbol eltudtam donteni h melyiket vegyem......
-
Swami
senior tag
válasz
bokrosolajos #35576 üzenetére
És ott a Wave a hoodie zsebében. Épp csak a sarka látszik ki, de én megismerem! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #35476 üzenetére
Haszontalan mindkettő.
-
Swami
senior tag
válasz
bokrosolajos #35476 üzenetére
Én már hetek óta tűkön ülve vártam, hogy mikor jön ki egy jó kis bináris óra progi - élni lehet nélküle, de minek???
Bezzeg offline szótárakat senki nem rak fel... -
study
tag
válasz
bokrosolajos #35393 üzenetére
Ha látsz valahol nekem is vegyél léccci.
-
Speedy86
aktív tag
válasz
Valakinek biztos tetszik, csak kicsit nevetséges, hogy manapság a special edition az egy theme meg pár levonó a hátlapra. Legalább a burkolatot kicserélhetnék vagy akármi...
Még szerencse, hogy wave-böl nem lehet ilyet csinálni -
leslieke
Jómunkásember
válasz
LOL.
-
Cymby
tag
válasz
bokrosolajos #35312 üzenetére
Én ezért a programért(Gangstar) pénzt fizettem és ennyire lehet elindítani a telefonon. Elindul majd érkezik ez az ablak. Ennyit a memória gondokról. Látható a képen mennyi minden fut a háttérben.
Ez nem egyedi probléma, ugyanez van egy másik vásárolt alkalmazásnál (GpsMap) is. Nekem sincs annyi pénznem hogy kilapátoljam az ablakon. -
study
tag
válasz
bokrosolajos #35312 üzenetére
Üdvözlünk az elégedett oldalon.Sokat vártunk rád de eljött az idő.
-
Speedy86
aktív tag
válasz
bokrosolajos #35205 üzenetére
Ja igen, elnéztem a dátumot. Amit én néztem az már a javított 1.0 verzió megjelenése. Ilyenkor ismét kérdések fogalmazódnak meg bennem. Mit tudhatott az előző apps amit még fejleszteni kellett? Végigment a töltés képernyő vagy mi?
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #35129 üzenetére
Az Ocarina bejövős, elcsodálkozott a család, hogy mik vannak
-
anrab
addikt
válasz
bokrosolajos #35088 üzenetére
reklámra tudok gondolni Én is.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #35051 üzenetére
Ránézésre nagyon zsír! Mindjárt elolvasom a leírást, és próbálom ki. Amúgy ilyeneket persze nem tudnak feltölteni az appsba!!!
-
Swami
senior tag
válasz
Hát ez nagyon süti! Próbálkozom...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Elvileg ilyen külsőt hoz majd a TW 4.0 nem ?
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #35049 üzenetére
A tesztvideókból kiderül hogy azért egy használható telefon. Műanyag iPhone koppintás az egész. De van annál tréfásabb teló is. Viszont én nem is azt írtam hogy egy csúcskategóriás hiper kütyü! A Wave-vel nem lehet egy lapon említeni az biztos. Csak abban reménykedek hogy a Wave-ünk utódja nem jut erre a sorsra. Az X8 hasonló kategória, de az legalább elfogadható árban van.
Ja amit az előző HSZ-ből kihagytam: kicsit elszálltak az árával. Annyit biztos hogy nem ér! -
Swami
senior tag
válasz
bokrosolajos #35049 üzenetére
Rajta vagyok. Ha sikerül, beszámolok róla.
-
ABal
őstag
válasz
bokrosolajos #34928 üzenetére
Miért lett ebből kettő? Bocsi.
-
ABal
őstag
válasz
bokrosolajos #34928 üzenetére
Nekem nem dobott fel ablakot, ez lehetett a gond. Talán nem jó sorrendben dugtam össze őket. Majd a jövő héten újra megpróbálom, mert nem a saját TV-m volt, most nem tudom megnézni.
Köszi!
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #34900 üzenetére
Miért nincs értelme defrag + scandisk kombónak memkarin
(Tudom, hogy nem hdd-ről beszélünk, hanem memóriakártyáról)
Szerintem a beragadt hibás vagy szemét fileokat ki lehet takarítani ezzel a megoldással, megúszva a formázást. Ezenkívül a telefon oprendszernek segítünk a gyorsabb elérésben/címzésben is. -
válasz
bokrosolajos #34873 üzenetére
Még mindig Wave II-je van, nem Wave-je.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
bokrosolajos #34770 üzenetére
Gondolom hogy nem, de ettől függetlenül sztem rajtad kívűl nem sok embernek kéne.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
bokrosolajos #34768 üzenetére
Biztos nagyon sokan szomorkodnak ennek a hiánya miatt...
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
bokrosolajos #34636 üzenetére
Nem csak a Corában, a Tescoban is van ilyen akcó (adidas kozmetikumok) és a képen egy wave s8500-zal reklámozzák, mondom ki is próbálom akkor jövő héten, hátha nyerek egyet
és akkor nem kell gondolkozni, hogy wave vagy wave II. Itthon azért rákerestem erre az akcióra és sajnos csak wave 723-akat sorsolnak ki 5 héten keresztül egyet-egyet, elég megtévesztő, de a reklámokban megszokhattuk már
Amúgy ma láttam egyszerre az I-est és a II-est, mindegyik bekapcsolva, az I-esen fólia, így azért látszik, hogy az I-es normálisabb telefonméret és nem a mostani óriás kijelzős okostelefon méret. A II-esen az ikonok konturjait élesebbnek láttam, az egyesen a színek pedig másmilyenek, biztos van akiknek ez tetszik, ezért és a dupla memóriáért egyelőre a II-es áll nyerésre, pedig annyira egyformák, miért nincs egy wave másfél 3,5" kijelzővel
és csak 1mm-mel szélesebb kiadásban mint az egyes.
blt.62
Te csak a wave-t nézted vag a wave II-őt is, ha mindkettőt, akkor mi miatt választottad az egyest?
-
appel
őstag
válasz
bokrosolajos #34598 üzenetére
az a bajom, hogy nem nokia, hanem ilyen: [link]
és ez nem jó -
SeriouS_77
tag
válasz
bokrosolajos #34606 üzenetére
+ 1
-
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #34598 üzenetére
Nem annyira a fotós progik hiányoznak, hanem inkább az olyan jellegűek, mint a Google Sky Map, Meteor Shower Calender, FotMob, Időkép, Klondike Solitaire, és még egyéb egyszerű, de hasznos alkalmazások sora.
Vasban, szoftverstabilitásban azonban a Wave és Wave II a Bada-val ráver a többiekre, csak az alkalmazás választékban igen gyatra. -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
bokrosolajos #34443 üzenetére
Gyógyulj meg mielőbb!
-
Binyi01
aktív tag
válasz
bokrosolajos #34443 üzenetére
Milyen betegséged van? Jobbulást!
-
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #34421 üzenetére
Jobbulást, jó egészséget neked!
-
válasz
bokrosolajos #34382 üzenetére
Elnézve, hogy a bada lájt (ami egyébként a felbontást és a kevesebb codecet, nomeg az OpenGL teljes hiányát leszámítva megegyezik a nagy badával) fájdalmasan lassú, nem kell erős képzelőerő hozzá
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #34358 üzenetére
Én kártyacserénél bedugtam a kártyát a laptopba és a másikat egy usb adapterrel.Mindenféle volt rajta pl. R66.Nekem utána minden hibátlanul működött.
-
válasz
bokrosolajos #34379 üzenetére
Az nem fenyeget nagyon.
Hát most a videolejátszásra gondoltam konkrétan.
Igen, badás mind, az 5750 egy kisWave egyébként, pont úgy néz mint ez a borzadály, pont ugyanolyan tetű, csak ezen bada van, nem csak SHP
-
válasz
bokrosolajos #34372 üzenetére
...amit minden mai releaser hasznal
Eßol jut eszembe, van nalam wave S8500, 8530 es 5750, lehetne osszehasonlitani. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #34374 üzenetére
Áprilisi tréfa, mi?
-
Binyi01
aktív tag
válasz
bokrosolajos #34374 üzenetére
És ez kit érdekel? Nekem ingyen se kéne szifon, személy szerint pont lesz*rom.
-
study
tag
válasz
bokrosolajos #34263 üzenetére
Nem volt fullon,de csak 1 egység hiányzott,tehát nem teljesen mérvadó.
-
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #34251 üzenetére
Lehet hogy ez a baj: "Output: 5V / 1000mA " ?
Hálózati töltőn, és az autós töltőmön is 5V / 0.7A van. Bár ez nem hiszem hogy baj lenne, max hamarabb feltölti és ez miatt melegszik jobban...Vagy nem tudom! -
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #34248 üzenetére
Milyen autóstöltőd van?
Nekem (elvileg) eredeti samsung, ebayről rendeltem kemény 1$-ért (+5$ szállítás) és semmi gond nincs vele. Max langyosra melegszik, és baromi gyorsan tölt.szerk.: Ez az a töltő, csak itt egyben van a szállítással de a végösszeg ua. (Gondoltam belinkelem, ha esetleg valakit érdekel)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bokrosolajos #34248 üzenetére
Én csak usb-ről töltöm, konnektorba kb 1x töltöttem mióta meg van ~4hónap.
Usb-n ugye meg nem annyival tölt mint 230v-ról. -
Varszegig
veterán
válasz
bokrosolajos #34194 üzenetére
ez nem a gyári feeds and updates widget? mert azt én is megtaláltam a telefonon, amikor mewgvettem
-
s4tch
veterán
válasz
bokrosolajos #34173 üzenetére
Pedig elég meggyőző ez az sms-küldős fake videó:
http://www.youtube.com/watch?v=yufIO3JK1hAMondjuk Oleg srác mindenképp jobban kommunikál. A lengyelekből még senki nem húzott ki semmilyen technikai részletet, ezért nem hisznek nekik. A videóikkal semmi gond.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #34169 üzenetére
A következő bada, Wave2 reklám ezen HSZ-d alapján fog készülni, és ne csodálkozz ha behívnak a Samsunghoz interjúra.
Egyébként van valami abban amit írtál, hasonlóképpen vélekedem én is a kis kedvencünkről.
AS: Az a vas ami benne van minden további nélkül támogatja azt a játékélményt amit ekkora kijelzőn ki lehet hozni belőle. Csak lenne rá több elérhető minőségi játék ami ki is használja a hardveres adottságokat. Sajna elérhető játék hiányában ez kemény dió.
Én örülnék neki mert régebben sok javas játékot nyúztam SE-kon. Meglett a Wave és újra kedvet kaptam a telefonos játékhoz mert lenyűgözött hogy mit ki lehet belőle hozni.Aztán sajnos ez a kedv alább hagyott mert nincs mivel játszani.
-
a510
aktív tag
válasz
bokrosolajos #34192 üzenetére
Mintha úgy emlékeznék, hogy ha ilyenkor a hosszú resetet nyomod (letesz gomb sokáig) akkor visszajönnek.
-
Sógi
addikt
válasz
bokrosolajos #34192 üzenetére
Persze..
Főképernyőn widget gomb és visszarakod őket.. -
atala
addikt
válasz
Köszi a választ, elgondolkodom.
-
Polllen
félisten
válasz
Szerencse, hogy nem vagyunk egyformák...
-
sittes79
addikt
válasz
+1 iszom a szavaidat...
Aktív témák
Hirdetés
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest