- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
válasz
leslieke #22808 üzenetére
Old meg a következőt: Fogd meg a Wavet és tedd át a névjegyeket egy másik telefonra. A művelet során csak a 2 telefont használhatod, semmi mást közbeiktatva! Hajrá! Jó küldözgetést egyesével BT-n!
Contacts > Save Phone to SIM
SIM atrak masikba
Contacts > Save SIM to PhoneJo masolast!
Gmail sync problemam nekem is volt, amikor jatszogattam a fw-kel. Volt fenn vagy 3-4 verzio, es volt amelyiknel nem szinkronizalt hiaba nyomkodtam a gombot, kapcsoltam be pusht.
1.2 bada ota (de csak JID, a JIK-val gondom volt...bar lehet az egyik widget miatt halt be a JIK) minden hibatlan, ebben meg nem talaltam bugot.
Egy dolog bosszant a JID-ben, hogy ha le van zarva a telo, akkor a kozepso fomenu gombbal nem (mindig) jon be a kepernyo (hogy unlock-oljam), valamelyik masik gombot kell nyomni (lezaras/kamera/hangero/lerak/felvesz).
Szoval az 1.2 nagyon baba -
-
Polllen
félisten
válasz
leslieke #22801 üzenetére
Csak nekem egyértelmű, hogy a CSV file egy vesszővel/tabulátorral elválasztott file, amit támogat az outlook, gmail, yahoo meg mindenféle más program (KIES) és egy file-ba exportálható minden névjegyed???
Ezután gond nélkül importálható... A képek bukó, illetve a mezőket lehet egyeztetni kell, ha nem ugyanaz az elnevezés a két szinkronizálandó progiban...
-=Libria=-Látom te ismered...
Milyen hibát dob? Volt lehetőség mezőket párosítani? Próbáltad vesszővel és tabulátorral is?
-
cezar94
csendes tag
válasz
leslieke #22552 üzenetére
Kiesen keresztül frissítettem, és olyan jött elő hogy megy a zenelejátszó és mellette netezni szerettem volna és kiirta hogy kevés a memória, aztán miután elindult a böngésző és valamelyik oldalt kerestem volna kiirta (ha jól emlékszem)hogy túl nagy a mérete az oldalnak és nem fogja jól megjeleniteni rajta a dolgokat. Nem is tudtam rajta zoomolni és igy használhatatlan is volt.Játék dolgot még nem néztem...ott mit nézzek meg, mi a probléma vele?
Ja még annyit míg nem lesz itt kisebbfajta háború, hogy a teló angol nyelvű.
Svédben élek, viszont szeretnék majd nyelet rátenni, amit nem tudok lehet e és hogy ha igen.Thx
-
anarkee
csendes tag
válasz
leslieke #22535 üzenetére
Jah én is meglepődtem. vásárlás után 1-2 héttel csinált egy olyat, hogy egy este alatt 100-ról 30%-ra esett, újraindítottam, helymeghatározás kilőve, ha nem kell( pl. itthon tök felesleges), 3g kilőve ha nem kell, wifi csak akkor van bekapcsolva ha tudom, hogy van is a közelben, vagy meg akarom nézni, h van-e, mert a fölösleges folyamatos csatlakozási próbák(pl buszozás séta közben) eléggé eszik az akkut, aztán azóta az egyszeri gyorszuhanás óta valahogy eléggé jól bírja a kicsike, volt hogy ilyen használat mellett elment egy egész hetet, úgy hogy alig 35-45 percet volt közben gépre dugva amég pakoltam róla a cuccokat át.
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #22174 üzenetére
Én nem hisztizek, csak egy kérdést tettem fel tegnap, amire tuti nem jön majd válasz. De hátha te válaszolsz
"Milyen java programokat használtok? Nekem jelenleg a Google maps, skype, palringo, opera mini, illetve egy hivatalos UEFA java hírprogram van fent.
Mindig keresgélek, de nem nagyon találok jó programokat." -
sede7
tag
válasz
leslieke #21935 üzenetére
Megjelent egy az ismétlődésre utaló ikon - amint a képen látszik (M, mint monthly).
szerk.: már megint kb. minden app mai update-et kapott a store-ban
szerk. 2: azért nem tűnhetett fel, mert nem azt frissítette, amelyikben javították a napok csúszását, hanem a korábbit. Mert anno azt nem frissítéssel, hanem egy új példánnyal oldották meg, így eddig is és most is két külön EvMemo widgetem van... -
DonMedve
addikt
válasz
leslieke #21909 üzenetére
Persze,mikor holnap felkelek,ééés kinézek az ablakon!
Nem,valóban nem tudom meg,de ha szar idő lesz,azt ráérek megtudni,ha jó idő akkor meg tök mind1.De ha mindenáron tudni akarom,akkor amúgy is itt ülök a gépnél,felugrok valamelyik időjárás oldalra azt meglesem.De még az is megoldás,ha megkérdem öreganyámat.
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #21882 üzenetére
Először is a kérdésedre:
Másodszor: Én is 10db widgetet futtatok és a proci szintúgy 1%.
Név szerint: TimeWeather 176Hun, WhiteX(zseblámpa), R66, Barátaim éppen most(ez milyen sz@r fordítás), Gyári naptár, Születésnap, Gyári Google, Samsung Apps, Virtual note, Samsung Wave fórum widget.Varszegig: Visszatérve a TimeWeather 176Hun-ra, nem te mondtad a múltkor hogy ha lesz időd, belenézel ebbe a widgetbe hogy hogy lehet megszüntetni az idegesítő "nincs internetkapcsolat" előugró ablakot? Már kezdek megvadulni tőle...
Köszönöm előre is!
-
Varszegig
veterán
válasz
leslieke #21882 üzenetére
hogy te mi futtatsz azt nem tudom (nem bírtam kihagyni bocs)
Na de komolyra fordítva: HTC accu weather clock, gyorsindító (a szétcsúszós), termine, xe curreny converter, születésnapok, buddies now, digital clock, simple weather, google translator, mypostit, feeds&update
-
Varszegig
veterán
válasz
leslieke #21865 üzenetére
nálam 11 widget fut, és cpu 1%-on
balhmm: JI2-vel nekem a gmail sem hal be már nagyon régóta, a céges meg ld. aláírásomban. Mappák: felső sor. Persze a JH3-tól felfelé be lehet (kell?) állítani, melyik mappát akarod szinkronizálni. Aztán a felső sorban húzogasd az ujjad.
-
Kis@
tag
válasz
leslieke #21865 üzenetére
Nekem 6 oldalon van kint 9 widget és a cpu 1 % folyamatosan. Aksit naponta töltök, folyamatosan wifin van, kb 2 óra net, kb 2 óra játék, zene és rádió hallgatás reggelente kb egy órát, folyamatos push exch, megnézek egy himym részt... Szóval használom rendesen. Én el vagyok vele így. Ha majd elkopik az aksi, akkor veszek bele egy nagyobb kapacitásút.
-
BadGe
aktív tag
-
-
zack
nagyúr
válasz
leslieke #21495 üzenetére
Ezt mindenki megnézhetné akinek minőségi gondja van vele. Megmondom őszintén nem tudtam nekem mi szerepel, ezért megnéztem: "Made in Korea by Samsung"
De mivel nincs minőségbeli gondom, sejtettem hogy ez lesz. Amit meg a héten nyomkodtam, az már valószínű a kínai verzió volt, azért volt furi a kijelző, meg úgy az egész anyagminősége. -
Dapro
senior tag
válasz
leslieke #21494 üzenetére
Köszi, akkor SDXC-t keresek.
viccelek, kár, hogy a telefon nem támogatja. Vicces lenne egy telefonnak 2terrás tároló. Főleg, hogy drágább lenne a mem. kártya mint a telefon.
A telefon gyorsul minél nagyobb a class? Vagy nem befolyásolja?szerk: közben láttam a linked, mi a különbség a 2 között, vagyis melyik a jó az a lényeg érdekel főleg
Köszönöm a linket am. most h rákerestem csak annyit ír, hogy 1-2 helyen szinben van kül.
-
-
peterk
senior tag
válasz
leslieke #21402 üzenetére
Simán lehetséges, hogy nálad minden megy, miközben másnál meg a filmek 2/3-a akad, ha más forrásból, más minőségben néztek filmeket. Nálam sem akadt soha semmi, mert zömében nem xvid-eket töltök, ami meg xvid, az úgy kódolt, hogy nincs vele gond. De Karma-tól kaptam olyant, ami akadt, szóval van, és az is lehet, hogy valaki ilyenekbe fut bele rendszeresen.
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #21394 üzenetére
Az egy dolog, hogy várnom kell, ez ellen nem tudok sok mindent tenni.Lényegében szinte minden film akadozik, és elhiheted, milliónyi filmet próbáltam ki, milliónyi kódolással (gondolom én), és alig találok jó filmet. Nyilván nem filmnézésre akarom használni, hanem sorozatokra, de azokat se játssza le jól. Régebben téma volt, hogy kinél hogy mennek a videók, és kiderült, hogy szinte mindenkinél akadozik. Akinél egy film sem akadozik, az szerintem hazudik, vagy annyira kevés filmet próbált meg a telefonon, hogy pont a "jó szórásba" esett.
Varszegig: ennek nagyon egyszerű oka van! A tatabányai szerviz semmit sem ér. Ez egy felvevő pontként működik, tehát ha elrontok valamit, akkor 2-3 hetet kell várnom, mire visszatér hozzám a telefon. Nem akarok ilyen módon fw frissítéssel foglalkozni, ezért legfeljebb várni tudok. Én csak megjegyeztem, hogy a telefon ezen része mondhatni semmit nem nyújt. Inkább lenne gond az mkv fájlokkal, mint egy ma már teljesen elfogadott kiterjesztéssel (avi). Nem is értem, miért lehetséges egy okos telefonnál ilyen fennakadás, amikor egy omnia 2-es is szépen futtat mindent (most csak ez jutott eszembe, amiről még régebben írták, hogy minden videót lejátszott gond nélkül).
Amúgy meg a legújabb fw sem biztos, hogy javítja a filmakadozást, nemde? (volt aki ezt írta) Akkor meg minek frissítsek? Lényegében nem változtat semmit az alap t-s szoftverhez képest, ezért sem fordul meg a fejemben, a fw frissítés.
Amúgy eléggé rászoktam az opera mini-re, tökéletesen lehet rajta netezni, csak az a baj, hogy nyilvános wifi (plázákban, iskolában,stb...) nem érzékel kapcsolatot, így a beépített bongészőt kell használnom, ami tetszetős, csak amikor egy komolyabb oldalt nyitok meg, egy idő után a ráközelítéskor kiírja, hogy túl nagy az oldal, és mindig visszadob az eredeti "nagyításra". Utána már csak telefon újraindítás segít, amit nem szeretek, mert mindig akkor kell újraindítani, amikor az embernek dolga van a telefonnal. (2-3 hetente szoktam csak újraindítani)
-
bexinho23
őstag
válasz
leslieke #21389 üzenetére
Szerintem majdnem hogy mindegy, akadozik-e vagy sem egy film, mert nálam t-s szoftverrel 10ből 7-8 film tuti akad. És ez lehet új film, régi, szinkronos, eredeti hangos. Elég kiábrándító, hogy nem tudok sorozatot nézni rajta, mert szinte mindegyik zavaróan döcög.
Várnám a következő fw-t, de egy élet megy rá, mire kijön, és valószínű akkor sem tudom majd használni a filmeket rajta!
Kb olyan ez, mint amikor veszel egy dvd lejátszót, és a feliratot nem kezeli, vagy csak ilyen krix-krax-osan. Használhatod, de lóf.szt se ér. -
Durcmurc
csendes tag
válasz
leslieke #21083 üzenetére
Sziasztok!
leslieke és Karma, és mindenkinek aki hozzászólt és segíteni próbált, köszi a segítséget a lefagyásos problémámra!
Végül tegnap du. annyira lefagyott, hogy nem is jött vissza és ki kellett szedjem az aksit, és úgy indítani újra. És azóta nem fagy le!
De azért a frissítést JI2-re (vagy JI3-ra?) meg fogom csinálni. -
Durcmurc
csendes tag
válasz
leslieke #21095 üzenetére
Köszönöm fiúk, a segítséget, megpróbálom ezeket, aztán ha nem hagyja abba a fagyást, akkor beadom garanciális javításra.
Pedig épp akartam a navigációs programot megvenni rá (a R66-ot), mert még nyáron nekem tetszett a 30 napos próba alatt. De így... Megvárom, amíg kiderül, hogy tudok-e tovább együtt élni vele. -
Durcmurc
csendes tag
válasz
leslieke #21083 üzenetére
Köszi, akkor először megpróbálom a JI3-at. Az teljesen jó változat, nem okoz semmi plusz problémát?
A hardreset elég durvának tűnik. A fagyást viszont, gondolom megoldaná?
Na megpróbálom, ebben a sorrendben, közte várok 1-2 napot, hogy próbálgassam. Majd beszámolok, hogy sikerült-e. Még egyszer köszi! -
Kapanyél
őstag
válasz
leslieke #21053 üzenetére
Nem, hanem szar.
Ez az okostelefonok átka. Egy "csaktelefonnal" nem szabad összehasonlítani őket, mert nem elég gyorsak, nem elég ergonómikusak és szar az akkujuk. Hiába a Wave és az iPhone a két leggyorsabb gép érzetre, meg sem közelítik egy S40-es Nokia használati értékét, ha kizárólag telefonálásról beszélünk.
-
chubii
senior tag
válasz
leslieke #20951 üzenetére
Ezt nem tudtam. Köszi szépen !
Tudni,hogy lesz-e valamilyen más screenlock a készülékre ? androidosat v iphonosat el tudnék képzelni rá.....(#20953) TomWexX : köszi Neked is. A tesztkészülék amit kipróbáltam semmelyik gombra sem reagált ( képernyőzár gombon kívül). Biztos valamaki úgy állította be...
-
TomWexX
addikt
válasz
leslieke #20903 üzenetére
Akkor max a GPS vevők érzékenységében lehetnek különbségek, mert amíg valakinek a "metróban" is talál jelet, addig nekem pl. házon belül eddig egyszer sem lett zöld az ikon. (igaz hogy nem is vártam tovább 2 percnél)
A GPS kütyüknek azért erősebb antennájuk van mint a wave-nek, ezért lehet hogy azoknál nem szakad a jel. Mindenesetre egy 307-esben ha a sebváltó elé tettem az éppen navigáló telót, láttam hogy villódzik a parabola ikon, majd mikor feljebb emeltem, stabilan zöld maradt.
A tartójában pedig tökéletesen működik, múlthéten 600km-t szakadás nélkül lenavigált.U.i.: A hozzászólásodat mért off-ban írtad? A telefonról van szó...
-
Varszegig
veterán
válasz
leslieke #20821 üzenetére
mármint milyen letöltés? minden működik, nem vettem észre semmit. ja a youtoub? még nem tettem fel, de majd mindjárt.
telefonbolt2: vicces vagy, egy nem hivatalos fw-re frissítettél, és nem megy a kies?
(By the way próbáld meg a kiesben az illesztőprogram visszaállítása opciót, azt olvastam valahol az 1.2-höz az kell.) A KIES verziószámban valami nem stimmel -
JMC
tag
válasz
leslieke #20806 üzenetére
Tudtommal a default hangot nem tudod módosítani, mindenképp azt tolja majd be, ellenben ha az Stune-nal hozzáférsz a fájlhoz ilyen néven akármilyen fájlt be tudsz tolni a helyére On Time.wav névvel (csak feltételezés, sosem használtam még az Stune-t, csak elméletileg akár működhet is az elgondolásom
)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest