- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ProdyG #40384 üzenetére
A beépített lejátszóban be lehet állítani album nézetet is, de azt gyanítom, ahhoz is kell az ID3tag.
Esetleg ezzel próbálkozhatsz még: FolderPlayer -
appel
őstag
válasz
ProdyG #35556 üzenetére
Egyenlőre nincs normális megoldás, csak ID3 tagek alapján...
van egy fizetős FolderPlayer 1,5 fontért, az tud ilyet. -
TomWexX
addikt
válasz
ProdyG #25086 üzenetére
Ne hagyd hogy lemerüljön 10% alá, ha muszáj akkor tedd töltőre minden éjszaka. Nem tesz jót az aksinak ha ennyire lemeríted...1-2 havonta max 1x ajánlott lemeríteni ennyire a normális töltöttség jelzés miatt...Egyébként (mint sok minden) elvileg ez is megoldódik a lassan sci-fivé válló 1.2-ben.
-
s4tch
veterán
válasz
ProdyG #25028 üzenetére
Ez el van b4szva a friss appsban, nem teszi felülre a frissítendő programokat, és az "összes frissítése" menüre kattintva sem frissít. Le kell görgetni a megjelenített programok végére, megnyomni a "tovább" (vagy valami ilyesmi) gombot, és addig görgetni, továbbot nyomkodni, míg meg nem találod a frissítendő programot.
-
zack
nagyúr
válasz
ProdyG #24759 üzenetére
Akkor telibe is vágtam volna a Wave-et ha 4 kártya után oldódik meg.
Ő van értem, nem pedig én vagyok érte. Vegyek 4 fajta MicroSD-t és az egyikkel jó lesz? Ezt te se gondoltad komolyan ugye?
Volt egy 8Gb Class4 Kingston, ezt lecseréltem egy 16Gb Class4 kártyára, mert mindenki azt mondta biztos ez a gond. Végül ezzel se lett jó. Holott többen is közölték előtte hogy nekik Kingston Class2 kártyával is tökéletes. Persze az enyém is gyári garis volt, nem piaci gagyi, mielőtt jönnének a hasonló kérdések.
De tudod mit? Én beszélek baromságot. De ezek után telibe fogom fosni ki mit ajánl a probléma megoldására, és milyen beruházásokat ajánl az új tulajnak, hogy ez a probléma megoldódjon. De én biztos számonkérném rajtad, ha buknék ezért 8-10k-t mert nem oldódott meg az általad mély meggyőződésből vakerolt kártyacsere. -
-
LA_COSTE
senior tag
-
Zolii44
tag
válasz
ProdyG #24392 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom.
Telóhoz kértem 8gb karit class 4-t küldtek a gyárit.
Megállt mindig nekem is,visszaküldtem hogy cseréljék ki, küldtek helyette class 2-t,és azóta gond nélkül vesz fel bármilyen hosszút,nem is hittem volna a class 2től.
A class 4 gondom neked is gyárit adtak hozzá. -
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest