- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Kis@
tag
válasz
Peti_KM900 #21626 üzenetére
Lassan négy hónapja megvan, és csak egyszer nem ébresztett fel, amikor bennfelejtettem az irodában.
IMHO az ébresztés azoknál nem szokott működni, akik éjszakára kikapcsolják a telefont és elfelejtik jól beállítani (vagy nem tudják, hogy hogyan kell beállítani, ha azt szeretnék, hogy kikapcsolt állapotban is jelezzen.)
Semmi probléma az ébresztéssel. Meggyőződésem, hogy azok akik itt sírnak, hogy nem ébresztett a telefon, azok nem vették észre, hogy az ébresztést az után kell beállítani miután bekapcsolták az "Automatikus Bekapcsolás Beállítása"-t. Ezt lehet bugnak nevezni, hogy ilyenkor csak az ezután beállított időpontokban ébreszt, de szerintem meg lehet szokni, csak oda kell figyelni.
Nem fordult még elő, hogy egy bekapcsolt telefon ne ébresztett volna. Mindig csak a kikapcsolós emberek írták.
-
Dapro
senior tag
válasz
Peti_KM900 #21626 üzenetére
Én nem igazán értem, hogy miért vesz valaki 80k-s (60k inkább) telefont, ha ki sem akarja használni. Ez kb. olyan mint amikor valaki iphone-t vesz csak a prestige kérdés miatt. (Pl. szomszédom, bár megteheti.)
Aki csak telefonálni akar az maradjon az egyszerűbb telefonoknál. Szerintem.
Ha már másra is akarod használni, pl APP-okra, játékokra, zenehallgatásra, akkor lehet venni jobb telefont.Más:
Milyen a zenelejátszója a wave-nek? Csak, hogy ne érjen meglepetés.
Nem gyorsaságra gondolom hanem hangzásra. Nekem most egy SE w995 telefonom van ami ugye zenetelefon. Nagyon észre fogom venni a különbséget? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Peti_KM900 #21616 üzenetére
Nekem még megvan a régi Arénám, lassú csiga a Wave-hez képest.
Néhány negatívum:
- T-s telefonra hivatalos fw frissítés nincs,
- Ébresztő nem mindenkinél működik rendesen, azaz elfelejt ébreszteni,
- Szintén nem mindenkinél, de akadozó filmekkel is lehet találkozni,
- Apps kínálat lassan bővül, bár játék már van bőven. Fizetős apps kerülőúton érhető el jelenleg,
- Böngészőben nincs sortördelés,
- Navigáció csak fizetős van, jelenleg akciósan life-time megvehető.Hirtelen ennyi, majd még jönnek a többiek és kiegészítik.
Magánvélemény: fentiek közül egyikkel sincs problémám.
-
Dapro
senior tag
válasz
Ha zsír újonnan veszed akkor 80k.
Ha okos vagy akkor keresel egy egyhetes készüléket 55-60k ért.
Én ma veszem az enyémet ennyiért és ilyen állapotban.
Alig várom. -
janes1976
őstag
válasz
Én nem tudok neked negatívat írni. Lassan 1 hete van meg és még mindig nem tudok betellni vele. Amúgy milyen negatívra gondoltál?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Peti_KM900 #21612 üzenetére
Engem nem sikerült elbizonytalanítaniuk
fw frissítést meg nem fogok csinálni az biztos, marad a gyári állapotában minden. lehet, hogy már holnap meglesz
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Peti_KM900 #21610 üzenetére
Aréna után élmény lesz ezt a telefon használni! A problémák meg olyanok, mint a mesében, hol volt, hol nem volt.. csak itt meg van akinél van, van akinél nincs.
Tökéletesen telefon nincs, és szerintem nem is lesz.
Aktív témák
- EAFC 25
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest