- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
Soha nem mondtam még ilyet, de az Omnia 7 eleje tényleg iphone copy. Ha nem lenne az a középen besüllyedő windows gomb, akkor nem mondanék rá ilyet. Amúgy meg hiába 4"-os a kijelzője, szerintem a Galaxy S kisebb. Amikor én kézbefogtam azt hittem hogy legalább 5"-os. Amúgy miért ment le ennyire az ára? Senki sem veszi a wp7-es telókat??
Szerintem meg pont hogy van benne egy kis egyediség a sok műanyag-szappantartó között.
Az tény, hogy áron alul árulták/árulják a wave-t, de az olyanoknak mint nekem megéri. Ha kihozzák végre a Bada 2.0-át, amiben normális böngésző van, és még javítanak rajta + ingyen lesz angry birds, akkor leszek tökéletesen elégedett. Most is megfelel az igényeimnek a teló, csak úgy még jobb lenne. Persze ha nem lesz 2.0, meg angry birds, akkor sem fogom eladni, ezt a telót hosszú időre tervezem
-
Ízlések és pofonok.
Szerintem a Wave-ek határozottan ocsmányak az Omnia7 mellett.Dehát evvan.
Binyi01: Mert? A Samsung is csak egy gyártó. A support meg a platformpolitikájuk nem túl szimpatikus, se a korábbi hidegháborús összezördülésem velük, de attól még egy esélyt adhattam az eszközöknek szerintem.
-
Varszegig
veterán
de könyörgöm mit mentesz a simre??? Egy nevet, hogy 'PISTI', meg egy db számot? Nekem teljes nevcek vannak, emailcyímek, több telefonszám egy embernél, rövid megjegyzés, ha kell, hogy ki a fene az. Arra próbáltam utalni, hogy a simre mentés nevetséges kőkorszaki megoldás. mobical.net pl. ez a megoldás.
-
mrhitoshi
veterán
Hát igen ezért is lepődtem meg. De nem azt mondom, hogy csúnya lenne a Galaxy S képe, de a Wave képe érezhetően szebb. Na meg azon lepődtem meg, hogy a Wave kb 2x olyan nehéz mint a Galaxy...
Szegény kis telefonom ma dolgozott rendesen. Egész nap a netet osztotta meg Wifin keresztül, és kb 3-4 telefont szolgált ki wifin keresztül. Egész jól bírta.
-
bokrosolajos
őstag
-
Speedy86
aktív tag
Nálam szinte méterre pontos az Ndrive. A napokban direkt tesztelgettem, és volt 1-2 érdekes dolog. Pl nyíl egyenes úton, ahol kereszteződés sincs és nem is kanyarodik azt mondja forduljak balra, pedig a térképen se mutat semmit, illetve azt mondja, hogy hajtsak be a körforgalomba. Itt élek 25 éve és ott sose volt körforgalom, sőt a térképen se az van
Lehet nekem is meg kéne néznem a sygic-et de úgy látom már csak fizetősön van fent. -
szimike79
őstag
Annyira nem vagyok azért kétségbe esve. A droidnak sincs itthon fizetős oldala, úgyhogy annyira nem zavar a dolog. Az már inkább hogy a beharangozott dolgok nem csordogálnak az ingyenesben sem (ráadásul még Karma app-ját sem akarják adni, lehet irigységből, vagy mert nem tud ott senki magyarul és azt hiszik hogy rossz). Remélem nem kell kivárnunk a 2.0-át ahhoz hogy kapjunk néhány normális cuccot, mert az még igencsak odébb lesz!
Ha így folytatják visszatérek régi kedvencemhez az SE-hez a két új telójuk (Arc, Neo) egész jóra sikeredett.
-
Kapanyél
őstag
Néhány hetente visszanézek ide, csak most épp válaszoltam is egy kérdésre.
Sajnos még mindig ugyanazok a problémák és a kérdések ebben a topikban, amik megerősítenek abban, hogy jó ötlet volt lecserélnem a Wave-emet.
Igen, az SGS szar műanyag, tényleg hiányzik róla a LED, nincs dedikált gomb rajta a fényképezőnek, meg nagyobb is. De számomra minden másban jobb (pedig a Wave-et is csak telefonálásra, végszükség-webböngészésre, fényképezés-videózásra használtam, meg FB-klienst szerettem volna...)
Látom, épp most volt szó a "szar" SGS-ről. Mindegyik gépet lehet szidni, utálni. A Wave-et nehéz úgy beállítani, hogy akadozzon vagy összeszarja magát ez tény. De ez nem a Bada szuperjóságát, hanem az Android mértéktelen testreszabhatóságát dícséri. Ugyanis míg a SGS-t be lehet állítani jól is, a Wave továbbra is marad olyan, amilyen.
Egyébként nyilván hiábkról és nehézségekről lehet olvasni abban a topikban is. De hát hetente jön egy új ROM, elérhető hozzá millió és egy kis trükk, amit lehet egymással ész nélkül kombinálni, persze, hogy pezsegnek az aktív userek. Én nem nagyon frissítem, csak használom így, ahogy egyszer megfőztem a saját ROM-omat. Ha a Wave-hez is elérhető lenne annyi téma, launcher (akár több is egymás mellett), segédprogram (aut. duplex hívásrögzítő, full backup progik, hálózatos fájlkezelők), szabadon összeválógathatók lennének a firmware funkcionális alkotóelemei, itt sem ülne senki a seggén és használná úgy, ahogyan a gyárból kijött. És igen, akkor sokkal több akadozó, belassult Wave-et lehetne látni. De sokkal több elégedett usert is.Szerettem a Wave-et, de nagyon hamar kevésnek bizonyult nekem.
-
Vicc volt
De a kijelző feketéje egyáltalán nem vészes a háttérvilágítás ellenére se.leslieke: Ebben a kérdésben én is mint felhasználó (na jó, power user) szólok, nincs semmi köze a
fejlesztéshezvagy bármi máshoz. Tudok azért pozitív is lenni, nem feltétlen csak cinikus, kritikus és szkeptikus -
szebev
senior tag
-
Speedy86
aktív tag
Sokan írják, hogy későn navigál későn riaszt. Nekem hibátlan az ndrive, csak kell neki fél perc hogy csatlakozzon. Ujratervezés pedig 4-5 mp. Érdekes, hogy a telefonnál mindenkinek van 1-2 mumus program ami nem úgy működik mint másoknak. Nekem eddig minden hibátlanul megy még az is amire írták, hogy t-mobilos softal esélytelen. Pedig gyári T softverem van és kb 3 hetente indítom újra. Viszont lehet az lehet a megoldás, hogy widgeteket nem használok
-
consono
nagyúr
Sajnos bármi lehet a különbség
Más FW, más kártya, más widgetek futnak közben, másik irányból fúj a szél, jobb kézzel veszem ki a zsebemből, nem ballal... Tényleg nem tudom mi lehet a gond, nekem a Badás NDrive kb ugyamúgy működik mit a régi Miómon a WinMos. És a Sygic is kb ugyanaz...
-
bokrosolajos
őstag
fogi: a volt főnököm azért a volt főnököm, mert segítettem neki, hogy ne legyen tovább az, és ehhez elég volt bebizonyítani, hogy tök hülye hozzá
Nem tudunk sajnos jobb böngészőt, ezzel engem is az őrületbe kergetnek a badával.
Mielőtt az hinnéd viccelek, kérdezz csak meg bárkit innen, én a radikálisok melyik oldalát képviselemstudy: Nos, én sem csak úgy ugrottam bele a Wave-be. Ellenben én a mai napig "billegek".
De az igazság az, hogy egyik sem jobb a másiknál, az egyiknél kielégítő az alkalmazások mennyisége, a másiknál erősebb a hardware, jobb a kamera, több szolgáltatást nyújt alapból, és szebb a design.Van még egy fontos tényező: az ár. Ott már jelentős a különbség a Wave javára.Hosszú hétvégén folyamatosan használtam az enyémet, fotó, video: kívűl, belül, nedves helyen
-
Wheelbarrow
aktív tag
Az a helyzet, hogy nem BP-i vagyok ezért nem ismerem az ajánlott üzleteket. Nem bízom a csomagküldésben mert nem tudom, hogy mit kapok kézhez. Arról nem beszélve, hogy ha gond van akkor sem szívesen futkároznék BP-re.
Az ED-nek viszont van nálunk üzlete. Még van egy hetem mire meg lesz rá a pénzem, addig még csökkenhet az ára. Azért köszi. -
Wheelbarrow
aktív tag
Tudom, hogy van olcsóbb csak azok némelyike kétes eredetű, gyakran nem magyar nyelvű,hiányoznak egyes tartozékok és csak EU garit adnak hozzá ami = a bolti buherával.
Akkor inkább legyen kicsit drágább, de legyen hivatalos magyarországi gari rá. Így regisztrálhatom a Samsung oldalán és küldik érte a futárt ingyen ha javítani kell.
Nekem ez fontos ha majdnem százezret adok ki érte. -
peter_k
tag
Ezzel az a bajom, hogy akkor hallgassak bele mind a 100 számba, hogy kiderüljön, melyiket akarom a gyorslistához adni? Meg aztán, ugyanazon előadó 3 különböző albumából, mester legyen, aki különválogatja a számokat. Nem értem, hogy miért nem lehet egy olyan egyszerű lejátszó funkciót betenni, hogy ha az adott folder első számát elindítom, akkor végig játsza a többit is, ami abban a nappában van. Az előző telefonom egy 3000 forintért vásárolt sony-ericsson volt, de az tudta ezt a funkciót. Csak nekem hiányzik ez a fajta lejátszás?
-
szunyog199
tag
Most viszont olyat figyeltem meg, hogy nekem a menübe nincs olyan ikon, hogy Internet, csak olyan, hogy origo, ami automatikusan az origó oldalt hozza be. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom elővarázsolni a sima Internet ikont, vagy esetleg átnevezni az origo-t internetre?
-
bokrosolajos
őstag
eBay 2098 Ft házhozszállítással
Samsung Wave öntapis autós tartó 360° -
szimike79
őstag
Bocs mindenkinek a belharcért.
Nem egyszerű dolog a mai telefonmizériában eligazodni valakinek ha új telefont akar venni az biztos. Főleg ha nincs az ismeretségében olyan aki segíthet átlátni a lehetőségeket. Ha meg ráadásul tapasztalata sem nagyon van, mert esetleg valami egyszerű hagyományos mobilról akar váltani komolyabb, drágább okosra, akkor aztán fel van adva a lecke rendesen. Reklámmal bombázzák rendesen az embert, csakhogy abból igazán semmi nem derül ki. Így fordulhat elő hogy megvesz valamit amiről gőze sincs, és nagy koppanás lesz belőle. Kollégám is így járt, pedig neki próbáltam segíteni, de 2 hétig szabin voltam, ő meg gyorsan bevásárolt horror összegért elégé durva kamattal részletre egy Omnia2-őt. Most meg fő a feje hogy nem tetszik neki a teló.
Az az igazság hogy nekem a behatárolt anyagi lehetőségeim miatt esett a választás a Wave-re, próbáltam a legtöbbet kihozni a keretből, de nem bántam meg. Pedig szemeztem az SGS-sel és iPhone-kal is, csak azt már nem engedte a zsebem. -
szimike79
őstag
Én is ezen a véleményen vagyok, bokrosolajos kollega rendezett gyászmenetet, nem én. Pont tegnap fejtettem ki ezzel és a Samuval kapcsolatos véleményem, ami ha jól emlékszem pozitív volt.
Mondjuk ha halott a bada akkor a Samsung mi a nyavajának tart külön bada napot az MWC-n?
Biztos azért hogy megmutassák, mekkora hülyék ugyebár!Polllen: +1
-
Varszegig
veterán
szép nagy
a wave után hatalmas, de pár perc nyomkodás után megszoktam. A fogása nem műanyagos, jó ez a recés hát. A wave persze anyaghasználatban jobb. Ha megszokod, milyen kib*tt nagy az egész telefon, akkor viszont baromi jó a nagy kijelző. Nem tudtam megakasztani a gépet, pedig nem végleges soft megy rajta. Igaz flash-t nem nyúztam rajta, de amit nyomkodtam az pattogott, mindenre azonnal reagált.
-
szimike79
őstag
Na meg az hogy ma kipróbáltam R66-ot. Sokan lehúzták itt a fórumon hogy nem működött náluk megfelelően. Én nagyon meg voltam elégedve vele. Időben mondott minden teendőt, tisztán, érthetően. Pontosan mutatta hol vagyok, egyszer sem keveredett meg a tesztút alatt. Szerintem egész korrekt navigáció.
Ugyan ezt az Ndrive-ról nem tudom elmondani.
-
chizow
tag
Speed-et ismered ? Na ez annak a rövidebb verziója. Gyakorlatilag az a lényeg kézbe kapsz 5 kártyát, az ellenfél is. A gép automatikusan kioszt 2 kártyát. Például egy király és 2-es. Csak olyan lapokat tudsz rá rakni ami vagy eggyel alatta vagy felette helyezkedik el (Pl. királyra dáma vagy bubi). Aki gyorsabban elpakolja pakliját az nyer. Szükséges a jó reakcióidő különben ellenfél hamarabb kapcsol
! Amúgy telefon apps-ba felkerült. Neve: SpeedCard.
Ja és IPM Studios a kiadó. Általában jó játékokat csinálnak
(pl. FlyGaga)
-
-
chizow
tag
Igen, szerintem szórakoztató egyszerű játék. Automatikusan feltölti zenéid a telefonodról és ki tudod választani melyik zenére akarsz játszani. Akkor teljesítesz egy játékot, ha véget ér a szám. Minél többször jutsz végig annál több újdonságot kapsz. Például új jármű téma stb.
-
TomWexX
addikt
...és ez sem a NOD hibája hanem a samsungé!
Ezt most találtam apps-on! Hihetetlen!
-
mixi10
tag
-
Shurycen
tag
Igazából nem értem a kérdésed, egyszerűen tapi és indul majd reggelsz kiválasztod hogy mit sportolsz és már megy is, de sajnos a gyenge GPS miatt élvezhetetlen, szal azt sem értem hogy tudnak mások akár navit használni vele mert tegnap elmentem A-ból B-be és direct autóra állítottam és mire megérkeztem vicc adatokat mutatott és megszakadt a GPS jel is!
Aktív témák
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest