Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz kriver #37498 üzenetére
Én is sokallom érte a +15e gyári garit,
Neked is azt tudom javasolni, amit CoolBoy323-nak: vedd meg használtan, gyári garanciával, akkor olcsóbb lesz.
De sajnos nem hibátlan a készülék
Mondj egy hibátlan készüléket, ami ezzel a tudással rendelkezik. Nincs tökéletes telefon.
gyér alkalmazás kínálat
Ez igaz, nincs sok alkalmazás, ha ez is szempont akkor droid vagy ios kell neked.
elég sok hibát olvastam a memóriakezelésről, szoftveresen pedig sok a bug (ébresztő, widgetek, frissítés, újraindulás, videó, memkártya).
Nálam ezekből egyik se jelentkezik: mindig ébreszt, widgetek mennek, frissítések megvoltak, videó felvétel és visszajátszás is hibátlan.
Újrainduláson nem tudom mit értesz. Csak úgy, minden ok nélkül nem indul újra, nekem egyszer se fagyott le rendszer.
Memóriakártyával azoknak volt gondja, akik - vélhetően tudtukon kívül - hamisítványt vettek.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Piet
csendes tag
válasz bokrosolajos #37495 üzenetére
-
kriver
tag
válasz Lotusomega #37486 üzenetére
Sziasztok!
Hasonló cipőben járok, mint CoolBoy323. Annyi különbséggel, hogy nekem lenne a teló.
Én is sokallom érte a +15e gyári garit, De sajnos nem hibátlan a készülék, ezért gyanítom, hogy szükségem lesz rá. Jelenleg egy S5230-at nyúzok elég megkímélt állapotban (25 hónapos). Nekem már kevés a tudása, ezért néztem a Wave-et. Ami megfogott, az a fém borítás, a Super Amoled, és az 1GHz-es proci. Viszont: a bada még nincs kiforrva (gyér alkalmazás kínálat), és elég sok hibát olvastam a memóriakezelésről, szoftveresen pedig sok a bug (ébresztő, widgetek, frissítés, újraindulás, videó, memkártya). Félek, hogy míg az előző telefonjaimmal semmi gond nem volt (átlag 2 éves használatok alatt), ezt csak gyári garosan szabad megvenni az előre látható szervizelések miatt. Ha forgalomban lenne még az S8500 mire kijön a bada 2.0 biztosan várnék a vásárlással. Ha a frissítés megoldja az eddigi anomáliákat.
Viszont fogy a raktárkészlet, így nem tudom, hogy bele merjek-e vágni. -
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #37495 üzenetére
Kb. már egy hete 290 Ft az Asphalt5.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
AS
félisten
válasz bokrosolajos #37490 üzenetére
Ja bocs
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz CoolBoy323 #37484 üzenetére
Tényleg nagyon sok a 100 ezres Galaxy S tudását tudja. fémházban. tényleg nagyon sok.. Gondolkodni néha....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
-
leslieke
Jómunkásember
Vedd meg használtan, azok olcsóbbak és találsz köztük gyári garisat is.
-
Lotusomega
senior tag
Akkor mást kell venni, ha neked nem ér meg annyit, másnak meg megér, mert még abban a mezőnyben sincs sok ellenfele. És minden annyit ér amennyiért megveszik, lehet venni androidos akadós fosokat, hajrá,a flamet pedig ne itt.
-
study
tag
Ha nem használtad nem tudhatod hogy mennyit ér.Sokkal többet!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #37481 üzenetére
Ha nem ér meg 75k-t, akkor egyértelmű, hogy a Wave nem neked való. Vegyél mást!
-
Sógi
addikt
Ha lenne magyar garis black wave akkor tuti lecserélném, nekem jobban bejön a fekete.
Azt nem értem, h van ebony grey meg sima grey is? Én nem tudok róla...
Nekem ebony van és nem tűnik sötétszürkének..Azért jól tartja az árát a telefon, sokszor olvastam itt, h le fog esni, de ha most váltanék telefont akkor is ezt venném, még mindig jó az ár/érték aránya!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #37475 üzenetére
Valamit valamiért! Azt kell eldöntened, megér-e neked +15k-t a gyári garancia.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #37470 üzenetére
Gyári garival bármelyik gsm boltban megveheted a telefont. Ha bajod lesz vele, úgyse a boltba kell vinni, hanem Samsung szervizbe.
-
PofaJenö
senior tag
válasz CoolBoy323 #37470 üzenetére
most hogy mondod,a photo hall is bezárt aki ott vette a gépeit bolti garisba
cumiiii (bár nem tudom hogy a ph bolti garis-e)[ Szerkesztve ]
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
PofaJenö
senior tag
bocs egy kicsit nagyra sikeredett
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
-
válasz ruskop #37464 üzenetére
"Csak mert ugyebár ha egy XX-es firmwaret letöltünk ami tartalmazza a magyart, de mégsincs benne magyar lehetőség ha nem megfelelő csc-vel teszem fel."
Ebben a mondatban van egy súlyos tárgyi tévedés, amire ha rájössz, minden világosabb lesz.
Egyébként több mint valószínű, hogy nem fog menni.
“All nothings are not equal.”
-
ruskop
senior tag
Egy idióta kérdés:
Ha a S8500XEKC2 elnevezésű firmwaret a magyar csc-vel rakom fel akkor magyar nyelvű lesz a teló vagy nem? Csak mert ugyebár ha egy XX-es firmwaret letöltünk ami tartalmazza a magyart, de mégsincs benne magyar lehetőség ha nem megfelelő csc-vel teszem fel. -
Viktojka
tag
Azt hol tudom megnézni, hogy egy mappának (mondjuk tele van képekkel, vagy videókkal), mekkora a mérete?
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz Wheelbarrow #37460 üzenetére
LOL Bár én mondjuk ha droidos lennék, nem egy badás csúcskészülék topikjába mennék fikázni, ide meg főleg nem, mert meglehetősen összetartó és kultúrált a társaság...
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz the radish #37439 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet amikor töröltem egy általam készített videót de nem vártam meg, hogy a telefon kiírja "törölve" mert hamarabb rányomtam a kilépés gombra. Maradt valami fájltöredék
Töröld a mappát amibe menti a telefon a videót (ha videózol majd csinál magának másik mappát) vagy formázd a kártyát.[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz SlyChocolate #37456 üzenetére
Nincs ilyen widget, és az 1.0-1.2-n ez nem is megoldható. De lehet hogy később sem...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
SlyChocolate
senior tag
Tudtok-e ajánlani olyan bada softot vagy valamilyen megoldást arra?
Amivel a telóra utólag telepített bada alkalmazásokat a készenléti kijelzőről parancsikonnal tudnám indítani.?
Úgy ahogy a jól ismert winben is szokás.[ Szerkesztve ]
-
kovigab
csendes tag
válasz victorio79 #37433 üzenetére
Mióta egy navi sem talált jelet a GPS statussal próbálkoztam. Ebből szervíz lesz.
-
Piet
csendes tag
A teljesen fekete szerintem sokkal jobban nez ki, csatoltam kepet.
Az egyik boltban az mondtak, h ami naluk van az sotet szurke majdnem fekete (?) ez az amit ok "black" neven arusitanak. Nem tudom hanyfele szurke arnyalat letezik, amit eloben lattam az eleg vilagos volt. A neten lehet talalni "grey" ill. "ebony grey" elnevezesekkel is, de, h ugyanazt a szurke arnyalatot takarja-e, az kerdes.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
Ne higgyél nekik!
Nem nagykerből szerzik be a fekete telefont, az biztos! A nagykerek is a szürkét árulják. Legalább is a számítógép nagykerek biztosan, mert ott járatos vagyok.
Kimondottan telefon nagyker meg tudtommal nem létezik, de erre nem mernék megesküdni.Egyébként nem tudom mennyivel jobb a fekete. Annyira sötét szürke, hogy szerintem nagyon szép ez is. Nekem kimondottan tetszik, hogy nem csak fémből van, de még úgy is néz ki. Tök fém hatás kelt a hátlap.
Elöl szinte észre sem venni a szürke színt, csak a hátlapon. -
TomWexX
addikt
válasz potyi23 #37445 üzenetére
Idézet az 1. hsz-ből:
"Miért nem ébreszt az ébresztő?
A dolog még picit rejtélyes. Általában a kavarást a kikapcsolt telefon okozza, mely esetben a Óra/Ébresztő/... alatt az Aut. bekapcs. beállítása opcióban engedélyezni kell a kikapcsolt állapotban ébresztést, de ez se 100%-osan üzembiztos. Az viszont biztos, hogy ha a már létező, inaktív ébresztést aktiválni szeretnéd (frissen létrehozott ébresztésnél nincs gond), akkor nem elég a mellette lévő óra ikonra bökni, mert hiába zöldül ki, nem fog ébreszteni. Be kell menni az adott ébresztésbe, és a Ment-re nyomni. (Lehet, hogy így sem fog ébreszteni, de általában ez működik.)"Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
potyi23
senior tag
hi.Mitol lehet az hogy a baratnom telje wave2nem ebresztette fel reggel? pedig jol bevolt allitva rajat minden,meg megisneztem mindjart akkor.4:25 kor kellett volna ebreszteni,erre fo az enyemre kelt fel ami 4:50 kor szolt...Mitol lehet ez?ora,datum pontossan beállitva..
-
Piet
csendes tag
válasz leslieke #37429 üzenetére
Erdeklodtem nehany helyen es mindenutt ugyanazt a meset mondjak: a fekete szinu telefon nem magyar piacra keszult ezert a Samsung nem tolti ra alapbol a magyar menut, emiatt a nagykerben felbontjak es ratoltik a magyar szoftvert... Nincs valakinek nagykeres ismerose?
-
the radish
senior tag
A 2. alkalommal jártam úgy, hogy az általam felvett video a későbbiekben nem olvasható vissza. Véletlenszerűen fordul elő.
Nem támogatott formátumot ír ki rá. A kártyának lehet valami baja? CHKDSK, felületellenőrzés volt már, ott semmi. -
Goldmen75
őstag
Üdv!
Vagy én vagyok vak, vagy nem találom a számkijelzés tiltást! Szeretnék úgy telefonálni,hogy ne jelenjen meg a számom az illető telcsijén!
Köszi!
-
sittes79
addikt
Na skacok, szo*tuk a bada skype-ot...
-
atala
addikt
válasz CoolBoy323 #37424 üzenetére
2 év, csak még nem javították ki a weboldalon.
Az ár, valóban majdnem 79 ezer, de nekem fontos volt a 25%-os számla, mert így 63 ezerbe van a telefonom.
Gyári garanciával, és 0%-os számlával se fogsz sokkal olcsóbban találni. -
victorio79
tag
válasz kovigab #37396 üzenetére
kovigab: Van már jel? Egy aksi ki nem segítene, mert lehet a GPS modul kikapcsolás után is kaphat áramot (bár kicsi rá az esély). Ha GPS status progival próbálod akkor a középső menüben egy Start-ra nyomjál rá.
Aki nem ismeri még Map Hiker. Teljesen egyszerű, de használható kis progi. A mágneses iránytű alapján forog. A nagyított részek utána offline-ban is megmaradnak, bár nem tudom mennyit tárol le.
[ Szerkesztve ]
"Si vis pacem, para bellum."
-
ruskop
senior tag
válasz bokrosolajos #37426 üzenetére
Találtam jobbat. A Kiesben ugyebár le kell tölteni majd telepíteni. Megkerestem a user/xy/Samsung/kies/downloadsban a progikat és ott vannak szép sorjában.
-
leslieke
Jómunkásember
-
szimike79
őstag
válasz CoolBoy323 #37424 üzenetére
Sajnos ebben a T-s témában csak igazat tudok adni. Nekem is volt velük garis huzavonám. Ha akkor nem vagyok elég talpraesett, és nem vagyok tisztában vásárlói jogaimmal, akkor ma nem egy Wave-m van, hanem egy BL40-esem, amivel nem lehet netezni. Kis híján megmagyarázták, hogy a hóember melegre fagy.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
ruskop
senior tag
válasz bokrosolajos #37417 üzenetére
Megvan a progi de csak az előre telepített Asphalt5 progit látja. Ez a progi a telefonra vagy a memókártyára telepített progikat kezeli?
-
CoolBoy323
nagyúr
köszi, megnéztem, de 79k van írva, és 1 év gari...
de a gyártó nem 2t ad rá mostmár??@Pollen: mert van ott több előfizetésem is... azért tetű röviden, mert pl mikor van egy kis gond, rögtön elkezdenek csúnyán nézni rád, és átvágni!! igen, megpróbáltak többször átvágni!!! aki nem ismeri a fogyasztói jogait, azt úgy átvágják, h csak pislog, mint hal a szatyorban utána...
-
ruskop
senior tag
Rá kerestem de semmi.
-
anrab
addikt
-
ruskop
senior tag
Megkeresem köszönöm. Egyébként az mitől van, hogy a telefonon lévő samsung apps-on kevesebb progi érhető el mint a pc-n?
-
atala
addikt
Én az ellenkezőjét tudom, de szerintem ez cége is válogatja.
Nagyon sok garancialevélre rá van írva, hogy csak számlával együtt érvényes.
Régebben voltak visszaélések a garilevéllel. Pl. a vásárlás dátutát átírták, és akkor meghosszabbodott a garancia.
De lehet, hogy a mobiloknál ez másként van. -
JMC
tag
Amennyiben a garancialevelen szerepel a készülék gyári száma (anélkül nincs is értelme ugye), a vásárlás helye, dátuma, akkor az ide vonatkozó nem tudom hanyas számú jogszabály alapján a forgalmazónak kutya kötelessége elfogadni számla nélkül is. NINCS olyan törvény, hogy a garancialevél csak számlával együtt érvényes (céges számlára vásárolt eszközöket elég körülményes lenne garizni például).
-
ruskop
senior tag
Nem ismer valaki olyan progit a telóra vagy pc-re ami azt csinálja, hogy a telefonra Samsung Apps-ból telepített progikat, játékokat le lehet vele menteni a pc-re vagy a memóriakártyára olyan formában, hogy később onnan akár egy file kezelővel is simán vissza tudjam telepíteni?
-
Polllen
nagyúr
válasz CoolBoy323 #37406 üzenetére
Azt már senki meg sem meri kérdezni, hogy ha tetű, miért nem váltasz kevésbé tetű szolgáltatóra...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
atala
addikt
válasz CoolBoy323 #37404 üzenetére
Én itt vettem:
25%-os számlát kértem, és adtak.
Ha nem kell 25%-os számla, akkor lehet, hogy máshol olcsóbb, de így nekem 63-ba volt a teló.Az viszont nem igaz, hogy ha gyári garanciás telefont veszel, akkor nem adhatnak 0%-os számlát!
Lehet, hogy nem adhatnak, de adnak.
Nekem pl. azt magyarázta a boltban a srác, hogy nem fog kelleni a garanciális ügyintézéshez a számla. Ami persze hülyeség, mert törvény írja elő, hogy a garancialevél, csak számlával együtt érvényes.
Ez alól kivételek lehetnek a bolti garanciák, mert ott maguk oldják meg.
Meg szerintem a szervíz nem nézni, hogy most 25%-os a számla, vagy 0-ás.[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz CoolBoy323 #37406 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz gamek!ller #37405 üzenetére
is, többek között!! de ez most nem ide tartozik...
-
gamek!ller
őstag
válasz CoolBoy323 #37404 üzenetére
Most akkor azért tetü a T mert elfogyott náluk a Wave?
-
CoolBoy323
nagyúr
egy kérdés Wave tulajok: hol lehet még újonnan kapni, 2 év garival? sajna tetü Tnél már nincs egy db se
megbízható bolt kellene, nem egy kis hokkendáré sufnigsmpl ITT mi a különbség a telók között??
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Milyen kis aranyosak
Még mindig jobb, mintha ehhez a régi klasszikushoz hasonló "magyarságú" levelet kaptál volna:
HaszNÁLLAti UTmutatA játék neve: ELEKTROMOS CSELLENTYÜCSKE. Biztos nágy az örom !
Hogy a gyermek eztet a játék neki, ünneplő alkalom kezébe venni,
által kissé tanulás célzatából kaptál. Tehátakorlá Suk !1. A doboz tetővel bír. Ez leszedés után szabad
benyujtás a kézenk, négyszögalak ELEKTROMOS
CSELLENTYÜCSKE.2. Alapos és kézbentartva alányulva óvatosan dobos
fenekéről első játék bekezdését.
FUGYULIM ! Felszólít !3. Mindezután meg lehet kezdeni játszását a játéknak
vele.4. Fogjátok a drót alfelét a kéz magsujja közzé, és
job kezetek föl-le mozgat, majd onnét villany be-
kapcsol, hirtelen smrigli erősen, különben nem jön
a villany se át, se hosszu, se tyü.5. Egyfejü magánjáték. Ha vagytok egyed és nincs játszó,
önmagatokból is összerakni, és az nyer, aki előbb.MINDENFEJÜ VÉTELEMBERNEK ÜZEN KEDVES JÁTSZÁS ?
GYÁRTMÁNYTYó CÉG
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz leslieke #37399 üzenetére
Csak javallani tudom, nekem műkszik remekül! Ui.: Ha úgy ott jársz keress rá a samsung dive-ra is, meglehetősen hasznos(távlock, távtörlés, kis trükkel pozíció bemérése), ha FONTOS adatokat tárolsz a telefonon, amiknek nem tesz jót, ha ellopják...
szerk.: richiesnek(#37393) ment, nem tudom miért ide válaszoltam...
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz gamek!ller #37398 üzenetére
Azért a pénzért egyértelmű hogy a navit kell megvenni. Azt csak arra találák ki, főleg ha sűrün használod. Alkalmi navigációra jó a teló is, nálam legalább is a próbaidő alatt jól működött mikor kipróbáltam, de a licenszet nem vettem meg.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Google Pixel topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon