Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
-
TomWexX
addikt
válasz mrhitoshi #37097 üzenetére
De én mindig be vagyok jelentkezve, ki is írta ezt amikor megadtam az IM azonosítóimat. Amint bekapcsolom a telót, és van net kapcsolat automatikusan bejelentkezik mindenhova, nem kell ahhoz a háttérben futnia semminek. De gondolom erre már te is rájöttél.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
Tök jó dolgot fedeztem fel, biztos ismeri már az akinek van premium soc.hub, de még itt nem láttam hogy írták volna, ezért most megosztom! Hogy ha kitöltöd egy ismerősöd adatlapjában az IM-azonosító hozzáadását, akkor megjelenik a névjegyekben a neve mellett egy szürke/zöld pötty ami mutatja hogy éppen elérhető e az illető. Ha pedig az adatlapjában rányomsz az IM sávra, egyből indul a beszélgetés vele! Tényleg nem hülyeség ez a premium soc.hub, kár hogy hivatalosan nem lesz wave-re!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
chizow
tag
Én is osztom a véleményed! Szerintem sokkal jobb a helyzet mint például február elején amikor már körübelül fél éve semmi változás frissítés fejlesztés nem történt. Vannak apps-ok
jön a 2.0. Egyre több fejlesztő... Ha nem is Android, de egy jó késői kezdet...Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
a510
aktív tag
válasz mrhitoshi #37091 üzenetére
Azért az hivatalos Samsung fórum volt, Mobilaréna élőben közvetített, mi meg vártuk az eredményt.
Tényleg mostanában egyre inkább csak a nyavalygás megy: vártuk a 2.0 bejelentést, megtörtént; vártuk a fizetős appstore-t megjött. Én örülök a telefonomnak, kihasználom amit tud. Legyünk pozitívak! -
floki11
csendes tag
Még egy kérdés...
Mit tartalmaz a gyári csomag? Én azt olvastam, hogy töltő, headset, adatkábel...
CD, memkártya, tájékoztató nincs benne -
a510
aktív tag
Nem értem miért van most ez a 'lesz-e Bada 2.0 wave'-re kérdés megint. Vártunk egy csomót a bejelentésre februárban (ha jól emlékszem), megmondták, hogy I-II-re biztosan lesz, a gyengébb badákra meg még nem tudják.
[ Szerkesztve ]
-
chizow
tag
-
chizow
tag
Ma először volt időm tüzetesebben átvizsgálni a fizetős apps ek tartalmát, s azt kell mondjam játék téren szépen lassan felteszik az összes fontosabb játékot fruit ninja pes stb.. így tovább!
Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
floki11
csendes tag
Köszi, csak nem vettem észre...
-
floki11
csendes tag
Köszi a segítséget Wheelbarrow!
Csak azt nem értem, hogy a Wave I miért drágább, mint a II, mikor a II a frisebb modell?
Pláne, hogy a két teló szinte ugyanaz... -
mrhitoshi
veterán
válasz szimike79 #37081 üzenetére
Hát nem is tudom. Ha jönne valami megaszuperüberállat 2 magos Bada telefon azt, már rég bejelentették volna, de mivel nem, így valószínű, hogy megkapja a 2.0-ás frissítést a Wave, vagy csak én nem ismerem eléggé a Samsugot ?
Más: találtam egy egész jó kis játékot. A Minecraft nevű játékról mintázták, csak ez még nagyon kezdetleges, illetve a magyar boltban nincs is még meg a teljes verziója, de egy próbát megér. Exploration Lite
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz floki11 #37076 üzenetére
Bizony a Wave I drágább mint a II. Szerintem nem kamu, Samu garisnak tűnik a cucc a leírás alapján. Én is regisztráltam a Samunál az enyémet, igaz én még csak plusz két hónapot kaptam az egy évre. Átvételkor kibontod és megnézed van-e benne Samsung garipapír. Ha nincs vissza adod
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #37074 üzenetére
A feltüntetett adatokból arra következtetek, hogy azok mind gyengébb cuccok lesznek mint a mi Wave-ünk. Akkor viszont még mindig nem értem, hogy mi akadálya lenne hogy ne kapjuk meg.(az üzletpolitikát itt most figyelmen kívül hagynám)
Vagy esetleg túl nagy lesz a kijelzőfelbontásunk azokhoz képest?Egy megaszuperüberállat 2 magos meg már biztos villantottak volna a nagyközönségnek, ha lenne. Az nem gyenge reklám lett volna a badának a 2.0-val egyetemben, főleg hogy a droidos vonalon is azok voltak a csúcsok.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
leslieke
Jómunkásember
-
floki11
csendes tag
Sziasztok!
Holnap szeretnék venni egy S8530-at függetlenül. Hallottam a külföldről behozott, nem hivatalos garis telókról (csak bolti gari). Mindenféleképpen gyári garis telót keresek. Szerintetek ez OK?
http://nextelshop.hu/spd/unas_234098/Samsung_S8530_Wave2_Ebony_Grey_2_ev_Samsung_garanc#page_artdet_tabs
Csak mert az S8500 jóval drágább, ezért gondoltam, hogy vmi nem teljesen okés.
De 2 év gari (1+1) és magyar menü is van benne .
Tudtommal ez jelenti a hivatalos Samu garit.
Köszi a segítséget. -
mrhitoshi
veterán
válasz leslieke #37074 üzenetére
Na igen, kiadnak két olyan telefont, amik alig tud valamit, 35k FT környékén, de a 70k Ft-os Wave-re semmilyen formában sem. Szerintem kicsit sántít ez a dolog. Lehet nem kapunk majd teljes értékű rendszer frissítést, de én már egy normális böngészőnek, és egy normális FB kliensnek is örülnék, + normális ram kezelést. Az meg, hogy nincs bejelentve egy megaszuperüberállat 2 magos telefon Bada 2.0-val, az valamit sejtet.
PS4
-
szimike79
őstag
Miből gondolod hogy nem lesz bada 2.0-a S8500-ra?
Mire adják ki ha nem Wave-re?Különben meg köszönöm, talán mindannyiunk nevében(más nevében nem szívesen beszélek, mert nem biztos hogy más is így gondolja), hogy foglalkozol a szótáras témával.
Ahhoz képest, hogy nem csinálsz semmit most badára munkakörben, elég sokat foglalkozol vele mint magánember.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
bokrosolajos
őstag
Én is mennyire tudtam, hogy ki lesz aki hátulról megkerülős csellel válaszol a 37K-ra, és azt is, hogy mit
a legtöbb app 1.2-t követel.
Én nem tudok ilyen statisztikával villogni, hasra meg nem ütnék, mindenki böngéssze a boltot és csekkolja mihez mi kell.[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
Azt nem tudja valaki pontosan, hogy mennyit cseng halkan a csengőhang hívásnál? Én kb. olyan 2.3 - 2.4 másodpercet mértem.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz leslieke #37059 üzenetére
Én szeretem a Wave-m így is ahogy van. Nem bántam meg, hogy megvettem. Nem vagyok hisztérikus ha nincs frissítés hozzá de ami sok az sok.
Legalább a működő dolgokat ne rontsák már el még véletlenül sem. Ha lenne egy kis esze a Samsungnak akkor a Badát mint elit rendszert szponzorálná a droiddal szemben. A droid a néptelefon a Bada az elit. Főleg azért mert szépen lassan lehull a lepel a "kémgúgliról" -
Alan[HUN]
senior tag
Nyugalom, messze nem vagyok elkeseredve, nekem a wave jelen állapotában is közel van a tökéleteshez(gyors, szép, okos ui.: [kopp-kopp-kopp]MÉG), csak elég lehangoló kezd lenni a fórum...
Más: Multizva van a jelenlegi sw meg csc, normális, hogy nem látja a KIES?
@Karma - hát, ha nem lesz 2.0, csak wave II-re, ami majdnem feleannyiba kerül, az lesz ám a beb[...]ás! Akkor elég morci leszek samura, neadjisten megyek Apple-fannak Azért fura hozzáállás, hogy kiadnak egy csúcstelót elég nyomott áron, aztán kieső bevételt azok fizetik meg, akik megvették... <khm>felhasználóbarát?</khm>[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
-
válasz leslieke #37059 üzenetére
Miből gondolod, hogy S8500-ra is lesz?
Egyébként felvettem én is a kapcsolatot a szótáras sráccal. Azt mondta ránéz (bár binárisa már nincs, a bada SDK-t száműzte a gépéről), és lehet hogy küld valamit. Viszont eléggé megviseltnek tűnt, és nem akarja a Samsung szekerét tolni a legkevésbé se...
“All nothings are not equal.”
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Wheelbarrow #37058 üzenetére
A 2.0 fejlesztése is szívatás lenne?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Wheelbarrow
aktív tag
Eszem meg áll
Remélem a KIES-t fejlesztő programozók frissítik a Samsung vezér lélegeztető gépén is az sw-t.
Nálam sem látja a telefont frissítés után a KIES ha az App-ban vagyok. Ha vissza rakom a régit semmi gond csak regelni kellett.
Köszönjük Samsung.
Szerintem bevallhatnák, hogy a badatulajok szándékos szivatása folyik. Nem bíztak a droidban ezért nyomták a badát, de a droid bejött így most leépítik a bada vonalat. -
ruskop
senior tag
Nem tud valaki olyan progit Bada-ra ami számolja a beszélgetés, sms, adat mennyiséget és mondjuk be lehet állítani egy havi limitet úgy, hogy megadjuk a kezdőnapot amihez képest nézzen mindent? (Androidra volt pl.: Call Meter, Phone Usage, Telicost )
-
bokrosolajos
őstag
miért kell még mindig warezolni, ha már van fizetős app?
Ez egy nagyon jó kérdés!
Ellenben vissza is kérdezek : Magyarországról elérhető minden, mióta van fizetős app?
Esetleg: Volt-e olyan, hogy eltűnt valami a boltból, ami előtte ott volt?
Premium SucHUB megpiszkálás wareznek, ill. jogkövető magatartásnak minősül-e?[ Szerkesztve ]
-
vidékiürge
tag
válasz gamek!ller #37042 üzenetére
gamek!ller: mert van bármiféle skype verzió? (a java nem ér )
hmm, van egy nyílt forráskódú játék, a neve OpenTTD. nem akarja valaki átportolni? szerintem nagyon sokan szeretnék ezt a játékot.
[ Szerkesztve ]
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
Varszegig
veterán
-
Nefretiti
csendes tag
válasz leslieke #37046 üzenetére
Nem fognak eltűnni az eddig letöltött alkalmazások? van egy csomó hasznos amit sűrűn használok és nem szeretném ha frissítés után eltűnne és mondjuk csak a fizetős apps-ból tudnám visszatenni. Gondolok itt szótárra, hvg-re, játékokra, képszerkesztőre stb...
1.5.3.10103_102-es verziószámú Kies-sel menni fog a frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
válasz Varszegig #37043 üzenetére
Én is néztem hogy mi az a JL5. Új firmware van?
Azt nem tudom. Az volt odaírva hogy bada 1.2, és elvégre bada 1.2 megy mindkettőn. Bár nekem nem ér annyit, hogy bármit is bütyköljek, mivel nekem vannak olyan alkalmazások, amik egyenlőre pótolhatatlanok. (szótár, meg még pár régen ingyenes, most már fizetős program, meg amiket leszedtek.)
-
Nefretiti
csendes tag
válasz gamek!ller #37042 üzenetére
Premium Social Hub mit takar?
Varszegig:
SW Ver: Jl5
CSC Ver: Jl2 ezt írja ha beütöm a varázskódot a billentyűzeten: *#1234#[ Szerkesztve ]
-
Nefretiti
csendes tag
Olvasgattam itt a fórumot és feldobom a szokásos kérdésemet:
Érdemes JL5/JL2-ről frissíteni?
Meg vagyok elégedve teljes mértékben a telefonnal. Tökéletesen működik az internet, annyira gyors amennyire kell, szép képet csinál. Ami nekem hibádzik még az egy rendes msn(Nem ez a nimbuzz, mert ez eléggé gyenge, bár a célnak megfelel), skype és egy jó fifa játék
Ezek közül bármelyiket is megkapom azzal, ha frissítek? Nem lesz semmi billbug, vagy valami hasonló gagyi dolog a lj5/jl2-hőz képest?
Még egy kérdés: Az óra késik két percet. hogy tudom ezt beállítani úgy, hogy másodpercre pontos legyen? -
Tomajdon
aktív tag
Újra működik a wavespoofer, de csak a novemberi firmwareken (JK2, JK3 stb.). JL2-n már nem megy, mert az decemberi. Megcsinálták azt is, hogy a menüből is el lehessen indítani.
-
Varszegig
veterán
válasz ruskop #37027 üzenetére
ugyanúgy, semmi változás
(Kedvencem: van egy névjegy, nála vonalas+mobil elérés. Felhívom a vonalasat, a híváslistában szépen ott van, hogy x, y, telefon. (azaz nem mobil). Majd a híváslitából felhívom újra, akkor lecserélődik az eredeti hívás bejegyzése: x, y: mobil. )[ Szerkesztve ]
-
válasz gamek!ller #37029 üzenetére
Értem én, jogos, nem instabilitás csak bug.
-
válasz gamek!ller #37024 üzenetére
Nálam is a JF1 és 1.0-ás társai voltak az instabilabbak, az 1.0.2 meg az 1.2-k rendben vannak. (Felvillanást leszámítva az 1.2-nél.)
-
ruskop
senior tag
Azt ne mtudja valaki, hogy mekkora képet lehet a nevekhez hívóképnek beállítani? az biztos, hogy négyzet alakú de mekkorát képpontban?
-
gazfickó
tag
Egy kis nyereményjáték badásoknak!
[ Szerkesztve ]
-
mesa23
aktív tag
válasz Olyasmi #37008 üzenetére
Szia! Egyessével töröld a kézbesìtèsi jelentéseket, csak akkor nem maradnak meg! Ha az összeset kijelölöd ès ugy törlöd, akkor megmaradnak az ùjraindìtás után!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
ABal
őstag
Én a magam részét már megtettem, remélem elég meggyőző voltam (kb úgy fogalmaztam írásban, mint ahogy a Csizmás Kandúr nézett a Shrek2-ben), innentől tied a pálya.
Nekem nagyon hasznos ez a szótár és nagyon bosszant, ahogy a Samu kiszúrt velem ezt illetően. Mivel már az eredeti sem érhető el a boltban, így szépen lehetetlenné vált bármi módon újra beszerezni. Persze, összességében nem csak egy programról van szó.
Illendő lett volna figyelmeztetniük a változások lényegére, nem kész helyzet elé állítani mindannyiunkat.
Remélem, sikerrel jársz
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
válasz bokrosolajos #37009 üzenetére
Ez is egy debug módban USB csatis, rootcert másolós megoldás (ez a 0. lépés), a pluszpoén az benne, hogy nem kell hozzá feltelepített SDK, valamint az, hogy egy, a fejlesztő által elkészített release package-et lehet vele felnyomni a telefonra.
Gyakorlatilag pár germán kivágta az SDK-ból az ún. Broker komponenst, ami a felmásolásért felelős, és kikísérletezték hogy lehet felparaméterezni, hogy a szolgálatukba álljon.
Viszont szerencsére ezt a BadaAI-t elég általánosan írták meg, így a BadaSI-n kívül gyakorlatilag bármi mást is fel tud tolni
-
szimike79
őstag
válasz Alan[HUN] #37005 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy azt a mondatot inkább poénnak szántam, látva a sok negatív hsz-t, panaszt. Tény hogy vannak problémák, de még mindig jó telefonnak tartom a Wave-et, a rendszerrel kapcsolatos gondok meg csak megoldódnak valahogy. Legalább is nagyon remélem!
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
bokrosolajos
őstag
Nem kell elkeseredni egy hét után! Igen, ez egy darab alumínium és üveg, de még milyen!
bada Apps tolta ezt a videot, 2 magos Androidos telefon vs 1 magos Wave II
Nekem megvan a szótár appom, és minden más, hiszen maradtam 1.0-n , de amibe Karma kezdett az érdekel, mivel több helyen azt olvastam, hogy megkerülni szándékoznak a hivatalos Samsung Apps-t. Szóval, ez miben különbözik az USB csatis, RootCert másolós megoldástól?
/Egyébként, ehhez tartozik, hogy a maláj fejlesztők már tavaly novemberben petíciót írtak a Samsungnak, hogy a hülye teszt periódusukon ha nem változtatnak, azonnal felhagynak a badával és droidra dolgoznak. Azóta eltelt fél év, és semmi sem változott/ -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Az miért van,hogy az üzeneteket kitörlöm,és ha a telefont ismét bekapcsolom újra benne van az összes kézbesítés jelentése!?
-
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz bokrosolajos #36769 üzenetére
Nem, még nem, Nokia 3410-el kezdtem (Space Impact 4-5x kiakasztva, szerettem), aztán k300i (nagy kalap...), k700i (a tisztíthatatlan joystickot leszámítva = egy idő után csak a számgombok funkcionálnak csak a menüben, egész jó, szerettem, még témát is csináltam rá), KF750 Secret (tipikus szőke - gyönyörű, de buta és lassú) és kb. 1 hete Wave!
Am nyomkodtam már Droidot(ZTE Blade), de nem annyit, hogy eldönthessem, hogy jobb-e mint a wave. Megjegyzendő, hogy a teszt megjelenése óta, egy rövid időszakot leszámítva nekem ez volt A telefon...Amúgy, meg ne keserítsetek már el, hogy alig egy hetes telefonomról olyanokat kell halljak, hogy 0 terméktámogatás, kalap ... Apps és egyetlen reményünk, a herceg fehér lovon a 2.0, de már benne sincs sok remény... Kezdem osztani szimike79 polgártárs véleményét: "Akkor lassan ott tartunk hogy van egy darab alumínium+üveg kombónk, amivel lehet telefonálni? "
-
Polllen
nagyúr
Sztem az a borzasztó az egészben, hogy tényleg nem szándékos. Mindkét válasz levelük végén ott volt a sablonszöveg, hogy hogyan kellene telepíteni progikat a telóra és az jött le, hogy ha a KIES-sel szedtem volna le őket, most újra tudnám telepíteni... Persze valaki megerősíthetné eme gyanúm.
(az is érthetetlen, hogy pl. az alkalmazásokat miért nem tudom szinkronizálni gép és teló között... ez is annyira evidens számomra)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
atala
addikt
válasz bokrosolajos #37000 üzenetére
Köszi. Kíváncsi vagyok, melyik lesz rajta gyárilag.
-
Ollé!
Új, fontos hírem van: a BadaSI telepítőjét szétbontva megfejtettem, hogy lehet egyetlen választott, elveszett alkalmazást visszarakni a telefonra! (Az SDK-n keresztül telepített alkalmazásokból csak egyetlen egy futtatható marad.) A múltkor már elhintettem, hogy elvileg lehetséges, most gyakorlatban is megcsináltam, azért az örülés részemről.
Kértem ABalt, hogy beszélje rá a szótár app készítőjét arra, hogy küldjön egy lefordított, kész csomagot a programjából (tehát nem lopjuk el a forráskódját meg semmi ilyesmi), ezzel összeütve bárki feltelepíthetné, nem kéne félni, sőt! Remélem hajlandó lesz a srác beszállni.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest