Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
Aktív témák
-
haxxika
senior tag
válasz gamek!ller #38393 üzenetére
Az első ajánlatok azok elég furák voltak mint Vodafone 845 vagy X8, ezeket ismerem és ha cserélnék akkor minimum 1:1be megfelelő értékűre.
Azután volt aki 3g-t ajánlott de nem almázok és egy X10et is szerettek volna adni. Utóbbi jól hangzott csak a postai cserébe nem mentem bele.
Végül a Motorola Defy mellett maradtam. Mindig is ki akartam próbálni egy Strapafont, főleg hogy ez megfelel olyannak amit én szeretnék.OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Ferdzsoo
addikt
válasz gazfickó #38395 üzenetére
LOL. Csak Angry Birds miatt X8-at venni.
Tényleg full egy kategória a két telefon.
Az egyik Opel Astra a másik 5-ös BMW.
Én is nézegettem az X8-at, de mikor megláttam a wave kijelzőjét, eldőlt bennem melyik lesz."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
gazfickó
tag
Jóreggelt mindenkinek!
Tegnap beszëlgettem egy ismerössömmel,és mikor kitértünk a mobilokra kiköhögte,hogy az x8 és a wave között vacillál. Az x8-az angry birds miatt érdekli -.-" , de a wavet meg szebbnek,jobbnak tartja,de még így sem döntötte el a dolgot. Szerintetek is jobban járna a wavvel nem? Meggyõzhetem a srácot. Amugy ez lenne a 3. wave amit az ismeröseim azután vennének hogy nálam nyomkodták meg elöször -
haxxika
senior tag
-
haxxika
senior tag
A hiba nálam volt, nem a jó CSC-t jelöltem ki (ki gondolta volna...)
Azt jelöltem ki amit a fw mappája tartalmazott és nem azt amit külön töltöttem.A lényeg, hogy mostmár a wave beszélni magyar
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
haxxika
senior tag
GYŐZELEM!
Viszont a telefon nem beszélni magyar pedig magyar CSC-t raktam fel.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz Garsza #38380 üzenetére
NTFS-re ne formázz, mert egy naplózó fájlrendszer(állandóan naplót ír a fájlmódosításokról) és a sok írás/olvasás miatt nem tesz jót a flash alapú memóriáknak, mint pl. a memkari is.
ui.: remélem ebben már nincsen semmilyen hiba/hülyeség/stb., különben egy életre felhagyok a kommentezéssel...
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
válasz gamek!ller #38378 üzenetére
ha leformázom tehetem NTFS re a telefon felismeri? vagy Fat32 kell
-
Garsza
veterán
Heló olyan ügyben szeretnék segítséget kérni hogy. Felraktam a Sygic navit a telefonomra. A memória kártyára telepíterttem és rettentően lassan megy (akad). Leszedtem felraktam a telefon memóriájára ott meg jól megy. Mi lehet az ok? A fiver az amit a kies -el ráraktam legfrisseb memkari meg Kngstone 8GB Class4 es kártya. Amúgy ha háttértárban másolok a kártyára vagy a kártyáról nem megy még 1MB tal se. Gondolom az lassú egy class4 kártyátol.
-
haxxika
senior tag
válasz gamek!ller #38364 üzenetére
Nem fog
Ugye ilyenkor mindenemnek vége ami a telómemóriában volt? Gondolok ilyenekre mint névjegyzék, stb.
-
TomWexX
addikt
válasz haxxika #38361 üzenetére
Firmware frissítés Multiloaderrel
Itt le van írva szépen minden, driver ha jól emlékszem kell hozzá. (vagy nem tudom )(#38363): Rendben, akkor hajrá!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
GrooveHero
addikt
válasz TomWexX #38359 üzenetére
Nem is mondtam, hogy izgalmas lesz, bár időjárásról izgi videnyót itt MO-n elég nehéz. Na persze nem lehetetlen, meg indulni se akarok ilyen videjós pályázaton, de így elsőre nem rosz azért sztem. Majd legközelebb jobban igyekszem.
Még jóformán fönn sincs a videó, meleg ropogós, még friss, de már megvan az első lebacás
Köszönöm szépen
nem parasztos, csak így tetszik most. Amúgy tudok rendesen is írni ám[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
TomWexX
addikt
-
gamek!ller
őstag
válasz leslieke #38355 üzenetére
Fürödtem és mellém volt rakva egy kis székre mert közben beszélgettem kihangosítva barátnőmmel. Ahogy hajat mostam és a kezemmel merítettem a vízből, nem a fejemre ment hanem a telefonra.. Rendesen beterítette. Semmi baja nem lett, ment tovább a hívás is meg minden.. Azért gyors megtöröltem, kiszedtem az aksit és kifújtam sűrített levegővel alaposan. Megy azóta is minden rajta..
Tudom, én vagyok a hülye csak gondoltam megosztom
-
GrooveHero
addikt
Tennap szar idő vót itt nálunk, lőttem is egy vidinyót róla, remélem tetszeni fog. Bocsi a hangért, de felelősséget nem vállalok érte, mivel nagy része nem az én hangom
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #38353 üzenetére
Mi történt?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szimike79
őstag
válasz gamek!ller #38353 üzenetére
Szerintem búvárszivatyúnak nem lesz jó, azt egy okostelefon sem tudja. De ha sokat úsztatod, akkor telefonnak sem lesz jó sokáig!
Bár a droidos Defy-re lehet van búvárszivatyú alkalmazás.[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
gamek!ller
őstag
Jelentem, a Wave jól bírja a vizet..
-
haxxika
senior tag
Nah, download modeban végre látja magát az egész, fw update segíthet csak gondolom multiloaderezni kéne...
-
haxxika
senior tag
válasz ruszi_tomi #38347 üzenetére
Eddig 10x megtettem, semmi
Töltőről is próbáltam indítani, ott csak elkezd csillogni a háttér...OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
haxxika
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem!
Az előbb teljesen megfagyott a telefonom mégpedig úgy, hogy ment egy időzítés közbe majd a wifit keresgettem. Ekkor fagyott meg, újraindítottam de egyszerűen a bada logo-n nem akar túllépni. Mi lehet rá az orvosság?
-
szebev
senior tag
Koszonjuk a megtiszteltetest, hogy kedvesnek titulalsz minket! Sogi epp most valtott androidra, O majd tobbet tud segiteni. Szerintem addig nem lesz gond, mig nem itt istenited az android elonyeit!
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Paca2
senior tag
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
TomWexX
addikt
LOL!
Ha ilyeneket kérdezel, nem sokáig leszünk kedvesek...
1. Mielőtt kérdeznél, járj utána a dolgoknak egy androidos topicban, mert itt BADA op.rendszerről van szó. Szerintem seperc alatt megtalálnád a lehetőségeket (pl. Odin)
2. Ha ekkora OFF-ot írsz, akkor azt legalább tedd OFF-ba, mint én ezt a hozzászólásomat, mert ez nem ide tartozik...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Bukoba
tag
Szia! Egy próbát megér. Többeknek úgy működött a kártya regisztráció, hogy először a telefonon lévő alkalmazásban regelték a kártyát, és utána már a KIES is elfogadta. Ezt én még nem próbáltam, de addig eljutottam, hogy a KIES kudarc után a telefonon simán beregelte a nem dombornyomott Visa Electron kártyámat, és tudtam vásárolni is.
-
mz8
csendes tag
Sziasztok, most vettem egy androidos telefont, nem tudjátok hogyan lehet frissíteni 2.1-ről?
-
ABal
őstag
Én is dombornyomott forintos kártyával szoktam vásárolni, de eddig gondom nem volt. Illetve, egyszer megszakadt a kapcsolat vásárlás közben, és a pénzt már levonták, de nem töltődött le az alkalmazás. Na akkor egy kicsit megugrott a vérnyomásom, de aztán a vásárlási történet menüben megtaláltam, és onnan simán le tudtam tölteni.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Piet
csendes tag
New PC Studio-t hasznalja valaki? A user manual szerint csatlakoztatas eseten a telon meg kellene jelennie az USB menuben egy "PC studio" opcionak azonban a telo nem kinal fel ilyet. Emiatt az NPS csak multimedias (MTP) kapcsolatkent latja a telot (zene, kep, video) de a telefonkonyv nem hasznalhato/elerheto az NPS-bol.
Nevjegyzeket (.vcf file-ok) akartam ratolteni a telora.
Samsung telokhoz nincs olyan program mint anno a SE-hoz az FMA volt? -
Varszegig
veterán
nem kéne hogy hitelkártya legyen, elég a dombor, de hát a samuappsot is translaterrel csinálták a német storban vásároltam a wirecard-dal az se hitelkártya volt. Gondolom valamit elkúrtak, csak ezt hiába magyarázom olyannak, akinek ha írok a GYIK-t lefordítja magyarra (valahogy) és elküldi.
-
t-rac
senior tag
valaki nem tud megoldást a hitelkártyás store problémára? van egy dombornyomott eurós mastercardom meg egy dombornyomott forintos visám és egyiket sem tudom használni, hitelkártyát meg nem szeretnék csináltatni. nincs más megoldás?
-
Viktojka
tag
Ha készítek egy fényképet, majd feltöltöm FB-ra, az ismerőseim ha megnézik, az áll a kép alatt, hogy "mobileblog segítségével". Nem lehet valahogy beállítani a telefonban, hogy például azt írja, hogy "samsung segítségével"?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Fogash #38312 üzenetére
Bada tracker nekem is leszívta tegnapelőtt az akkut, hiába kapcsoltam ki a progit, szerintem a szenzor bekapcsolva maradt, 1 óra alatt majdnem 10% evett az akkuból.
Majd teló kikapcs, majd vissza, és utána nem ette tovább..
le is töröltem a p-ba. Geocahcelésre a Geocaching lite teljesen korrekt progi...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Fogash
tag
válasz leslieke #38266 üzenetére
Az enyém is késik, de már alapból elszámolok 3ig, mielőtt beleszólok.
Más: Bada trackert használ valaki? Két dolog tűnt fel benne hibaként (amúgy tök jópofa):
1.) tegnap trackelés közben Kautzky Armand kiabál a zsebemből, hogy a "hívott szám nem kapcsolható" Előveszem, nézem: felhívtam zsebből a **** számot. (smst írni még nem tudok zsebben ). Kinyomtam, keresztet vetettem a trackre. Erre otthon nézem: a kmz fájlt megírta, a gpx-et nem. A távolságadat se jó. Odafelé 6,2km-t mért, visszafelé (ugyanazon az úton) 2,1-et (pedig a célt ugyanoda tette, mint a rajtot, tehát visszafelé is lenyomtuk mind a 6,2-t). Plusz reggelre leette üresre az akksit, repülő üzemmódban. Összeomlott BadaTracker mellett bekapcsolva maradt a gps-vevő? Mosk kiöltem mindent feladatkezelőből és várok.2.) fordítva forog az iránytű: ÉK felé haladva az iránytű jobbra-fel mutat, holott arra K van, nem É... Csak nekem tűnt fel?
-
ruskop
senior tag
A Samfirmware-n van fent két JL2-es firmware. Az egyik narancssárgával szedve és valami Pro elnevezése van, és még a mérete is kisebb. Az mire való? Valami Lite verzió vagy inkább valami kiegészítés a másik full JL2-höz? Ha igen akkor hogyan kell azt telepíteni?
-
Ferdzsoo
addikt
Kérdés: Anélkül nem tudom a Menüben az ikonokat az egyik oldalról másikra rakni hogy előtte lehúznám a "tálcára" majd átmennék a másik lapra ahova akarom rakni, és oda behúznám? Mert egyik lapról a másikra nem sikerül közvetlen áthúznom az ikonokat.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Con Troll
senior tag
Mit lehet tenni ama jelenség ellen, hogy ha sok fájlt azonos névvel, a név végén sorszámmal pakolok a telóra, akkor normálisan rendezze össze őket? Mert nekem több száz kép esetében így állította fel a sorrendet:
kép1
kép10
kép11
...
kép19
kép2
kép20, stb.
Ez azért elég zavaró. Átneveztem a kép1-et kép01-re, és a többit is, de nem tartom túl komfortosnak azt, hogy át kell nevezgetni az elemeket ahhoz, hogy normális sorba tudja rendezni őket a masina.[ Szerkesztve ]
-
karesz560802
tag
online szótár app[link]
-
kenand
veterán
iPhonera, Androidra vannak jó -kimondottan kis telefon képernyőre optimalizált- CBR/CBZ nézők (képregényekhez)
Badára nem tudtok?
Nem láttam a magyar storeban.... (a választék nem túl nagy sajnos, és drágább, mint az iTunes... ott 1 USD-ért remek app-ok vannak.)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Peugeot, Citroën topik
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest