Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
válasz
kriver #37498 üzenetére
Már nem gyártják a wave-et, wave2 gyártják még, szóval ha venni akarsz akkor siess, mert hamar elkapkodják(eddigiek alapján) a problémákra pedig ahogy láttam leslieke már váalszolt, 2.0 sok mindent megoldhat, reméljük hasonló lesz mint az sgs2ben bemutatott felület(átjön belőle jópár dolog)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
kriver #37498 üzenetére
Én is sokallom érte a +15e gyári garit,
Neked is azt tudom javasolni, amit CoolBoy323-nak: vedd meg használtan, gyári garanciával, akkor olcsóbb lesz.
De sajnos nem hibátlan a készülék
Mondj egy hibátlan készüléket, ami ezzel a tudással rendelkezik. Nincs tökéletes telefon.
gyér alkalmazás kínálat
Ez igaz, nincs sok alkalmazás, ha ez is szempont akkor droid vagy ios kell neked.
elég sok hibát olvastam a memóriakezelésről, szoftveresen pedig sok a bug (ébresztő, widgetek, frissítés, újraindulás, videó, memkártya).
Nálam ezekből egyik se jelentkezik: mindig ébreszt, widgetek mennek, frissítések megvoltak, videó felvétel és visszajátszás is hibátlan.
Újrainduláson nem tudom mit értesz. Csak úgy, minden ok nélkül nem indul újra, nekem egyszer se fagyott le rendszer.
Memóriakártyával azoknak volt gondja, akik - vélhetően tudtukon kívül - hamisítványt vettek.
Aktív témák
- iPhone 11, fekete, 128GB
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest