Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Lotusomega

senior tag

válasz kriver #37498 üzenetére

Már nem gyártják a wave-et, wave2 gyártják még, szóval ha venni akarsz akkor siess, mert hamar elkapkodják(eddigiek alapján) a problémákra pedig ahogy láttam leslieke már váalszolt, 2.0 sok mindent megoldhat, reméljük hasonló lesz mint az sgs2ben bemutatott felület(átjön belőle jópár dolog) :K

• leslieke

Jómunkásember

válasz kriver #37498 üzenetére

Én is sokallom érte a +15e gyári garit,

Neked is azt tudom javasolni, amit CoolBoy323-nak: vedd meg használtan, gyári garanciával, akkor olcsóbb lesz.

De sajnos nem hibátlan a készülék

Mondj egy hibátlan készüléket, ami ezzel a tudással rendelkezik. Nincs tökéletes telefon.

gyér alkalmazás kínálat

Ez igaz, nincs sok alkalmazás, ha ez is szempont akkor droid vagy ios kell neked.

elég sok hibát olvastam a memóriakezelésről, szoftveresen pedig sok a bug (ébresztő, widgetek, frissítés, újraindulás, videó, memkártya).

Nálam ezekből egyik se jelentkezik: mindig ébreszt, widgetek mennek, frissítések megvoltak, videó felvétel és visszajátszás is hibátlan.
    Újrainduláson nem tudom mit értesz. Csak úgy, minden ok nélkül nem indul újra, nekem egyszer se fagyott le rendszer.
    Memóriakártyával azoknak volt gondja, akik - vélhetően tudtukon kívül - hamisítványt vettek.

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

Aktív témák