- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz victorio79 #39099 üzenetére
ironia.
-
kasee
aktív tag
Ok köszi , akkor egyesével gr:-)
-
ABal
őstag
válasz Ferdzsoo #39090 üzenetére
Ez az egyik visszatérő jelenség a fórumon. Néhányan -- ideértve magamat is -- a hármas hangerőtől már megsüketülünk, másoknak meg 12 alatt nincs élet, és a szervizmenüben kutakodva szeretnék feljebb srófolni. Nem vagyunk egyformák.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Ferdzsoo
addikt
-
bokrosolajos
őstag
A videon látottak alapján nem biztos, hogy érdemes várni az Android Wave-en való megjelenésére Feltéve, ha fordítva lesz rá egy megfelelő sebességet garantáló ROM.
De addigra kijön a 2.0 ami meg eleve kezeli majd az apk-katTimeFrame: mióta várok egy ilyen egyszerű alkalmazásra?! Egy ilyen miatt, lehet már megérné nekem is feltenni az 1.2-t
appel: nem vagy te egy kicsit perverz?
consono: gratulálok, csak így tovább, kitartás![ Szerkesztve ]
-
kasee
aktív tag
Ahogy telefonalgatok az uj telómmal azt veszem észre hogy halkabb a hangszórója mint
a omnia hd mnek volt, pedig maxon van a hangerő.
Van esetleg valami beállitási mod, szerviz menüben vagy barhol ahol lehet erősiteni ? omnian voltköszi
bocs a sok kérdésért
-
kasee
aktív tag
válasz San398 #39056 üzenetére
köszi találtam jó dolgokat hozzá!
Csak arra nem jövök rá hogy hogyan lehet több emailt kijelölni, mert nem akarok 98 uj emailt egyesével olvasottá tenni
Illetve alul a 3 ikont hogy lehetne cserélni más alkalmazásra, esetleg többet kirakni?Egyszerüen nem jövök rá
valaki pls helpköszi
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Ti már tapasztaltatok olyan bugot, hogy ha egymás után több, mint 2 ébresztést állítok be, és ezek mondjuk a szundi időkkel "egymásra csúsznak", akkor az ébresztések törlése után is, másnap megszólal a vekker?
Tehát pl. ha az ébresztés 1 x-edik szundija 10:00kor ébresztene, de ébresztés 2 alapból 10:00-kor kezdődik, akkor megkergül, és az óra menüben hiába törlöm ki az összes beállított ébresztést, másnap 10:00-kor megszólal ébresztés 1 szundija... -
s4tch
veterán
consono, baromi jól haladtok, csak így tovább! Türelemmel várom, hogy legyen egy stabil ROM.
--------------
Időközben a bada is célba ért.
-
kacsuszka
aktív tag
[link] hajrá
-
consono
nagyúr
válasz mZoleee #39070 üzenetére
Hát, annyira nem sokan Oleg a fő fejlesztő magában csinál mindent, mi az ő kernelforrására építve dolgozgatunk, amit másfél hónapja közzétett. De ő JTAG-en keresztül töltötte fel a Galaxy S romját. Mi JTAG box híján (meg mert óvatos duhajok vagyunk) az SD kártyáról bootolás mellett tettük le a voksunk. Ezzel az ággal 5-6-an foglalkozunk komolyabban, meg sokan lelkesednek és próbálják reprodukálni (egyre többen sikerrel) amit láttatok a videókon.
"Mechazilla has caught the booster."
-
consono
nagyúr
válasz ADAM1337 #39067 üzenetére
Nem igazán rajtam fog múlni, én csak összehekkeltem a meglévő részeket, a nagy munkát mások végezték. Az, hogy telefonálni mikor lehet majd vele, az jó kérdés, de a wifi működni látszik (csak kipróbálni nem tudom, mert 3 féle launchert próbáltam és mindegyik elszáll az indulásnál azonnal)... Viszont továbbra is borzalmasan instabil az egész. Az egyik irány amin el fogunk indulni az, hogy hagyjuk a Galaxy S firmware-t és fordítunk tisztán a Wavere natúr Androidot, esetleg CyanogenModot.
-
consono
nagyúr
válasz Tomajdon #39046 üzenetére
Itt az én videóm
http://www.youtube.com/watch?v=bX24o2wwqtkAmúgy miért baj, hogy spanyol? Az első indulásnál ugyanúgy lehet nyelvet választani mint a Badánál...Ahogy én magyarra tettem, cfernr mivel spanyol, ő arra.
-
senior tag
válasz leslieke #39060 üzenetére
kihajoltam az ablakon és úgy
edit: na megy csak restart kellett a telefonnak
edit_2: arra nem tudtok valami megoldást hogy miért van a telefon ideje 2 órával eltolva, mmint a GPS nél is -2 órával kevesebbet mutat meg ha fényképezek a képek létrehozásának dátuma is 2 órával kevesebbet mutat mint amennyi van
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Itt és itt olvasgass! Mindent találsz választ ezeken az oldalakon.
Teaway Ez a 6mp akkor igaz ha a legutolsó GPS használat óta nem mentél egy tapodtat se. Ha elmész mondjuk 100km-t akkor az a 6mp megnőhet akár több percre is.
mZoleee
Nekem most kb 2 perc alatt talált GPS jelet. A beállításoknál csak az első kettő a zöld pöttyös.[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
kasee
aktív tag
Sziasztok
Most jutottam hozzá egy ilyen telóhoz.
Symbian után probalok progikaT rárakni,Tudnatok oldalt mondani ahol megtalálnék egyben programokat, firm frissitésről leirasokat, trükköket
A sygicet azt most rá lejet heggeszteni vhogy?
köszi
-
mesa23
aktív tag
válasz peter_k #39035 üzenetére
Na, ez frankó!
Mármint hogy a múlt héten volt a kezedben egy "Ace", ugyanis most akarok beruházni egyre!
De nem a Wave helyett, hanem mellé, hogy kipróbáljam az Androidot is, de mégsem a leg alapabb droiddal próbálkoznék! Tehát engem érdekelne az észrevételed a két telefon összehasonlításával kapcsolatban, akár privátban is!„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
appel
őstag
válasz bokrosolajos #39039 üzenetére
hehe, abban ne legyél olyan biztos
én egy darabig beüzemeltem magamnak openwrt alá -
-
ABal
őstag
válasz mZoleee #39041 üzenetére
"a hálózati helymeghatározás kivételével minden más kivan kapcsolva"
Ha a helymeghatározást nem kapcsolod be, nincs is rá esély, hogy talál jelet.
A helymeghatározás és a hálózati helymeghatározás két külön menüpont
A navigáláshoz elég a helymeghatározás engedélyezése is.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
hát nem tudom mit csinálok rosszul de ez a GPS helymeghatározás nem akar működni
a hálózati helymeghatározás kivételével minden más kivan kapcsolva elvileg igy mennie kéne de nem megy, se a GPS Status progival amit fentebb linkeltek se a saját helyzet menüpont-almit csinálok rosszul?
edit: consono: ez saját munka? vagy ez más ember alkotása?
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz bokrosolajos #39039 üzenetére
Vagy vártok még egy kicsit...http://www.youtube.com/watch?v=iyENtUICSC4
-
bokrosolajos
őstag
Nem 60-ért vettem, akkor még bőven több volt! Otthon senki sem használ Radius szervert, az ho't zicher!
Defy, vagy használt AMOLED-es Desire ... ha van ennyiért!
-
F.B.I.
veterán
Nemrég választanom kellett Defy és Wave 2 volt előttem, android már volt, tetszett csak belefáradtam, a rom cserékbe és a program telepítésekbe.
A Defy nagyon stram készülék kézben de összerakva a Wave 2 sokkal jobb fogású, komoly készüléknek tűnt mellette. Hiába a fém, az fém, Wave 2 lett...mellette egy Voda 858, hogy az android felling is meglegyen . Jah előfizetésben 29K-ba állt meg.[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
peter_k
tag
válasz bokrosolajos #39033 üzenetére
Azért én 60 rugóért, még mindig ezt választanám.
Apámnak most vettünk egy alig használtat, ha jól mondom 45-ért. Nagyon elégedett vele.
Én is csak akkor vágyakozom, ha iphone van a kezemben, (de ezt már írtam a múltkor).
Én szeretek fotózni, netezni és élvezem, hogy van rá Navitel. Ezért az árért, már nekem ennyi elég. Egy Garmin túranavigációs kütyü önmagában ennyibe vagy többe került volna.
Nem hiszem, hogy a nagyon várt 2.0-ás oprendszer számomra nagy előnyöket fog hozni.
Az 1.0-t még jobbnak is tartom a mostaninál, de sok program nem ment fel rá, ezért kellett frissíteni. Hálából bosszankodhatok netezésnél..
Volt a kezemben egy Samsung Ace is a múlt héten. Na az "fostalicska" a Wave-hoz képest!
Azzal nem láttuk még a titkosítás nélküli wifit sem. ( mentségére legyen mondva,csak pont azt az egyet nem látta)De kérdezek: amennyiért most egy Wave-t kapsz, mit vennél inkább?
Nem basztatásból, csak tényleg kíváncsi vagyok.
( Nekem talán a Samsung Omnia 7 lenne a tippem, de nem tudok róla sokat) -
szebev
senior tag
válasz bokrosolajos #39031 üzenetére
Nekem is felmegy otthon a titkositott wifire.A tobbivel egyetertek!
Lehet Neked mar megerett egy telefoncsere nem? Ennyi baj utan...
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
bokrosolajos
őstag
Update: a titkosított <> a nem láthatóval,
ezt tisztázzuk gyorsan! Sima egyszerű titkosított WiFivel nincs is dolga...WPA-Enterprise,TKIP, PEAP0, jelszó, user, undiscoverable + cert file
Ha keresed, nem látod. A probléma, hogy hiába van minden beállítva, megadva, elfogadtatva, minden egyes nap be kell kézzel adni neki a hálózat nevét, de még ezt is képes elbaltázni a a következők miatt:
- nincs bekapcsolva WiFi, Beállítás / Kapcsolatok / WiFi -t ha kiválasztod, automatikusan hálózatot keres, amit természetesen nem talál (lásd fentebb). Az egy dolog, hogy ezzel el is megy 2 másodperc, de ami még zavaróbb, hogy az Egyéb-re mindaddig nem enged, amíg a felső Wi-Fi gombot nem inaktiválom.
Utána már meg lehet neki adni a hálózat nevét, mást nem kér, de még erre is néha kidobja, hogy 'Nem sikerült a hitelesítés', miközben rá azonnal leokáézva csatlakozik.Nagyon frusztráló, főként, hogy egy Galaxy 3-as fostalicska gond nélkül elvégzi mindezt.
[ Szerkesztve ]
-
EAndrew
aktív tag
válasz bokrosolajos #39029 üzenetére
"Azt is, hogy tök buta, egy WiFi certifikált, titkosított hálózatot sem képes megjegyezni,m inden alkalommal kézzel kell begépelni a hálózat nevét, ami ezen a szinten is ciki, de már egy középkategóriás Droidos gépnél is az lenne"
Ne el kell hogy szomorítsalak, mert én kb 4 helyen használom a wifi-t titkosítva, de eddig még csak az első alkalommal kellet bepötyögni az adataikat, utána minden egyes csatlakozásnál rögtön fellép.
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
bokrosolajos
őstag
válasz galmat89 #38893 üzenetére
Teljes mértékben igazad van!
Kb. két hete nem jártam erre, de gyanítom nincs értelme vissza olvasni, mert úgysincs semmi új a Nap alatt
Jól beszívatott mindenkit a Samsung ezzel a telefonnal. bada 1.x régóta halott,de most már a HW is elkezdte az utolsókat rúgni.
Hozzá tehetjük a gyönyörű SAMOLED kijelző törés-érzékenységét, meg hogy csak egyben lehet cserélni, arany-áron. Azt is, hogy tök buta, egy WiFi certifikált, titkosított hálózatot sem képes megjegyezni,m inden alkalommal kézzel kell begépelni a hálózat nevét, ami ezen a szinten is ciki, de már egy középkategóriás Droidos gépnél is az lenne
Tulajdonképpen futhatunk a pénzünk után, és csak ez az egyetlen, amiért nem váltunk még meg mindannyian tőle.
-
victorio79
tag
válasz lasarus1988 #39027 üzenetére
Ha tartomány van akkor az exchange lesz, nem push.
Nekem mind a 2 megy most, bár exchange-n csak a névjegyzék van, email nincs.
A premium SH óta (kopp-kopp) semmilyen gondom nem volt vele eddig."Si vis pacem, para bellum."
-
lasarus1988
tag
Másnak is vacakol a gmail push szinkron? Nekem két napja jóformán használhatatlan. Ismeretlen hibával leáll, kézi szinkronra is csak nagy nehezen vakarja le a leveleket. Próbáltam beírni a tartományt, majd kivenni, de nem segített. Újraindítás is volt.
Valakinek ötlete?
-
SirDöme
tag
-
Garsza
veterán
heló abban kérnék segítséget hogy a S8500 fényképező gombját lehet e külön szerezni vagy csak oldalsó kerettel együtt, esetleg ha valakinek van valami lestrapált oldalsó kerete aszt megvenném.
-
praicseemuce
csendes tag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz praicseemuce #39020 üzenetére
Ez működő "megoldás", az általad leírt hiba nálam is előfordult és így sikeresen elmúlt.
Hagyd egy kicsit tovább kikapcsolt állapotban a töltőn.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
a510
aktív tag
válasz praicseemuce #39020 üzenetére
Csak tippek: 9 mp-es reset (kikapcs gombot nyomd sokáig, amíg el nem resetelődik), és/vagy
akksi ki/be. És belenéznék, belefújnék az usb lyukba, hátha valami rövidre zárja (de csak finoman)... -
PofaJenö
senior tag
nekem is van egy érdekes kérdésem , vett a munkatársam egy Wave-2-öt és amikor kiakarom a menüben választani a kapcsolódási részt mindegy mit választok ki ,nincs rajta a pipa nem engedi ? mi a WTF ? valami usb-s hiba ablak ugrik fel
de az az érdekes hogy akár fent van a pc-n akár kivan húzva ugyan az az ablak ugrik felLumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz praicseemuce #39016 üzenetére
Dugd töltőre, kapcsold ki, húzd le a töltőről, majd kapcsold vissza.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
praicseemuce
csendes tag
Én még új vagyok itt, azért írok mert problémám van sajnos. Nem tudom, hogy volt-e már a fórumban, avagy sem, ezért előre is elnézést kérek, ha már ez egy megoldott probléma.
Theát a gond az lenne hogy nap közben, a telefon úgy érzékeli, hogy USB-re van kötve és állandóan feljön az ablak, hogy válasszam ki a kapcsolódási módot. Ez 2 dolog miatt is nagyon zavaró: egyrészt a képernyő gyakran bekapcsol magától, ezért az akku jobban merül, a másik meg, hogy bizonyos dolgokat nem lehet kapcsolódás közbe nem lehet csinálni (pl. YouTube videókat nézni). Párszor már újraindítottam a szerkezetet, akkut is kivettem már, próbáltam egyszerűen kinyomni a kapcsolódást, de újra és újra előjött a probléma. Ha meg megpróbálom USB-vel a gépre kötni, akkor nem jön elő a felugró ablak, ezért a gép nem is érzékeli a telefont.
A Wave bada 1.2-n fut JL2-es firmware-rel.
Valakinek van ötlete mit lehet még megpróbálni? Előre is köszönöm! -
Fantomas80
tag
Köszönöm nem gondoltam hogy lehet tovább görgetni !
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Fantomas80 #39012 üzenetére
Hogyne lenne olyan mező, csak le kell menni a lista aljára.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
PofaJenö
senior tag
válasz Fantomas80 #39012 üzenetére
van csak tovább kell görgetni mert megy tovább is
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Fantomas80
tag
A telefonkönyvben a nevekhez a szülinap hozzá rendelést kérdeztem kicsit régebben.
Akkor el is felejtettem kipróbálni most megtettem. De nekem a mezők hozzá adásánál csak nincs olyan mező.[ Szerkesztve ]
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
PofaJenö
senior tag
Vagy van egy másik megoldás az ébresztéshez
1:beállítod az ébresztőt
2:ki veszed az aksit
3:és reggel felkelszLumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
F.B.I.
veterán
Mi lehet a mysamsugwave.com oldallal, bemegyek a wallpapers szekcióba nézelődök, oldalt váltok és már nem töltődik. Várnom kell vagy 1 órát mire újra be tudok lépni, jó netem van, a géppel sincs gond más oldalakkal.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
leslieke
Jómunkásember
Én valóban nem kapcsolom ki. Igen, direkt hagytam le, mert emlékeim szerint többen is panaszkodtak, hogy az automatikus bekapcsolást hiába állították be, a telefon nem kapcsolt be és nem is ébresztett.
De most már tud róla![ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz leslieke #39002 üzenetére
És azt direkt hagytad le? Pont ez az oprendszer az, amelynél meg lehet csinálni a kikapcsolva ébresztést is. Csak mert te nem teszed, attól ő még tudhat róla, ha már ilyen lépésről-lépésre részletes leírást adtál neki.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest