Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
Tegnap kellett döntenem, hogy a licenszet veszem meg a route 66-hoz, vagy azt a Garmin Nüvi 250W-t. A Garmin-t vettem meg 10.000-ért.
-
richies
senior tag
ha itt akarok regelni
http://socialhub.samsungmobile.comezt kapom ,pedig imei-m szbad, minden ok...de megis :S
vki tudja a miertjet?
koszi
An error occured during processing login. Please contact your system administrator.Rozsomak of Power
-
kovigab
csendes tag
Üdv!
A telefonom nem talál GPS-jelet napok óta. Persze be van kapcsolva az engedélyezés. GPS szenzor teszt nincs a szervíz módban, ugye? Van valami ötletetek a szervizen kívül?
-
gamek!ller
őstag
Amúgy mi a különbség a premium soc hub és a sima között?
-
leslieke
Jómunkásember
Igen, feketét nem kapsz gyári garival, bontatlan dobozban itthon. Esetleg, ha van kivel, behozatod kintről.
Vagy veszel szürkét gyári garival és e-bay-en megnézed, hogy van-e fekete elő és hátlap, és kicseréled.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Varszegig
veterán
minthogy a wave I-et már nnem is gyártják, csak a készletekkel lehet labdázni, szerintem erre 0 esély van. De egyébként se, mert a hazai importőrt legálisan nem lehet megkerülni. Szürkén bármit be lehet hozni, de arra nyilván más garancia, sw stb. van. A sw megoldható, de ez a már elvesztett szüzességen nem segít.
-
mrhitoshi
veterán
Na vettem ma a fáradtságot és megnéztem egy Galaxy S vs Wave vs LG 2X kijelzőket. Hát a sorrend kb ilyen (már ami a fehér színt illeti) 2X > Wave > S. Nézegettem még más mobilokat is, de nem kellett csalódnom a Wave-ben. Szép kijelzője van + jó méret, és jó telefon.
PS4
-
leslieke
Jómunkásember
Kamuznak! A nagyker ilyesmivel biztos, hogy nem foglalkozik.
A gyári garis telefonra olyan szoftvert tesznek, amiben van magyar nyelv is. Ha jól emlékszem az enyém bekapcsoláskor angolul beszélt, és át kellett állítani magyarra.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Piet
csendes tag
válasz leslieke #37379 üzenetére
Fekete szinben kellene, abban meg nincs gyari garancias. Erdeklodtem es azt mondtak (*extelshop), h a nagyker miutan behozza ratolti a magyar szoftvert ezert felbontasra kerul a doboz.
Kerdes, h a gyari garancias telora hol toltik a magyar nyelvu szoftvert ha bontatlan a doboz?
-
atala
addikt
Nem csak az a gond a bolti garival, hogy a boltba kell vinned gariztatni, hanem azok a telók nem feltétlen original telók. Hallottam, már olyat, (Egy régi telefonommal tapasztaltam is) hogy az originek mondott telón voltak már fényképek, és egyéb dolgog, ami arra utalt, hogy használták.
Arról nem is beszélve, hogy saját maguk rakják fel az op rendszert, és abba a belepiszkált telefonban én nem bíznék.
Persze, nem mindenhol ez van, de benne van a pakliban.
Én minden esetre, csak eredeti gyári garis telefont veszek azóta. -
Alan[HUN]
senior tag
abszolút irreveláns de nem bírom ki: két komplett flash és vagy négy pre-config után a kies végre xeh-nek látja a telót, nem xeunak...
Robynak a mysamsungwave.hu-n, hála a hsz.-ének, most már a sochubom is premium! és kies végre nem sír, hogy az sw nem frissíthető(valaki tudja, multi után még van esély, hogy kiessel hivatalosan sw-t frissítsek? appsot, facebookot felajánlotta, felraktam, mennek szépen...) ON: köszönöm a gps-es hsz.-eket, wifivel 2-3 perc alatt talál... azonkívül csodákra képes, ha a beállításokbam engedélyezve van a 3rd party alkalmazásoknak a gps használata...[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki keresett valami karaoke programot nem tudom ilyenre gondolt-e? [link]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
ABal
őstag
A legújabb KIES kellemetlen meglepetéseivel kapcsolatban még a múlt héten írtam az ügyfélszolgálatnak. Ha rövidre akarom fogni, akkor megírták azt, amire magunktól is rájöttünk: az új KIES egy .... és nem működik helyesen. Szedjem le, telepítsek újra egy másik változatot.
Aki sírni vagy röhögni akar, (én nem tudtam eldönteni hirtelen), annak íme az eredeti válasz.
Értékelem az igyekezetet, de a profizmustól ez olyan messze van hogy ihaj.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Silenzio #37361 üzenetére
Itt egy régebbi kies: kies_win_2.0.0.11011_16_5
-
leslieke
Jómunkásember
A fekete Wave-re is rá lehet tölteni magyar nyelvű rendszert multiloaderrel. Csak bolti garanciával fogsz találni, mert a Samsung itthon azt nem forgalmazza, ezért nincs gyártói garanciával.
(#37358) Silenzio Ha a legújabb kiest használod, akkor töröld és tegyél fel eggyel régebbit, azokkal nincs ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Oké. Kezd kurvára elegem lenni az egész rendszerből. Most a kies gond nélkül látja a telefont, a Samsung Apps mégis azt írja, hogy nincs csatlakoztatott eszköz. Nem enged semmit telepíteni. Mi a büdös francot csinál?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Piet
csendes tag
sziasztok
fekete szinu Wave I -rol azt olvastam, h nem az itthoni piacra keszult. Ez azt jelenti, h magyar nyelvu szoftvert nem lehet ratolteni? Tovabba csak 1 ev forgalmazoi garanciaval talaltam, gyartoi garancival valoszinuleg nem kaphatok itthon?
koszi/p
-
mz8
csendes tag
És tudtok mondani olyan oldalt, ahol jelenleg a legolcsóbban lehet hozzájutni?
-
ratam23
aktív tag
A wave mérete szerintem még pont jó. ennél kisebb érintőképernyő már lehet h a használhatóság rovására menne. Wave II-ről nem tudok nyilatkozni olyat még nem láttam. viszont ha már Gio akkor szóba jöhet a galaxy ace is tudásban kb ugyanaz mint a gio csak kicsit nagyobb kijelzővel és szerintem szebb külsővel. kamerája is jobb és van led is hozzá.
Szerkesztve: most nézem az ár különbségeket.. elég durva, így már átgondolandó
[ Szerkesztve ]
-
mz8
csendes tag
Szerintem akkor Gio és Wave között fogok dönteni.
De nekem egy kicsit nagynak tűnik a Wave mérete.
Vagy nem annyira vészes? -
mz8
csendes tag
Közben találtam egy hibát a cikkben:
"A operációs rendszer fejlesztésébe és népszerűsítésébe.." -
mz8
csendes tag
És az akkumulátora körülbelül meddig bírja egy töltéssel?
-
-
LOL, nem, ahogy a cím is írja, ez az első Wave.
Az utód tesztjét itt találod.(#37345) mz8: Ez sajnos egy tény.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
mz8
csendes tag
Ami itt van tesztben Wave ez melyik?
Wave II ? -
mz8
csendes tag
válasz leslieke #37338 üzenetére
Igazából még magam sem tudom!
Bár a wave telefont használhatóbbnak tartom még akkor is ha nincs rá annyi program. (pl. Kamera része, processzor stb..)
Egyébként ha programot szeretnék letölteni Samsung apps-ról az fizetős?
Illetve mintha olvastam volna valahol, hogy lehet rá akár androidot is telepíteni, ez igaz? -
mz8
csendes tag
Sziasztok, érdemes ilyen telefont vásárolni? Vagy vegyek inkább Androidos Samsung galaxy 3-at?
-
RZednik
csendes tag
Nos, aki szolgáltatós vásárlásban gondolkozott, mától már nincs a T-s mobiltelefon-árlistában a Wave I készülék, csak a II-es.
-
consono
nagyúr
Nekünk nem lesz ilyenünk???
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ImI87
őstag
Kis gondom támad Wave 2-n az app-ok telepítésénél.
Kies-ben letöltöttem néhány dolgot, de nem települnek fel a telefonra. A Saját letöltések részen megvan az összes app, de a telepítés gomb inaktív, és ha ráviszem az egeret ezt írja:
"Nincs csatlakoztatott eszköz, ezért az alkalmazás nem tölthető le a telefonjára."Ez furcsa, mert a teló csatlakoztatva van, látja is a Kies, névjegyeket meg mindenfélét küldtem rá, csak az app-ok nem mennek fel.
Mi lehet a gond?mod:
a Kies a legújabb verziójú, 11-es végű.[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Valaki használja ezt a lejátszót? NapiPlayer Angolra, hogyan tudom átállítani?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Olyasmi
aktív tag
Bocsi,sikerült!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz San398 #37315 üzenetére
A képet csak regisztrációval lehet megnézni, de itt rengeteg téma van Wave-re: http://www.themesforwave.com/
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Ennek a témának tudja valaki a nevét? [link] Sehol nem találom.Aki találkozott már vele az kérem jelezze.Köszi.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
TomWexX
addikt
válasz becenevem #37307 üzenetére
"A tárcsázóba üsd be *#272*IDŐ# (az idő helyére a telefonodon látható aktuális idő ÓÓPP formátumban!) válaszd ki az XEH-t, nyomj rá a balra lent lévő telepítés gombra és várj türelmesen."
Ezt csináltad? Mert van még a hard reset (master reset) és az nem ugyanez.
Ha igen, akkor passzolom.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
atala
addikt
Leteszteltem az mp3 zene hallgatás alatti akku lemerülést. Óránként 7%-ot merült.
Akkor a múltkori gyors merülést vagy az okozta, hogy még csak egyszer volt feltöltve az akku, vagy ahogy írtátok beragadt valamelyik progi. -
becenevem
aktív tag
A frissült facebook alkalmazásom továbbra sem működik.
Van már rá megoldás?(preconfig volt, nem oldotta meg)
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
TomWexX
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest