Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Ez egész jó alkalmazásnak tűnik, és most leértékelésben van.PocketSafe
PS4
-
Varszegig
veterán
válasz gamek!ller #36789 üzenetére
mert mondjuk éppen alszol 1x amikor új volt én is erre ébredtem. (Nem szokott mellettem lenni alváskor a telefon, de épp külföldön voltam, ébresztés miatt tettem oda.) Azóta kikapcsolom, ha ilyen van. Akkor nem pittyeg.
-
mrhitoshi
veterán
válasz gamek!ller #36786 üzenetére
Mindegy, annyi lényeg, hogy van mutatva az oldalon az a csodás készülék.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz gamek!ller #36782 üzenetére
Jóaz! csak mivel kínai a honlap, ezért nagy a válaszidő, de mégnéztem másik gépen is, és jó a link.
(#36776) Dapro: Tényleg jó játék.
PS4
-
San398
őstag
válasz szebev #36781 üzenetére
Reméljük nem valami hasonlóval akar előrukkolni a Samsung!
gamek!ller : Szerencsére csak kicsit! Van egy két replika ami már-már megtévesztően hasonlít az eredetire, de ez nem az.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Gyenge Wave másolat akar lenni!?
[link]
És még a Samsung felirat is ott virít a hátoldalon!-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Varszegig
veterán
válasz bokrosolajos #36773 üzenetére
csak épp az SGS II-ben már nincs pentile.
-
Dapro
senior tag
Defen-G a legjobb! Must have.
Amúgy leszedtem (2 fajta is fent van apps-on) és azt írja a kis ikonján h lite de amúgy ez teljes... ha elinditom kiirja h full. nagyon jó game! -
ruszi_tomi
aktív tag
Freemail-es e-mail címmel meg lehet csinálni hogy jelezzen ha üzenet jön? Megpróbáltam, nem jött össze, de ha valakinek sikerült esetleg, akkor még próbálkozok!!!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
San398
őstag
Valahol találkoztam egy olyan beállítással, hogy ha végzett az akku töltéssel akkor hangjelzést ad.Ezt a hangjelzést szeretném kikapcsolni. Merre találom?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
bokrosolajos
őstag
Pedig gáz 4"-on ez a felbontás, főleg zsír új modellen. Nagyobb kijelzőn már látható a PM, itt még szerencsére nem (na jó, nagyítósoknak igen )
3,5-es kijelző lenne az ideális, iP4 felbontásával. Szerintem!De akkor hozzá kell venni, hogy megint egy újabb darabka Android (bada) kerülne a népek közé,ami megint fejlesztői szempontból, hát nem mondom, hogy szívás, de nem is Mennyország
-
appel
őstag
válasz szebev #36697 üzenetére
na rászántam egy kis időt, de úgy látom te még előbbre jutottál, mint én...
néha, hangsúlyozom néha sikerül kapcsolódnia online, így már sikerült létrehozni a ?profilom? vagy legalább a nevem, viszont játékot online elindítani egyszer jött össze, mert utána nem sokkal később ledobott connection failed, try again- üzenettel...szóval mivel sikerült már csatlakozni, ezért a kapcsolat nem igazán lehet bibis, inkább valami megagagyi szerveren fut a dolog, ami nem bírja a terhelést...bár nem hiszem, hogy ezzel a "gagyi" játékkal világszerte többen akarnak játszani, mint 10
na mindegy, a lényeg, hogy nem csak nálad sz*r... -
szimike79
őstag
válasz mrhitoshi #36770 üzenetére
Szerintem meg szőrszálhasogatás ekkora méretű kijelzőnél ezen vacilálni. Akkor már zavaróbb a pentile matrix hatás, amit a samoled+-szal szerintem kiküszöböltek. 640x960 vagy 480x800, 4 colnál szerintem oly édes mindegy. Monitoroknál igen is számít, vagy nagy LCD tévéknél, de egy ekkora telefonnál? Vicc.
Csak hát megint a gyártók hülyesége hogy mással már nem tudnak lépni a konkurencia ellen. Kezd ennek is kinek nagyobb a f......ka fílingje lenni. Ez meg az én véleményem.(ezzel nem téged akarlak minősíteni mert az nem baj ha valakinek nagyobbak az elvárásai )[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
mrhitoshi
veterán
válasz szimike79 #36767 üzenetére
Egyszerűen azért baj ez a felbontás, mert egy bizonyos képernyő átmérőtől kezdve, el kezd pixelessé válni a kép, mivel nagy kijelzőn nézed a kis felbontást. Szerintem 4" fölött igenis használjanak a gyártók qHD felbontást, mert ez így kevés. Lehet nem érződik annyira, hogy pixeles lenne a képe a SGS2-nek, de szerintem ez egy így elég tré. Az meg a másik, hogy konkurens gyártók lassan már régen alkalmaznak elég jó nagy felbontást. Ott van az iPhone 4, aminek majdnem akkora kijelzője van mint a Wave-nek, viszont jóval nagyobb felbontást alkalmaztak benne, így tűéles képet ad vissza. (Szerény véleményem erről. )
PS4
-
duvi
nagyúr
Lehet, hogy volt már (én nem találtam) de hátha jól jön még valakinek ez a link.
Régebbi és aktuális KIES verziókat lehet INNEN letölteni.[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Úgy néz ki Samu összerúgta a port a net-szolgáltatómmal, mert se kiesen, se mobillal Wifi-n keresztül nem érem el a store-t. 3G-vel veszi az akadályt, de úgy biztos nem töltök le semmit, mert csak 150 megás mobilnet csomagom van. Egyszer azért remélem flottul fog menni minden, és az öröm mellé nem párosul üröm.
(#36760) Varszegig: Csak gratulálni tudok a szerzőnek, a maximális hozzáértésért.
De azt már nem értem hogy miért vannak ennyire fennakadva a kijelző felbontásán.
Mért baj a 480x800?[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz bokrosolajos #36764 üzenetére
1. miért ne?
2. feltehetőleg rosszabb nem lesz, eddig nem hallottam szidni az 1.2-t, pedig van ismerős, akinek szintén wave van.
3. mert fél-geek vagyok, és kell a friss...
Am miért érdekel?[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Édes istenem...
Index SGS II cikkAz utolsó bekezdés odavert:
Még egy fontos elem, ami idetartozik. Már itthon is elérhető a Bada Premium Store, ahol különböző androidos alkalmazásokat vásárolhat a felhasználó. Játékokat, irodai szoftvereket, közösségi alkalmazásokat. Mivel itthonról még mindig nem vásárolhatunk a Google hivatalos alkalmazásboltjából fizetős appokat, ez nagy pluszt jelent a samsungos felhasználóknak.
[ Szerkesztve ]
-
Overcome85
tag
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdést mivel Wave 2 fórumon jelentősen kisebb a létszám.
Elkezdtem aggódni a memória elfogyások miatt.Sokat olvastam a Wave fórumban erről a problémáról és ez elég kritikus nekem.
Az lenne a kérdésem ,h Wave 2-nél is fennáll?
Nagyon fontos lenne nekem mivel attól függetlenül ,h minden porcikája tetszik a telónak ezzel a problémával nem igazán tudnék kompromisszumot kötni sztem!:S -
Alan[HUN]
senior tag
Hali!
Már a megjelenés óta szemezgettem a telefonnal, de eddig csak álom volt... Most viszont már boldog tulaj vagyok! Viszont nem tudom frissíteni az sw-t és zavar. Volt pre-config XEH-re, volt master reset után ugyanez, de a KIES szerint: "A készüléken található verzió nem frissíthető." Egyébként a telón KIES szerint "S8500XXJF1/S8500OXDJEf (XEU)" van. És az is gyanús, hogy a böngészőben trés kedvencek voltak mentve (web'n walk, stb.)... Ugyanakkor a böngésző ikonja normál.
-
a510
aktív tag
válasz Polllen #36751 üzenetére
Asszem rossz hír: hsz. 36601
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
tud valaki nekem egy letöltésszámláló progit ajánlani?
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Polllen
nagyúr
Tök jó, hogy van fizetős app, csak a régi apps listám törölte és nem látom sehol... Remélem azért a rendszer mélyén megvannak és ha le akarok valamit tölteni, ami már fizetős, nem kell kicsengetnem az árát...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
csimmasz
aktív tag
Üdv
Kis segitség kellene valamit elbaszarintottam.
Egy 2 GB os memkari volt a telómban, de kinőttem.
Kicseréltem egy 8-as ra csak valamit elnyomtam, mert ha berakom a memória kártyát akkor háttértár módban látom a fájljaimat, de telefonon keresztül csak egy 381MB os valamit lát,mint külső memória kártya.
Ha rányomok a memória kártya formázására akkor is csak az a 381 MB ost formázza nem a fizikai mem karit.
Látott már valaki hasonlót?Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
-
mesa23
aktív tag
Csak az a furcsa, hogy 10 emberböl kb 8-nak nincs gondja! Remélem nekünk is megoldódik a hiba minél hamarabb!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
leslieke
Jómunkásember
Most már nálam is ok a kiesben.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Varszegig
veterán
válasz Lotusomega #36735 üzenetére
megy böngészőben, és kiesen is
-
Teaway
veterán
-
Varszegig
veterán
ez így nem igaz A csatolt xls-t megnyitja a viewer, de szerkeszteni nem tudod. Ha szerkeszteni szeretnéd, akkor lle kell elvben csatolni, és itt kezdődnek as problémák, mert onnantól a pixel office nem nyitja meg, mert valami tömörített formátumban menti. A viewer megnyitja továbbra is. Ez a hib ajelenleg is fennáll, mert gyakorlatilag bada bug. A 2.0 megoldja, mert ott rendelhetsz majd megnyitáshoz alkalmazást.
-
San398
őstag
Mobilon, neten és Kiesben is elérhető az Apps.
-
leslieke
Jómunkásember
Mobilon és weben megy. Kiesben nem elérhető.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
gbela
senior tag
Nem, még mindig nem, én most jutottam wifi közelébe és telón is csak teker, kiesben és browserből (bejelentkezés) sem megy.
-
Lotusomega
senior tag
Másnak sem megy a samsungapps?://
-
kolejo
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérek !
Egy TMH JF2 Wave GT-S8500 7 hónapos tel. van, 16 GB
Miért van, hogy megszakad az USB kapcsolat a tel, ill. a PC között ? Háttértár
módban, minden más bezárva, változó időkben "lelök", egy 700 MB-s filmet
nem vagyok képes rámásolni.
Mi a megoldás ?
Köszi előre is ![ Szerkesztve ]
Pályán maradni ! /SGS4@SanDisk16GBCl2/
-
leslieke
Jómunkásember
-
gbela
senior tag
Nálam sem megy Kies-en az apps, sőt simán böngészőben sem tudok belogolni, belogolás nélkül mondjuk megy.
Ha már írok kérdeznék 1-2-t (3 napja van meg a Wave-m). Xlsx-et meg tudja nyitni?
Olvastam régebben olyan hibát, hogy mailben csatolt xls-t nem tudta megnyitni, ez fennáll még? -
mesa23
aktív tag
válasz leslieke #36721 üzenetére
Most már tényleg szét vet az ideg! Kipróbáltam 2 asztali géppel, 1 laptoppal, 2 különböző routerrel, és a Kies-es apps is halott nálam teljesen! (nem lehet csatlakozni az appshoz üzenet mindenhol)
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mesa23
aktív tag
válasz Varszegig #36719 üzenetére
Annyit csináltam tegnap óta, hogy töröltem a böngészési adatokat, a gyorsító tárat, és a cookie-kat a telefonon! Ezzel csinálhattam valamilyen hibát abban, hogy nem megy az apps a telón, de még a gépen(Kies) sem?
-
mesa23
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
válasz szimike79 #36716 üzenetére
Nálam ugyanez a jelenség van, megy a net wifin, de a store csak tölt tölt tölt, aztán pár perc után kiírja hogy a hálózat nemelérhető!
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Bejön a store kezdő oldala, aztán csak tölt, és tölt, és csak tölt.....
A Wifi-vel nincs gond mert a telóval írok azon keresztül. Érdekesek mostanában ezek az egyedi hibajelenségek!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem is megy wifi-vel a store.
-
szimike79
őstag
Wifi-n keresztül nem elérhető a mobil store, csak 3G-n.
Ez is új funkció lesz a store-ban?Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
duvi
nagyúr
válasz bokrosolajos #36710 üzenetére
Jogos. Sajnos alaposabban átolvasva nekem is ez jön le
Csak appstore böngészés közben beugrott, hogy vki keresett egy okosított diktafont, ezért gyorsan belinkeltem.Viszont maga a hangerő szabályzás lehetősége megvan a szoftverben.
Hátha valaki összerak egy telefonra is rögzítő változatot majd. -
bokrosolajos
őstag
Köszi. De amit olvastam abban az szerepel,. hogy ez átküldi magán a hangot más rögzítőnek,értsd a fejhallgató kimenetére küldi a beépített mikrofon jelét, tehát max azt lehet rögzíteni, amit a sima hangerő vezérli, nem egészen arra való, amit én szeretnék vagy szarul van csak megfogalmazva
-
duvi
nagyúr
válasz bokrosolajos #36693 üzenetére
"Hangrögzítő - Mikrofon hangerő állításra nincs okosság?"
Próbáltad már ezt az appot? MicrophoneHE
Features: 4. Volume control
290Ft-ot lehet, hogy megér ha fontos a hangrögzítés. -
-
Sógi
addikt
válasz bokrosolajos #36704 üzenetére
Szinte így van/volt beállítva, kivétel az előzmények...csak az nem volt pipálva..
Azzal is előrébb leszek?Végül is nem szoktam 2-3 oldalnál többet megnyitni a böngészőben
Eddig samsungappsba fogyott el a memória, de ma nem tudtam előhozni, lehet a frissítés előtti állapotban jobban zabálta a memóriát?
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
-
ABal
őstag
Nem bírtam magammal és már kétszer vásároltam!
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
Sógi
addikt
válasz mrhitoshi #36695 üzenetére
Kösz!
Érdekes vagyis annyira nem , 4 widget + web 2-3 ablak + badasi, memória kezdett fogyni rendesen, szabad 10 mb, megnyitottam pár ablakot még a böngészőben, az 5.-nél halt meg a memória, aztán kilőttem a böngészőt és visszaállt a memória az alapra.
Vagyis-tehát csak bizonyos alkalmazások ragadnak be a memóriába ami újraindítást igényel?
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest