Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
Binyi01
aktív tag
-
lacus46
csendes tag
sziasztok . na voltam a t-mobilnál, ők azt mondták ,hogy a legfrissebb firmware van a telcsimen, de a tünetek miatt teljes szoftver cserét csináltak, a memoria kártyát leformáztam, ujra telepitettem a térképeket, több beállitást kiprobáltam , és az hogy peströl bárhova akarok menni , elöbb átvisz a dunán aztán vissza , ha keletre elöbb levisz a balcsira. beállitottam hogy peströl debrecenbe , átvisz az egyik határon romániába , aztán a másikon vissza . háááát megörülök töle, esetleg ötlete valakinek mit csináljak ?????
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Múltkor szörfölés közben ráakadtam egy bada 2.0 témára. Tudná esetleg linkelni valaki?
Vagy van több is?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
consono
nagyúr
válasz SlyChocolate #39790 üzenetére
Használni én sem használtam pár percnél tovább, de engem kikészített ez a lista elrendezésű menü...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz leslieke #39783 üzenetére
... és sajnos ilyesmi lesz a windows 8 is ...
Közben nézem a Bada 2.0 leaked képeket, és pár helyen azt írták, hogy az XDA egyik fórumozója tette közzé a képeket, akinek "van egy barátja" a Samsungnál. Ami lehetséges, mivel a fejlesztők már régebben megkapták a Bada 2.0a meg már szerintem a Bada 2.0b szoftvert is. De inkább nem találgatok, hanem várok a legelső leaked beta-ra
-
Dhampir
félisten
válasz bokrosolajos #39781 üzenetére
A 7-esről a jelenlegi állapotában nincsen túl jó véleményem, kezdeném azzal, hogy a magyar nyelvet mellőzik, és kizárólag Zune szoftverrel tudod szinkronizálni, a Bluetoothos fájlátvitel jelenleg nem tudom hogyan áll, normális alkalmazás a WP7-hez is alig van, a tile/csempe felület könnyen használható, de meg sem közelíti a Wavet.
[ Szerkesztve ]
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Akinek JK1 firm van az jelentkezne priviben??? Fontos!!! Köszi
-
spider80
őstag
Nos, úgy hozta a sors, hogy én is telefont cserélek. Ma váltom le a kis wave-et. Vagy motorola defy lesz vagy omnia 7-es. Amelyik épp lesz t-mobile-ban. Páromé lesz a wave, úgyhogy továbbra is nyomon követek majd mindent. Ő vett volna eredetileg telót,és pont wave-et akart, én meg inkább kipróbálnék mást is,így inkább neki adom a wave-em. Egyébként a kezdeti 4 szervízlátogatást kivéve nem volt vele semmi gondom, csak a kicsit kevés app,meg a böngésző, facebook páros az őrületbe kergetett.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
s4tch
veterán
Felkerült az appsba az eddig csak javás, mostantól natív UC Browser. Ennek is érdekes a tördelése (szó közben simán eltöri a sort), flash nincs, de van éjszakai mód, és a felülete nagyon intuitív. Ja, és gyors, nagyon gyors.
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #39769 üzenetére
Elég érdekes, bár van akinek tetszik. Részegen nem rossz, 2 haverom szerint a legjobb játék, ami megfordult a telómon.
Atomgeszi: Lehet volt a telódon, azt csak Te tudhatod. Magyar appson sztem nincs fent, asszem tán az angolban láttam.[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Srácok melyik játék volt az amikor egy erdőben kellett menni és csak annyi volt a lényege, hogy döntögetni kell ide oda a telefont és kikerüli a fákat?
mod: Legújabb kiesre érdemes frissíteni?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
mesa23
aktív tag
Meg is vettem a Golfot, már rég óta várok rá, hogy megjelenjen a magyar store-ban is, és szerintem 290-Ftot meg ért, elég jól el lehet vele szórakozni! ( Már aki szereti a Golfot )
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
cozyka
csendes tag
Najó, szóval a háttértár módban kell rámásolni, és úgy telepítem. Too easy... Rámásolom a kicsomagolt formában, nyomom az ujjam mindegyikre-semmi. Kicsomagolatlan formában rámásolom- Nem támogatott fájltípus. Too hard.
-
SeriouS_77
tag
Nem is tudom, hogy tudtam megállni eddig, hogy ne vásároljak be témákból.
-
duvi
nagyúr
Egy jó hír a mai napra Újra él az appstore Kedvezményes alkalmazások direkt linkje!
-
-
Tomajdon
aktív tag
Tegnap találtam egy "Origo Weather Hungary" nevű progit. Ez lenne Karma alkalmazása?? Csak mert nagyon hasonlít ahhoz, amiről még régebben képeket mutatott. Ha tévedek, akkor bocsánat.
-
szebev
senior tag
válasz rObika8802 #39751 üzenetére
Inkabb lojj egy-ket torokot! Ugyis sok idot toltottek itt
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
rObika8802
aktív tag
srááászok én ma megyek Törökbe nyaralni viszem a Wave-m majd lövök 1-2 képet
.-.-.-.-.-.-.
-
Kicsimix
őstag
Ertem, en is csak wifin hasznaltam. Viszont most bele neztem a facebook app ba es mintha a beallitas csak wifi only lenne a beepitett bongeszon.
Full screen bongeszes : Internet beall > Nezet mod > Teljes kepernyo.. JID n van.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
anrab
addikt
-
-
Kicsimix
őstag
Megneztem a jf1-es fw-t es a jl2-est a beallitasok mind a kettoben ugyan azok voltak.
Ha jol ertem akkor a beepitett alkalmazasok nem mennek 3g-n? Gondolom a telefon facebookjara gondolsz..
Ha egyebkent a net mukodik akkor nem a szolgaltato beallitasaival lesz gond.
-
anrab
addikt
sziasztok.
két napja szenvedek a teló 3G kapcsolatával.
a probléma a köv.:
facebookhoz nem kapcsolódik: nem sikerül a szerverhez csatlakozni.
accuweather szintén: kapcsolódás sikertelen.
mobil hozzáférési pont: nem használható csomagkapcsolat.
és még más is van hogy nem tud kapcsolódni.
most kötöttem okostarifa 90-et ami korlátlan internetezést tesz lehetővé. internetezni lehet vele sőt wifi-n keresztül működik a facebook és az accuweather is.
voltam bent a pólus telenornál és nem tudtak vele mit kezdeni. először átküldtek a samu üzlet-szervízbe. megnézte a srác és visszaküldött hogy cseréljünk sim karit. ez is megvolt és a helyzet ugyan az. az első beállítási e-mail-nél mikor küldte a beállításokat a telepítés után küldte a következőt hogy látja hogy használni szeretném a net-et de nem jók a beállítások. erre elküldte ugyan azt. aztán kiírta hogy forduljak az operátorhoz. mint írtam nem tudott mit kezdeni vele. látta Ő is a kiírást.
nem tudtak vele mit kezdeni.
hazajöttem és felraktam multival a JF1-JF3-at. a helyzet változatlan. bolti garis és nem tudtam bent hagyni a samunál hogy teljesen letúrják.
valami ötletet szivesen fogadnék mert Én már nem tudok mit kitalálni. amit tudtam kipróbáltam.
köszi. -
-
ABal
őstag
-
Tucobe
tag
Mi az a spoofer? Vagy hogy kellene felrakni?
-
Tucobe
tag
Megoldódott a probléma! Köszi! De viszont rakok fel játékot a telóra és nem megy vele mint azelőtt. Na fene
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cozyka #39719 üzenetére
Ezt beállítod: Beállítások -> Kapcsolatok -> USB -> kérdezzen csatlakozáskor.
Mikor USB összekötöd a telefont a PC-vel, akkor a háttértár módot választod. Ekkor látni fogod a telefont és a memóriakártya tartalmát és ezekre másold fel a widgetet, majd telepítsd.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TomWexX
addikt
A legújabb Kiessel mi a helyzet?
Verzió: 2.0.1.11053_66_6
Kiadás dátuma: 2011.06.20.Működik rendesen?
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
válasz Tucobe #39715 üzenetére
Idézet az 1. hsz-ből amit nem olvastál el:
"SW frissítés után a KIES nem ismeri fel a telefont! Mit tegyek?
Kezdjük talán azzal, hogy egyes pletykák szerint ez a hiba elmarad, ha frissítés előtt visszaállítod a témát gyárira. Ha mégis fent áll a probléma, akkor sajátgép |Jobb egérgomb| -> Ezközkezelő -> USB vezérlők -> SAMSUNG USB Composite Device V2 |jobb egérgomb| -> eltávolítás. Ha ez megvan, a telefont húzd le, a gépet indítsd újra és dugd rá a telefont újra. Elvileg ezután működnie kell."
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Raktam új firm-et a telóra és a Kies nem ismeri fel. Mi lehet a baj?
-
válasz peter_k #39713 üzenetére
Nem kell hozzá hosszútáv. Az az egymillió WP7 meg nem is tudom honnan jött, egy millióval kevesebb volt a gyártótól leszállított (= shipped, azaz nem feltétlen eladott) eszközök száma Q1-ben. Azóta meg tovább zuhant a telefonok ára. Majd a Q2-es jelentések helyreteszik a dolgokat.
“All nothings are not equal.”
-
peter_k
tag
válasz bokrosolajos #39712 üzenetére
A gyártó lehet, hogy ujjong, de a felhasználó nem. Szerintem a WP7-nek már most nagyobb a támogatottsága. Több program jelent meg az egymillió WP7-hez, mint a 3,5 mill. Badás telefonhoz.
Úgy gondolom, hosszútávon, toronymagasan győzni fognak a Badával szemben. -
bokrosolajos
őstag
Dupla RAM a Wave II-ben .. hahaha
Eladásokról: 3,5 millió badás készüléket nyomott ki a Samu, ellenben WP7-ből épp 1 millió feletti a mennyiség, pedig azt az OS-t nem csak egy gyártó kínálja! 3,5-szeres szorzónak bármelyik gyártó tenyerét dörzsölve ujjongana, SZVSZ
At a platform level, Android’s continued dominance was boosted by good performances by a number of key vendors. ‘HTC, Samsung, LG, Motorola and Sony Ericsson drove Android shipments in the first quarter, with each vendor shipping well over 3 million devices,’ said Cunningham. ‘Samsung also shipped nearly 3.5 million bada operating system-based smart phones, outperforming total shipments of Windows Phone devices by more than a million units.’
‘Samsung’s own operating system development, combined with the branding and investment in its Wave smart phones at mid-tier prices, has led to good uptake in developed markets, such as France, the UK and Germany,’. ‘This achievement shows that there is still room for multiple operating systems, and that vendors can benefit from maintaining control of device development to hit the right markets and price points.’
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
cozyka
csendes tag
Ohai! A betűtípust hogyan tudom átállítani waven? Egyszer este, amikor tesztelgettem a telót, akkor véletlen átállítottam. Oké, de most meg ez nem tetszik Szóval, hogyan tudom átállítani?
Edit: És ezt a galaxy weather clockot a kiesen keresztül hogyan tudom feltelepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Kicsimix
őstag
Egy olyan embert keresek aki segitene kibovitett fw teszteleseben, tobb integralt full verzios program, widget stb (picsel smart office, fruit ninja stb, shp premium..). Termeszetesen megbizhato es magyar a fw.
Ugy nez ki lehetoseg lenne meg hibas vs nem hibas fw-k osszehasonlitasara hibak megkeresesere azutan pedig a rendes verzio integralasara a vegleges verzios fw-be. persze ehez tobb teszteles kell.
Esetleg meg ha valaki felajanlana egy olcso fizetos programot amit megvett (eredeti), es a mem karijara toltott le (ennek a masolatat). azt szivesen fogadnam egy tesztre.
Nagy koszonet ha valaki segitene.
Jk1 rol van szó és ez nem veletlen. (frissitheto is).
Udv.
-
leslieke
Jómunkásember
Van egy másik is, amiben szintén van magyar nyelv: tran-go EU-2 II
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
Végre egy offline szótár magyar nyelvi támogatással is!!!
tran-go EU-3 II 840Ft a jelenlegi ára.[ Szerkesztve ]
-
study
tag
válasz Speedy86 #39700 üzenetére
Nézőpont kérdése.A nagyobb összegű feltöltés utáni kedvezményt elvették és a vitamaxot 5ft-al emelték.Kb 3 éve ez nekem 28 ft-os percdíjra jött ki most 43-ra.Ez is a Hir24-ben:
A lap emlékeztet arra, hogy 2013. január elsejéig három lépcsőben percenként 7,06 forintra kell csökkenteni a beszédcélú nagykereskedelmi hívásdíjat mindhárom szolgáltatónál. -
consono
nagyúr
Az a pár millió? Mivel tavaly több Badás gépet adtak el mint WP7-eset, azért ez szép tömeg, ráadásul sokáig csak a Wave volt az egyetlen készülék ezzel az OS-sel, az eladások nagy részét az hozta...
Persze ettől függetlenül lehet, hogy nem lesz, illetve ha lesz is, nem biztos, hogy érdekelni fogBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest