- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Fényképen a Poco F7
- Windows CE fórum
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #31198 üzenetére
Kies registry trükkre egyre többen írják, hogy már nem működik és a Kies azt mondja, hogy a legfrissebb verzió van a a készüléken.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
gamek!ller
őstag
Segítsetek naprakészre tenni a #1-et. Ötleteim eddig:
T-Mobile-osok frissíthetnek sw-t garanciavesztés nélkül?
-Egyértelműen igen. Megoldható Kies registry trükkel és Multiloaderel (ez a legtisztább). A garancia nem fog elveszni, több T-Mobile-nál rá lett kérdezve. Egyéb infó: mysamsungwave.hu
Érdemes foglalkozni 1.2-re frissítéssel?
Mindenki döntse el maga. A változásokat itt találod.
Firmware (2011.02.16.-i állapot):
A telefonon lévő firmware verzióját többek között a *#1234# kód tárcsázásával kérdezheted le. Ez T-mobile-os telefon esetén JF2, független esetén "bármi" lehet. Frissíteni hivatalosan Kiessel lehet, jelenleg JI2 (Bada 1.2) az elérhető legfrissebb firmware. Függőknek megoldás a Samsung szerviz, ahol várhatóan valamelyik JF kerül rá, amit utána a Kiessel lehet tovább frissíteni. Szintén megoldás a Kies registry trükk, illetve a MultiLoader, ezekről itt olvashatsz: mysamsungwave.hu
Navigációs szoftver van már? Miért nem talál jelet?
Jelenleg csak a Route66 érhető el a telefonra, előre telepítve. Ha lesz fizetős Samsung Apps Magyarországon, akkor lesz NDrive, Sygic és talán Navigon is.. iGO-ról egyelőre nincs információ. További infó: ebben a bejegyzésben.
[ Szerkesztve ]
-
chizow
tag
válasz gamek!ller #31195 üzenetére
Na akkor én se vesződöm többet kiessel !
Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
chizow
tag
válasz gamek!ller #31191 üzenetére
És konvertálás?
-
chizow
tag
válasz gamek!ller #31187 üzenetére
Mert így egyszerűbb konvertálás szerintem. De mondd ha van jobb lehetőség!
-
-
István100
tag
válasz szimike79 #31149 üzenetére
Szia!
Palletta csomag mellé kapcsoltattam be az alapcsomagot. Nem ez a gond.
Samu szervízben szoftveres bajokat emlegettek. Beviszem, majd meglátjuk.
"Ambulant" megcsinálják, ha szerencsém van. Otthagyni nem fogom. A diagnózis nekik egyértelmű volt.
Nem előfizetett csomagokra se reagál. Jeleznie kellene, hogy nem fizettem elő.
MImdenkinek köszönöm az ötleteket és segítséget. A végeredményről beszámolok. -
chizow
tag
Amúgy nektek hány perc alatt tesz fel átlagosan egy 1,5 órás dvdrip minőségű filmet kiessel?
-
a510
aktív tag
válasz bokrosolajos #31164 üzenetére
Én az ipontól vettem 16GB-os Kingstont (akkor még nem volt szó a fórumon a Kingston bajokról) és semmi baj vele, gigás videót is tudtam felvenni hiba nélkül.
-
LordAxwell
senior tag
válasz mrhitoshi #31178 üzenetére
Hát én a Wirecardos dologról beszélek amivel tudok vásárolni a német appsban.
De csinálok egy accot és írták feljebb h 2 adat kell ahhoz h tudjak pénzt utalni az OTP bankból de a számlaszám nem felel meg az OTP-nek és így nem yó.Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Azért ez nagyon gáz, hogy az a kivételes, akinek nincs beégve a kijelzője itt vagy ott... Nem mondom, hogy örülök, hogy már nincs meg, mert hiányzik, nagyon sok szempontból egy nagyon szerethető telefon. De pont emiatt tudom, hogy én biztos megőrülnék, ha még meglenne, és ilyen félévesen vinnem kellene kijelzőt cseréltetni... Pláne, hogy itt már bejátszana az is, hogy esetleg vitatnák ("á, nincs is ez beégve", vagy: "ó, csak picit van beégve, és ez a gyártó szerint normális"), ilyentől biztos letenném a kanalat, amilyen háklis f. vagyok...
Már a hangszórócsere miatt is redőzött a homlokom rendesen. Ez a beégés minden SAMOLED-re jellemző amúgy (pl. SGS), vagy csak a Wave-et tisztelték meg ezzel a kötelező fícsörrel?• Flies around shit - bees around honey •
-
mesa23
aktív tag
Azért arra kíváncsi leszek, hogy lesznek-e még soft frissítések havonta, kéthavonta, mint eddig, vagy most már csak a 2.0-ra koncentrálnak teljesen, és amíg az meg nem jelenik, addig mindenki azzal gazdálkodjon ami jelenleg is van!(pl: böngésző sáv megléte)
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mrhitoshi
veterán
válasz LordAxwell #31176 üzenetére
Ha jól gondolom akkor te utalni szeretnél külföldre igaz ? Ha így van, akkor SEPA átutalással lehet utalni, ami nem olcsó, viszont működik. Ez pedig Bankon kívüli külföldi deviza átutalás. Én így utaltam Wirecard-ra.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
LordAxwell
senior tag
válasz Varszegig #31152 üzenetére
Helló!
OTP banknál nem fogadja el azt az IBAN kódot.
16 számnak kéne lennie és nem lehet benne betű ezt írja az OTP nél.
Vmi 5let?[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
matthews
aktív tag
Nálam nincs beégés... Ez jó??
Azon a thai videón kissé mintha nem lenne kiforrott a rendszer.... Kissé.
"No brain, no problem"
-
master12
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje felraktam az 1.2-őt a telefonra és egy ideig minden flottul is ment. Viszont mostanában, amikor fényképezni akarok, véletlenszerűen - amikor neki tetszik - kidob azzal a hibaüzenettel, hogy "fényképező hiba". A másik, hogy nem tudok bluethooth-on küldeni semmit, mert megint csak kidob valami szöveggel. Fogadni tudok....Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám orvosolni a problémát, mert ezek a kis hangyapénisznyi hibáktól a falramászok. Vannak képek is:
[link]
[link]
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave
-
spawn21
veterán
Helló.
Olvasgatok, olvasgatok és felfigyeltem erre a kijelző beégés dologra.
A kéknél nekem is látszanak a kis ikonok.
Remélem ettől nem megy tönkre a kijelző.
Ez a "super" amoled bugja??[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Tomajdon
aktív tag
Azt hiszem hogy híres lett a Mobilaréna Bada 2.0-ás videója. Sok külföldi fórum fennt van. Itt viszont van egy thai review. Kicsit mást mutat mint a mobilaréna.
[ Szerkesztve ]
-
Tompkins
tag
válasz Con Troll #31169 üzenetére
Most, hogy előkerült ez a képernyő beégés téma, én is alaposabban szemügyre vettem a Wave-emet (2010. szeptemberi).
Hétköznapi használatban nem látszik, azonban az LCD teszt menüben a zöld háttérnél éppen csak, a kéknél már jobban látszik a felső értesítő sáv minden ikonja.Egyelőre engem is csak a tudat zavar, a telefon élvezeti értéke nem csökkent emiatt.
A gariztatás viszont engem is érdekelne. -
Con Troll
senior tag
Nekem is beégett a kijelző, minimális szinten, és csak a *#0*# menüben található színteszteken vagy miken észrevehető. De azért zavar a tudat. Ha kis idő elteltével, miután esetleg jobban beég, ha elviszem szervizbe akkor mit csinálnak? Cserélnek vmit vagy azt mondják sorry ez van? Egyébként október elején vettem a telót..
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz gamek!ller #31165 üzenetére
Kicsit legalább feldobja!
Most már csak ki kéne egészíteni...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
study
tag
válasz bokrosolajos #31164 üzenetére
Én több Kingstont használok,mind jó.Úgy gondolom hogy nem a Kingstonnal van a baj hanem a kínai hamisítványokkal.Ezt sajnos már nem tudjuk kiszűrni hogy mikor mit kapunk.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz gamek!ller #31165 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
gamek!ller
őstag
Tetettem 1 képet az első hsz-ba..
-
peterk
senior tag
válasz szimike79 #31161 üzenetére
Érdekes, mert egy ideig nekem sem ment otthonról, miközben az irodából simán. Aztán amikor legközelebb próbáltam wifiről tökéletesen ment otthon is, de akkor meg 3G-ről nem ment. Aztán a harmadik próbánál egyszer csak minden megjavult, és azóta is megy bárhonnan, wifiről és 3G-ről is.
(Nálam 1.2 van, és úgy rémlik volt egy frissítés az SPB TV-hez is az első próba óta, de ebben nem vagyok biztos.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
gazfickó
tag
Köszi még egyszer a segítséget srácok! Megvettem ipontól. Pénteken már jön is, lehet tolni rá a dolgokat
-
szimike79
őstag
válasz Varszegig #31152 üzenetére
Ez sem lenne rossz , minél több gyártó csatlakozik a badához, análl vonzóbb lesz a platform mások számára, és az sem mellékes hogy nekünk is nagyobb a kínálat
"A legkényesebb kérdés a bada, itt ugyanis még nem működik a fizetős online áruház, s már az NDrive is árnyékra vetődött, amikor baromi hamar kiadták a saját megoldásuk a Samsung rendszeréhez. Azóta sem lehet hozzájutni, így nem tudni, hogy a Navigonnak mennyivel van több esélye."
Ehhez viszont nem tudok mit hozzáfűzni. Talán azt hogy a Samunál kapkodhatnák magukat. Bár az is kérdéses hogy csak Magyarországra gondoltak-e, mert máshol már van fizetős store.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
m.zso
aktív tag
Kipróbáltam az SPBTV-t. Ha rámegyek egy csatornára elfordítja a kijelzőt és olyankor kiírja,h buffering és nem csinál semmit, majd egy idő után megint választott adóra ugrik vissza
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
quazar
csendes tag
Sziasztok!
Főleg plazma de LCD panelnál is előfordulhat beégés! Pontosabban eleinte szellemesedés.Ez ellen lehet úgymond "törlést" csinálni,fehér zajos képpel vagy fehér fekete kép gyors villogtatásával.Tulajdon képen egy kis film nézés is megteszi!
A CRT monitor is be tud égni ha folyamatosan ugyan az az ábra megy rajta sokáig! -
-
Varszegig
veterán
Látszólag off, de pedig nagyon is on
LordAxwell: Igen, IBAN, és BIC kell.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz István100 #31099 üzenetére
Szia István100!
Milyen díjcsomagod van? Van benne mobil TV?
Én most váltottam díjcsomagot valamelyik nap. Média mánia XS-re. Az ingyenes 5 óra mobiltévézés úgy érhető el hogy aktiválják az ügyfélszolgálaton amíg az nincs meg addig nem lehet elérni. De nálam ki kellett várni a díjcsomag aktiválását is ami éjféltől lépett életbe. Ez a számlázási rendszer miatt van. Aznap még nem volt mobil tv-m de másnap már tökéletesen működött. A dolog hátulütője hogy csak 3G hálózaton működik jól. Ha nincs 3G akkor EDEG-el szedi az adást de darabosan és nagyon tré minőségben.
Ja és azt elfelejtettem: csak mobilinternettel működik, WiFi-vel nem!
fteebee: Az is csak mobilinternettel működik, nálam legalább is nem akart WiFi-ről menni. Szerintem elégé pörgetheti az adatszámlálót.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
gazfickó
tag
Kösz srácok, akkor a 16-os lesz. iPON-tól érdemes megrendelni?
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
LCD teszt: nálam nincs probléma (2010 nyáron vettem)
GPS: Nálam a segítségek bekapcsolásával 1 percen belül talál mindig jelet. (Nem tudom, hogy van-e köze hozzá, de stune-nal átírtam 3 fileban az url-t a telón.)
SD kártya: amikor én vettem, akkor a 16 GB-os volt jó ár/érték arányban, erre ráfér 1-2 teljes évadnyi sorozat, 60-80 mp3 album, alkalmazások, fényképek, néhány videó. Nekem ez elég, de persze a nagyobb még kényelmesebb.
Dive ever, work never.
-
bexinho23
őstag
Augusztus elején vettem a telefont én is, de (szerencsére) nekem nincsen beégési hiba. Pedig maximális fényerőn használom a telefont folyamatosan, fekete kék árnyalatú háttérrel, menürendszerrel, illetve a böngészőben se szeretem a 4-es fényerőt. Ha sötét szobában vagyok, ha nem.
-
m.zso
aktív tag
válasz the radish #31140 üzenetére
Lehet,h az SLCD jobb választás lenne. Már 2 éve van notim, de ilyet LCD panelnél nem tapasztaltam, főleg nem ilyen rövid idő alatt ( augusztus vége óta van wave a birtokomba ) .
Még hozzátenném, h a készülék mindig a legalacsonyabb fényerőn üzemel.[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
válasz the radish #31140 üzenetére
Én ha 0,1 mm közel hajolok a telóhoz, és direkt a beégést keresem, akkor sem találok. A teló 6 hónapos.
-
Varszegig
veterán
válasz LordAxwell #31120 üzenetére
mint említettem, azonnali kártyás pénzátrakás csak és kizárólag wirecard plus accounttal megy. (Minek írom, ha nem olvasod el??) Ha nincs olyanod, akkor utalni tudsz a magyar bankodból.
m.zso:elkeserítelek, nekem már égett be notebook panel (LCD). Igaz én nem 2 éve, hanem 8-9 éve hasnáélok notebookokat, és többféle megofrdult a kezemben (noname, hp, asus, dell, acer), és már nem emlékszem melyik, de az egyikbe szépen beleégett a windows tálca és az garantáltan nem amloed volt. képcsöves kijelzőt ide, az nem ég be
[ Szerkesztve ]
-
study
tag
válasz István100 #31133 üzenetére
Ha olyan Nokiát vennél amelyik annyit tud mint a Wave akkor azzal is lenne bajod.Sokszor előfordul hiányos ismeret a lehetőségekkel kapcsolatban de ne keseredj el.Én is a te korosztályodba tartozom,nem kell magadba zuhanni majd egy fiatal aki vágja a témát ad olyan tanácsot hogy pik-pak megoldódik a problémád.
-
m.zso
aktív tag
Nálam az akkumulátortöltöttségjelző égett be. Nagyon minimálisan,de látszik. Mondjuk ennyi még nem zavaró.
-
peterk
senior tag
válasz LordAxwell #31120 üzenetére
Pénzt nem a deposit money-nál kell rárakni, hanem a (net)bankodból - OTP, CIB, akármilyen bankod is van - utalni rá. A deposit money-nál le vannak írva a wirecard banki adatai, hogy hova kell utalni.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
István100
tag
Nincs. Letettem a dologról.
Nem akarom lehúzni a Wave-t, de néha tele a hócipőm. Évekig Nokiám volt. Azzal nem voltak ilyen idegesítő bajaim amik ezzel néha vannak. Pl: Kies. A Nokiák előtt volt Samsungom. talán kettő-három. Azokkal meg térerő bajaim voltak folyton. Pest mellett lakom és a városba jövet egy ponton ahol a Nokia full térerővel ment, ott a Samuk sokszor még a felével sem. Tudom nem lehet összehasonlítani a körtét az almával, de mégis csak mindkettő telefon. -
gazfickó
tag
a ti tapasztalataitok alapján elég bele egy 8gb-os memóriakártya, vagy inkább 16-os a célszerűbb. Felhasználása igen széleskörű lenne, mert navigációtól kezdve a filmekig mindent szeretnék rá rakni, alkalmazások sokaságával az élen.. csak félek h a 8gb hamar elfogy.
-
peter_k
tag
Megpróbáltam aktiválni a navitelt. Elmentem a megadott oldalra, beírtam az id-t, de utána elakadtam, mert nem tudom, honnan szerezhetném meg a License Key-t? Valaki?
-
mesa23
aktív tag
Én még a júliusi megvásárláskor a kezdetleges softvernél tapasztaltam ilyet, én azóta nem is próbáltam automatán! Azóta csak a kézit használom!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
ABal
őstag
válasz LordAxwell #31127 üzenetére
Én nem értek hozzá, mert én a várakozók közé tartozom.
Aki viszont már próbálta, szerintem le is írta, hogy ő hogy csinálta. Használd a keresőt, biztos ráakadsz valamire.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
István100
tag
Tapi az alapcsomag opcióra és nem csinál semmit. A többi csomagnál szintén, de ott ki kellene írnia, hogy nincs előfizetés, vagy hasonló. Mintha lefagyna, de itt visszafelé lehet lépni. Ez van. Mennyivel egyszerűbb volt az élet a dugogatós telefonos kisasszonyok idejében.
-
ferke170
tag
válasz LordAxwell #31121 üzenetére
Ezeket a gép előtt ülve is letudod fordíttatni.
-
ABal
őstag
válasz LordAxwell #31121 üzenetére
First keresztnév, last családnév
-
LordAxwell
senior tag
Még egy olyan h most hogy van a last meg a first name mert láttam olyat h firsthez a vezeték név de olyatis h firsthez a keresztnév, most akkor melyik melyik itt?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Tegnap problémám volt a wirecardos cuccal,nem tudtam a depositmoney-nál pénzt rárakni.
Ma csináltam egy másik accot tuti jó névvel de így is ugyan az fogad nem tudok pénzt berakni. Mit tegyek?Köszi előre is.
-
ABal
őstag
válasz István100 #31118 üzenetére
Semmit sem kell bekapcsolni, alap beállítással mennie kéne. Én annak idején felhívtam őket, a csaj aktiválta, aztán ennyi volt. Hozzá se nyúltam semmilyen menühöz.
Valaki itt írta korábban ,hogy My-Tmobile felületen is be lehet állítani, de ha beszéltél az ügyfélszolgálattal, akkor gondolom ők már megtették.Egyébként mit ír ki, vagy milyen képernyőnél hal meg a dolog?
-
István100
tag
Nem WIFI-n próbáltam. Volt időm és több körben kb. másfél órát biztos beszéltem (várakozással együtt) az ügyfélszolgálatosokkal. Nem értik. Én arra gondoltam, hogy a teló menüjében van valami, vagy éppen nincs (bekapcsolva). Szervizbe kellene vinni, de ahhoz már nincs "cérnám".
-
s4tch
veterán
válasz Endruboy007 #31110 üzenetére
Igen, rombusz alakú.
-
peter_k
tag
Navitellel próbált már valaki valamit? Nekem már rajta van a magyar hang és menü, de a free térképeket nem tudom feltölteni a 100 kb korlát miatt. Megnéztem a reglapjukat is, de nem nagyon derül ki belőle mennyiért és mit kapok, ha regisztrálok. Feloldják a 100kb-s korlátot vagy csak választhatok az orosz térképekből?
-
study
tag
Semmi bajom vele tökéletes.
-
leslieke
Jómunkásember
Csak egy picit mozog, ami még épp elviselhető. Ha nálad már lötyög, akkor szerintem vidd el szervizbe.
-
Endruboy007
tag
Ki vagyok készülve a rombusz gomb mozgolódó,gagyi hatásától...
Mindenkinek ilyen?Üdvözlettel: Endruboy
-
a510
aktív tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy automatikusan lezárt telefont csak másodikra sikerül feloldani? Ha kicsi feloldást nyomok előjön a feloldó képernyő, de rögtön újra lezárja, ha hosszút nyomok, akkor látom egy pillanatra a főképernyőt, de onnan is rögtön lezár. Másodjára ok mindkét feloldási módnál.
Ha kézzel zárom le, akkor elsőre is jó. Full JL2 multival. -
Na, a programom egy hetet legalabb csuszik. Most jott vissza a valasz, hogy az alkalmazas indulaskor osszeomlik, a kis szorgos sarga meg videot is kuldott rola Kar, hogy nalam Wave-en es WaveII-n is flottul megy, meg itt Mo-n mas telefonokon is... Hogy a belbe gondoltak, hogy a koreai , ismeretlen verzioju fosuk hibajat itthon reprodukaljam es debuggoljam?
Persze futok egy kort az RTL-lel, de sok remenyt ahhoz se fuzok...
Ennek oromere megosztok egy titkot: beszelgettem mas, valodi fejlesztokkel, es mind azt mondtak, hogy kinszenvedes es fajdalom minden eltoltott perc. Nem en vagyok az inkompetens tehat.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a ph-ra nem tudok belépni a telefonról. Mindig kiírja hogy sikeres belépés, és amikor tölti az oldalt, akkor behozza megint a bejelentkezős részt. Ha bekapcsolom mondjuk itthon a wifit, akkor simán belép és működik minden. Csak a mobilnettel nem akarja.
Nálatok is volt már ilyen gond?Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
TomWexX
addikt
Hogy ha nagyon megerőltetem magam, akkor a 3G jelet + a térerőt én is látom lcd tesztnél, de ez napi használatnál abszolút nem látszik. Remélem ennél nem lesz erősebb a beégés!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
study
tag
Az enyémen nincs semmi nyoma.Azt nem értem hogy a kijelző ha sokáig világit az többnyire játék ott meg az ikonoknak nyoma sincs.A legrégebbi Wave is olyan fiatal ehhez a problémához.
-
leslieke
Jómunkásember
Beégések napja van?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Myth: Wukong
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- További aktív témák...