Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
-
peterk
senior tag
Szerintem nem a Kies-el van a gond, hanem a házituning frissítésekkel. Az imént frissítettem én is F4-ről, és simán hackelés nélkül felajánlotta, és probléma nélkül le is frissítette H3-ra.
Szerintem a hibás frissítések azért vannak, mert a registry átírással lényegében átvered a Kies-t, más firmware-t mondasz neki, mint ami a telefonon van. A Wave firmware nem egyetlen "fájl", hanem sok különböző adat/konfig/stb. "partíció" összessége. Gondolom nagyon nem mindegy, hogy melyik verzióra milyen frissítést kell letölteni. Ha átvered, és más verziót mondasz neki mint ami ténylegesen van, akkor rossz lehet a frissítés menete/tartalma is.
A teljesség kedvéért, az én firmware frissítésem így alakult:
- Megvettem JEE-vel.
- Multiloaderrel frissítettem Karma leírása alapján JF1-re. (Lépésről lépésre úgy csináltam, pontosan azokat a fájlokat használva amit annak idején leírt).
- Rögtön ezután csináltam egy preconfigot, HXE-t választva (alapból KOR volt a default, ami ugye nem jó).
- Innentől kezdve a Kies már felajánlotta a friss hivatalos firmware-eket. Egy hónapja a JF4-et, és most a JH3-at is. Mindenféle trükközés nélkül. És jó is lett, működik minden (eddig legalábbis.)
Szóval, szerintem nagyon nem jó ötlet átverni a Kies-t. Inkább érdemes multiloaderrel feltenni azt F1-et amit Karma belinkelt és leírt, mert az még full és jó. Utána már rá lehet bízni a Kies-re a frissítést. Vagy pedig, ha valaki hekkelt firmware-t tesz fel, akkor messziről kerülje a Kies-t. (És felejtse el az adatai megtartását.
)
-
DonMedve
addikt
-
Varszegig
veterán
az egyik gyári widget kiírja. rángasd ki
termine widget, szülinaok: beállítás nincs, de majd belekukkantok a kódjába. amúgy is meg akarom oldani, hogy rákattinva a naptárt nyissa meg.
Közben az 1.72-es HTC weather clockot magyarítgatom, már csak egy kis photoshop munka van hátra, azt kiadtam a nagyobbik fiamnakha kész lesz, akkor majd megosztom.
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest