Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz Goldmen75 #30595 üzenetére
olvass vissza kicsit, tegnap volt téma
PredatorNo1: ne is mondd, ez a krétai szakadékos sztori is pont ilyen volt, odafele 1,5 óra, meg szakadékbafordulásos tanács egyebek, sző volt hogy vége volt az útnak, szerinte meg "menj tovább egyenesen". Visszafelé megnéztem az elnagyolt turistatérképet, és 30 perc alatt visszataláltam a szállásra
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
Hol találtátok a Sygic-et??? Sehol se látom?!
-
Varszegig
veterán
már a böngészőben is ott a sygic, meg dobtak be vagy 50-60 appot.
Pl: ISBNReader -
Binyi01
aktív tag
válasz PredatorNo1 #30584 üzenetére
Magyarban.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Varszegig
veterán
-
bokrosolajos
őstag
Nagyon jó videokat készít a Wave, főként éjjel nincs párja!
Samsung wave GT S8500 night video sample
Iphon 4 night video sample
Nokia N8 night video sample[ Szerkesztve ]
-
peter_k
tag
válasz F-ECT$ #30582 üzenetére
Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak. A program nálam szaggat, lassú és pocsékul navigál. Dunakesziről úgy akart az m0-ra felvinni, hogy felettem volt az autóút, de ő szerette volna ha rögtön ráfordulok. Magyarul, nem érzékelte a szintbeli különbséget. Ez nekem nagyon gáz!!!
-
F-ECT$
titán
Én is várok Sygic tapasztalatokat. Ha jól látom csak 1.2-re megy fel, így én egyelőre nem próbálom ki.
andrew82: Pont a HTC órák a bugosak, némelyik nagyon szívja az akksit.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Rotor82
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a hotmail-hez hogy kell beállítani a push-t? Mert a gmail-el már a fa....om ki van, hogy egyszer leszedi a leveleket, egyszer meg nem...
-
Binyi01
aktív tag
Amúgy Kiesről is el lehet érni a sygicet! Most teszem fel!
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
krampy
csendes tag
Sziasztok,
gondolkodtam azon, hogy vennék egy videokamerát. Viszont azon is, hogy milyen jó lenne egy kompakt eszköz, amit zsebredugok és akár nyaralok, akár nem mindig nálam lenne és azonnal kézbe tudnám kapni akár videozásra és fényképezésre is.
Nem vagyok profi filmes, tényleg csak turistaként használnám a kamera és fényképező funkciókat.
Ez a készülék képes szép videofelvételek készítésére ill fényképezésre? Elég nagy a kijelzője ahogy láttam.
Akinek van meg tudná ezt nekem mondani? Vagy ha esetleg ez nem, akkor melyik lenne rá alkalmas?
Előre is köszönöm
krampy -
Babri
csendes tag
Egy tipp, ami lehet hogy ki volt már írva, de hátha valakinek újdonság lesz:
Ha pause-val megállítjátok a zenét, és a zenelejátszóból kiléptek, futó alkalmazásként hozza a telefon.
De ha úgy léptek ki, hogy pause, és a << jelet egyszer megnyomjátok akkor a zenék alkalmazást azonnal bezárja, nem kell külön a futó alkalmazásoknál kikapcsolni.
Remélem hasznos tipp volt.
És egy kérdésem is lenne:
A kies felajánlotta a frissítést, jelenleg XXJI5 firm van rajta, és a JL2-re tudnám frissíteni.
Frissítsem JL2-re?Milyen változások lesznek ha frissítek? -
leslieke
Jómunkásember
Azért is írtam, hogy elviekben, mert én nem használom ezt a funkciót. Sose kapcsolom ki a telefont. Szerintem felesleges, 2-3%-ot merül éjszaka, ennyiért meg nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
andrew82
tag
Rendben Kikapcsolva is ébreszt úgy tudom, igaz?
-
leslieke
Jómunkásember
Áááááá... elhagytam az USB-kábelt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
andrew82
tag
Tegnap és ma még nem, előtte igen.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Endruboy007 #30541 üzenetére
Van GPS a városban is. Nincs vele semmi gond.
-
consono
nagyúr
válasz Varszegig #30551 üzenetére
Ez már kezd alakulni, de a usability az kb 0-val egyenlő :/ Nem értem, a fejlesztők közül senki nem látott normális androidos vagy ios-es RSS olvasót???
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
andrew82
tag
Csomagkapcsolt ki van kapcsolva, sosem megy. Amikor ránézek mindig 1%
-
andrew82
tag
Hát nem vált be a widget levétel. Tegnap fullra töltöttem, semmit sem csináltam a telefonnal egésznap, csak este egy 10 perc net wifivel és most ebben a percben jelzett, hogy lemerült az akku Éjszaka valami történik vele.
-
Varszegig
veterán
-
study
tag
válasz SlyChocolate #30549 üzenetére
Ott még nincs fent.30508hsz.
-
SlyChocolate
senior tag
Azt nem értem, hogy a teló apps menüében benne van a Mobile Maps gps alkalmazás.
Míg a böngészöböl fellépve az apps oldalára sehol nincs!
Ez mitől van? -
SlyChocolate
senior tag
Új gps progik az appsben.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Most jutott eszembe, hogy egy valamit azért mégis meg kell hogy említsek még: a belváros szűk, épületektől körbevett utcáiban a gyalogos navigálás során el--elvesztette a jelet, ami csak az utcasarokra érve tért vissza.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Én csak néhány napja vettem meg, de mára már nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a Route 66 jól teljesít. Ma is kipróbáltam, hibátlanul hazahozott. Egy két kanyarral nem értettem egyet, de arra bizonyára 3 centivel rövidebb volt.
-
Varszegig
veterán
van gps, cseréld le
-
Endruboy007
tag
Már néhány hete olvasgatom ezt a Wave-es fórumot, mert nagyon megtetszett ez a telefon...Nagyon oda vagyok érte, viszont iszonyatosan nagy dilemmában vagyok. A telefon maga nagyon bejön, funkciók stb, viszont a városban nekem eléggé fontos, hogy legyen GPS, ami, mint tudjuk nem az erőssége a telefonnak... E71-em szeretném lecserélni...
Valamit mondjatokÜdvözlettel: Endruboy
-
szebev
senior tag
Probaljatok ki a ConstructorKit trial jatekot? Szerintem tok jo!
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Torry
addikt
Wave II-t vegyél.
Szerintem kicsi a kijelzője a wave-nek. Nekem mindig az az érzésem amikor ránézek a wave-emre, hogy sokkal inkább mobilteló mint okosteló. Szóval én tuti a II-t venném, bár leginkább azt sem, ha nem részletre vettem volna már mást használnék.
Ráadásul össze is zúztam kicsit az alját(így add el...), pedig soha nem történt még meg velem, hogy ennyire direktbe leejtettem volna akármimet is.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz PredatorNo1 #30534 üzenetére
Szerintem aki Apple menüt akar, az vegyen Apple-t.
A feladatkezelő eléréshez nyomd meg hosszabban a menü gombot, az csak 1 szint mélyen van.
Témacsere tényleg eltart pár másodpercig, de máshol nem tapasztaltam lassúságot.
Előlapi kamerát csak a videotelefon és egyes programok használnak, pl. Photobooth.
[ Szerkesztve ]
-
study
tag
válasz PredatorNo1 #30534 üzenetére
Az autófókusz úgy működik hogy mikor exponálsz csak félig nyomod meg a gombot.mikor középen a fehér keret átvált zöldre akkor nyomod meg teljesen.
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Megtörtént a csere: Apple iPod touch 4 g <-> Samsunk Wave
Kellemeset csalódtam a telefonban, bár van néhány dolog, ami apróság, de zavaró. Így tudnám összefoglalni
Bada 1.2 OS van rajta. Nos, én egyből átváltottam az ipodhoz hasonló menüikonokra, és szvsz nagyon kevés dizájnfejlesztéssel, egy apple-höz hasonló menüt lehetne létrehozni.
Jómagam, a kinti részt nem is használom, akár ne is lenne. Nem értem, néha, hogy belépek a menűből egy alkalmazásba, és nem mindnél van ott a vissza gomb. Ezt vagy menügombbal tüntetem el, de akkor nem zárja be az alkalmazást, vagy lerakó telefonnal, de ekkor sem mindig zárja be, hanem némelyik program fut a háttérben tovább.
És ezt egyedül, a már itt is leírt, feladatkezelőből tudom elérni, ami vagy 5-6 szint mélyen van, iPodnál egy 2 kattintás volt előhozni.
Szintén nem értem azt sem, hogy egy 1ghz-es processzor hogy nem bánik, el ezzel az OS-el, rengetegszer lassú, akadozik (pl. témaválasztásnál nagyon lassú) úgy vélem ez egyedül szoftveres probléma lehet. Remélem javítják.
Előlapi kamera nem hozható elő, a kamera opció alatt ??!! (javítsatok ha tévedek)
Tetszett viszont a kijelző szépsége, a fényerőérzékelő, ami lezárja a telefont ha beszélek (szoftveresen egyszerűen meg lehetne oldani ez által a fényerőszabályzás automatizálását)
A fényképezőjével még nem barátkoztam meg, az autófókusz nem igazán akarja tenni a dolgát, de lehet még csak én vagyok béna.Dióhéjban ennyi.
ÜDv
-
Szamp
csendes tag
Hát árkülömbség az nincs. De képernyö külömbség az igen. Nagyon észre venni a külömbséget a clear lcd és a super amoled között?
És egyáltalán ti melyiket ajánlanátok? Érték vesztést nem számitva!
-
Szamp
csendes tag
Egy utolsó kérdés
Wave(99eur) or Wave 2(110eur)?
Melyik jobb és mi a külömbség a méreten ill. a képernyön kivül? -
Tomajdon
aktív tag
Nem tudom hogy pár embernek miért működik lassan az, hogyha lerakja a telót asztalra kihangosítja. Én alig raktam le a teló sarkát és már hangosította ki.
[ Szerkesztve ]
-
richies
senior tag
csak jeleznem, ha be volt allitva a push email (1 google accra) akkor 1 napot alig birt a telom ,pedig alig hasznaltam.
.most hogy leszedtem, mar 2 napja megy s meg birja majd...tre az egesz....
Rozsomak of Power
-
ABal
őstag
Az Infernusban történt bármi változás? Frissítette valaki?
-
consono
nagyúr
Működik a dolog, nálam már van aktivált magyar térkép, majd délben meg este kipróbálom hogyan navigál. Egy kis tipp: a nokiaprogramok.hu-n mindent megtalálni, ami kell hozzá. Részeről ezzel a téma lezárva, privátban sem szeretnék vele foglalkozni!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
andrew82
tag
Annyit mutat igen, azt szoktam nézegetni. Zenénél ment fel max 20-25-re, ugrándozott, de az nem olyan vészes. Alapból 1%.
Dupla érintés nincs, az zavar
[ Szerkesztve ]
-
andrew82
tag
válasz leslieke #30513 üzenetére
KIpróbálom. Igazából direkt csak 3 képernyőm van, hogy rendesen fussanak a programok is, de van, amit még így sem tudok futtatni Általában egy restart megoldja a gondot.
Most kipróbálom 1 oldallal és csak a HTC-s órával. Viszont sajna ez a probléma az utóbbi héten jött elő, előtte nem volt semmi gond. Filmeket is tök jól bírja, kb óránként merül 10%-ot.
-
-
andrew82
tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy néha nagyon gyorsan merül a telefon. 15 perc net wifivel + kb 20 perc fotózás után leugrik 60%-ra, majd lerakom, wfi kikapcs, semmi sem fut 3 widgeten kívül, kb 3 óra múlva már 30%-on van...
Tegnap este zenét hallgattam, max 1 órát, 35%-ra esett, utána békén hagytam, beállítottam az ébresztőt, hogy reggel keltsen, de hajnali 5-kor kikapcsolt, mert lemerült. Pont fel is ébredtem rá. Félálomban nem tudtam mi van, akkor láttam, hogy lemerült.
Mi a fene lehet, ami ennyire meríti? De csak néha, nem mindig. Nincs mit kikapcsolni.
-
consono
nagyúr
-
study
tag
Akkor hiába kutatok
-
m.zso
aktív tag
válasz the radish #30506 üzenetére
már megtaláltam én is ott, de kiessel kellene letöltsem a gépre,de ott meg nem találom
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
m.zso
aktív tag
válasz the radish #30500 üzenetére
tudnál dobni egy linket is?
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
Akee
tag
Trés softra ezt dobja lekéréskor(JF2):
Az operácios rendszer nem kompatibilis. Az alkalmazás letöltéséhez frissitse a firmaware-t (8001)
-
study
tag
Akkor most felélénkül a fórum.
Aktív témák
- Vicces képek
- Drón topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...