Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
bakospe
tag
válasz vidékiürge #31698 üzenetére
Menjetek a menüben az IM ikonra...
-
vidékiürge
tag
válasz mrhitoshi #31695 üzenetére
neked legalább van valami jele, hogy van benne, én végigcsináltam de semmi nyoma a socialhub-nak, annyi hogy most már xeh-s lett a szoft. ezt hol lehet elindítani? vagy ez hogy működik?
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
mrhitoshi
veterán
Na kellett nekem ez a Social Hub. Azt nem értem, hogy megcsináltam mindent úgy ahogy leírták, megy is a gmail push stb..., viszont egy dolog nem nagyon akar menni, ez pedig az msn. Ugye szinkronizálva van a névjegyzék, de a névjegyekben nem jelenik meg az online jelecske, vagy éppen egyáltalán nem is tudom, hogy honnan érjem el az illetőt pedig online van a windows live rendszerben. Szóval a problémám: nem tudom, hogy most jól csináltam e meg, elvileg igen hisz megy a push, viszont nem tudok rájönni, hogy hol tudok a windows live rendszeren belül chat-el. Egyáltalán ez az MSN -t rejtené ?
PS4
-
szimike79
őstag
válasz beni121 #31692 üzenetére
Azt tanácsolom menj be olyan üzletbe ahol ki lehet próbálni a telefonokat, úgy már jobb rálátásod lesz a témára. Ha függő telefont szándékozol venni akkor a szolgáltató nagyobb szaküzletében biztos van kiállított darab amit ki tudsz próbálni. Támpont lehet még a mobilaréna tesztje a kiszemelt darabról, egész jó teszteket csinálnak. Ha itt kérdezel a Wave topicban, szinte mindenki ajánlani fogja. Ha nagyobb a rendelkezésedre álló pénzösszeg, érdemes körülnézni az alternatívák között is, lehet találsz olyant ami jobban megfelel az igényeidnek. Mindenképpen olyat válasz ami maximálisan kiszolgálja azt, amit vársz tőle, és akkor boldog tulaja leszel egy új telónak.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
beni121
aktív tag
most már télleg nem tudom mit csináljak, a teló és az ára elnyerte tetszésem, de badától tartok
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
chizow
tag
Újabb akció az Apss-en! Most a Brick Racer ingyenes.[link]
[ Szerkesztve ]
Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
szimike79
őstag
Na meg az hogy ma kipróbáltam R66-ot. Sokan lehúzták itt a fórumon hogy nem működött náluk megfelelően. Én nagyon meg voltam elégedve vele. Időben mondott minden teendőt, tisztán, érthetően. Pontosan mutatta hol vagyok, egyszer sem keveredett meg a tesztút alatt. Szerintem egész korrekt navigáció.
Ugyan ezt az Ndrive-ról nem tudom elmondani.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Varszegig
veterán
válasz rObika8802 #31681 üzenetére
26-ára hívták a népet. (Én regeltem, megyek.)
-
LordAxwell
senior tag
válasz rObika8802 #31681 üzenetére
Szombaton Műcsarnok Hősök Tere, Küldtem email-t, h megyek elfogadták küldtek vissza h szeretettel várnak.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
szimike79
őstag
válasz beni121 #31673 üzenetére
Ha nem szempont hogy kevesebb rá a letölthető alkalmazás akkor mindenképpen nyerő választás. Amiket írtál arra tökéletes a telefon, a játékra meg majd rákapsz vele.
Nekem személy szerint jobban tetszik az Androidnál, de ezzel mindenki másképp van.
Ár érték arányban verhetetlen.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
rObika8802
aktív tag
.-.-.-.-.-.-.
-
Goldmen75
őstag
Jah, a képminőség brutális! Mikor először csini kislányomról hd videót, azt hittem be****ok! Olyan tűéles volt midnen s a hangja!!!!!....(nem vagyok elragadtatva, csak megtaláltam eddigi életem legjobb telóját!)
-
beni121
aktív tag
és igen az ára teljesen megfelelő lenne
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
igazából, telefon, sms, esetenként wifi mikor nincs éppen nálam a laptop vagy lemerült, zene, esetenként film és navi. Ismerősöm néha játszani szokott rajta de ez nekem nem szempont igazából.
-
beni121
aktív tag
köszi a válaszokat, passzolom aérdést, sajna az ismerettségemben még senkinek sincs ilyen és így nem tudom mi legyen, tetszik a telefon, de e között meg adesire között variálok, most egy wildfire van a tulajdonomban, azt szeretném cserélni,
-
Sógi
addikt
Nekem végül sikerült valahogy megoldanom, nálam sem látszódtak a nevek nagy része, nem emlékszem pontosan, de használtam/telepítettem egy másik gyors tárcsázót is, az is bekavart, meg ha jól emlékszem a kép/csengőhang/több telefonszám is kavart, arra emlékszem, hogy átmásoltam névjegyet a memkarira, az eredetit töröltem, visszamásoltam memkariról telefonra és látta, ez a speeddialx2-vel volt..
[ Szerkesztve ]
-
-
radav
csendes tag
Egyszer régen már kérdeztem, hátha most valaki tudja: gyorstárcsázó widgetek (Speed Dial, SpeedDialX2) miért csak a kontaktjaim kb felét mutatják csak?
-
MerLinh
senior tag
válasz becenevem #31649 üzenetére
hát tegnap reggel óta nekem is megszünt müködni az msn, azt írja hogy a jelszót megváltoztatták, írjam be az újat, pedig szó sincs erről...
és hiába írom be a jót mindig azt nyomja hogy téves jelszó, probáltam megváltoztatni és utána beírni az újat de az sem segített =) Mondjuk ahhoz képest hogy azonnali üzenetváltás a lényege, kicsit lassucska szerintem az egészigenigen a fióknál kérte nekem is, de nem fogadta el sehogysem
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Varszegig
veterán
-
sittes79
addikt
Van olyan lehetőség, hogy a telefon teljes tartalmát backup-olom, mint
pl nokiánál?bocs ha már volt...
-
beni121
aktív tag
Megéri androidot lecserélni erre?
-
becenevem
aktív tag
Na. Felraktam én is ezt a Social Hub-ot. Viszont az MSN nem megy. Felvettem, mint új fiúk. Most úgy írja a listában, hogy: saját fiókok:
Ugye a sorrend: Samsung, majd Exchange (itt van a két email fiókom, ami jól is megy), majd Push szolgáltatás fiókja: ide rakta be a Windows Live hotmailes emailemet, utána közösségi hálózatok és ott a facebookom.Mit csináltam rosszul? Hol van az MSN-em? Palringo megy rendesen. Frissítettem is 3.14-re, igaz nem tudom magyarra rakni, de működik.
Ötlet? Én is akarok színes felhőcskéket!
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
consono
nagyúr
Hehe, most kaptam az első SMS-emet, mióta aktiváltam a prémium SH-t, az is buborékos lett
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz István100 #31642 üzenetére
A penetráció az teljesen jó kifejezés itt, azt használják a piaci részesedésre is. A lefjlesztés az tényleg magyartalan...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
István100
tag
válasz HGTimber #31606 üzenetére
Bocsi! Aláírta ezt a fogalmazási gyöngyszemet valaki?
...penetráció..., (magyarul: behatolás, áthatolás) Hol járt ennek az agya? Nászágyban?
Nem talált a mondandójára valami magyar szót?
...lefejlesztés... Hát ez meg mi a franc?
Van köztünk egy magyar tanár? Hűtsön már le!!! -
s4tch
veterán
Kiesben meddig tartana megoldani, hogy a program előnézetek orientációnak megfelelően jelenjenek meg...?
-
F-ECT$
titán
válasz Neti69 #31636 üzenetére
A kérdés jogos, szerintem a Samsungnál lusták. Nem adnak ki annyiféle firm-öt ahány kellene az országonkénti eltérő szabályozás miatt, hanem kiadnak 1 olyat ami a legtöbb országban megfelel, és 1-2 nagyobb piacra csinálnak csak sajátot. A Nokia pedig gondolom figyel erre, és ha az adott ország nem tiltja, akkor belerakja.
Dive ever, work never.
-
bokrosolajos
őstag
Karma: én sem vitatkozni akartam lesliekével, csak a két út közül a kevésbé ingoványost javasoltam.
Mivel a felhasználók 99%-nál KIES mód választásakor automatikusa elindul a KIES alkalmazás a PC-n, így ha figyelmetlen, bele lép a trutyiba. USB debuggal viszont ez eleve kizártmost már én is használok szemcsit 0.5,0.5, mert nélküle elfárad a szemem. Egyébként ezen a 30-40 cm távolságon kívűl mindenfelé tökéletesen látok., azt figyeltem még meg, ha 3 napig nem gépezek (amire kicsi az esély ), akkor utána legalább 2 napig szemüveg nélkül is bírja a szemem... Tudom kellene tornáztatni közelre néz, távolra fókuszál, jobbra-balra, le-fel
Mi ez a pangás, semmi értelmes app a héten?
[ Szerkesztve ]
-
quazar
csendes tag
Ennek az ellen tétje,nem létezik? Valami FTP kliens szerűség.Idegesít,hogy minden apró file átvitelért össze kell kábellel dugni a telót és gépet,pedig van wifi.
-
beni121
aktív tag
Sziasztok, nekem egy HTC wildfire készülékem van, szerintetek megéri cserélni? A BADA mennyiben különbözik a droidtól? Mennyire kifinomult az op. rendszer? játékok? programok? milyen viedót visz?
Előre is köszönöm a válaszokat
-
TomWexX
addikt
-
Varszegig
veterán
-
a510
aktív tag
Nem akarom újra feléleszteni az amoled (pentile matrix) vs. lcd vitát, de érdekes dolgot figyeltem meg. -2 -es szemüveges vagyok, ha közelre nézek (telefonra pl.) nem szoktam levenni a szemüveget. Tegnap megtettem és meglepetésemre sokkal jobban láttam így a pentile matrix mintát. Ha felvettem a szemüvegem, alig.
Karma ezek szerint biztos nem szemüveges -
Varszegig
veterán
válasz Neti69 #31619 üzenetére
Nem lehet. A korai firmben (amiből a teszt íródott) lehetett, de mára csak az orosz firmben maradt meg ez a feature. Ennek egyébként jogi okai lehetnek.
mrhitoshi: maga a push semennyire, amíg nem jön valami. Ha érkezik mail, üzenet stb. akkor annak az adatforgalma terhelődik. A push gyakorlatilag azt jelenti, hogy 1x létrehozza a kapcsolatot, és fülel.
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
válasz gamek!ller #31617 üzenetére
Pedig brutális!....Én megnéztem, este egy ideig nem tudtam elaludni....
-
Neti69
csendes tag
Üdv Mindenkinek
Lenne egy kérdésem ....a mobilarénán olvastam a Samsung S8500 WAV telóról az adatkommunikáció telefonálás üzenetkezelés résznek az első szövegrészében..
""További extra funkció, hogy a készülék képes rögzíteni a telefonbeszélgetéseket"""
Na már most ez arra utalhat hogy a telefonban van beállítási lehetőség hogy rögzítse a beszélgetést ......mert ha hívást kezdeményezek akkor semmi opció nem áll rendelkezésre hogy bekapcsoljam a felvételt mint pl: egy régi Sony Ericsson telón ........ha meg telepített programmal menne a dolog akkor meg miért kell megjegyezni hogy további extra funkció stb stb ...ennyi erővel ha telepített progival megy a felvétel akkor.... ki lehetne írni egy jó csomó mindent amit telepített progival lehet csinálni és extrának nevezni....szóval most lehet vele beszélgetést rögzíteni vagy nem és ha igen milyen progival és bippel vagy anélkül? Vagy esetleg a telefonba kell belőni valamit és ezért van extrának írva???
Én úgy tudom hogy a Samsungoknál nem lehet beszélgetést rögzíteni...ellenben a Nokiáknál Sonyiknál Motoroláknál stb
Előre is köszönöm a választ
Üdv
-
TomWexX
addikt
válasz gamek!ller #31615 üzenetére
Akkor most ne állj neki megnézni a Paranormal activity című filmet!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
gamek!ller
őstag
Ülök itt némán a gép előtt, a zene szól, recseg alattam a fotel. Egyszer csak a telefon feloldódik és belép a fényképezőbe. Mondom WTF. Nem tudom mi volt. Valamit le akart fényképezni.
-
mrhitoshi
veterán
Valaki megtudja mondani, hogy a push szolgáltatás mennyire terheli a mobilinternet adatforgalmát ?
PS4
-
LordAxwell
senior tag
Már alig várom h megérkezzen a wirecardra a pénz, mult7 csütörtökön küldtem el remélem holnapra de legkésőbb szerdára rajta lesz, az avatar, a bia 2 és a let's golf 1 euro nagyon kiváncsi vagyok mááár.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
KisVasut
tag
válasz gamek!ller #31611 üzenetére
Ha látom én se megyek be, de nem láttam. Balkanyar, utána rögtön sehol aszfalt és szépen becsúsztam a sárba. Van ilyen
"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack
-
-
HGTimber
tag
Sziasztok!
Csak meg szeretnék veletek osztani valamit. (Már 2 hónapja boldog és elégedett Wave (S8500) tulaj vagyok)
A minap a Vaterán nézegettem ezt-azt és egy reklámban láttam, hogy van okostelefonokra Vatera alkalmazás. Na, gondoltam meglesem, hátha van már badára is... sajnos MÉG nincs. Gondoltam írok egy rövid kérdést az alkalmazás fejlesztőjének, hogy várható-e Bada rendszeren is az alkalmazás elérése.
Íme a válasza: "Mindez az Ön által említett Bada platform penetrációjától függ.
Folyamatosan elemezzük a különböző statisztikákat és amennyiben azt látjuk,
hogy egy nagyobb réteg igényli az alkalmazás lefejlesztését, akkor azt
természetesen meg fogjuk tenni.
Ön az első, aki jelezte igényét. Bízzunk benne, hogy egyre többen lesznek! "Tudom, hogy nem egy hűde nagy app-ról lenne szó, de én már úgy várom a Samsung Apps elárasztását.
Hi!
-
mrhitoshi
veterán
válasz victorio79 #31596 üzenetére
Nem értem, most akkor kell fw frissítés ahhoz aktiválni lehessen a Soc Hub-ot vagy nem ?
Valahol azt írják, hogy nem kell, és ez a dolog tuti, hogy működni fog, ha elkezdem itt buherálni a telefont, már ha nem nyúlok félre és rontok el valamit ?[ Szerkesztve ]
PS4
-
anrab
addikt
válasz gamek!ller #31599 üzenetére
"Az msn az ilyen kis buborékos?"
igen. amit nekem küldtek az egy sárga, az enyém pedig kék volt. ha jól emlékszem a sárga bal oldalra tolódott, míg a kék a jobb oldalra.
na megelőztek.
ja ahogy victorio79 is írja még smile-k is vannak.
kár hogy a facebook-kal nem megy a csevegés.lehet hogy jobb volt a palringo?[ Szerkesztve ]
-
victorio79
tag
válasz gamek!ller #31599 üzenetére
De még milyen buborékos... És még szmájlik is vannak ám benne.
"Si vis pacem, para bellum."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest