- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
ett
aktív tag
válasz
gamek!ller #31205 üzenetére
Koszi a valaszt!
Termeszetesen ez volt az elso amit megtettem. Nem mukodik így sem. Nem tudom mitol lehet. Wifin termeszetesen tokeletesen megy mindenfele torolgetes nelkul.
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a ph-ra nem tudok belépni a telefonról. Mindig kiírja hogy sikeres belépés, és amikor tölti az oldalt, akkor behozza megint a bejelentkezős részt. Ha bekapcsolom mondjuk itthon a wifit, akkor simán belép és működik minden. Csak a mobilnettel nem akarja.
Nálatok is volt már ilyen gond? -
ett
aktív tag
válasz
peterk #10839 üzenetére
De nekem először a kies rakta fel a jf4-et, és utána nem ment a samsung apps. Aztán magától ajánlotta a jh3-at, és azt is elnyomta. Aztán felraktam multival a jf1-et, és nem ajánlott a kies semmit, most meg egyszercsak felajánlja. Azért ez elég furcsa.
A registryben meg nem írkáltam semmit, mert nem volt rá szükség. csak a jf1-re való multizás után írkáltam át, de nem használt az sem. Aztán most rádugom és kiírja hogy van frissítés, pedig nem változott azóta semmi. Továbbra sem tetszik ez a kies nekem. Elég hektikus a működése. -
ett
aktív tag
válasz
krisi047 #10837 üzenetére
Én amikor otthon voltam Debrecenben, egy egységnél többet soha nem esett a térerősség, az is a budin történt csak.
Azt viszont észrevettem, hogy más picit a kijelzése mint az eddigi telefonjaimnak. Talán mintha reálisabb lenne. Tótiában élek Esztergomtól pár km-re, de ott melózok. Szlovák orange kártyával használom és melóban már hol van térerő hol nincs. Mondjuk nem is kötelező lennie, az igaz. Ha olyan helyre állok vele ahol még akad egy egységnyi térerő, simán beszélek rajta, mintha 4-es 5-ös lenne, tökéletesen hallok mindent és engem is hallanak, míg a másik telefonomon, se k550i, meg egy pálcikával már csak makogás volt a duma. Érdekes. -
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10249 üzenetére
Besza..., behu...! Én ezt nem értem. Már lemondtam arról, hogy ez a nyavalyás kies felajánlja a frissítést, amit régebben simán megtett, azzal cseszte el ugye a telefont, hogy elvileg rárakta a jh3-at, de ugye újraindult tőle mindig. Állítgattam a registryben amit mondtál, de akkor sem ajánlotta fel a frissítést, ami azért különös mert az előző nap még felajánlotta.
Meguntam az egészet, feltoltam multiloaderrel a jf1-et és használtam eddig. Erre most rányomom a gépre, hogy teszek fel pár progit, egyszer csak magától kínálja nekem a lehetőséget a kies, hogy frissítsem jh3-ra. Mindenféle átverés nélkül, pedig hozzá sem nyúltam a telefonhoz, pár napja még nem ment, most meg hirtelen megy.
Eldobom az agyam ettől a kiestől. Rányomtam, hogy mehet, elvégre már van rutinom a multiloaderrel ha baj lenne. Megcsinálta, kiírja hogy kész, a telefon újraindul. Itt nyeltem egy nagyot, nehogy megint a múltkori újraindulós-fagyogatós eset legyen, és láss csodát, működik. Úgyhogy mostmár nekem is jh3 van a gépen. És végre be tudom állítani a külön hangot az sms/emailnek.
Öröm bódottá! -
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10243 üzenetére
Utána már arra is átírtam, akkor sem ment. Csak nekem nem ez van: S8500XXJF1/S8500OXDJF1
Hanem a végén S8500OXDJEF.
Arra is átírtam, és nem jelzi hogy van-e frissítés. Előtte nyomtam hard resetet. Tegnap még engedte volna. Lehet a hard reset volt a baj. Nem látok bele a kényes lelki világába. -
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10081 üzenetére
XJF4 volt a probléma előtt, amit a kies frissített nekem. Aztán jelezte a test mode bekapcsolásával, hogy elérhető a JJH3. Fel is rakta, azt írta minden rendben. És ekkor fagyott le a telefon. Nem tudom most sikerülne-e csak annyi a különbség, hogy most JF1 van rajta nem JF4.
-
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10064 üzenetére
Köszi!
Ez volt a gond.
Viszont ez a jf4 nem valami teljes, hiányzik a samsung apps a menüben,egy darab játék nincs telepítve. Viszont a widgeteknél meg ott a samsung apps. Meguntam, felraktam a jf1-et, ezzel most jó, magyarul is tud, az apps is megy. Lehet hogy erről kell majd frissítgetni és akkor nem száll el az apps. -
ett
aktív tag
válasz
DonMedve #10047 üzenetére
Döntöttem! Meggondoltam, rád hallgattam és megy!
Köszi maestro!
Már csak egy kérdés: Letöltöttem a full xxjf4-et: Csakhogy más csc van benne, nem xez ami nekem kell, hanem kor. Honnan tudnék xez-t szerezni hozzá és azt beletenni?
Ja meg ami érdekes, hogy eltűnt a samsung apps ikon. Lehet ez a kor csc miatt? -
ett
aktív tag
válasz
DonMedve #10047 üzenetére
Igaz, de akkor azzal ugrik a gari. Vagy tévedek?
Lehet visszaviszem narancsékhoz, aztán elmesélem, hogy lefagy meg újraindul. Tesznek rá másik szoftvert, csak az ugye két hét, nem megy nekik valami gyorsan a dolog.
Nem multiloaderrel csináltam, hanem kiessel, nem tudom ők ezt látják-e valahonnan. -
ett
aktív tag
válasz
DonMedve #10038 üzenetére
Mindegy, nem is ez a baj, hanem az, hogy most használhatatlan a telefon. Mindig újraindul pár perc után magától. Valami szoftveres gond lesz, de kies módot aktiválni nem lehet, mert ha nagyon gyors vagyok és egyből rányomom a kábelt ahogy bejön a főképernyő boot után, akkor bejön ugyan az ablak, hogy válasszam ki milyen módban kötöm a géphez, de ott egyből le is fagy. Utána meg újraindul. Most akkor hogy rakjam vissza a régi firmware-t rá?
-
ett
aktív tag
válasz
lackaba #10019 üzenetére
Megpróbáltam, tényleg engedi frissíteni. Kiírta, hogy a jh3 a legújabb. Rányomtam, minden lement hibátlanul. Telefon újraindul, bejön a főképernyő, töltődnének a widgetek, de itt megáll az egész. Lefagy a telefon, nem csinál semmit. Csak kikapcsolni meg bekapcsolni lehet.
Meg ha sokat várok, akkor újraindul x idő után magától és ennyi. Nem tudok mást csinálni vele.
Ötlet valakinek? -
ett
aktív tag
válasz
lackaba #9985 üzenetére
Ha jól látom ott galaxyhoz van a leírás. A wave-nél mire írod át ezeket, amit a galaxyra írnak itt:
Első módosítandó érték: HIDSWVER , ezt írjuk át erre ----> I9000XWJFB/I9000OXX/I9000XXJF5/I9000XWJFB
Második módosítandó érték: ProductCode , ezt írjuk át erre------>GT-I9000HKDVDI
Megcsinálnám én is, csak nekem nem magyar a telefon, hanem Tótiából van az Orangetól.
Ezeket tudom a masináról:
sw ver:s8500xxjf4
csc ver:s8500xdjf3
csc model spec:xez
ffs version:def
rc2 version: def -
ett
aktív tag
45000 forintért még jóhogy bejött. Megtetszett neki az enyém, ezért lett az övé is ilyen.
Már dögledezett a régi telefonja, és szolgáltatótól vettük így persze hűségnyilatkozattal. De neki ez az előfizetés a munkájához is kell, ezért a hűség most nem játszik, úgyis marad a szolgáltatónál. -
-
ett
aktív tag
Igazad van, nem is rossz ötlet.
Nekem pont az a bizonyos xxjf4 van fent, amit a kolléga írt egyből, hogy annak a bugja ez a samsung apps probléma. Ezen kívűl, illetve az idő automatikus frissítésén kívűl más bajom nincs és nem is volt a telefonnal. A böngésző ha tudna tördelni, az nem lenne baj, de ez nem olyan egetverő hiányosság, remélem megoldják a későbbiekben. Egyébként elég jól használható. -
ett
aktív tag
válasz
Varszegig #8009 üzenetére
Köszi maestro!
Nekem ezen kívűl egyébként semmi bajom a telefonnal. Soha nem volt a böngészővel bajom, van itthon wifis router, rácsatlakoztam, benyomtam neki komplexebb oldalakat, soha nem akadt ki hibaüzenettel. A videolejátszás is megy rendesen, a kies meg egy rakás szemét, az biztos. Lassan csordogálnak majd az értelmesebb cuccok is rá, és akkor okés lesz.
Ahhoz képest, hogy ez még csak bada 1.0, elég kiforrott, remélem a többi csak jobb lesz. -
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Amikor először felraktam a kiest a gépre és csatlakoztattam a telefont, kiírta, hogy van új firmware a telefonra. Akarom-é frissíteni?
Akkor még nem tudtam hogy mi van, rányomtam. Minden működik, egy dolgot kivéve. Nem megy a telefonról a samsung apps. A régivel simán ment. Itt betölt, kiválasztom a progit amit fel akarok tenni, és kilép a főképernyőre, a samsung apps ikonja a menüben meg olyanra váltott, hogy egy kis egyes van a jobb felső sarokban, mintha rakna éppen egy progit fel, de persze nem rak semmit. Hogy tudnám visszarakni a régi firmware-t ami volt rajta? Azzal ment minden simán. Vagy akár másikat is ami jó.
A telefon a tót orangenál lett véve, de ők nem nyúlnak a menürendszerbe (fent volt gyárilag az asphalt 5, meg minden más), meg független is. -
ett
aktív tag
Szia!
Azt a naptáras cuccot én is megcsinálnám a leírásod alapján, de a csomag már nem elérhető a linkeden. Elérhetővé tudod tenni ismét?
Más: Engem kicsit zavar, hogy nem írja ki a szolgáltató nevét a cucc. A határtól nem messze élek, de már tót oldalon, aztán jó lenne ha kiírná. Tudom, jelzi R betűvel ha romaing van, meg egyébként is kézire állítottam a keresést, de örülnék ha kiírná. Megoldható ez valahogy?
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest