Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
Aktív témák
-
AlesszaMusic
tag
válasz bokrosolajos #23297 üzenetére
Köszi, megpróbálom aztán megírom mi volt.
Amúgy én nem értem miért elavult az avi?! Én csak BRRipeket és DVDripeket nézek, ezek mind 1,2-1,5 vagy 1,8 stb gigások, sőt az ismerőseim legtöbbje is ilyeneket néz, és nincs is olyan ismerősöm aki például HD-ban nézne bármit is.
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz bokrosolajos #23297 üzenetére
mér az? ac3 hangal egy átlagos film annyi divxben
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
bokrosolajos
őstag
válasz AlesszaMusic #23291 üzenetére
AlesszaMusic:Freemake video converter, mint írtam. Egy ilyennel csak kiválasztod a filmet, aztán ráböksz, hogy Android formátum és már tolja is
Ingyenes, és ma ez a leggyorsabb.
Jobb oldalon rögtön megnézheted intro videóban mit tud (semmit, csak gyorsan konvertálni)
Ha további segítség kell, küldj PÜ-t
De ahogy régebben írtam, DX9 kell a használatához !Ez van, lassú a géped
Khm. 1,5 Gigás xvid video már eleve gyanús ...[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz AlesszaMusic #23291 üzenetére
én egy 720p klipet raktam a telefonra kiessel és egyből konvertált mp4be és nem volt gond vele
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
AlesszaMusic
tag
válasz TomWexX #23212 üzenetére
Köszi szépen! Akkor nem nyomkodtam elég részletesen, most már sikerült!
Varszegig!: Elvileg CL6-os a kártya, hogy milyen sebességet tud azt nem tudom hogy kell megnézni, eddig csak xvid-el próbáltam szóval majd kipróbálom más formátummal is és megírom mi volt.
bokrosolajos! Köszi neked is, de igazából fogalmam sincs hogy kell úgy mp4-be konvertálni hogy az szép is legyen telefonon. Próbálkoztam, de elég rossz minőségre sikeredett.. Sokan írtak itt valami h264-es kódolást de én nem jöttem rá hol kell ezt így beállítani.. Ha valaki megdobna privátban egy részletesebb leírással hogyan és mivel csinálhatok szép mp4-et annak megköszönném!
-
janes1976
őstag
válasz Varszegig #23289 üzenetére
nu, pont az imént frissítettem a régivel ji5-re, majd minyárt kipróbálom eztet, hátha
Monyuk szarul is érzem magam, mert nálam l*fasz probléma sincs, csak ámulok-bámulok, hogy kivel mi történik.
Se akadás, se video megállás. Megmondom őszintén, eddig hibaüzenetet se produkált a kicsike, pedig nyaggatom rendesen.
Végre 1 elégedett wave tulaj.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
sirmaxkrt
csendes tag
Az angol apps-on van egy lejátszó, Beat player néven. Nem tudom telepiteni, valakinek sikerült már?
max
-
janes1976
őstag
válasz peter_k #23253 üzenetére
Nekem 1-2 perc alatt talál jelet a gps.
A videofelvétel nem lassul, nem akad, nem áll meg, legalábbis nálam.
Ezt csak azért írtam, hogy aki wavet akar venni, ne bizonytalanodjon el, mert ezek a problémák biza nem mindenkinél jelentkeznek.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
-B-
senior tag
-
peterk
senior tag
válasz mostoha #23276 üzenetére
A szívlapátot kihagyom, mert én vagyok a cégemnél a rendszergazda.
De rávezettél a dologra, ha nem is "rendszergazdai jelszókérés"-nek hívják, de valóban volt az exchange-ben egy "device password required" opció, amit kikapcsolva megszűnt a jelszókérés. (Ne kérdezd, hogy mitől kapcsolódott be, mert nem tudom. De az exchange-től már megszoktam, hogy időnként, frissítés letöltése után elkefélődnek a beállításai. Valószínűleg megint egy frissítőcsomag volt a ludas. Lám-lám nem csak a samsung áll hadilábon a frissítésekkel.
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Sógi
addikt
Hali,
Az ébresztés nekem sem ment kikapcsolt állapotban frissítés után (előtte ébresztett kikapcsoltan). de ha belementem az ébrórába és mentés újra akkor ok lett. ji5-re frissítettem.
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #23274 üzenetére
720x480 video recorder...pfff.
Idióták. Remélem rájuk fog rohadni. Miért kell ki-be rakosgatni a fícsöröket? Fpőleg úgy hogy a 720p már kezd alap lenni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
mostoha
csendes tag
válasz peterk #23271 üzenetére
Szóval nem hagyott nyugodni a dolog! A megoldás a következő: Keres egy legalább szívlapát méretű tárgyat és menj el a vállalati rendszergazdához és mond meg neki, hogyha nem nem veszi le a rendszergazdai jelszókérést, akkor használod a nálad lévő eszközt. Így már nyugodtan hagyhatod automatikus szinkronizáláson is és megy mint a karikacsapás!
Sok szerencsét! -
Dapro
senior tag
Lawl. Sikerült a dungeon huntert felrakni. Fasza játék, ezzel is el leszek, de mostmár végig akarom vinni a Caligo-t is. Azzal 30-as vagyok. Dungeon Hunter-ben kinek van MAGE karaktere (csak intellect ((vagy energy vagy hogy hivjak)) kell neki? ) NFS SHIFT is bejövős, az most ingyenes. Első 500k emberig.
Kinek melyik játék tetszik még? -
Varszegig
veterán
lehet ezért fogyott ki a samoledből a samu?
-
bakospe
tag
Egy jó kis RSS widget: [RSS World]
Meg szerintem ez a játék sem rossz [Thumpies] -
peterk
senior tag
válasz mostoha #23223 üzenetére
Azt a mindenit, tényleg ez volt az oka.
Először hihetetlennek tűnt, mert a céges exchange már jó ideje be van konfigurálva a telefonon, és eddig nem csinálta, de aztán eszembe jutott, hogy hétvégén átböktem 4 óránkénti frissítésre kéziről, mert itt olvastam, hogy gondok vannak vele, és tesztelni akartam. Visszaállítottam kézire, és lőn, nem kér jelszót.
Ordas és idétlen bug, az biztos. Szerencsére nekem nem probléma, mert amúgy nem használom az automatikus szinkronizálást. (Nem próbáltam most ki, de szerintem push-al se jelentkezik a bug, mert korábban már push is volt beállítva. De lehet, hogy tévedek. )
-
zack
nagyúr
Voltam ma a gyorsboltban. Vettem a leendő I4-hez egy SE MW600 sztereó BT fülest.
Megnyomkodtam elég sok kiállított okostelót, de megmondom őszintén 3 tipus tetszett csak. Nokia N8, iPhone4, HTC Desire HD. Ez utóbbi elég mély nyomot hagyott bennem. Az a kijelző...Elfogultság nélkül állítom jelenleg a legszebb a mai mezőnyben. Iszonyat nagy élmény ebben a minőségben a 4,3 col.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ratam23
aktív tag
válasz galmat89 #23265 üzenetére
Ugye ilyen a Wave-n nem fordulhat elő? Ha aktív wifi kapcsolat van akkor mindenre azt használja így tudom igaz ez ?
Ja a másik multkor nem kaptam rá választ lehet azért mert annyira amatőr kérdés
videófelvételnél ha a felbontás 1280x720-on és a minőség kiválón van akkor ez a 720p hd ugye?[ Szerkesztve ]
-
galmat89
tag
válasz vendingo #23263 üzenetére
Az szép.
Nekem még a Nokia-ammal volt olyan a Wave előtt, hogy nagy nyugisan neteztem vele wifi-vel, gondoltam megnézem a youtube oldalát is, megnéztem pár videót, majd köv hónapban jön a számlám, hogy 40 000 ft. Na mondom ezt meg hogy. Mint kiderült, hiába wifivel neteztem, amint a videót elindítottam, ő a háttérben a wifiről átváltott a mobilvideo kapcsolatra, ami GPRS-es, és így streamelte a videót...
-
Tomics
addikt
Én előfizettem 500 megásra fix 2000, de legalább nincs aggódás hogy hatalmas lett a számla.
3. napja van meg a telefon, nagyon szeretem. Ma megmutattam a kollégáknak is, csak ámultak, jól lemerítettékWifi csak itthon van, akkor meg már leülök a gép elé
Munkahelyen meg sok az olyan időszak amikor unatkozok, ezért is kell a mobilnet.[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
vendingo
veterán
válasz galmat89 #23256 üzenetére
Nekem külföldön 2x-r "0" azaz NULLA kib. adatforgalomért 7000Ft-ot számláztak ki.
Elküldtem őket a p....ba , erre felajánlották, hogy a felét megtérítik, aztán még jobban elküldtem őket a...,és az egész összeget jóváírták a következő havi számlámnál.
A szép szóból nem értenek....Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Varszegig
veterán
válasz galmat89 #23256 üzenetére
ahogy leslieke is írta: ha kell net vegyél egy kicsi havi csomagot. a havidíj nélküli netcsomagok ilyen drágák mindhárom szolgnál. (Megérne egy versenyhivatali bejelentést.)
ha kártyás vagy 500 ft-ért kapsz azt hiszem 100 mb-ot, vagy 1000-ért, fene tudja, előfizusként meg több lehetőséged van, de a Mobilkvartett 150-et tudnám ajánlani, baromira nem reklámozzák, én is véletlenül találtam, egyből ráugrottam. 5000 Ft-ért 150 perc beszélgetés, 75 sms, 15 mms, (minden szolgáltató irányába mehet), és 150 MB net. Túlhasználat 5 ft/mb)[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
-
galmat89
tag
Bocsi srácok, hogy ide írom, de egyszerűen VICC KATEGÓRIA, hogy a Telenornál 1 MB GPRS adatforgalomra 1500 ft-ot számláznak ki!!!! Felháborító!!
Ennyi erővel előfizetek az 50 MB-os Mobilinernetre,ami kb 700 ft..... Pfff -
Varszegig
veterán
válasz peter_k #23253 üzenetére
épp ezt mondom én is, hogy a telefon találja a jelet, azaz mindegy, hogy igo, gecaching vagy route66. Nekem mindig gyorsan talál jelet, a múltkor Prága felé az autópályán kapcsoltam be a navit, úgy hogy hetek óta elő sem vettem, mert a kocsimban van navi. Azaz utoljára valahol bp környéként látott holdat. Szóval bekapcs, és 1 perc nem telt belé, már volt minden, sok műhold stb. És ezt már többször próbálta, nagyon kevés idő kell neki.
-
SeriouS_77
tag
Működik, meg kellet nyitni egyesével a visszaigazolásokat, és úgy törölni.
Ezekszerint a bepipálom módszer itt se tökéletes, úgy mint az ébresztésnél.
Köszi a tippet. -
peter_k
tag
válasz Varszegig #23248 üzenetére
a soft: bada 1.0.2 ver: ....xxji3 és be vannak kapcsolva a segédletek. T-s telefon és már kínai.
Sztem nem az iGo találja a jelet, hanem a telefon, bár lehet, hogy a naviprogramtól is függ a gyorsaság. Ezt nem tudom. Azt viszont igen, hogy nekem ez nem elég gyors. Illetve néha gyors, néha nem. Az iGo-t azért említettem, mert ez az a navi, amit megszoktam és számomra hibátlanul működik és fizetnék is érte, ha lehetne. De ez izlés dolga. A R66-al, az egy hónap próba alatt sem tudtam megbarátkozni. Viszont biztos vannak, akiknek ez a prg jobb és kezelhetőbb.
Abban bízok, hogy lesz badára navitel, mert az tudja kezelni a turistatérképeket. Ha ez összejön, akkor nekem ez lesz a legfaszább telefon! Vannak reménykeltő hírek, ( http://www.myvido1.com/gVVxmRlhlUyEmbkdFTVVVP_-bada ), de majd meglátjuk. Ez nekem fontosabb, mint az autós navi, mert arra van alternatíva, túrára viszont csak a 60 ezres garmin navi lenne jó, azt meg nem veszem meg.Az appsokat, bár nem a samu készíti, de ő tud hatni pénzel, marketingel a fejlesztőkre. És itt nem a kis programocskák fejlesztőire gondolok. Pl az iGo-t nem szorgalomból fogják badára írni. Ahhoz túl kellene lendülni a holtponton. Sok eladott készülék, elégedett felhasználók, elkötelezettség..tartok tőle, hogy a badából soha nem lesz igazán nagy rendszer. De nem is nagy baj, mert a wave8500 így is nagyszerűre sikerült szerintem.
-
Varszegig
veterán
válasz peter_k #23247 üzenetére
szerintem kevered a dolgokat, mert attól hogy kevés a használható (ingyenes) apps, attól még nincs parkolópályán, mivel az appsokat nem a samu tolja. Mellesleg a fizetős store-ban sokkal több a választék, de még ott is van hova fejlődni bőven.
GPS: igo se találna gyorsabban jelet. Mi a firmverziód, illetve bekapcsolsz minden gps segédletet?
-
peter_k
tag
válasz Varszegig #23242 üzenetére
Nekem nem a készülékek számával van gondom, hanem a hozzá tartozó alkalmazásokkal. Sztem eddig ezek 90%-ban haszontalan programocskák. De lehet, hogy csak nekem. A gps-szel az a problémám, hogy van amikor 1 percen belül talál jelet, de volt, hogy 10 perc alatt sem sikerült neki, pedig szabad ég alatt voltam. Ez annyira nem zavart, mert a smartrunner programmal amúgy is csak játszok, de ha autósnavigációval szerettem volna eljutni gyorsan valahová, akkor lehet, hogy csúnyákat mondtam volna. Magyarul: ez a gps nem használható arra, hogy gyorsan, hatékonyan eljussak valahová itt Pesten. A "normál" autós gps-em 1 perc alatt talál jelet 99%-ban. Nekem, ez jelenti a használhatót. Azt hittem, hogy idővel, ha kijön az iGo a badára, akkor leválthatom a régi navit és telóval navigálhatok majd. Ha ezen nem tudnak javítani, akkor csak játékra jó vagy hosszú utakra, ahol nem számít 10 perc éledési idő. Amúgy meg szeretnék fél év múlva én bocsánatot kérni, mert baromságokat beszéltem és a samsungapps teli van hasznos és jó prg-vel.
-
Jadro
veterán
-
s4tch
veterán
Az első hozzászólásban van erre egy lehetséges megoldás: a kikapcsolt ébresztés aktiválásához nem elég megnyomni az adott ébresztés melletti kis pöttyöt (ami zölddé válik), hanem meg kell nyitni az időpontot, és újra elmenteni. Ilyenkor automatikusan aktiválja az adott ébresztést, és jobb arányban ébreszt is, mintha csak simán, a kis pöttyel kapcsolod be az ébresztőórát. Próbáld ki, nekem bevált.
-------------
Viszont az e-mail klienssel nem tudok kibékülni. Ha valaki beruházna egy hibátlan állapotú, T-függő Wave-re, keressen bátran.
-
Varszegig
veterán
válasz jilian #23237 üzenetére
1 hsz-szel az enyém fölött a link
peter_k: Egyrészt ez baromság, nincs parkolópályán a projekt, hiszen fossák a badás készülékeket, jönnek a frissítések, tervezik a 2.0-t. Ha ez a parkolópálya, akkor jó
Másrészt mi bajod a gps-szel? Nekem semmi, megy mindig, gyorsan talál jelet.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Kiegészítem az előzőt...FLAC lejátszásról csak annyit, hogy gyárilag az X10 Mini sem tudja, de elé volt a Marketben rákeresni a FLAC music player szavakra. Kiadott vagy 4 különböző lejátszót! Letöltötttem a legtöbbre értékelt lejátszót, és hibátlanul viszi a FLAC-ot félelmetes minőségben. Tehát a bőségnek természetesen van előnye is.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
peter_k
tag
Sziasztok!
Nekem két hónapja van meg a wave és nagyon elégedett vagyok vele. Kezdetben én is hittem benne, hogy a nekem fontos hibákat majd kijavítják és lesznek hozzá hasznos programok. Így 2 hónap után azon vagyok, hogy ezt a projektet parkolópályára tette a Samsung. Nem lesz hozzá jó zenelejátszó, a gps nem fog jobban működni, stb..A legnagyobb fájdalmam, hogy geocachingre nem tudom használni, pedig arra nagyon alkalmas lenne..
Viszont nem bántam meg így sem a vételt, mert ennyi pénzért kaptam egy számomra csúcs készüléket, amivel élmény telefonálni, képeket, filmet nézni és még netezni is lehet vele úgy-ahogy. Nálam még az ébresztő is működik. Szóval a csalódottságom ellenére, megint megvenném. -
zack
nagyúr
Na jó. De ennek a sok proginak is van hátránya, mert nem tudod melyik lesz a gyógyír.
A topikjában se találtak rá megoldást. Tök véletlen hogy megoldódott.
Bár az tényleg gáz, hogy 1db normális zenelejátszót se hoztak még össze Badára. Van sok felesleges dolog ami ráért volna, de egy normális zenelejátszó és Xvid player az olyan lett volna mint egy falat kenyér. Fostak és fosnak rá.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Jadro
veterán
Azért egy X10 minin az élmény teljesen más mint egy Wave-en. Persze van az androidnak is baja, nem azt mondom, de pl pont ez a zenelejátszós hülyeség olyan, hogy egy másik lejátszóval megoldod és kész. Badánál nekem az volt a bajom hogy nincs alternatíva. Tudom egyszer lesz majd... Csak győzzem kivárni.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
zack
nagyúr
válasz bokrosolajos #23228 üzenetére
A csajomé a telefon, de én is követem az eseményeket. Nem rossz kütyü a X10 Mini, és a zenelejátszós dologra is van 100% gyógyír ami egy másik zenelejátszó (Zimly) telepítésében rejlik, de azért ha a sajátom lenne, rossz lenne a szám íze, hogy 2010-ben nem tud a zenelejátszó gyárilag lejészási listát csinálni.
A sw reset óta nincs gond a nettel sem, szóval nagy gondok nincsenek, de messze van a tökéletestől. Mi több semmivel sem érzem teljesebbnek mint a Bada-t, bár olyan jellegű hibák eddig nincsenek mint amiket a Badával tapasztaltam.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dapro
senior tag
Ma reggel nem ébresztett a telefon. Ne is kérdezzétek, nem tudom, hogy miért.
És csak töltőn volt a telefon, ki se volt kapcsolva. -
Varszegig
veterán
válasz jilian #23231 üzenetére
Ha először ezt az új KIEST telepíted, akkor nem fog frissíteni, mert van benne egy ordas nagy bug: beírja a registrybe a PC-d nevét a telefon verziószáma elé
Ha előbb egy régi kiest nyomsz, az már jó lesz, és ha azt frissíted az új KIES-re akkor nem lesz problémád (persze ha előbb a telefondrájverek települtek.) A hivatalos a JI5/JI2, régi kies-sel menni fog.
-
jilian
addikt
Helló
SW:
S8500XXJH3
CSC VER:
S8500XDJH1Kies: 1.5.3.10103.102
És azt írja: "A készüléken üzemelő verzió nem frissíthető"
"legális" úton még nem érhető el újabb verzió? (a telefon független)
Köszönöm válaszotok.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SeriouS_77 #23221 üzenetére
Nekem be van kapcsolva a kézbesítési jelentés, de ha törölöm, akkor az törölve is van, nem jön vissza.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ratam23
aktív tag
válasz bokrosolajos #23228 üzenetére
igen nekem sikerült JI5-re frissítenem a T-s telefonom és nincs vele gond, jól működik
Miután frissítettem eltűnt a web n walk ikon de preconfiggal sikerült megcsinálni[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
#23160: T-ésre multi nélkül lehet FW-t frissíteni regedit trükkel, probléma nélkül???
AlesszaMusic: Teljesen felslegesen viszed ezért frissíteni, EZ a hiba (értsd xvid frame-ek vesztése) nincs javítva, még pedig azért, mert olyan kodek jellemzője, amit nem is nagyon támogatnak ma már. Ha zavar, konvertálj te is mp4-be, gyorsan meg van és natív felbontásra teheted Freemake video-val (mondjuk a te öreg PC-d nem tudja kihasználni a Directx) előnyeit)
zack: Vártam már az első csalódást a Droiddal kapscolatban. valahogy úgy van ez is, mint a VW tulajok, megveszik jó drágán, aztán nem beszélnek a hibáiról, mert akkor kiderülne, rossz döntés volt
Engem már kezd kiborítani ez a sok hülyeség az ébresztő bugról. Ha valaki odáig vissza olvasott, hogy ezt megjegyezte, akkor azt miért nem képes, hogy van erre gyógyír?!
A másik az egy perces videofelvétel eldobás... pfff -
Varszegig
veterán
válasz mostoha #23226 üzenetére
nekem megy egy céges exch, meg egy gmailes. A cégest felraktam 07.19-én és azóta megy, és semmi ilyen. Szóval szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz. Vagy valami olyan különbség van, amit nem sejtek
mellesleg ha nokiával is volt ilyened, akkor ott az exchange kiszolgálóval lehet valami
[ Szerkesztve ]
-
mostoha
csendes tag
válasz Varszegig #23224 üzenetére
Pedig hidd el, mert ezerszer átrágtam magam rajta és biztos, hogy valami külső rendszer info okozhatja. Egyébként céges Exchange-ről van szó és a Nokia (E52) telefonomnál ugyanez van, de kérdezzük meg Peterk kollégát, ha törli a fiókját akkor változik-e a dolog és milyen új fiókot állított be mostanában!
-
mesa23
aktív tag
válasz SeriouS_77 #23221 üzenetére
Én találkoztam már ezzel a problémával, és elvileg ha egyesével törlöd ki öket, akkor nem jönnek vissza, viszont ha mindet kijelölöd és ugy törlöd, akkor visszajönnek!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mostoha
csendes tag
-
Varszegig
veterán
válasz lasarus1988 #23220 üzenetére
nekem is JI5, de semmi ilyen hiba. Azaz nem lehet JI5 bug, inkább valami egyéb.
-
SeriouS_77
tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy az sms kézbesítés jelentés be van kapcsolva, és ha kitörlöd őket, akkor a következő újraindításnál megjelenik mind.
Egyszerűen nem lehet úgy kitörölni, hogy ne jelenjenek meg. -
peterk
senior tag
Hétvége óta a telóm kéri a telefon jelszót ha a képernyőt bekapcsolom. Érdekes módon, ha elmegy a képernyő, és rövid időn belül visszakapcsolom akkor nem kéri, de egy idő után már igen. Sőt, néha a névjegyzékbe lépve is kéri... Természetesen nincs aktiválva a jelszó funkció a telefonon. Már próbáltam beállítani/törölni mindent, majd újraindítani, de az se javította meg.
Azt hiszem, ez egy JI5 bug lesz, méghozzá elég idegesítő.
-
Jadro
veterán
válasz victorio79 #23205 üzenetére
Világos, nem is cseszegetésből írtam. Köszi a kellemes perceket.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
fatty
aktív tag
válasz bajusz15 #23173 üzenetére
Nekem sem ajánlotta fel az új Kies + registry hack-el frissítést. Feltettem a 1.5.3.10093_31-es verziót és ment gond nélkül. infó, és Kies letöltés itt
-
Varszegig
veterán
válasz AlesszaMusic #23211 üzenetére
A JH3 egy csomó akadást megszüntetett, de nem mindet. A későbbiekre is igaz ez. (JI2, JI+, JI5). DE! Ha lassú a kártyád, mert szar, akkor azért is akadhat. Ugyanis csak az xvid formátum akad normál esetben.
-
zack
nagyúr
válasz galmat89 #23213 üzenetére
"Na ennél a látogatásnál értelmesebb lett volna, ha felmozgólépcsőzök a westendben a felső szintre és leugrom a szökőkútba egy dupla csavart bemutatva"
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dapro
senior tag
válasz galmat89 #23213 üzenetére
"Ébresztő bug: Szerintük ez nem hiba, hanem feature, ugyanis véleményük szerint egyik okostelefon se ébreszt kikapcsolt állapotban... hm...
Na ennél a látogatásnál értelmesebb lett volna, ha felmozgólépcsőzök a westendben a felső szintre és leugrom a szökőkútba egy dupla csavart bemutatva... "Ez jó
Most egy oltás jutott eszembe erről:
Olyanok vagytok mint a sivatag. Homokosak és műveletlenek
Vagy ha a hülyeségetek áramot termelne, lebontanák Paksot.@Victorio79: Én a barátnőm keze által készített bélelt puha tokot használom Semmi extra, pont akkora, belebujtatós mint a zoknis megoldás. Zsebkarcoktól és nagyon minimális eséstől védi. picit kilóg belőle mert el lett méretezve de lesz másik Belül olyan bélés van benne mint a kabátokban. És legalább a bnőm csinálta
[ Szerkesztve ]
-
galmat89
tag
Gyerekek, Samsung márkaboltban jártam, és utánaérdeklődtem két hibának.
HD videofelvételnél sok embernél lefagy 1 percnél: Szerintük szoftveres gond... Ha akarom felrakják a Bada 1.0-t. Aha, azt nem kérném inkább...
Ébresztő bug: Szerintük ez nem hiba, hanem feature, ugyanis véleményük szerint egyik okostelefon se ébreszt kikapcsolt állapotban... hm...
Na ennél a látogatásnál értelmesebb lett volna, ha felmozgólépcsőzök a westendben a felső szintre és leugrom a szökőkútba egy dupla csavart bemutatva...
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz AlesszaMusic #23211 üzenetére
Nyomj a holdra/napra/felhőre/stb.-re, akkor előjön a részletes aznapi időjárás ablak, és ott a bal alsó sarokban lévő fogaskerékre menj! Azon belül meg már világos minden...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz AlesszaMusic #23207 üzenetére
A JI2 az újabb. Van már JI5 is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
zack
nagyúr
válasz boszitom #23200 üzenetére
X10 Minivel próbáltam a Winampot. Kaki. Szerintem valami nem ok vele, mert ha a headset be van dugva és bejövő hívás érkezik, nem tudod felvenni a füles gombjáról, mert az inkább a winampot indítja el. Oltári blama. A gyári zenelejátszójával nem lehet lejátszási listát létrehozni, csak PC-n a media go segítségével, majd utána átmásolni a telóra. Ez a blama 2.
Öröm az ürömben, hogy a csajom talált valami lejátszót, amiben van lejátszási lista, és a füles felvevőgombjához is több funkciót lehet engedélyezni, többek között a hívás felvételét.
Nem érzem túl stabilnak az Androidot egyelőre, mert normál használat és market használat közben, egyszer csak elment a net, pedig semmi olyan dolog nem lett telepítve aminek köze lenne hozzá. Csak a szoftver reset segített, viszont utána helyreállt a rend.
A mai napig se tudom mi történhetett. 5 nap alatt ennyi minden történt.
Szóval annyira ne vágyakozzatok az Android után.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
TomWexX
addikt
válasz AlesszaMusic #23204 üzenetére
Ezt ha letöltöd, és úgy ahogy van felmásolod a telóra (pl. az egyéb mappába), és a fájlkezelőben rányomsz, akkor a beolvasás után (ez lehet akár 10mp is) ki kell hogy írja hogy nem támogatott widget blablabla, folytatja? Ott igen, és feltelepül. Legalábbis fel kell hogy települjön...
(#23207): A JI2 frissebb mint a JH3. ABC szerint megy előre mindkét betű, előbb a második, utána az első. (remélem érthető ) Így tudod kikövetkeztetni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
válasz AlesszaMusic #23204 üzenetére
Nem javítja a JI2 a filmeket.
A widgetekre majd valaki más mondjon valami okosat, én már nem emlékszem.
“All nothings are not equal.”
-
victorio79
tag
Jadro: Remek megfigyelés, ugyanaz a két mail cím. De nem miattatok satíroztam ki hanem a képfeltöltés.hu-n nem akartam kint hagyni.
Tomics: Nem hiszem, hogy ezért a Photoshopot el kellett volna indítanom. De a lényeg látom átment azért...
Tomajdon: Örülök, hogy ihletet adhattam.
[ Szerkesztve ]
"Si vis pacem, para bellum."
-
AlesszaMusic
tag
Sziasztok! Nah tök jól vagyunk a kis Wave-emmel Szeretem, bár még mindig csak ismerkedünk xD Sajna eddig minden filmnél volt "frame dobálás" szóval jövőhéten lehet viszem frissíttetni. A JI2-ben már ugye javítva van ez a hiba?
Másik: Nem tudok widgetet felrakni?! Régebben töltöttem le innen HTC óra widgetet, leírásom is megvan róla de hiába nevezem át .wgt-re a fájlnév végét (egyébként eleve így van) akkor is marad a winrar ikon mellette és ha feltelepítem akkor nem is ismeri fel a típusát. Mit bénázok el?
-
Varszegig
veterán
válasz Fantomas80 #23197 üzenetére
az i8910 hd-n volt ilyenem, utáltam, egy idő után letéptem a francba.
-
KlinkerDR
csendes tag
válasz Fantomas80 #23199 üzenetére
Én is ezt használom és nagyon jól bevált!
Black Dragon fórumtársnál jó áron be lehet szerezni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest