Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
JMC
tag
válasz Varszegig #23596 üzenetére
Rendben, elismerem, hogy a Wave a legeslegjobb telefon a világon, a Bada a legszélesebb körű supporttal támogatott OS, egyszerűen tökéletes.
A vélemény-nyilvánítástól pedig ezentúl tartózkodnék, úgy látszik a többi fórumtól eltérően azt itt nem szabad, csak ajnározni lehet.
-
válasz dundidandi #23581 üzenetére
Nem olvastam vissza túl alaposan, de flashelj vissza egy XEN régiós firmware-t.
A samfirmware-en van egy, ahol külön ki van emelve, hogy dutch.“All nothings are not equal.”
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lopottmotor #23595 üzenetére
Kártyára. Mindent oda telepítek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Varszegig
veterán
nekem meg a rinyálásból, és az ok nélküli ekézésből van elegem. nem hinném, hogy elvakult vagyok, le szoktam írni a hibákat, amit találok. De az, hogy valaki felmultizik egy kiszivárgott firmet, és ezután nem tud telefonálni, erre te beszólsz, hogy milyen szar ez a telefon, azt hiszem Joe bácsi legszebb napjait idézi.
[ Szerkesztve ]
-
JMC
tag
válasz Varszegig #23588 üzenetére
Véletlenül nem MS supportnál dolgozol? Ott mondják mindenkinek, hogy ha nem hivatalos a sw akkor az a baj, tökmindegy miről van szó. Nem személyeskedés, csak nem értem ezt az elvakultságot. Ha visszaolvasol láthatod, hogy reménykedtem a telefon használhatóságát illetően, de a Samsung lassan de biztosan eltántorított a bizakodástól, nem nagyon ad esélyt arra, hogy ne ekézzem. Csúcstelefont akartak készíteni, de nem nagyon sikerült. Sajnos úgy érzem magam, hogy bétateszter vagyok egy projektben, csakhogy jobb helyeken a fejlesztő fizet a teszternek, rosszabb helyen is ingyenesen biztosítják a hozzáférést, nem vásároltatják meg majd 100k-ért. Kissé sarkított a véleményem, tudom, de el vagyok keseredve, mert nem erre számítottam.
-
consono
nagyúr
Hölgyek, Urak! Egy IPmartos sráccal pörögtünk kicsit a premium social hub IM alkalmazásán, de sajnos elakadtunk. A program elindul, de nem lehet semmit sem csinálni benne VAlakinek van valami ötlete mi lehet a gond?
Pár screenshot:Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
zazumisi
tag
Azt hiszem lassan eltolom a kerékpárt innen...
Nekem az utóbbi időben a gmail-es activesync sehogy sem akar normálisan működni: "Ismeretlen hiba, próbálja újra." ...szerintem meg @#&@#&ß@Ł$
A firmware JI5/JI2, a szinkronizálás legutóbb kerek 10 óráig ment. Érdekesség továbbá, hogy a beérkező levelek közül nem mindet szinkronizálta le.
Tesztelésre beállítottuk a fiókomat kollégám almájára, és gond nélkül mindent lefrissített.
Ez akkor hogy van ez???
Én annyira akarnám szeretni ezt a kis rohadékot, de nem hagyja.
Ma nyilván odaverek neki multival, aztán ha ezután is hergel, akkor veszek egy 3GS-t és punktum.Samsungapps új design: legalább tudjuk mi a fontos...
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Hoppá, új designt kapott a Samsung Apps. Ez fontos volt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Fogash
tag
válasz Lopottmotor #23578 üzenetére
az egy szar, nekem se töltött le semmit, le is töröltem.
helyette ezt használtam: [link] -
JMC
tag
Sorry, a szerkesztésből már kicsúsztam.
Hogy ne csak negatív legyek: én a helyedben Multival visszatolnék egy régebbi firmware-t, lehetőleg teljeset (gyanítom szoftveres gond lehet, ugyan nem írtad, de feltételezem, hogy a frissítés előtt működött a telefon). Ha úgy működik, akkor egyértelmű, hogy nem a vassal van gond. Ha úgy sem, akkor irány egy szervíz.
Ha működik, megpróbálhatod újra felflesselni az 1.2-t, hátha csak elrontott valamit a multi (és nem jelzett hibát), majd mielőtt még bármit csinálsz vele gyorsban egy master reset is mehet. Ha működik kész vagy, ha nem, akkor egyelőre ne kísérletezz az 1.2-vel, vagy szedd le a romot egy másik forrásból a netről. Flesselés előtt töltsd fel teljesen a telefont, download mode-ban nem tölt usbről egyáltalán (sajnos).
-
JMC
tag
Nice. Egy okostelefon, amivel épp csak telefonálni nem lehet
-
ratam23
aktív tag
pna ma reggel először nem ebresztett pedig a mentre nyomtam nem a zold pottyre eddig 2/1 az arany
-
Bloody86
csendes tag
Nekem hiba nélkül működött! Egy Everlast számot töltöttem le vele, de nem teljesen. Egy gond van, irtó lassú és ajánlom hozzá a Wi-Fi hálózatot, mert beleharap az adatforgalomba rendesen. Jah és ami még gond vele, úgy vettem észre, hogy a háttérben (pl. ha lekapcsol a háttérvilágítás) nem tölt.
Amúgy elég jó a minősége, de a hangot kissé torzítja. -
dundidandi
csendes tag
Kedves Wave-tulajok ,
julius ota van wavem, nehanyszor voltam is itt mar. Irni nem irok rendszeresen, de olvasni olvaslak titeket naponta.
Szeretnem a segitsegeteket kerni valamiben, amit nem ertek.
Frissitettem a firmware-t bada 1.2-re. Minden popecul mukodik, az egyetlen problema, h nem talal halozatot egyaltalan. A halozat helyen egyedul a nagyito van, es ennyi... probaltam mindent, factory reset, kezi beallitas, automata halozatkereses, nezelodtem a szervizmenuben es semmi. Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy mi lehet a baj, higyan tudnam megoldani ezt..
Tudnatok esetleg segiteni, van barmi otletetek h mi a csoda lehet?
Holland wave, ha ez esetleg szamit *igen, az elso multiloader frissitesig premium hubos voltam, haha ! De ez elszallt.. )Koszonom segitsegeteket, elore is!
Dani
-
leslieke
Jómunkásember
Pontosan ugyanez a helyzet, az a program sz@r.
-
ratam23
aktív tag
igen! nekem pontosan ugyanezt csinalja...
-
Lopottmotor
tag
A Youtube downloader nektek müködik? Megadom a linket, a nevet, kiválasztom mp4. Preparing download és kilép.
Másnak is csinálja ezt?
-
-
a510
aktív tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Én nekem az irányítása fura.. Sose arra akar nézni meg menni amerre én szeretném. És jó lett volna belerakni egy Are your sure kérdést mikor játék közbe rámegyek a Quit-ra. Amúgy mit kell csinálni? Felvettem a könyvet meg a papírt kihúztam a dugót, aztán? Cut'Em All-ba nektek se menti a pályát??
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
a510
aktív tag
Hát ettől a játéktól én lehidaltam:
Infernus Verse 1 -
-
ferke170
tag
válasz Fantomas80 #23565 üzenetére
Én itt láttam, nem olcsó!![link]
-
MerLinh
senior tag
válasz Fantomas80 #23565 üzenetére
hát márka szervízben így müködik, én is dolgoztam márka szervízben igaz laptopban, de a lényeg hogy samsungtól rendelik minden esetben az alkatrészeket, nekik nincs raktáron, és a samsungtól szerintem nem olcsó, ha az én tapasztalataimat nézzük és arra rájön a munkadíj is lehet.
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
csabám
addikt
Azt otthon is meg lehet csinálni . . .
De kurva vicces kedvemben vagyok ma!!!
szerk.: de amúgy tényleg. Nem egy nagy was ist das! Youtubon van fent videó is róla, csak kell hozzá megfelelő csavarhúzó, csipesz és az "gitár pengető" cucc!
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Fantomas80
tag
Itt valaki azt írta hogy valamelyik szervizbe 30K-t kérnek.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
csabám
addikt
-
Vuxy
csendes tag
Hello
Ha valakinek volt már kijelzőcseréje nem tudja véletlenül ,hogy mennyibe kerülhet?"don't follow anybody, lead yourself"
-
Varszegig
veterán
válasz the radish #23557 üzenetére
Én tudom az okát, a megoldást még nem.
Leveleztem ez ügyben kicsit a picselesekkel. Az van, hogy amikor elmentesz egy levélmellékletet akkor valamiféle kódolt formátumban menti a wave (dcf), amit a saját filekezelője érzékel, és nem azt jeleníti meg, hanem az eredeti formátumot. De ha a picsel-lel böngészel, akkor az nem tudja magának átfordítani, sem beolvasni, így nem tudja megnyitni sem. Ha megnézed háttértárban, ott is dcf van. A megoldást a samsung tudná szolgáltatni... -
Cymby
tag
válasz peter_k #23539 üzenetére
Én már régóta várok egy ilyen alkalmazásra, és hozzád hasonlóan reménykedem az offline térképekben is, talán gondol a fejlesztő azokra is akik nem folyamatos mobilnet kapcsolattal rohangálnak az utcán.
Használtam korábban Winmo-s programot (Russa), aztán az Androidos telefonomon több Geocaching program is volt, de csak egy volt igazán használható és most ha Bada-ra elérhető lesz ez az progi, akkor már csak egy értelmes Gmail szinkronra vágyom semmi másra[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
the radish
senior tag
válasz cryingdr4g0n #12301 üzenetére
Hát ez a dcf nálam is probléma, valaki rájött hogy lehet?
-
csabám
addikt
Gyerkőcök, ha Kiesen keresztül töltök le valamilyen appot és mondjuk később fizetős lesz akkor a telefonon keresztül letudom ismét tölteni? Mert pl. mostanság csomó új alkalmazás van amit csak sajnos Kiesen keresztül tudok letölteni és nem telón. Ha telón töltöttem le azt mindig megjegyezte. Így van e a Kieses Appsnál is?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Fantomas80 #23551 üzenetére
UK Appstore -> Games -> Action: [link]
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Köszönöm, kipróbálom.
-
Fantomas80
tag
Pirate raid kérnék egy linket hozzá nem találom.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz the radish #23548 üzenetére
1. Nincs,
2. Nincs,
3. [link]A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
peterk
senior tag
válasz the radish #23548 üzenetére
Szerintem az a probléma, hogy a telefonon levő és a sync-elt számok típusa eltér. (Mondjuk mobil és otthoni, stb.).
Én azt csináltam, hogy Outlookban rendberaktam minden névjegyemet beleértve a telefonszám típust is, majd beimportáltam az egészet gmail-be vcf-ként, és utána így jó lett.
Az outlook nem tudja a kontaktokat vcf-be kiexportálni, de egy kis trükkel azért rávehető:
- Kijelölöd az összes névjegyet, jobbklikk és "küldés".
- Erre belepakolja az összes névjegyet vcf-ként egy levél mellékletébe.
- Ezt elmented piszkozatként, majd megnyitod, és akkor már lesz olyan opció, hogy "mellékletek mentése".
- Kimented az összeset egy mappába valahova, majd
- nyitsz egy parancssort, és kiadod ezt: "copy /b *.vcf googleimport.vcf".
- Ez a parancs egy fájlba összemásolja az összes névjegyet, amit aztán google már tökéletesen beimportál, telefonszámostól, email címestől, ső, képestől együtt.Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
the radish
senior tag
Három widgetet szeretnék, hátha tud valaki segíteni:
1. Repülőgépes üzemmód aktiválása
2. Hangprofilok
3. A készülék naptárával szinkronizált task, vagy naptárLéteznek ilyenek?
Köszi előre is.
Más:
Gmail activesync megy oda vissza, azonban a csak active sync névjegyeket nem tudom pl. csoportba rendezni, ezért szinkronizáltam az outlook-al is, majd amit nem kapcsolt össze automatikusan (pár db) azt kézzel megtettem. A probléma az, hogy amikor sms-t, vagy mailt kezdeményezek, felugró ablakban megjeleníti mindkét számot, vagy címet, mondván, hogy válasszak.
Van valakinek javaslata, hogy tudnám ezt valahogy kikerülni? A megoldás az lenne, hogy pl. az outlokban csak a nevet hagyjam meg, a számot, címet töröljem, de akkor azt nem tudom használni, ha meg a sync-ből, akkor ott hiányozna.Köszi előre is.
(Mobical nem jött össze, csak bekavart.) -
vendingo
veterán
Rászántam magam a bcontrol kipróbálására, és dobtam egy hátast
CM rally Dirt-el játszottam, és nagyon frankó vele.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Speedy86
aktív tag
Sziasztok!
Jövőhéten megyek végre megvenni az új telót. Kérdésem annyi lenne, hogy van valami újság a készülőkről? Értem ezt arra, hogy javult az ellátottsága? Kiderült e valami nagy hibája?
Androidos telefont szerettem volna venni de ebbe azonnal beleszerettem és félek megbánom. Nézegettem a kínálatot és ilyen áron egyszerűen nem találok jobb telefont nála.Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat.
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha kiakarom menteni a Kies -t mármint a programokat amiket letöltöttem akkor elég ,ha mentem a download mappát és win újrarakás után bemásolom? Így működni fog?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Hát szerintem ez a HDR mód a kamerában nem az igazi csak ront a képen.
Persze ez az én véleményem.
Meg sajna nekem valamiért mindig egy kicsit homályos képeket csinál alapból a kamerája a telónak és nem tudom miért.Paca2: Én igen marha jó simán irányítottam a gépem sőt a NFS HP al is kipróbáltam a kormányát működött bár marha nehéz volt vele rendesen kanyarodni lehet csak be kellene állítani.
[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Paca2
senior tag
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Lotusomega
senior tag
válasz the radish #23533 üzenetére
Vedd a kezedbe a telót és írj a levegőben le nyolcasokat egy párszor, attól visszaáll a szenzor.
-
peter_k
tag
Szia!
Én keresek ilyen programot. Az igazság az, hogy csak részben ládázáshoz használnám. A másik fontos tulajdonsága ezeknek a programoknak, hogy feltölthetőek rá a túristatérképek is és segítségükkel túrákat tervezhetsz vagy ha elkavarsz az erdőben, ezekkel a szoftverekkel látod, hogy merre vagy. Jelölve vannak a túraútvonalak és a jelzéseik is. Nekem régebben winmobos gépem volt és arra van ilyen progi. Aztán vettem egy wayteqn800 gps-t és arra is fel lehetett barkácsolni a navitelt, azonban ezek a kütyük folyamatos világítással 1-2 órát bírnak és elég nagyok, nem kényelmes zsebben hordani őket. A wave szerintem 1-2-es fényerővel bírná 8-10 órán keresztül, ráadásul zsebben is könnyen hordható. Sajnos a programot nézve, nem úgy tűnik, hogy offline használhatóak rajta ilyen térképek. Uhogy én várok még a navitelre. Remélem lesz badára is. Ha fizetősen, az sem baj. Térkép nélkül nem hiszem, hogy sokat kérnének érte..Amúgy elég érdekes, hogy 10-15, tényleg jó programnál nem is szeretnénk többet....
A többi csak hab lenne a tortán! -
Cymby
tag
Valakinek nagyon hiányzott egy használható Geocaching alkalmazás Wave-re. Többek közt nekem is.
Javaslom ezt a videót megtekintésre:
Donde for Wave [link]
Donde Lite ládakeresés közben [link]
Nagyon ígéretes programnak tűnik és ahogy nézem már szinte teljesen készen van. Ha megjelenik és esetleg fizetős lesz még az sem fog érdekelni mert a videó alapján jól össze van rakva.
[ Szerkesztve ]
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
ruszi_tomi
aktív tag
Jók ezek az új progik, már csak valami navigációs rendszer kellene a 66-es út mellé....
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
MerLinh
senior tag
válasz the radish #23533 üzenetére
steve jobs azt mondaná rosszul fogod?=)
nah de nem lehet játékon belül kalibrálni? tegnap az új helikopteres csodát néztem meg és ott be kellett kalibrálni játék előtt, mézd meg a játék beállításainál hátha lehet[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
the radish
senior tag
1-2 játéknál nem megfelelő a készülék "dőlés érzékenysége", azaz vízszintesen tartva is "balra húz". Lehet valahogy orvosolni?
Köszi előre is. -
addikt
válasz bokrosolajos #23531 üzenetére
Nem a telefongyártáshoz hülye,mert akkor nem lenne a kezedbe a Wave,hanem az OS gyártáshoz.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
bokrosolajos
őstag
Ne vezessük Danit félre: két hangszóró van benne! Az egyik az előlapon, a másik a tetején
Tudtommal tudja használni mind a kettőt, ha olyan játékprogramot futtatsz
Fülessel térhatást is tud emulálni (ennek mi az értelme, azt nem tudom)A Wave a Best buy, legjobb hw legjobb áron. Csak a Samsung hülye a telefongyártáshoz
Ha videózni, fényképezni, multimédiázni akarod, akkor nem is lehet kérdés, hogy HTC vagy ez
(Minden HTC-nek iszonyat gyenge a kamerája, a HD-s videójukon meg túl erős a ráta)Itt vannak az Év telefonja díjasok összegyűjtve. Samu Wave-vel. HTC nincs köztük
Még valami: gsmarena kezdő oldalán megnézed, jobbra van egy rangsor. torony magasan vezet a Wave a felhasználók szavazata alapján
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
válasz Dani87 #23522 üzenetére
Kemeny gyerek, de en erosebb voltam, kb a 20-ik betonre eses utan pont fejjel egy kore esett, es berepedt - meg nyaron. De azota is ugy hasznalom, funkciojat tekintve hibatlan
A "slice it" meg a "cut em all" cuccok (tegnapi uj appok) nagyon bejovosek, ajanlom! A tobbivel ismerkedek (alt elalvas elott van ra idom az agyban meg kb fel ora, amig ki nem dolok vegleg)
OK
-
Dani87
csendes tag
Nagyon köszönöm a válaszokat.Remélem jobban bővíthető lesz a Bada,mert ez a telefon nagyon jónak tűnik.Nem nagyon hallani rosszat róla.
Üdv.:Dani
-
Lotusomega
senior tag
válasz master12 #23523 üzenetére
Ott van hogy telenor, és mivel távoli rokonság még van köztük, ezért lehet feltételzni hogy nem fognak függetlent árulni ők sem. De egyébként még mindig nem értem ezt a baromságot hogy szolgáltatók független telefont árulnak, főleg iylen árkategória esetén, ezt felejtsük már el
-
master12
csendes tag
Az első hozzászólást elolvastam már, csak kicsit régebben (bocsi a bakiért)
De ha benne van, hogy a djuice-os verzió is független avagy nem, akkor nem szóltam.
Szerk.: nincs benne.... Szóval volt értelme annak, hogy feltettem a kérdést (keresőt már használtam a probléma orvoslására, de azzal se jutottam semmire[ Szerkesztve ]
Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave
-
Dani87
csendes tag
válasz Lotusomega #23521 üzenetére
Köszönöm a választ.A Desire HD elég drága.Ezen a az áron eléggé megéri a Wave.Mennyire sérülékeny amúgy?
-
Lotusomega
senior tag
válasz Dani87 #23518 üzenetére
Nem, nincs benne sztereo hangszoró, egy darab mono van, minősége közepes, de vállalható, hangosan szól.
Videó közben lehet a ledet használni, baromi erős, jól bevilágítja a helyszínt. Este jó videót csinál, kép pedig beállítás kérdése, de átlagban jó képeket csinál(jobbat mint a HTC-k)
Szerintem ha ez a kettő között vacilálsz akkor inkább a wave, ha szóba jöhet a desire hd akkor inkább az, nekem az nagyon bejött.
De első sorban az alapján válassz telefont hogy mire fogod használni, és milyen funkciók kellenek neked bele. -
Lotusomega
senior tag
válasz MerLinh #23519 üzenetére
Nem ordított le senki, szerinted függetlent árulnak a szolgáltatók, ártámogatással, ne legyünk már ennyire naiívak. Nem, nem tudok róla hogy függetlent lehetne kapni egyik szolgáltatónál sem. És ez nem csak neked szólt, hogy aki idejön olvassa el az első hozzászólást, és akkor egy csomó felesleges kérdés nem merül fel, azért lett csinálva az első info post.
-
MerLinh
senior tag
válasz Lotusomega #23516 üzenetére
én meg arra hogy a telefon független-e...régebben voltak telefonok a szolgáltatoknál is de nem voltak lezárva....de no comment, leordítani másokat is könnyebb de nem érdekes
Dany87: Hát ha úgy nézzük akkor sztereó hangszoró van benne =) bár az egyik csak hivás közben megy, de másik bármikor, mondhatnám hangosnak is, nem olyan rossz telefonhoz képest, led megy videozás közben is azt hiszem, hát este nem is tudom elmegy, normálisan úgyis csak xenonnal lehet este fotozni
[ Szerkesztve ]
-
Dani87
csendes tag
Sziasztok.Sztereo hangszóró van benne,mert sehol nem találtam rá választ.Szépen hangosan szól a zene?Videó felvétel közben lehet fotófényt használni?Este jó kép/videó készíthető vele?Ez és a Htc Desire között gondolkozok.Várom a válaszotokat.Köszönöm
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lotusomega #23516 üzenetére
Mert kérdezni könnyebb, ráadásul aki idetéved, nem biztos, hogy az első hozzászólással kezdi az olvasást, pedig ezt kellene tennie, mielőtt kérdezne.
-
-
master12
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy aki djuice-nál vette a telefonját az függetlent kapott vagy függőt? A másik, hogy a kamera exponáló gombja egy- vagy kétállású?
Előre is köszi a válaszokat!Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave
-
victorio79
tag
jozf: Nekem is megy, egyedül a HírTV-nél nincsen kép egyik minőségben sem.
bokrosolajos: Sajnálom, hogy nem megy neked. Először én is szenvedtem, mondjuk én PC-n kiessel próbáltam lehúzni az újakat. Már nem tudom mi volt a hibakód, csak okéztam mint a veszett bika, és aztán csak lejött mindegyik amit akartam.
A WAMO HDR-je nekem is tetszene ha nem 800x480-ban fotózna.rObika8802: Az E visszatérő probléma. Szerintem maszkolni kéne a kijelzőt azon a részen, mondjuk egy pici darab szigetelő szalaggal.
Csabi42: Kösz az tippet, remélem bejön. Ezer hála.
Egyébként tényleg jók az app-ok, de nem váltják meg a világot. Azért még van jópár hiányosság amit az alkalmazásokkal be lehetne foltozni (navi, voip, normális naptár-task), de a legtöbb dolog ami negatív a telefonban az szerintem az oprendszer hibája.
master12: Kétállású.
[ Szerkesztve ]
"Si vis pacem, para bellum."
-
bokrosolajos
őstag
Köszi mindenkinek
sittes79 : Telefon újraindítás, KIES driver újratelepítés már megvolt, sajnos eredménytelen
jozf: Köszi, de azt hiszem írtam, hogy először, mikor feltelepítettem, még OK volt, igaz kockásan. Amikor állítani akartam a minőségen, többet nem hozott be semmi streamet.. Na még megpróbálok egy cache ürítést, habár nálam alapból nincs is használva, úgy emlkszem
ferke170: Jó neked!
SPB TV-t újra telepíteném, de mivel sem KIES sem mobil appsból nem megy ma, így ott állok a part szélén, már csak egy nagy levegőt kéne venni, és ugrani
Most jut eszembe: WAMO camera csak memóriába tud dolgozni? Felbontást, minőséget hol lehet állítani?
-
jozf
tag
válasz bokrosolajos #23505 üzenetére
Az SPB Tv nekem csak 3G-röl megy wifi-röl nem... valószinü a routheren kellen engedélyezni neki valamilyen potot vagy port forwaldolni, csak nincs leiársban hogy melyiket.
-
addikt
válasz leslieke #23506 üzenetére
Nekem is gyári független,csak nem ide szánták! A reghack továbbra sem megy az újabb KIES-el!Ezt azoknak mondom akiket érint.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
ferke170
tag
Nekem megy a letöltés, és a SPB TV is.
-
sittes79
addikt
mondok egy tuti tippet indítsd újra a telót és voálá, nekem megoldotta a telepítési problémát...
-
-
bokrosolajos
őstag
válasz leslieke #23503 üzenetére
Várj csak: otthon van egy KIES, ami csak 1-1 appot enged telepíteni. Otthon megy az app elérés, wifin, telóról, de nem megy az SPB TV
Itt nem megy egyáltalán a KIES, és 0xFF02 hibával ledob a teló a wifis apps elérésből. Bónusz, hogy az SPB itt sem megy ... Négy lehetséges variációból csak egy hajlandó működni. De lehet mire hazaérek, már az sem -
leslieke
Jómunkásember
válasz bokrosolajos #23500 üzenetére
Most szedtem le 6-7 appot egymás után. Szerintem csak összefosta magát a Kies nálad.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest