- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz mostoha #23276 üzenetére
A szívlapátot kihagyom, mert én vagyok a cégemnél a rendszergazda.
De rávezettél a dologra, ha nem is "rendszergazdai jelszókérés"-nek hívják, de valóban volt az exchange-ben egy "device password required" opció, amit kikapcsolva megszűnt a jelszókérés. (Ne kérdezd, hogy mitől kapcsolódott be, mert nem tudom. De az exchange-től már megszoktam, hogy időnként, frissítés letöltése után elkefélődnek a beállításai. Valószínűleg megint egy frissítőcsomag volt a ludas. Lám-lám nem csak a samsung áll hadilábon a frissítésekkel.
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
peterk
senior tag
válasz mostoha #23223 üzenetére
Azt a mindenit, tényleg ez volt az oka.
Először hihetetlennek tűnt, mert a céges exchange már jó ideje be van konfigurálva a telefonon, és eddig nem csinálta, de aztán eszembe jutott, hogy hétvégén átböktem 4 óránkénti frissítésre kéziről, mert itt olvastam, hogy gondok vannak vele, és tesztelni akartam. Visszaállítottam kézire, és lőn, nem kér jelszót.
Ordas és idétlen bug, az biztos. Szerencsére nekem nem probléma, mert amúgy nem használom az automatikus szinkronizálást. (Nem próbáltam most ki, de szerintem push-al se jelentkezik a bug, mert korábban már push is volt beállítva. De lehet, hogy tévedek. )
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Varszegig
veterán
válasz mostoha #23226 üzenetére
nekem megy egy céges exch, meg egy gmailes. A cégest felraktam 07.19-én és azóta megy, és semmi ilyen. Szóval szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz. Vagy valami olyan különbség van, amit nem sejtek
mellesleg ha nokiával is volt ilyened, akkor ott az exchange kiszolgálóval lehet valami
[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
válasz mostoha #17364 üzenetére
Neked kell megadni egy jelszót most és onnantól az lesz a jelszó.
Én legalább is így jártam mikor a hivásnapló számlálóit akartam nullázni tőlem is jelszót kértmondom nem is tudok semilyen jelszóról beírtam egyet és onnantól az a jelszó az ilyen műveletekhez.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
addikt
válasz mostoha #7865 üzenetére
Ha XEH-be telepitted,akkor igen visszaáll minden a gyárira!Ha KIES-sel rakod fel a JF8-at,akkor is megmarad a magyar nyelv!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-