Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
mostoha #23276 üzenetére
A szívlapátot kihagyom, mert én vagyok a cégemnél a rendszergazda.
De rávezettél a dologra, ha nem is "rendszergazdai jelszókérés"-nek hívják, de valóban volt az exchange-ben egy "device password required" opció, amit kikapcsolva megszűnt a jelszókérés.
(Ne kérdezd, hogy mitől kapcsolódott be, mert nem tudom.
De az exchange-től már megszoktam, hogy időnként, frissítés letöltése után elkefélődnek a beállításai. Valószínűleg megint egy frissítőcsomag volt a ludas. Lám-lám nem csak a samsung áll hadilábon a frissítésekkel.
-
peterk
senior tag
válasz
mostoha #23223 üzenetére
Azt a mindenit, tényleg ez volt az oka.
Először hihetetlennek tűnt, mert a céges exchange már jó ideje be van konfigurálva a telefonon, és eddig nem csinálta, de aztán eszembe jutott, hogy hétvégén átböktem 4 óránkénti frissítésre kéziről, mert itt olvastam, hogy gondok vannak vele, és tesztelni akartam. Visszaállítottam kézire, és lőn, nem kér jelszót.
Ordas és idétlen bug, az biztos. Szerencsére nekem nem probléma, mert amúgy nem használom az automatikus szinkronizálást. (Nem próbáltam most ki, de szerintem push-al se jelentkezik a bug, mert korábban már push is volt beállítva. De lehet, hogy tévedek.
)
-
Varszegig
veterán
válasz
mostoha #23226 üzenetére
nekem megy egy céges exch, meg egy gmailes. A cégest felraktam 07.19-én és azóta megy, és semmi ilyen. Szóval szerintem a kettőnek semmi köze egymáshoz. Vagy valami olyan különbség van, amit nem sejtek
mellesleg ha nokiával is volt ilyened, akkor ott az exchange kiszolgálóval lehet valami
-
Killerlaca
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest