- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
KlinkerDR #38233 üzenetére
Szia!
Az első hozzászólásban szereplő beállításokat nézted már?
"Hogyan kell GMail fiókot beállítani?"
Exchange ActiveSync Gmail esetén
Push beállítása -
TomWexX
addikt
válasz
KlinkerDR #38233 üzenetére
mrhitoshi-nál a premium soc.hub aktiválva van. Ha nálad nincs aktiválva, akkor az Exchange ActiveSync-et kell beállítanod a saját fiókoknál!
Sógi: SGS II. engem is érdekel!
(Most egy kicsit irigykedek is
) Néha írhatsz róla, én nem sértődök meg rá...remélem a többiek sem.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
KlinkerDR #38218 üzenetére
Itt lehet, ahogyan az alábbi kép is mutatja. Ezt a menüt a Fiókok-->> majd a kiválasztott email fióknál tudod beállítani.
(#38225) megema: Nekem tökéletes a kijelző mérete. (Wave 1-t használok)
Netezésnél elég gyors a készülék, viszont Flash támogatás nincs, bár gondolom ez nem lesz nagy meglepi iPhone 3 után.
Viszont a Facebook kliens valami rohadt szar. Már elnézést a kifejezésért, de nincs jobb szó rá, és a legdurvább hogy nincs is nagyon sok választási lehetőség, a beépített kliensen kívül.
Akkor hogy folytassam: fagyás nincs, viszont van memória elfogyás. Igaz nem mindenkinél jön elő, de nálam már volt rá példa. Ez olyan, hogy netezel, majd megadja magát arra hivatkozva, hogy elfogyott a ram.
Játékokra tökéletes,viszont szinten minden normális játék pénzbe kerül.
Mit mondjak még, ja igen a rossz tulajdonságokat leszámítva, elég jó kis készülék mind a kettő. Szerintem Wave II, mivel nem tudni, hogy lesz e a jövőben premium social hub a Wave 2-re, bár lehet ez minket nem egyelőre nem nagyon izgat mivel most sincs. -
zack
nagyúr
válasz
KlinkerDR #5056 üzenetére
Igen....Azért van az a funkció.
Alul van egy "beállít" gomb. Ha azt nem nyomod meg, nem fogja elmenteni a változásokat, de erről már tegnap szó esett.
F-ECT$:
Persze, én is az ingyenes tartalmak rohamos fejlődését várom. De ha lesz 1-2 prémium játék ill. alkalmazás, az az 1k biztos nem fog visszatartani.
Szeptemberig ki kell bírnunk...utána jönnek majd rohamosan az alkalmazások. Remélhetőleg... -
Kobe
veterán
válasz
KlinkerDR #4314 üzenetére
hangerőszabályzóval lehet változtatni
T-nél nekem sem adtak memokártyát, de ez meg az aszfalt hiánya legyen a legnagyobb gond
Bayzee: keress rá egy korábbi hszemre, elvileg lehet gyári szoftra frissiteni garis feltételek között, kérdés emgéri-e: a samsung mobile shopoknál még nincs helyben elérhető szoftver, tehát beküldik a központba budaörsre (alaphangon 3-4 munkanap szerintem) és ott sem biztos hogy pl egyből rárakják a JF7-et.
Ha rám hallgatsz, várd emg míg lesz Bada 1.1 vagy valami tényleg érdemleges frissítés, vagy adj nekik pár hetet míg a shopok is kapnak egy cd-t és helyben tudják frissiteni.
Aktív témák
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest