Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
ProdyG
őstag
tudja valaki, hogy kell need for speed-ben drift-elni? egyszerűen nem tudok rájönni, az angol leírás meg nem világos...
-
AlesszaMusic
csendes tag
Köszi srácok! Csak az az aggasztó hogy ez elvileg csak a hívás és az sms, tehát nincs benne az adatforgalom, ezért nem is értem hogy miért ennyi. Amúgy meg jópofák hogy nem lehet normálisan nyomon követni mennyi is az annyi, hanem telefonálgatni kell meg össze-vissza minden anyámkínját.. Lehet lesz ma egy utam a T-be.

-
AS
félisten
Szerintem is minden jó már. Jó IM nincs normális Badás de azt is tudjuk miért nincs...
Ezen kivül más gond nem nagyon van.
Már majdnem 2000 Alkalmaznál járunk.
És még csak 1 igazi Bada telefon van , (az olcsó Bada telefonok nem tartoznak ide)
Wave2 Decemberben jön , és utána 2011 ben meg az igazi Wave utód. -
Varszegig
veterán
válasz
consono
üzenetére
én sem értem ezt a nagy várakozást. Nem gondoltam, hogy a devchall. megváltja a világot, lesz egy párszáz érdekes alk., de ettől még nem lessz annyi mint androidos, vagy ios-es. Na de aki csalódott, nyilatkozzon légyszi, mi lenne az az alkalmazás, ami neki hiányzik? Mert én pl. egy kezemen meg tudnám számolni, ami hiányzik, és azt leszámítva max 1-2 játék/érdekes apps ha beesik ok.
Akkor kezdem én, aki nem csalódott: kéne skype (az úgysem lehet 3rd party), spb wallet, és vpn (ez sem lehet 3rd party). Esetleg egy vicces lenne egy 3270 emulátor, meg egy putty, és tudnék a mobilról dolgozni
leslieke: +1
-
Polllen
félisten
válasz
AlesszaMusic
üzenetére
Sajnos a T számlacsomagkövetése legtöbb esetben úgy működik, hogy gyűlik a költség, aztán hónap végén levonják a kedvezményeket... Szóval pl a mobilnetet számlázza normál tarifával, aztán hónap végén lehúzza az 500 MB-t "kedvezményként"...
De azt hiszem 75 forintért le lehet kérni a valós összeget a 1430-ban vagy sms-ben...

Samu store:
Én öszintén nem tudom, hogy mit vártatok. A többi okostelefonnál is hasonló volt a saját store-juk előmenetele... Először játékokkal nyomulnak, mert ezzel sok embert meg lehet fogni... És amíg nincs tényleg jelentős felhasználói tábor, addig lehet lesni a komolyabb app-kat... (ezek sokba kerülnek, kis felhasználói tábor mellett nem éri meg...) Pl. iphone-ra se a kezdetek óta van igo és tényleg értelmes app-k. Persze lehet belenyomni a pénzt, de azért "mindenpénzt" a samu sem fog beletolni...
Szóval eddig kisértetiesen hasonlít az appstore történetére ez is. Ott persze az apple - csak saját vélemény - exkluzívabb név volt, mint a samsung és a készüléknek is nagyobb hype-t kerekítettek.Ahhoz, hogy ez gyorsan terjedjen el, hatalmasat kellett volna villantania a samu-nak, de inkább csak összeraktak egy jó hardvert meg egy saját oprendszert, ami hozza a kötelezőt (néha azt se, de vannak benne jó ötletek), de semmi kiemelkedő, amit a többiek ne tudnának. (kisebbet lehet bukni, és lassabban térül meg)
Így borítékolható volt, hogy nem lesz gyors terjedés...
-
MerLinh
senior tag
válasz
AlesszaMusic
üzenetére
ezt meg kell kérdezni hogy miez, lehet nincs aktiválva a neted, mindenkép panaszkodnék
-
consono
nagyúr
Ezek szerint csak én vagyok elégedett... Mondjuk nem is vártam többet látva a 300 progit ami döntős lett. Nekem elég, hogy végre van podcast kliensem, meg tudok HDR-ben fényképezni, meg a kölökkel egy csomó új játékkal elleszünk pár hónapig
Én sokkal inkább a fizetős app storet várom, mert amíg az nincs addig nem lesz ndrive meg sygic itthon...Más, most, hogy kijött a végleges 1.2 SDK lassan itt van szerintem a Bada 1.2 is!
-
AlesszaMusic
csendes tag
OFF, de hátha tudtok segíteni.. Nekem ez az első előfizus telóm, T-s, ECO díjcsomag és külön net 500mb-os mobilinternet. Beléptem a My-Tmobile-ba és kicsit arcomra fagyott a mosoly mikor az aktuális havi forgalomnál nettó (kedvezmények nélkül) 3450 Ft-ot ír, és pénteken vettem a telót, durván beszéltem 10 percet és küldtem 4-5 sms-t. Létezik hogy már ennyi a számlám mikor még alig használtam a telefont??? Elvileg ezek csak a hívások és sms-ek szóval adatforgalom nincs benne. Vagy ha nem a gyári böngészőt használom hanem pl opera mini-t, MSN-re pedig a Nimbuzz-t akkor ezeket nem a net 500 mega csomag alapján számlázza? Eléggé bepánikoltam mert nem szeretnék hónap végén egy 50ezres számlát kapni!
Mehetek a T-be panaszkodni vagy csak túlparázom? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lopottmotor
üzenetére
2011. június 30-ig még várhatsz vele, addig érvényes az akció.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
Lopottmotor
üzenetére
Én megvettem a full eu-t, idáig bejött, nem egy igo de amire kell arra bőven jó.
-
Lopottmotor
tag
Szerintetek érdemes megvenni a Route66-et? Úgy voltam vele, várok decemberig hátha jön valami jobb, de nem úgy néz ki. 50€-ot meg megér örök licenc.
-
consono
nagyúr
Meg még:
Pirate Raid: http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000237817&listYN=Y
Smove: http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000245545&listYN=Y
Death Land 3d: http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000255573&listYN=Y
-
DonMedve
addikt
-
consono
nagyúr
Legalább a WAMO itt van, meg a podsurfer

Én is kipróbáltam a Route 66-ot tegnap haza, de nem vagyok elájulva tőle... Legalább is az alap beállításokkal messze nem arra vitt volna, amerre érdemes menni (meg amerre a wm-es iGo vagy NDrive vitt...)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
victorio79
üzenetére
Csak el ne felejtsék sóval behinteni a sírjukat.

-
MerLinh
senior tag
vajon mi lesz azokkal akik nem jutottak be a 300-ba? kidobják őket?
-
galmat89
tag
erre a nagy alkalmazásfejlesztő versenyre vártunk 1000 évet? hát....
a bada halott. -
doctorur
tag
Egy kis infó T-s garancia esetére.
Még anno reg.hack. segítségvel toltam fel a JH3-at T-s telefonra. Menet közben nekem is előjött a képernyő felületének foltosodása, ezért elmentem a T szervizbe és beadtam. 1 hét múlva vissza is jött képernyőcserével és szoftverfrissítéssel JF2-re. Ez mind gariban.
Vettem a bátorságot ér rákérdeztem a szoftver buherára és a gari vesztésre. A válasz szerint a gari nem áll, ha a hardver azért sérül, mert külső fizikai behatás éri a készüléket (5.-ről betont fog vagy 10kg-os samuval találkozik frontálisan stb), vagy bizonyíthatóan a szoftver nem megfelelő telepítésével összefüggő az esemény. Az utóbbi nehezen bizonyítható, ezért csak ritkán kekeckednek vele.
A mindenki által rettegett szoftver buhera csak abban az esetben jár szerződésszegéssel, ha a hack a telefon szolgáltatói függőségének feloldására irányul. A szerződés ilyen formájú megszegése persze még hozhat egyéb szankciót is. pl T-és garivesztés, hálózatból kizárás+telefon imei alapú lezárása. Itt már a Samsung se segíthet, de minden más esetben áll a garancia.
Szóval, ha nem Te vagy (bizonyíthatóan) közvetlenül a felelős a telefon elromlásáért, akkor nyugi a garit illetően. -
Wheeler87
csendes tag
válasz
victorio79
üzenetére
linket tudnál mellékelni ? köszi
bocsi , meglett
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000268859&listYN=Y -
consono
nagyúr
Szerintem 300 alkalmazás nem lesz, annyi volt a szimulátor fázisból az eszközösbe bejutott programok száma. A Samsung csak a győztesek egy hónapos ingyenes publikálásáról beszélt (ez azt hiszem 90 progi), persze gyanús, hogy akik kimaradtak is szeretnék majd publikálni a programjaikat...
-
victorio79
tag
Hát ez a bControl bitang jó, próbáljátok ki mindenképpen.
Nekem simán megy WPA2-es WiFi-n keresztül, de van benne bluetooth link is.
Az touchpad is nagyon szuper, csak nekem a billentyűzetet átváltja angolra. -
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
MerLinh
üzenetére
Persze..
Az úgy nem buli. Nem tehetek róla hogy gyenge a gép, anno mikor vettem nagyon jó volt, de hát fejlődik az elektronikai piac, pénzt viszont nem kapok többet, hogy új gépet vegyek! 
peterk! Most kipróbálom 720P-s BRrip-el mivel az a gépemen akad, lehet a telóra pont jó lesz!

-
AS
félisten
Kisen keresztül már nagyon sok rajongói alkalmazás fen van most rakok fel párat.
-
Z_A_P
addikt
Valaki anno kerdezte h lejatszik-e flac-ot az 1.2
Nos,otthon volt par, arra hibauzenetet kaptam, de ezt http://ff123.net/samples/1.flac siman viszi. Es nekem a legelso 1.2 van (mar van hozza par patch), szoval a hivatalos 1.2 szerintem minden flac-ot vinni fog gondolkodas nelkul -
Cymby
tag
Bocs emberek, hajnalban kicsit elragadtattam magam, valóban nem 300 alkalmazást raktak fel, hanem ennél jóval kevesebbet de mégiscsak használható holmikat végre. Gondolom idővel felkerül majd a többi beküldött program is.
-
MerLinh
senior tag
kár hogy nincs az új appok közöt vmi normális chat program....
-
peter_k
tag
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de ha a böngészőben rákattintok bármilyen telefonszámra a teló egyből megkérdezi, hogy hívja-e? Haverom tegnap az iphone 4-esen mutatta nagy büszkén és leesett az állam, hogy a bada is tudja.
-
listerrr
csendes tag
Üdv.
Mától én is a klub tagja vagyok.
XXJH3/XXJH1 (bada 1.0.2) szoftver és REV1.3 hardver verzióval került ki a dobozból a kicsike.
Az örömteli felfedezés időszakában leledzünk épp.
-
Bukoba
tag
válasz
leslieke
üzenetére
Tegnap 1009 app volt a Wave-hez, ma meg 1097. Szóval nem hiszem, hogy tényleg fenn van mind a 300. Más oldalakon egyébként találtam linkeket olyan alkalmazásokhoz, amik már a developers challenge eredményeképp születtek (pl: Beat Player, Wamo Camera), és ha rájuk kattintok, akkor megjelenik az adott apps oldal, de ha csak böngészem az Apps store-t akkor nem találom meg őket.
-
Torry
addikt
Nahigen.
Tesóm most vett egy ZTE Blade-t Androiddal, mert ellopták a telóját, kellett valami olcsón.
Nem egy kategória a két telefon sem minőségileg sem hardverileg (mondjuk árban sem!), de esküszöm szívesebben használnám azt... Ha tudok róla, hogy jön ilyesmi telefon, ilyen áron, várok a vásárlással.
Egyébként nekem egy videoval sem volt még problémám, xvid-et raktam fel csak(1.2 JK1 firm), az elérhetetlenséges hibát sem produkálja nálam. Nem lehet, hogy a sim kártyáddal van valami? -
zazumisi
tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Ez az "állítólag készül" lehetne akár a Bada szlogenje is

Félreértés ne essék: én drukkolok nagyon a badának, mert nem akarnék telefont cserélni, de ideje lenne kicsit belehúzni a dolgokba.
Az activesync-problémámra meg találtam egy lehetséges megoldást, most tesztelem. (Google captcha unlock)Egyébként JMC kollégával egyetértek teljes mértékben. Nem akarnék váltani, de nincs meg az elégedettség érzése, így egy ideje újra nézegetem a felhozatalt, mire lehetne esetleg cserélni...

Időnként tényleg csak a vasban rejlő lehetőségek miatt nem szánom rá magam mondjuk egy HTC Legendre... -
JMC
tag
Hogy ne csak szánsájn legyen: nagyon szép és nagyon jó, hogy jönnek a 3rd party programok, de előbb az alapokat kellene működőképesre reszelni.
Az xch szinkron egy vicc sajnos, ha a névjegyeket szinkronizálom a csoportjaimat elfelejthetem, az e-mailek ugyan átjönnek, a naptár úgy-ahogy megy, de az egész pár nap után leáll, rakhatom újra (gmail-em van).
Van egy okostelefonom, amin ezek miatt kikapcsoltam inkább a szinkronizálást (féltettem e a telefonom egy hirtelen felindulásból elkövetett izomból földhözvágástól), a navigáció röhejes, a lassacskán mindenhol egyeduralkodóvá váló xvid-es videók közül csak azokat játssza szépen, amiről úgy gondolja, hogy tetszik neki. Arról nem is beszélek, hogy néhanapján mindenféle ráutaló magatartás nélkül egyszer csak nem vagyok elérhető. A térerőindikátor szerint semmi gebasz, mégis elérhetetlen vagyok (holott ugyanannál a szolgáltatónál egy másik telefonom simán működik ugyanolyan körülmények közt). Újraindítás után persze megjönnek az sms-ek, hogy ettől meg attól volt hívásom ekkor meg akkor, és működik is, de ez mondjuk egy telefonos ügyelet során 2 órás hibaelhárítás esetén sovány vigasz.
Legalább a képe szép és jó a kamerája. Csakhogy nem fényképezőt akartam, hanem okostelefont. Azt hiszem hamarosan lesz mégegy eladó Wave.
-
ferke170
tag
Én csak 18-at látok, nem 300-at!!
-
leslieke
Jómunkásember
Én is csak pár új programot látok.
-
taschner
aktív tag
Én se találok!
-
Varszegig
veterán
válasz
rObika8802
üzenetére
ugye mielőtt a helyreállításra nyomsz, leválasztás, kikapcs, bekapcs loadmoadban megvolt?
nekem is váratlan hiba volt ezúttal, de a helyreállítás ment azonnal. -
nyesix
senior tag
xch szerver szinkron újabb fejlemények:
azt vettem észre, hogy néha az időjárás widget is azt írja ki, hogy hálózati hiba. csak az ha rányomok, hogy újra, egyből magához tér, nem úgy mint az xch, ami ha egyszer eldobja magát rossz esetben újra kell húzni, hogy magához térjen.
Szóval kilőttem minden widgetet, és lám helyreállt az xch szinkron is!
két napja hiba nélkül megy (kopp-kopp) Gondoltam megosztom veletek is, hátha más is küzd az xch szinkron kapcsolat időnkénti hibájával..... -
peterk
senior tag
válasz
AlesszaMusic
üzenetére
Azért elavult, mert az.
Ősrégi konténer formátum, ami csak azért létezik még, mert a ripper csapatok még mindig ebben rilizelik a dvdripeket. Figyelembe véve azt, hogy a torrent oldalakon évek elteltével is még mindig rarolva van a filmek többsége (értelmetlenül és feleslegesen), szerintem az avi is létezni fog még egy ideig.
A BRRippel és DVDRippel egyébként nincs semmi gond, nem HD igényeket simán kielégít.A Wave-nek egyébként nem az avi konténerrel, hanem az xvid codeccel van baja. Valamilyen xvid paramétert nem támogat.
-
Cymby
tag
Kedves Mindenki !
Megkaptuk Samuéktól a Mikulás ajándékot, és felrakták az Apps-ra a fejlesztői verseny 300 nyertes alkalmazását.
Ezekből most pár napig elszemezgethetünk
-
galmat89
tag
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Eddig már az őrületbe kergetett a videó felvétel kifagyása 1 percnél. Több memkártyával próbáltam, de nem lett jobb a helyzet.
VISZONT ma a kezembe akadt egy Kingmax 4GB-os Class 4-es kari, amit kipróbáltam. És láss csodát, a hiba nem jött elő többé.
Úgy tűnik, hogy kell egy kis szerencse a memkártya vételhez, hogy ne legyen gond, mert másik Class 4-es karival nem ment rendesen.
Szóval sok sikert mindenkinek.
-
mothugs
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért nem volt olyan vészes a helyzet, a kiváncsiság erösebb volt mint az elfogyasztott alkohol mennyisége

-
mothugs
tag
Volt régebben egy video arról hogy mennyire strapabíró a Wave kijelzöje. Nos jelentem h egy jól sikerült szülinapi bulin késsel és kulcsal is tesztelésnek vetettem alá és bírta! Azért a másnapi ébredés után közöltem magammal h ezt nem kéne eröltetni...
-
rObika8802
aktív tag
hát én tnap este leizzadtam... :S rányomtam kiesen h JI5/JI2 erre leszedi meg minden...elkezdi a frissítést és kiírja h váratlan hiba...helyreállításra nyomok...elkezdi csinálni és megint kiírja váratlan hiba és hiába próbáltam ezerszer semmmi :S és nem működött a telóm csak mutatta h teló meg gép között háromszögbe felkiáltójel...nem tudtam mihez kezdjek tiszta ideg vtam már na mondom puff elbasztam a T-s telómat...aztán hálát adok Karmá-nak ,hogy épp online volt itt a fórumon és segített nekem multis frissítésben..és így sikerült felraknom a bada 1.2-t.. KÖSZÖNÖM KARMA
Kies meg száradjon el egész eddig nem volt semmi gond frissítésnél :S -
MerLinh
senior tag
válasz
AlesszaMusic
üzenetére
huha az komoly =) hát ennyit tud ez a gép =) éjjelre berakod a konvertáló filmeket és reggel gyorsan rárakod a telcsire =)
a skype-ot én is várom, lehessen normálisan chatelni az asszonnyal míg nem lesz premium hub, mert a javás palringo egy rém...legalább akkor rendes verziót irattak volna a készítőkkel.
-
MerLinh
senior tag
válasz
AlesszaMusic
üzenetére
őő milyen videókártyád is van?=)
-
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
MerLinh
üzenetére
Szerintem azért sokan vannak akik nem néznek mozis rippelt filmeket.. Például én se, mert szarnak se jó, de azért egy DVD vagy Blu-Ray rip már tud szép minőségű lenni, vagyis számomra az én monitoromon szép, mivel egy régi TV-m van ezért a gépen nézek mindent.
Amúgy ez a Freemake konvertáló progi szintén kb. 40 percig akar konvertálni, szóval én feladom!

-
MerLinh
senior tag
válasz
AlesszaMusic
üzenetére
persze mert annyira nem elterjedt a hd itt és igazából nem sokan vannak akiknek egyáltalán elfut, de amig megelégszenek az emberek egy szar mozi rippel addig ne is várjunk mást =) szervizben dolgozom és sok gép került a kezem közé és kb mindegyik gép tele volt mozi rippel =/
-
zazumisi
tag
Most olvasom az indexen, hogy megjelent a Nexus S, amit ugye a Samsung gyárt. Ez eddig nem lenne baj, de tovább olvasva azt látom, hogy belekerül a VOIP szolgáltatás is. A Samsung a Google-nek engedi, de a saját oprendszerében nem engedi? WTF??? Ne már kedves Samsung!

Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mehetek a T-be panaszkodni vagy csak túlparázom?

Még így is hogy eladtam nagy csalódás ez a "Developer Challenge".
Csak akkor nem kellene copyzgatni,meg neked sem nagyobb meló! 

A BRRippel és DVDRippel egyébként nincs semmi gond, nem HD igényeket simán kielégít.