- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz
Rocky975 #90018 üzenetére
+1
adott volt az S3 sikere, és azt gondolták, hogy ezen a néven/ezzel a külsővel viszik majd, mint a cukrot. Aztán beledobták az aktuális középkategóriás vasat, és kiadták. Lényegében az S3 Neo egy nagyobb kijelzős S4 Mini. Az S4 Neo-ba (ha lesz) majd gondolom belekerül az S5 Mini hardvere 5" kijelzővel. -
x1port
addikt
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
Rocky975 #89962 üzenetére
Ugyan így vagyok.
Root és kitakarított 4.3.
Egyszer sem fagyott le még nagyon megakadni sem akadt.
Azt tudni kell róla,hogy a memória írási olvasási sebessége egy picit lassabb mint néhány konkurensé,de ennyi.
Valójában úgy gondolom minden gondja ami van a telónak ebből fakad.Pl a névjegyzék picit lassan nyílik meg.
(nem 1 másodperc hanem 2)
De ezt mondjuk egy jól irányzott system takarítással ki lehet küszöbölni. -
Fredo_28
csendes tag
válasz
Rocky975 #89584 üzenetére
Szerinted hány embernek számít hogy Wolfson hangchip van benne?
A G2 Mini egy sokkal gyorsabb telefon sokkal jobb akkumlátorral, és egész jó kamerával.
Az S3 egy lassú, elavult darab ami alig bír ki egy napot, cserébe picit jobb a kamerája és Wolfson hangchip van benne... -
x1port
addikt
válasz
Rocky975 #89407 üzenetére
Persze , ne érts félre , mindenki azt vesz a saját pénzéből amit akar.
Csak az ,hogy : Eredetit vettem 5 ezerért vagy az ,hogy : balek aki 10-ért gyárit vesz,ami ugyanazon a soron készül mint az olcsó nem ugyanaz !Én is vettem már Dolce Gabbana parfümöt 4 ezerért.
Dettó úgy néz ki mint az igazi és az illata is olyan.
Ettől még nem győzködök másokat hogy az eredeti
( bár doboza nem volt )Téma lezárva.
-
x1port
addikt
-
-
kurtuzov
senior tag
válasz
Rocky975 #89240 üzenetére
Így nyomulnak a kínaiak, meg lesz oldva a probléma hamarosan. Már most van egy Xiaomi MiPad-em, azon be sem állítottam a google fiókot. De az S3-on sem használom sokra: térkép, app frissítés. Semmi más. Ezek meg megoldhatók lesznek máshogy is. A főbb bibi a térkép, mert azt sok app használná.
-
Yeffy
veterán
válasz
Rocky975 #89159 üzenetére
én marhajól elvagyok már a táccs nélkül, sok minden tetszik ebben a CM-ben, de ez a random leállás marhára idegel, főleg, ha épp melóban vagyok, és fontos hívásokat kell bonyolítanom, erre pl a gyökér tárcsázó kidob/leáll
ha így marad, akkor még a lollit megvárom, ha az is így viselkedik, megy vissza a kula gyári
-
kurtuzov
senior tag
válasz
Rocky975 #89134 üzenetére
A csomagolás miatt nem aggódtam, mert nagy kiszerelésben szerintem sem indokolt mindet külön plusz helyet foglaló tokba helyezni. Itt írtam egy egész korrekt blogról, aki tesztel egy rakat hamis samsung akkut és jól dokumentálta. Nekem az lett belőle a tanulság, hogy bármennyire is jól néz ki a z adott akku, ha nincs benne NFC antenna, akkor hamisítvány. Akkor már inkább egy jó minőségű utángyártott.
-
kovicska
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Rocky975 #78443 üzenetére
Ez nagyon összetett kérdés, szerintem az esetek felében jobb, máskor rosszabb. Mondjuk a frissíítés nagyon nagyot javított az N5-ön, rá se lehet ismerni. A tény az, hogy amiben az S3 kamerája alulmarad, úgy az én észrevételeim szerint sok jobb hardware-rel megáldott telefont ver a szoftver optimalizáltságát és az alapképek minőségét tekintve. Haverom Z1-gyel fotózgat mellettem, és bizony ha nem állítja be, nem figyel a fókuszra, stb., simán lenyomja az S3, amin én általában nem is nézem, hova irányítom.
-
mehmet
csendes tag
válasz
Rocky975 #78418 üzenetére
Van egy Total Commander plugin, amit többször említettek itt a fórumon.
-
törölt tag
válasz
Rocky975 #77092 üzenetére
Persze, jó is a 4.3, pláne amennyit vártunk rá
Amúgy kellett volna még egy, de remélem, így sem vettétek a szívetekre. Semmi gond ezzel a topikkal, azért vagyunk még itt.
(#77098) Gizmo94: te aztán kedvet csináltál hozzá!
Szeretek barkácsolni, de erre valszeg inkább rászánnám a 35k-t full kijelzőre, vagy amennyit az itteni srácok kérnek, akár az üvegre is.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Rocky975 #75967 üzenetére
Ha megnyugtat nalam sem mukodik! Probaltam en mar mindent a TA-t is megvettem es 4.1.2-n superul is mukodott(reset counter and reboot) de miota a 4.3 van fent a szamlalo csak felfele megy trukkolhetek en download mode-al meg ujra romolassal........hogy rohadna meg........Szerintem hagyd a francba nem kell nezegetni es minden oke
-
balazs1022
őstag
válasz
Rocky975 #75967 üzenetére
Bocsi h neked ment. Véletlen volt.
Hi all!
XXUGMK6, XXUGML2 és az XXUGML4 között mi a különbség?Ha jól olvastam az ML2 a svájci. Ami végül is a kernel verziója ugye? Mert a modem nem ML2-es lesz, hanem MK6-s. Jól értelmezem? Szal ha fel is tenném a svájci romot és arra boeffla kernelt rakok, akkor az nem fog úgy működni mint a svájci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest