- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
gyuri2008 #63941 üzenetére
Látom sokan tudtak segíteni ebben.
Én is az S--eseket, yahoo, és amiket soha nem használnék, persze amit lehet.
Van pár olyan ami kell a rendszernek, mert kapcsolódik máshoz is.Nagyon figyelj, mert a lista sem 100%os ! Ha nem ismered hagyd ki inkább. Volt már ebből itt gond.
Tudod mindenki saját felelősségére!
-
apaszka
veterán
válasz
gyuri2008 #63939 üzenetére
gyuri2008
Én annyira nem várom. Amit használtam ROM.ot teljesen megfelelt,és semmi nem hiányzott nekem.Nekem más okból van így most. (gariztatni akarom a jövő héten)
Marhára fura így . Még ennyire gyári állapotban nem használtam soha.
Mikor megvettem és haza értem vele,az volt az első,hogy ROOT ,és ment fel a custom ROM. Sokáig Omegáztam.
Aztán szinte mindent kipróbáltam.
Végül a gyári mellett raktam le a voksom,kipucolva,Perseus kernel,és Jkay,természetesen,és SSLaunchert használtam.Nálam ez nagyon bevált,nem volt soha RAM gondom,hogy pl utalni nem tudtam,az OTP -n keresztül......
Az összes számomra felesleges Sbugettes vackot töröltem és az ilyen szemmel-veréses hülyeségeket a TW -t,és hozadékait nagyrészt .
Sokáig ezt így használtam.
De nemrég CM felé kacsingattam. Klezsoca ROM-ját belakva ,rájöttem,hogy marha jó a CM . Kivéve a merülést!
Az asszony szereti a (Leonardo DiCaprio- Titanic filmjét) nálam nem jött be,főleg, hogy úgy merült a telefonom is a ROM alatt.De a CM csapat valamit javított benne a végén,és egész jól bírta! A múlt héten szombaton döntöttem a vissza állításról.
Így nagy küszködés után (IMEI) most tuti gyári. Amit lehetett letiltottam,így egész használható tényleg! -
Laca1212
őstag
-
turbobusa
senior tag
válasz
gyuri2008 #59864 üzenetére
Nem bajlódtam ilyesmivel még, de külföldi oldalakon is azt olvasom, egész stabilak, jó az üzemidő meg minden.
Letöltöm, kicsomagolom és utána hogyan tovább? Root kell hozzá? Biztonsági mentést a mostani gyári 4.1.2-ről miképp lehet csinálni? Ha esetleg valami lenne, akár garanciáztatás, lehessen visszaállítani. -
apaszka
veterán
válasz
gyuri2008 #58906 üzenetére
[Total_Commander-rel is nézd meg!]
Ha nincs sehol,akkor nézd meg a szabad helyedet,és készíts újat. Ha fogy a hely akkor nyilván van.
A gyári fájlkezelő meg amúgy sem erre van . De ha Recovery-ből látni kell ,csak figyelj,mert a fordítás nem tutii nyelvhelyes némely változatban.
Bubukain
Hát igen.
Gondolhatod a SIMA S4 eseket.
Megölheti a sárga ,,,, -
dancsuri
veterán
válasz
gyuri2008 #57015 üzenetére
ez sajnos nem Odinos (de az nem baj)
First you need a rooted GALAXY S3
Backup your files (optional)
Download the ROM
Extract the 7z file
Place MS Team HD X.X .zip somewhere on your device
Shutdown your device
Hold vol up + home + power in order to boot in recovery mode
Wipe data/factory reset (optional)
In main menu, select "install zip from sdcard" > "choose zip from sdcard / internal sdcard" > MS Team HD X.X.zip -
[P]laci
senior tag
-
apaszka
veterán
-
zlatan77
aktív tag
válasz
gyuri2008 #56223 üzenetére
Google keresés.
Home gomb mellett balra hosszú nyomásra beugrik.Ott google asszisztens ki kapcsolása.(#56226) BigBlackDog
Gyári app,tehát biztos,hogy neked is van.
Kapcsold ki (lehet be sincsen kapcsolva) és nem kell félned az ébresztéstől.(#56227) havri1
De az is csak a beállításokhoz visz ugye? -
apaszka
veterán
válasz
gyuri2008 #55604 üzenetére
Sokan ,köztük én is!
Voltak benne még hibák,így töröltem,bár állítólag sok gubancot orvosoltak a fann-ok.
Itt van kelzsoca is pl ki 1000 el frissíti a ROMját,mi 4.2 ön alapul. Próbáld ki szerintem az övét !Nem tudom ez a legfrisebb e ,de majd linkelik akkor !
Brain75
Persze,ha újra rakod az egész rendszert nem lesz ROOT-olt.A nullázásra figyelj!
Ne a szerviz vegye észre a számlálód nem none -
-
-
nggabi
félisten
válasz
gyuri2008 #34724 üzenetére
jó, de ha már egyszer befizettél a skype-ra utána már azon is tudsz group videót indítani... elég akár 1 hónapot, vagy csak kreditet feltölteni. kicsit elterjedtebb mint ez
de nézz utána, mostanában nem volt előfizetésem skypera.
vagy a google+on is van ilyesmi azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest