Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
dancsuri
veterán
válasz Bubukain #57196 üzenetére
ezzel barmilyen appot eltudsz tavolitani utolag mindenestol system app remover
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
trobi28
addikt
válasz Bubukain #57329 üzenetére
Én szinte az összeset kipróbáltam,NEKEM ami bejött az a Siyah és a Perseus kernek.
Most a Perseus van fent, SZERINTEM ez a legjobb.Hangot és minden egyéb mást Ezzel az appal tudsz tuningolni. (csak okosan vele )Most nézem hogy egész hónapban nem szoktam ennyit hozzá szólni,szeretem amikor ilyen unalom van a melóban és ráérek
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Bubukain #57332 üzenetére
Igen
BigBlackDog: Igen (Én még szoktam nyomni a biztonság kedvéért egy Kernel Cleaner-t)
Külön letőlthető szintén zip fájlÉn TotalCommander-ben szoktam engedélyezni a rejtett fájl kezelését (akkor kéri egyből a root jogot) és csak simán kimásolom egyben az egész mappát
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
kelzsoca
félisten
válasz Bubukain #58282 üzenetére
Gondolom igen, én még nem próbáltam, a cwm recovery-t akkor tedd fel, ha használod is, mondjuk teljes rendszer mentésre.
(#58281) saril
Felrakod odin-al a recovery-t, aztán a recoverybe belépve fel tudod tenni a romot, amit előtte felmásoltál az SD kártya gyökerébe.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Bubukain #58828 üzenetére
Az utolsó hivatalos gyári független 4.2.1 rom, deodexelve. Gyári kernellel és roottal.
Kihereltem ami nem kell, és gyakorlatilag a gmailon és a talkon meg a tarcsazon kívül mindent hibernaltam greenifyvel. Vásárlás után a rendszerprogramokat is lehet hibernalni.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Bubukain #58855 üzenetére
xposed keretrendszer kell hozzá. Letöltöd, telepíted, majd a programon belül ismét telepítés, és restart. Ha ez megvolt, akkor ismét elindítod ezt az xposed-et, majd modulok. Itt kipipálod a Greenify-t, és ismét restart.
Innentől már a rendszerprogramokat is fogja látni a Greenify, hogyha azon belül, menü, kísérleti funkciók, és kipipálod a Rendszeralkalmazások hibernálásáthavri
-
havri1
félisten
válasz Bubukain #58862 üzenetére
Nekem nem írja, csak egyszer, amikor hibernáltatom. Nekem azt írja, hogy rendszerprogramot nem lehet hibernálni bla bla..ott a megtart-ra kell kattintani, és akkor hibernálja.
(#58863) Anulu79 Sajnos akkor kezd el akadozni, ha sokan játszotok az adott pályán. Lehet valahogy a részletességen is állítani, mert azt hiszem alapból csak mediumon indul el.
Akkor toltam vele kicsit, mikro megjelent..de meguntam, mert sokat kell várni[ Szerkesztve ]
havri
-
Jadro
veterán
válasz Bubukain #58936 üzenetére
Jól tippeled, ezt CWM-ből tudod feltenni ahogy írtad is. Attól függően, hogy mire raknád kellenek a wipe.ok. Cache és dalvik törlés mindenképpen, de a data törlést is ajánlják sokan. Gyári alapú romra pakolva működhet csak cache és dalvik törléssel is, akkor maradnak az adataid.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
CyberSoma
tag
válasz Bubukain #59587 üzenetére
Én i4S -ről váltottam S3 -ra. Olyan problémám volt vele, hogy hívásnál az első 2-3 másodpercben nem hallottak engem.... Gyári független volt a telefon, raktam bele másik szolgáltatós kártyát, de semmi nem változott.... Apple szervízben gariban 2x cserélték vadi új készülékre, de a hiba maradt, így fájó szívvel, de megváltam tőle...
-
dbius
veterán
válasz Bubukain #59707 üzenetére
A már említetteken kívül: crossbreeder, ami reklámblokkoláson túl más tweakeket is végez a rendszeren. Szerk: Én ezt használom, mióta rootolt a telefon és remek.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz Bubukain #59718 üzenetére
Így van, ahogy mondod, felrakod és működik. Menü (GUI) nincs. Terminal emulatorban, vagyis parancssorban tudod ki-, ill. bekapcsolni az egyes funkciókat, a linkelt xda topik 1. hsz-ban leírt módokon.
Egyébként remélhetőleg észreveszed majd tartós használat során a többi jótékony hatást is, pl. kevésbé akad a rendszer, sokkal "simább".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja