Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViSAS
senior tag
válasz
Bubukain #75091 üzenetére
Ugyan..ne fikázza már ennyire mindenki. Nálam azóta fent van a 4.3 XEH (amit alapból nagyon sokan szidtak/szidnak) mióta megjelent, nálam egyből ment fel (ráadásul KIES-el) és az ég világon semmi bajom vele, sőt...ahogy írták is páran, sokkal smoothabb lett az egész, pedig semmilyen gyalulást nem is csináltam rajta, belakott 4.1.2-re húztam rá, kitakarítottam a felesleges appoktól ezt is, és boldogság van.
-
-
Yeffy
veterán
válasz
Bubukain #73457 üzenetére
akkor úgy látom őt fogom holnap feltenni, és nem a magyart.
ez az oxa-s ez egy hulladék. úton voltam, fb meg 3 ablakos chrome-tól össze vissza lelassult, akadozott, launchert töltött, alig akart felkelni deep sleep-ből, mindemellé rohadt gyorsan le is szívta az akkut.
gratulálokmegy fel a 4.3 svájci holnap
-
válasz
Bubukain #73460 üzenetére
Hát, pedig azzal. Újraindítottad a telepítése és frissítés után? Esetleg kipróbálhatod még az Adblock Plus-t, vagy a Lucky Patcher-ben is van egy reklám blokkolás funkció. De ne egyszerre mindet. Valamelyiket.
-
-
-
apaszka
veterán
válasz
Bubukain #72856 üzenetére
Nem rosszabb.
De nem is jobb!
Ez a baj. Nekem egy sima CM kellene,ami gyári alapokon nyugszik.
Tehát a gyári 4,3 ,és akár az áruházból letölthető CM tuning hozzá.De ha ezt össze gyúrja valaki,azÉn tudnék mondani ilyen embert,de nem merem már csesztetni ,mert meg fog rám haragudni kel...ca!
-
apaszka
veterán
válasz
Bubukain #72639 üzenetére
pa_gapps-stock-4.4.2-20131215-signed.zip
et használom hozzá.
Kernelt cseréltem, az itt ajánlott. Googy-Max2-Kernel_2.0.8_CWM.zip -et, de töröltem, mert valahogy össze vesztet a rendszeremmel . Placebo lehet, de belassult tőle. Így vissza ment az eredeti abból is.
Így jó ahogy van ez a ROM.
Ja , megvan az fc hibája. A fiam egyből vágta.
Adaway nekem friss volt, és egy sokkal régebbit raktam fel , mit ajánlott. Azzal nem lesz mondta hiba. A 2.4 jobb szerinte, mint a 2.8 . Az vacakul kezeli néha a weboldalakat, így már azt sem engedi betölteni. Így nem csak reklámot, hanem honlapot is blokkol.
Így már az egy hiba, sem az. -
apaszka
veterán
válasz
Bubukain #72186 üzenetére
Ez flashelhető ?
suhico
Nagy dilemmába vagyok!
Nekem bejön a G2 ! Viszont nem bővíthető! A 32 gigás csak gagyi szervizzel elérhető!
A GN szintén!Én fejbe lőném azt ki kitalálta,hogy egy okos telefon nem bővíthető!
Mi az a szar 16 giga? Ja 10 mert a többi a rendszeré! Tud a telefon full HD videjót ugye? Na abból nem sokat kell rögzíteni erre a lófasz helyre!
Mondják,hogy felhő Ezzel az internet hozzáféréssel,és árakkal?Na így nem sok alternatíva van a telefonom lecserélésére!
-
sid87
senior tag
válasz
Bubukain #72186 üzenetére
Ez az app csak samu 4.3 romra megy rá, vagy cm-re is? Sajna az utóbbira tippelek.
Más:
CM10.2 helyett érdemes feltenni ezt az MK6ot? Töröl mindent a belső tárhelyről? Van olyan gyors mint CM? És ez akkor már a végleges? Valahogy nem derült ez ki számomra.
előre is köszönöm
-
balazs1022
őstag
válasz
Bubukain #71907 üzenetére
Hat olyat is tud, hogy a home gomb melletti "menü" gombbal fokuszal es fixálja az a EV beallitast. Ez azért jo mert a samsung telok mindig tul vilagos kepet csinálnak, meg olyan helyeken(program modokon) is be lehet merni a fenyegyensulyt ahol amugy nem engedné. Jah meg tuzijatek modnal ISO50 helyett ISO80-at hasznal. EZ Zert fontos mert hosszu zaridonel nagyon mos a cucc ISO80-nal mev talan elesebb, pedig a szabaly szerint a legalacsonyabb ISO beallitas biztositja a legjobb kepminoseget. Meg amiért szeretem h a hangerogombal is lehet fotozni, mert ezt is sokat. használom.
-
Zsolaf
addikt
-
SteveJobs
őstag
válasz
Bubukain #71111 üzenetére
Sms írásközben hívtak aztán tovább nem tudtam írni ki kellett kapcsolnom a telefont.Vagy már leírtam többször
a tálcáról eltűnik néha egy két ikon.Én a tálcán beállítottam,hogy hét ikon legyen.De azt se értem ,hogy a tálcák számát nem lehet vagy én vagyok béna nem tudom be állítani. -
Smylei30
tag
válasz
Bubukain #69340 üzenetére
Mik a kulonbsegek a kernelek kozott? latom h a Wolfson-noabb ot toltottek le legtobbet, amit meg te ajanlasz az a Boeffla ez a 2. helyen all ami a letoltest illeti.
-cm11-i9300-linux30101-BOEFFLA-temasek.zip
-cm11-i9300-linux30101-BOEFFLA-NOABB-temasek.zip
-cm11-i9300-linux30101-WOLFSON-temasek.zip
-cm11-i9300-linux30101-WOLFSON-NOABB-temasek.zip
-
apaszka
veterán
válasz
Bubukain #68144 üzenetére
Én mondtam!
De egy régi írásom lett az igaz,miszerint a fejlesztőmérnököt,vagy az egész csapatot ki kellett volna rúgni már egy éve!
Szerencsétlenek nem tudnak optimalizálni egy vacak programot sem.Ha van az alapra 3 ember.ezek a google segítségével hamar optimalizálják az alapot!
Nem tudom hányan dolgoznak egy készülék appjain,de egy programra egy embernek egy hónap elég!
+ van kb 10 ficsőr.--- 5 ember (annyi tuti van erre) 2 hónap alatt megcsinálja ugye?Ha pedig egy ember egy appot nem tud rendesen megírni egy hónap alatt ,akkor viszlát!
Pont a csámpás szeműek elnézik,hogy szart adnak ki a kezükből? Ez nem vet jó fényt rájuk. Lásd itt is mennyien elakarnak menni ettől a márkától.
Hiába szuper a motor és minden ,meglehet cseszni szar üzemanyaggal ,gumival. Szerinted Sebastian Vettel a Móri csőgyáras benzinnel lett volna négyszeres világbajnok?
Persze ugyan azzal a kocsival,max Debica 165x13 as gumival?Na de nem offolok többet. Bocsánat!
-
apaszka
veterán
válasz
Bubukain #67944 üzenetére
Ha optimalizálták az egészet, már megérte.
Hogy nem kapunk az S4 ből semmit?
Amuba is mondja, hogy vacakabb képeket készít, mint az S3.
A sok ficsör? A szemmel verés abban se ér sokat.Én nem azokat vártam, inkább lagg mentesebb rendszer, ami talán meg is lehet.
Viszont az S4 cuccait ha bele rakták volna ebbe, akkor még jobban nem vennék azt. Ennyire nem hülyék ők sem.
Én azt a véleményt osztom, hogy a leg jobb az lenne, ha a szűz nexus romját kaptuk volna meg 100% optimalizálásban erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest