Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nggabi #93775 üzenetére
ennyiért megy mindenhol, miért túl olcsó? sokaknak sokat ér ám az a 6000 forint nem úgy mint másnak hogy lájtos költőpénz... nem gondolod hogy lenne olyan h_lye ember aki 10ezret adna egy akkuért!már bocsi,de rosszul vagy összerakva barátom, nagyon...még hogy a 6000 kevés egy akkuért.... hö... amúgy a telefon sem ér sokkal többet, az alcatel pixi4(5)-em ráver az s3-ra pedig egy lájtos Mediatek proci van benne meg egy 2magos GPU... és ez volt 20ezer újonnan, a muzeális s3at meg 25-30ért dobálják a nem normálisak ami vagy meghal vagy nem... kb.én 12ért adtam el az enyémet amit megjavítottam ingyen
StipLászló: inkább CM13, napi szinten frissül,6.0.1-es rendszer, és témázható...
-
-
Pecc
őstag
-
törölt tag
válasz
nggabi #93764 üzenetére
az üveg eleve törött, tehát azzal kárt nem okoz, mellesleg cseréltem már nem s3-on üveget, nem vészes meló aki rájön a tuti technikára.... az érintő és a védő üveg között nincs ragasztó
amúgy az enyémre is kéne egy üveg mert a gyerek eléggé viseletessé tette
na, végre ma kaptam egy jó hírt...visszajött a szervizből a s3am, nem hardveres hiba miatt nem áll fel hálózatra, hanem szoftveres a probléma, de mivel szoftveres hiba így nem kértem a javítást
a szervizes is érdekes hibának állította be, minden jó, imei, efs, modem chip rendben, de mégsem megy fel hálózatra... viszont találtam egy módszert amivel elvileg működhet, de sajna az csak 4.3-ra GMK6-ra jó
-
Janou
őstag
válasz
nggabi #93695 üzenetére
Ez nem tartozik ebbe a topicba, de gondoltam rákérdezek nálad... Adott egy GT-P7500 Galaxy Tab. Full gyári rendszer. Play Áruházban semmit nem lehet telepíteni kivág valami hibát. ( Már nem emlékszem mit) Eltávolítottam a frissítéseket, visszaállt marketre. Viszont mostmár el sem indul a market. Kiírja hogy hogy hiba és kényszerbezárás. Download mód, recovery bejön, viszont semmilyen kábellel semmilyen módban nem ismeri fel a gép a tabot. Driverek fennt vannak, se Odinba, se Kiesben semmi. Gyári visszaállítás volt, semmit nem ért. Mi lehet a baja és egyáltalán menthető?
-
sened
csendes tag
válasz
nggabi #93601 üzenetére
Köszi a választ.
Ezt az MM-ben vettem.
Most nézem, hogy az autós töltőm egy Philips gyártmány.
Az tölt szépen. Annak a kompatibilitási listáján van Samsung, LG, HTC, Motorola, Nokia... szóval minden van de Apple termék egy sincs...
Lehet, hogy ez a baj. Mármint, hogy az ellenség töltőjével nem hajlandó töltődni az S3? -
embe
nagyúr
válasz
nggabi #93137 üzenetére
Köszi!
Tisztában vagyok azzal, hogy nem lesz független, párszor "Odinoztam" már, csak a kolléga megkért hogy az S3-as telójával csináljak már valamit mert "szar, lassú". Gondoltam ráteszem a legfrissebb nem szolgáltatós romot. De amikor megnéztem, akkor láttam, hogy a legfrissebb - pontosabban a legutolsó - Telenoros rom van rajta.
Na meg a Clean master nevű förmedvény, illetve egy AGV antivírus. Meg futott jó pár program rajta, köztük a FB nevű nagy erőforrás igényű apk. Csináltam egy FR-t neki, és mondtam így próbálja ki, de kerülje ezeket az appokat. Szerintem így nem lesz semmi baja.nem akartam abba a hibába esni ami sz S5-nl van, nevezetesen más a szolgáltatós és nem szolgáltatós telók partíció kiosztása, és ez okoz galibát.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
nggabi #92478 üzenetére
THX "szenyor"
,lementve!
Párszor megszakadt Firefox alatt,de rányomtam a folytatásra és végül lejött.
Jól látom,hogy 2 repart rom van benne?+ egyéb okosságok (anyway setting mire való?)
3hét múlva lejár a gari,kijelző beégésmentes.Nem volt még cserélve!Viszont a töltést nem mindig veszi mostanában.Akksi 3 hónapos,gyári,samu bolti.Szokott az usb-vel gond lenni,vagy erre a típusra nem jellemző? -
Doggy dog
senior tag
válasz
nggabi #92473 üzenetére
Fő telefonom az S4 Active,ehhez sincs repartos,főleg nem 4.2.2.Minden megvan hozzá:root file,cwm,de nem mertem nekiállni többfájlos hiányában!Szerinted elég az 1 fájlos is,ha netán valami bebaxna?
Nem frissítettem,szerintem a legjobb android verzió.KK & Lolli,hát hogy is mondjam.... -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
nggabi #87693 üzenetére
Közben utána érdeklődtem a hivatalos függetlenítésnek is. A T-nél 15K, és küldenek valami függetlenítő kódot. Van ezzel esetleg neked vagy valakinek tapasztalata? Nem fogok a későbbiekben szívni szoftverfrissítéskor vagy bármivel?
Szép meg aranyos ez az Ace3, de így megnyomkodva inkább maradnék az S3-nál...
-
celka5
tag
válasz
nggabi #69822 üzenetére
Helló!
Munkatárs adott egy S3-at ami unlockolva lett, és elveszti a térerőt, újraindul.
Ezt a fájlt flasheltem odinnal(addig Alapsáv ismeretlen volt, mostmár :
Modell: GT_I9300
Android verziója: 4.3
Alapsáv verziója: I9300BUUGMJ3
Kernel: 3.0.31-1902166
Build száma:
JSS15J.I9300XXUGMJ9De a jelenség továbbra is ugyanaz, nincs térerő csak pár másodpercig.
Akksi alatt levő IMEI megegyezik a teelfon által kiírttal.
Letiltott telefon lenne vagy csak rosszul függetlenítették ?
köszömöm
-
will5
tag
válasz
nggabi #86139 üzenetére
Ez a válasz jött a Telekom topicban:
GPRS-en úgy vánszorognak az adatok (0-40 kbps, azaz 0-5 kB/s-al), hogy alig lehet észrevenni, hogy működik. A legtöbb mai böngésző ilyen lassú adatfolyamnál időtúllépéses hibaüzenetet küld (mint ha nem lenne net).
T-nél a 3G csak addig 3G, amíg az adatfolyam el nem indul. Akkor átvált H-ra, és azon forgalmaz. -
-
Bigyo13
őstag
válasz
nggabi #82407 üzenetére
Igen ezen I9300XXEMG4 visszajön magától az IMEI ..
de ha akár egyel régebbit teszek fel, akkor ismét a rossz IMEI van
Vagyis ezen már megint rossz az IMEI : I9300XXELLA
és az összes régebbin is...
Kicsit érthetetlen ez nekem..
Egyébként visszaolvastam előtte elég sokat... és úgy csináltam a 4.3-ról visszaromot, hogy egy fájlos MG4-el.. majd azután raktam vissza a régebbiket és ott nem jó az IMEI..
Olvastam valamit, hogy a T-és ROM -ra nem úgy lehet visszarakni mint a többire.. csak nem igazán értettem ezt! -
Gizmo94
veterán
válasz
nggabi #81395 üzenetére
Mi mást vártam volna.
Egyébként sajna V1 mentésem nincs, mert így vettem az S3-at ezzel a 4.3 T-s rommal, ami XXUGML2 és a 4.1.2. XXELKC -ra kívánnék visszatérni.
De ezek szerint akkor az mehet.. Ha esetleg elszaródna, akkor gondolom, ha visszarakom a 4.3-at és az azalatti jelenlegi efs mentést, akkor nem fingik ki az S3. Vagy tévednék?
Fingom nincs milyen modem van az XXELKC romban..
-
patow
senior tag
válasz
nggabi #80828 üzenetére
Nekem mindent cseréltek papiron a hot spot fagyott le mindig ,de mégsem tudták javítani csak terelgettek végig.Egy simlis kamu társaság.Az elsö két alkalommal a saját átvevö pontjuk szervizesének sem hitték el a híbát,hiába irta rá a munkalapra mindig vissza küldték hogy igy meg úgy tesztelték és jó,hát ez felháborító.
-
szunyi777
őstag
válasz
nggabi #80663 üzenetére
Ez igy igaz!
Ugyan ez van az SIII minivel is, és igencsak meglepődtem, amikor a Nejem SIII Minijét visszaállitottam gyári állapotra, és megláttam a Droidod kifeküdni!
Nem is emlékeztem a Stock Recovery kinézetére már...
Azt hittem Én Csesztem el valamit a visszaállitással, de megnyugtattak, hogy ez ilyen ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest