- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
Varszegig #70432 üzenetére
akkor mi miatt? ki lehet ezt deríteni valahogy? alig van fent pár program.
most reggel 8kor raktam fel a múltkori Bosch töltőre, 65%-on van, 18-ról indult. úgy látom, a restart ebben is segített neki, határozottabban gyors, bár a cibálás miatt szerintem még gyorsabbnak kéne lennie. vagy nem?
ki mivel tölti/kb mennyi idő alatt megy fel maxra?
-
törölt tag
válasz
Varszegig #69994 üzenetére
Neeee! Hagyd abbaaaa! Épp lejöttem a Note3 témáról, most hogy a zemberrel sikerült beójíttatnom egy N5-öt. (állat az a készülék!) De ez! Most megint!
Én tuti azt vennék, vagy egy fehér N5-öt a feketéje mellé
Habár teljesen egyet értek apaszkával, és sajnos valószínűleg bojkottálni fogom a samut innentől (jahh, majd nagyon érdekli őket, h 2évente milyen telót veszek
).
Hé, hé! Neked működik a Hélium?
Ez az első, hogy ezt hallom! Dobsz nekem egy PÜ-t, ha nagyon szépen kérem, hogy hogy csináljam, hogy jó legyen? Megy szervizbe jövő héten az S3 (mostmár tényleg, az N5-öt kellett megvárnunk, hogy legyen rendes teló a háznál), és ezért nem rootolnám.
-
havri1
félisten
válasz
Varszegig #66676 üzenetére
Ezt is megcáfolom, mert S2 és S3 sem ugyanaz, pedig mind2 tele van szórva appokkal
Nálam az S3 ki van herélve, gyakorlatilag az összes gyári app le van szedve, és mégis "szinte" pontosan ugyanúgy megtelik a ram.
Ami meg érdekes, hogy a futó alkalmazások között pl a böngésző nincs, pedig fut a háttérben, 2x is megnéztem.
Nekem az S3 sem jelzi itt, csak a Samsungos feladatkezelőben, ami a home gombbal hívható elő hosszan nyomva. (Az már egy másik érdekes kérdés, hogy az alkalmazáskezelőben miért ír más szabad ramot, mint a Samsungos feladatkezelőben..)
Engem már nem érdekel..greenifyvel meg seederrel használom, így majdnem tökéletes..Az biztos, hogy 2GB alatt nem adom a következő telefonnál.Szerk.: Illetve még 1 gondolat: Nexusnál be van bizonyítva, hogy elég a 4 mag meg az 1 GB ram, lehet szépen használni. S szériánál ezt nem tudták megoldani, látható. Tehát én sezrintem nem Android hiba ez, hanem erősen gyártói oldal. Tele van szórva felesleges programokkal, szemetekkel, illetve nincsenek optimalizálva a programok. Lásd TW...
Hogy user függő? Nekem a Nexusra és az S3-ra is ugyanazok vannak feltelepítve. Kivétel a játékok.
Greenify, Apex vagy Nova, Swiftkey, Dropbox, Gmail..és kb ennyi. -
havri1
félisten
válasz
Varszegig #66674 üzenetére
Ez így van. Viszont nem egyforma android és android sem.
Előbb láthattuk az S4-es mem állapotát 2 GB rammal.
Íme egy Nexus 7 1 GB rammal. Egyik kép a szabad ram és futó alkalmazások, másik pedig az összes telepíttt. Nem tudtam kilistáztatni az összes programot, de iszonyta van fent, gyerekek pakolják..szóval nincs kímélve..és nem akad megBöngészőt még nem zárta be nekem egyszer sem, launchert sem..
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Varszegig #66577 üzenetére
Jaj, hát nem az elhatározás hiányzik.
Évente vesz a család telefont, és most a zember jön. Akárhogy tukmálom neki, nem kell az SIII, jár a boltokba S4-et meg hasonlókat fogdosni. Neki meg nem jó a Note, mert kicsi a zsebe. Mondtam, veszek neki másik nadrágot, de nem hallgat rám.
Nem tudja, mi a jó.
-
Swen017
csendes tag
válasz
Varszegig #66384 üzenetére
De van benne. Most letesztelem azzal együtt
. Kösz a tippet. De attól függetlenül még mindig nem tudom miért nem jó már a t-mobilos visszaállítás, ami a logouton van. XDA-s fórumon azt írták, hogy 99% hogy sudden death a dolog, ami csak alaplap cserével oldható meg véglegesen. Vannak ugyan stabil ROMok hozzá, de azzal sem az igazi. Ezeket a szerelőket egyébként honnan lehet kihívni? Hivatalos samsung szervíz, ami pl Budapesten az Allee ban van és azokat felhívom, hogy ki kellene jönni vagy nem hivatalos samsung alias maszek céget kell hívni. A samsung honlapja nekem kicsit érthetetlen.
-
apaszka
veterán
válasz
Varszegig #66180 üzenetére
Az enyém Görög készülék,és a szerviz le is ellenőrizte mikor itt volt nálam,hogy stimmel e . Házhoz jövős javította,és nem variált vele.
Viszont ez nekem miért lehet,rossz ,ha kijönne esetleg rá a 4.3.ne adj’ isten a 4.4 ?
Gyors eladom akkor! Fel is raktam a vicces eladó portálra! -
-
Gizmo94
veterán
válasz
Varszegig #65119 üzenetére
Pótolják, ha széttéped az agyukat, és körbepróbálkozol egy rakás helyen. Általában a kisebb, szerződéses üzletek a nyerők. Elvileg nem lehetne, gyakorlatilag kicsikarhatod a garijegy pótlást,de csak amint írtad, ha te vagy az eredeti szerződő/vevő. Másnak nem adják ki. Komoly mászkálás és cirkusz árán érhető el.
-
trigorin
aktív tag
válasz
Varszegig #65017 üzenetére
No igen. Csak hát, asszem, kipróbálnám ezt a Revolution-t. Egyrészt, mert kíváncsi vagyok, vajon mennyire sikerült optimalizálni a gyári romot (memória- és akkuhasználat néha kiborít), másrészt meg bosszant a Samsung üzletpolitikája ezzel a 4.2-vel, és most már úgy érzem, nekem is jár a viszonylag új Jelly Bean
-
[P]laci
senior tag
válasz
Varszegig #64975 üzenetére
Ha már LWP, akkor: Origami Live Wallpaper
-
eastone1
senior tag
válasz
Varszegig #64932 üzenetére
Meg van a ludas. anno feltettem dropboxra a gyári vodást, de nem tudom miért a CODE_I9300XXEMA2_836582_REV00_user_low_ship.tar.md5 nem töltötte fel.
Kiakartam próbálni a rendszert, ha esetleg nem vagyok gépközelben és hirtelen resetelni kell, hogy működik. Észre sem vettem, hogy hiányzik egy fájl.
Én ezekre gondoltam: -wipe cache
-wipe dalvik cache
-Letöltöttem a legújabb ota frissítést az otaupdate-ről
-belső sd-re tettem a rom-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest