- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
babhun #80712 üzenetére
Én még 125.000-ért (+ 2000,- házhozszállítási díj) vettem, de eladni sem fogom. Korábban egy Apus P535 pda-n vesztettem rengeteget, 142.000-be került és 12.000-ért ment el pár év múlva. Ugyanígy egy Asus laptopom is, bőven 200.000 felett vettem, tízezerért alig vitték el öt évesen. Ezen nem kell agyalni, mindenkinek megvan arra is a lehetősége, hogy ne újat vegyen, hanem régebbi technikát, akkor más nyeli be a buktát az értékvesztéssel, de nem is lesz friss a cucc. Amíg van rá fedezet, az ember adja meg magának ezt a kis örömöt, ha mindig halogatnánk, az rombolná az életminőséget.
-
kovicska
aktív tag
válasz
babhun #78622 üzenetére
Hali !
Itt van tessék, de előtte regisztrálnod kell magad : Magyar független 4.1.1 -
mehmet
csendes tag
válasz
babhun #77805 üzenetére
Picit vártam a válasszal, mert még most se megy egy egész hete a Neatrom 6.4. De eddig nálam nincs gond:
- Nincs home gomb lag.
- Az alap tárcsázó is gyorsabban jön mint eddig bármikor.
- Akku idő is kiváló (GSAM-al figyelem ha valami elkezdene akkut zabálni).
Valami gondod tényleg a WIPE-ok körül lehet. -
vwpolopg
őstag
válasz
babhun #76354 üzenetére
Rákerestem erre a dologra, elég durva fail, de azért azt hozzáteszem az a fólia elég masszívan ragaszkodik a telóhoz, nem lehet olyan rossz minőségű
meg nem túl gyakori mostanság, hogy normális fóliát raknak gyárilag a telókra.
-
balazs1022
őstag
-
balazs1022
őstag
válasz
babhun #76109 üzenetére
Csak miattad!
Feltettem a 4.1.2-es XXEMC2-t.
Azzal ilyen képet csinál:
[link]A 4.3-as XWUGML4 pedig ilyet:
[link]Hát ha te látsz különbséget akkor nagyon jó szemed van!
Még talán a 4.3 kapcsolón a számok jobban láthatók..
- 4+1 file repartos 4.1.2. volt rajta
- lencse mind2x meg volt takarítva szemüvegtörlövel
- több képet is csináltam és azt válogattam ki ami kevésbé mozdult be
- EXIF-be ellenőrizhető a szoftver verzióCsináltam még Low Light Conditiont is. Ha érdekel azt is felrakom, de sztem fölösleges.
-
babhun
aktív tag
válasz
babhun #76068 üzenetére
Erre gondoltam.Neatrom 6.2.
-
Syl
nagyúr
válasz
babhun #75988 üzenetére
Tegnap délután (mielőtt SteveJobs-tól megkaptam a VK-ROM linket) feltettem az AOSP NeatROM v2.3-t és most tesztelgetem. Ugyanolyan pattogós és fürge mint a Temasek, kicsit kevesebb a beállítható extra, viszont az akkukezelése nagyon takarékosnak tűnik.
-
-
Bubukain
senior tag
válasz
babhun #71478 üzenetére
gyári I9300XXUGMJ9 BTU
I9300XXUGMJ9_I9300OXAGMJ9_BTU.zip
igen CWM-el kell felrakni az update-t és a modemet
-
tothbalazs88
csendes tag
válasz
babhun #70988 üzenetére
Értem. amúgy a régi T-s 4.1.2-ről van recovery-s backup mentésem de nem megy az imei azzal sem ahgy ugye mondtad mivel felülírtam az alapsávot a 4.3-al. Tehát ha jól értem és kijön majd esetleg valamikor a T-s 4.3 akkor ha annak ismg4 lessz az alapsávja akkor azt már tehetem.
Akkor megpróbálkozok ezzel az mg4-el
(#70992) babhun: Az gondolom nem probléma hogy a modem meg a csc az a t-s 3 fájlos romból van fent ? Erre mehet odinnal az mg4 ugye ?
-
tothbalazs88
csendes tag
válasz
babhun #70982 üzenetére
Ahha. Akkor ott a probléma. Mert az efs mentést már a 4.3-al csináltam.
És akkor nincs is rá mód hogy visszatérjek a gyári 4.1-re ?
Lényeg hogy a lehető legfrissebb stabil rom legyen úgy hogy ha valami van akkor legyen rajta garancia.
De ha nagyon nincs más választás akkor maradok valami customnál csak legyen egy stabil gyors rendszer(#70984) babhunÍ: és ha azt feltettem akkor visszatérhetek a t-s 4.1.2-re ?
Esetleg tudnál nekem linket ajánlani ? Vagy a sammobile-on nézelődjek ? -
tothbalazs88
csendes tag
válasz
babhun #70978 üzenetére
gyári T-s 4.1.2-re :
CODE_I9300XXEMC2_1042335_REV00_user_low_ship.tar.md5
CSC_TMH_I9300TMHEMD1_1099878_REV00_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9300XXEMC2_REV02_REV04_CL1214143.tar.md5Biztos hogy van root jog. kiírja hogy megkapja a root jogot de teszteltem azóta terminal emulator-al is és az is írja hogy megkapta a root jogot
A superuser-ben is kilistázza a progit hogy elviekbe megvan a root jog
(#70980) eastone1: bekapcsoltam de így sem
-
-
apaszka
veterán
válasz
babhun #69848 üzenetére
Tessékl ,csak 1 perc keresgélés után találtam nektek!
(#69851) beloadjoker
Tényleg szorítok temaseknek,mert a 4.3.1 ev v61 et sokáig használtam nagy megelégedettséggel. Aztán kipróbáltam kicsit frissebbet,és egyre több hiba lett benne. Így dobtam a projektet.
A 4.4 el az szerintem a baj.hogy még semmi jó alapja nincs. Erre építkezni?
Tegnap olvastam egy másik topikban, hogy még a referencia modelben is a 4.4 bugok listája megegyezik a háború,és béke hosszúságával.
Na de a kereső segített megtalálni!!!
Tessék!
Tehát erre nehéz építkezni. -
bexinho23
őstag
válasz
babhun #69512 üzenetére
Igazad van, működött, pedig már újranyomtam volna a romot. Az IMEI viszont végre látszik, Gondolom ilyenkor a saját IMEI-t adja be, nem egy generáltat, vagy már nem tudom. Kavarognak bennem az információk. Egész nap visszaolvastam, de ahány felhasználó, annyi fajta helyzet volt.
Na de hogy ne csak félsiker legyen számomra ez a nap. Most hogy tisztán itt a 4.1.2 gyári, nem root-olt jelenleg. Fel tudom tenni a gyári CM 4.2.2-őt úgy, hogy ne dobja el az IMEI-t?
(#69514) babhun: Köszi, megegyezik. Úgy hogy örülök!
-
babhun
aktív tag
válasz
babhun #69319 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Így van mentésem, nem is tudom ez a program honnan való már, talán XDA-s? Elég csak a restore_efs.bat ot elindítani, vagy kell még más is?Most nézem a batch file-ban a parancsot:
@echo Restore EFS
@pause
@echo --- STARTING ----
@echo --- WAITING FOR DEVICE
@tools\adb wait-for-device
@echo --- Restore efs image ---
@tools\adb push efs.img /sdcard/efs.img
@tools\adb push modem.bin /sdcard/modem.bin
@tools\adb shell su -c "dd if=/sdcard/efs.img of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=4096"
@tools\adb shell su -c "dd if=/sdcard/modem.bin of=/dev/block/mmcblk0p7 bs=256 count=49154"
@pauseLehet fel kéne másolnom a efs.raw.img-t és a modem.bin-t atelefon belső tárhelyébe?
-
-
Zsolaf
addikt
válasz
babhun #68722 üzenetére
Az a lényeg hogy ha feltetted a 4.3-at a telefonra akkor nem lehet vissza tenni 4.1.2-re csak MG2 és MG4 romokra, mert különben nem lesz imei más modem asszem. Így nem jó az az efs mentés sem az új romokra csak az új efs mentés.
Lehet h nem jól tudok mindent majd szólnak a többiek, de a lényeg valami ilyesmi.
-
apaszka
veterán
válasz
babhun #68236 üzenetére
Aha, és több méret van, és vidd a telót, és mérj rá. A kis Domi tök élvezte a mérést a múltkor. Csak ámult, és mondta, gondolta valami nem stimmel a nagy kompatibilitás terén valami, mert ő is észre vette, hogy minden telefon kábele másként viselkedik.
Nyugodtan menj be. Tök olcsón van ilyen, én vettem több méretben. A kocsiba jó hosszút, mert a hátsó ülésen is lehet tölteni akár vele. Elől meg én a rejtettel töltöm, az asszony meg egy rövidebbel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest