- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
válasz
Magnum_ #61531 üzenetére
Ezt hiba volt itt feltenni.
(#61525) mgTerminator : Nővérem férjének note van(még az 1) teljesen megszokta,hogy ilyen nagy mondjuk ő nem hordja sokat zsebben mindig autóban van szinte , de zsebben szerintem neki is necces lenne.
Vagy az nadrágszíján van, vagy a műszerfalon. Mikor megláttam először én is elájultam tőle, aztaa mondom mekkora és átgondoltam akkor döntöttem máshogy. Ha valaki elfogadja ,hogy ekkora ,akkor jó "kis" készükék csak nehezen viselik el. Interneten egy "modell" csajnak note 2-je volt(ahogy láttam képein
), de volt már s2,mindene nagy samsung b*zi biztos(csodálkoztam is,h nem alma általában azt szokták venni csicsamicsa tokokkal). Na és most lecserélte a note 2-jét S4-re mikor kijött. És ezt vettem ki a kommentekből,hogy jó meg minden de kicsi. Azta k*rva életbe mondom
Kb ilyen hangyányi keze van ,még s2 is nehezen fért el benne de ő kicsinek tartja note 2 után s4 et. Tehát vannak ilyenek is, ha meg lesz akkor mond el véleményed de ne egy nap után hanem kb 1 hét használat után.
-
muveszur
addikt
válasz
Magnum_ #21263 üzenetére
Hát szevasz
Van benne hotsopt...használom is rendesen
Idegesítő hiába hogy néha újratölt a homescreen, meg nem kell nézni a szabad ramot. Egyeseknek elég szűkös a ram, nekem böngészőt még sosem zárt be, másoknak meg már igen.
Amúgy legnagyobb baja az, hogy a külseje és akkuja nem razr maxx hd :U
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest