- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
trigorin #91180 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/hsz_91051-91051.html
szerintem a hivatalos CM11 a legjobb megoldás -
havri1
félisten
válasz
trigorin #72898 üzenetére
A fényerő nekem is ilyen.
Más hibám is van :
BT headsettel (A2DP - Plantronics M55) ha jön egy hívás, felveszem a csúszkával..2 mp, semmi, majd recsegés a fülembe, és már 4 mp óta él a vonal. Persze másik fél már halózik.
Holnap rakom vissza az MG4-et, ez már vicc sajnos. -
trigorin
aktív tag
válasz
trigorin #72897 üzenetére
Ja, és semmit sem látok abból a híres remek memóriakezelésből. Mióta ez a rom van fent, általában 100 mega körüli a szabad ram. Nem mintha zavarna, mert az androidnak ez nem probléma, de összességében véve akkor is lomhább lett a készülék, mint korábban volt.
És még valami: ti tapasztaltok olyat, hogy ha mély álomból felébred a teló, elfelejti a fényerő-beállításokat? Sokszor csinálja, hogy aktiválom, és szemkápráztató ragyogással nyitja meg a képernyőt. Ilyenkor kicsit igazítok a csúszkán vagy oda-vissza csekkolom az auto fényerőt, és azonnal helyreáll a rend. De akkor is megint egy apró, bosszantó hiba.
-
trigorin
aktív tag
válasz
trigorin #72535 üzenetére
Lényegtelen. Megcsináltam a repartolást, gyári romhoz nem kell a CWM Recovery, ezért így visszaállítottam a gyárira.
Most barátkozom ezzel a 4.3-assal. Azt a fene sok szabad memóriát egyelőre nem látom, meg itt-ott kicsit megröccen, de egyelőre semmi komolyabb gáz nincs vele. -
apaszka
veterán
válasz
trigorin #72366 üzenetére
Pedig fogsz. Vagy valami alternatív dolgot használsz.
Veszel egy zseblámpát,a piacon.Én vissza raktam az mg4 es mentést, míg benn találok custom ROM-ot normálisat, vagy Kelzsoca nem készíti el művét.
Rocky975
Nem egy szép mű, mit mondjak. Nem csúfítanám el a kezdő képernyőmet vele.
-
apaszka
veterán
-
havri1
félisten
-
trigorin
aktív tag
válasz
trigorin #66596 üzenetére
Ilyen volt már vkinek? Egyébként amikor recovery-be rebootoltam, szegény teló boot cycle-be került, mert folyton recovery-ben akart idulni, az elszállt, újra bootolt, de ugye továbbra is az volt a parancs, hogy recovery-be bootolojon, az megint elszállt és így tovább
Szóval a recovery-k szabadon flash-elhetők? Downgrade-elhetek nyugodtan? A 6.0.3.2-essel nem volt ilyen problémám. -
znagy69
őstag
válasz
trigorin #66127 üzenetére
Ha gyalulni akarsz, akko r3+1 file-s romot töltse le. Én T-s romot szoktam felrakni, és ilyenkor (lehet nem kell) bootloadert is beteszem odinba, valamint pit és repart pipa. Eddig minden alkalommal hibátlanul lefutott, utána azt raktam amit akartam. De a tiszta telepítés soha nem árt szerintem. Időt nem veszítesz, mert 3 perc roottal ha kell.
pcsabat Nem kell félni semmitől, már írtuk itt is többször, ha MGx modem miatt aggódsz, akkor, ha átállsz MGx-ről csak a modemet kell visszarakni és IMEI helyre áll.
-
havri1
félisten
válasz
trigorin #65757 üzenetére
Feltöltöttem, és amikor lehúztam, leesett 80%-ra, majd kb 50%-ig reálisan merült, aztán kikapcsolt
Gyakorlatilag akkor azt mondták, hogy romcsere alkalmával, a régi stat maradt fent, és a rendszer rosszul értelmezte a töltöttséget.
Tehát gyakorlatilag a stat csak a visszajelzésért felelős, semmi másért.. -
havri1
félisten
válasz
trigorin #65754 üzenetére
Én egyszer csináltam battery wipeot, amikor össze vissza jelezte ki a nexus a töltöttséget. Arra jó volt.
Én sem hiszem, hogy ennyi a megoldás itt.
Valószínűleg a CM-ek is ezért merülnek, mert ott is többet pörög a proci.
Zsigulis korszakban mondta egy szaki, ha azt akarom, hogy menjen, ne spúroskodjak üzemanyag tekintetében -
havri1
félisten
válasz
trigorin #65750 üzenetére
Tesztelem én is. Félek, jobban fog merülni, mint amire számítottam. Az a 7% nagyon durva
AMivel még lehet gyorsítani, az a deep sleep kikapcsolása napközben. Mert a használat során nálam amúgy is keveset aludna, sokat nyomkodom, és zavar az a 2-3 mp mire feléled.
Csak ez megint oda@sz az akksinak -
Gizmo94
veterán
válasz
trigorin #65678 üzenetére
Nem, az egy szar. Inkább az említettekre keress rá. Siyah legújabb kernele mondjuk tartalmaz mindent ami neked kell, igaz, hogy már az is régi, de nekem az van fent, szerintem tökéletes. Játszani meg pláne jó, van benne dualboot és egyéb izgalmas dolgok is.
.. Stweaks meg playről. Siyah oldala
-
Gizmo94
veterán
válasz
trigorin #65674 üzenetére
Azért ha már tiszta telepítés és romoltál rá egy párszor, megpróbálnék egy kernel cleaning scriptet, meg egy megawipe-ot is. Vagy Odinból fel egy négyfájlos romot, az is letarol mindent. Sok szemetet hagyhatnak ám a kernelek, amit nem látsz. Ezek a cwm-os wipe-ok nem nyomnak le mindent.. sem a partitions cache, sem a dalvik..
Processzort meg custom kernel alól stweaks- ból tudsz hangolni, hogy mennyit menjen max, over-undervoltolhatod is, governorokat tesztelhetsz. Más kérdés, hogy ha megfogod a procit, tud-e menni rendesen a zabáló appod. Ezt csak tesztelgetésel tudod belőni..
-
trigorin
aktív tag
válasz
trigorin #65592 üzenetére
Tényleg, ha vissza akarnék tréni 4.2.2-ről vmi 4.1.2-es romra, akkor mi lenne ezzel az sdcard/0 partícióval? Attól tartok, nem működne vele, ezt abból gondolom, hogy a CWM a /0 mappát látja. Egy sima reformat a 4.1.2-ben megoldaná? Vagy újra kell partícionálni mindent?
-
LouiS22
veterán
válasz
trigorin #65337 üzenetére
És sokkal nagyobb ráció van abban, hogy az S3 már "régi" telefon, az S4 eladásai meg finoman szólva sem olyan jók, mint ahogy azt Szöulban látni szeretnék. Minél később frissítik a régi felhozatalt, annál több S4-et lehet lenyomni egy valóban mérvadó piacon (nem, ez nem a magyar) a buta userek torkán. Mintha egyébként az a .1.2 vagy .3 annyi különbséget tenne hozzá egy gyártói felülettel ellátott telefonhoz. Kb. egyetlen olyan feuture ugrik be, ami a kiszivárgott alapján valódi újdonságot tesz majd hozzá: ez pedig a lockscreenre helyezhető widget.
-
Bubukain
senior tag
válasz
trigorin #65338 üzenetére
Én tegnap az S4 revolution romra gondoltam mikor linkeltem neked a képet, mert abban meg tudod tartani a modemet. Aztán rájöttem hogy te az android revolution HD romról beszélsz, ezért gondoltam megnézem.
Ebben nincs ilyen opció az aroma installerben, ezért tovább kutakodtam, és a saját fórumában le is írták a megoldást a problémára.
Természetesen ki is próbáltam, ezért írtam ide be.
Én viszont a twrp recovery-t használom amiben több zip file-t meg lehet adni telepítés előtt, és azokat szépen egymás után teszi fel a telóra.
Így tulajdonképpen a rom telepítés után rögtön vissza is írta az mg4 modemet, és az új rendszer már hibátlanul jött be. -
Laraxior
titán
válasz
trigorin #65266 üzenetére
Nem tudom, utoljára a 4.0.4 idejében állítottam vissza gyárira a telefont, akkoriban még a wipe-tól is ugrott a számláló, azért nem tudok most semmit, hogy miként megy ez 4.1.2-nél.
(Már csak azért írom, mert valaki előbb-utóbb beböfögi, hogy első hsz, olvass vissza stb. Csináltam már csak azok az adatok amik az első hszben vannak már elavultak, ergo szart sem érnek)CSC választástól ugrik a számláló?
Bár ettől mintha régen sem ugrott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest