Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Meguntam a régi romot, meg az auto airplane mode nem működik benne (többféle programmal próbálva is összecrashel..) és ezért kipróbálnék valami újat, hátha az akksi is jobban bírná (nem mintha a 3-4 napos töltés miatt panaszkodnom kéne
)
Jelenleg valami 4.3 van rajta, amit boltban tettek rá, illetve I9300BUUGMK1 az alapsáv verziója és független a telefon. Erre bármilyen romot felrakhatok?
laci mappájába belenéztem és ott más alapsáv verziós csomagokat találtam. Azokat rárakhatom, vagy lesz valami baja?
A másik, hogy szintén a fenti mappában ilyen 800-900 MB-os csomagok vannak. Hol lehet letölteni ilyen 300-400 megásakat? Tehát olyan érdekel, amiben semmilyen szemét bloatware nincs, csak az alap.
Meg egyáltalán melyik custom romot ajánljátok? Pl: Cyanogenmod 11 alatt minden működik rendesen? Vagy van jobb?
És ha már itt vagyok: 4.3-ban az értesítési sávot lehúzván kapásból elérek gyorsgombokat és ez marhára tetszik. A 4.3-as verzió alatt és fölött is ez máshogy van megoldva (4.4-től +1 érintés kell, hogy bejöjjenek). Miért ez a *visszalépés*? A 4.3-as eme megoldását házilag bármelyikben meg lehet csinálni? Vagy ha nekem tetszik ez a megoldás, akkor csak 4.3 alapú custom rom jöhet szóba?
Köszönöm előre is a válaszokat
-
SirRasor
addikt
válasz
Gizmo94 #82920 üzenetére
Nem mondom, hogy teljesen világos, amit írsz; sajnos annyira nem vágom ezt a témát
Most így áll a telefon, és úgy tudom, hogy jött ki nemrég frissítés. Ehhez hogyan lehet felmókolni biztonságosan, hogy megmaradjon a függetlenség és a root? Meg egyáltalán honnan tudom, hogy ehhez mit és honnan lehet letölteni, ha már a saját frissítős cucca nem opció?
Amúgy ha már itt vagyok..a képen mit kell nézni?
A kernel verzió számít? Vagy az alapsáv verzió számít, és abból kell magasabb betűrendeset keresni?
-
SirRasor
addikt
Volt gondom a telóval, szerviz megcsinálta, és most megnéztem, hogy van-e frissítés, mert elvileg van.
Azt írja ki, hogy ez egy módosított eszköz, nem érhető el frissítés. 4.3-as. ha most triangle away-yel meggyőzöm, hogy mégse módosított és felnyomom rá a frissítéseket a saját frissítéskeresős/telepítős dolgát használva, az okozhat bármilyen problémát?Például ilyenkor a régi Ray-em megadta magát..
-
SirRasor
addikt
Gyári 4.3 töltési hibával kapcsolatban tudtok mondani valami megoldást?
Én csak fel szeretném tölteni a telefont. Reggel 8 óta fent van töltőn és most van kb 60%-on. Battery monitorral nézem, és 50mA és 780mA között ingadozik a töltés. WTF? Mintha mindig máshogy töltené tovább, amikor éppen bekapcsolom megnézni. Ha rákötöm gépre, akkor meg előlapin ~100-al, hátlapin ~450-el stabilan tölti.
Lehet ennyire fosadék a töltő, hogy ugrál a mA? De akkor hogyhogy néha tudja majdnem 800-al tölteni?
-
SirRasor
addikt
Na üdv ismét mindenkinek
Olyan embert kérdezek, akinek van személyes tapasztalata a következőben, tehát az elméleti válaszokat most hagyjuk:
Másnak is feltűnt, hogy hasonló méretű IPS paneles kijelző kevesebbet fogyaszt azonos fényerőn? Szinte mindig minimumon (és screen filterrel minimum alatt) használom, és így is 37% a screen time, ami csak 1 óra 43 perc.Ja és van már eredeti kitkat S3-ra.
-
SirRasor
addikt
Hoi!
Download módban tölti az akksit? A LED nem világít, de hátha..gugliban meg nem találtam erre választ.
Köszönöm!
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
[P]laci #74786 üzenetére
T-mobilos gyáriról nem készült EFS mentés, mivel 4.3-as svájci rommal érkezett a teló.
Úgyhogy a "ha nem" ágat választottam: elkezdte csinálni kb 10 másodpercig, aztán megint error.
Restart után ez fogadott:
És innen semerre. Kies azt mondja, hogy ez nem támogatott eszköz..
Na erre alszom egyet..majd holnap folyt. köv.
-
SirRasor
addikt
válasz
CHIPman #74783 üzenetére
Mert a leírás szerint nem kell partíciót újraformázni. Amúgy azzal is próbáltam, de hasonló errort kaptam. De most keresgéltem, és örülhetek, hogy csak ilyen hiba volt?
"I'd be careful trying to use any instructions to downgrade your unit. Since 4.3 they have added KNOX Security.. if you attempt to flash a stock or root ROM to your 4.3 version phone with ODIN it will instantly soft-brick." TELJES
Hm...szóval lehet akkor ennyi volt, nincs visszatérés 4.3-ról 4.1.1-re. Amúgy se találtam magyar, letölthető 4.1.1-et, szóval..
EDIT: bár itt írták többen is, hogy a 4.3 nembejövős és visszatértek 4.1.2-re. Komolyan mondom a f*s jiayu G3-al nem szenvedtem ennyit, pedig ahhoz sokkal kevesebb leírás volt, de minden működött elsőre. De biztos bennem van a hiba
-
SirRasor
addikt
Én csak gyárira szeretnék visszaállni
Szintén linkelt oldalról leszedtem a XXELLA-TMHLL1 T-home-osat a szintén linkelt leírás alapján csinálva mindent, és ezt mondja:Ilyenkor most merre? Nincs valami egyszerűbb gyári visszaállítás, ami működik is? Triangle away-yel nulláztam, tehát a KIES már szerintem le tudná dúrni. Azt lehet, vagy brikkel?
-
SirRasor
addikt
Na jó, nem ír a kolléga priviben, úgyhogy égetem picit magam: Ha nem független a telefon, de független romot rakok fel, akkor független lesz?
Vaaaagy ez nem ilyen egyszerű...
-
SirRasor
addikt
Akadt egy kis gondom. Szeretnék visszaállni 4.1.2-re, de nem találok letölthető romot. Az 1hsz-ben linkelt címen lévő romok már nem elérhetők. Esetleg ötletek? Vagy KIES-sel csinálhatok egy gyári visszaállítást? Nem akarom már első nap brickelni
EDIT: egy sim unlockos progi (ami sajnos nem működik) segítségével csináltam EFS mentést a microsd-re. Ennyi elég? A fő nagy hosszú leírásban lévő EFS Pro nem megy, mert az USB hibakeresést be kéne hozzá kapcsolni, csak a 4.3-ban valahogy eltűnt ez a lehetőség
Jó a szimpla MicroSD-s mentés? Igazából azt se tudom hogyan kéne visszarakni, ha gond van, de remélem addig nem jutunk el
ViSAS Thx!
-
SirRasor
addikt
Mielőtt még elkezdek kókányolni fölöslegesen:
Ez az ingyenes módszer működik?
Sajnos nekem nem jön be a szervíz menü a 4.3 miatt, de hátha találok hasonlót. Ha viszont kamu, akkor..
-
SirRasor
addikt
válasz
lafaty80 #74594 üzenetére
Átveszem a helyed
Már annyira kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó, mint amilyennek gondolom/olvastam/javasolták
MÁS: létezik olyan spec. infó, amit egy kezdő S3-as tulajnak tudtok ajánlani? Most 4.3-as svájci rom van rajta és nem is nagyon piszkálnám, csak néhány nem kellő programot fagyasztanék.
-
SirRasor
addikt
Már csak 1 kérdésem maradt:
SGS3 PH!-s teszt tartalmazta:
"Az a heyzet, hogy az optika nagyon érzékeny a fényre, elég ha valahonnan visszatükröződik némi nap, vagy sok a világos rész a képen, máris az egész fotóra rátelepszik valami homály, ami elég szomorú."Erre létezik valami fix? Vagy ez a 4.1.2-vel már javítva lett? Vagy nem gyári kameraprogramnál nincs ilyen?
-
SirRasor
addikt
Nagyon kímélős vagyok; a mostani is mindig minimum fényerőn megy (jiayu G3 - HD IPS) nappal, éjszaka meg a screen filtert is ráengedem 40%-on
Ami viszont érdekes (SGS3 minije van feleségemnek, elvileg ugyanaz a kijelző), hogy egymás mellé rakva a 2 készüléket min. fényerőn 20%-os screen filterrel ugyanannyira világítanak a kijelzők majdnem fekete háttérrel. Ekkor jöttem rá, hogy CSONT FEKETE szinte alig fordul elő a kijelzőn5% screen filterrel meg a super amoled képe szétesik; foltosodik, a színek totál eltorzulnak. IPS-nél meg nem jelentkeznek ilyen hibák.
1 valamit viszont meg tudna nekem valaki nézni? RootDim nevű prog ingyenesen letölthető a play!-ről. Az én telefonomnál 10-es értékekként változik csak a fényerő 1-1 fokozatot. 10 alatt meg lekapcsol és nem lehet semmit se látni
(hangerő gombokkal vissza lehet nyomni). Azt hittem az IPS panel miatt van, de páromén is ezt csinálja, csak ott 10 alatt nem kapcsol le a kijelző, de nem is sötétedik tovább.
Szóval az érdekel, hogy rendes SGS3-nál is 10-essével vált a fényerő, vagy kisebb fokozatokban is? Illetve 10 alá lehet vinni úgy, hogy mégsötétebb legyen? (Éjszak a 10-től is kifolyik a szemem) -
SirRasor
addikt
Üdv ismét!
Kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ilyen telefonom lesz, de most valami nagyon elbizonytalanított:
"AMOLED PenTile" panel. Igaz szimpla super amoledről visszaváltottak a sgs2 után, hogy növeljék a kijelző élettartamát, de kb. mennyire lehet számítani? Neten nem találok egy normális számot.Mondjuk 5 évig színbeégés meg halványodás nélkül képes lesz működni? Rossz érzés fog el, ha belegondolok, hogy IPS/TFT-hez képest DIREKT csinálják rövidebb élettartamúra
Lehet, hogy a Sony ezért nem akar átállni TFT-ről, mert az a legstrapabíróbb hosszú távon?
-
SirRasor
addikt
Ez a majdnem 75 000 hsz nagyon üt O.o
Bocs hogy nem olvasom most végig az egészet, úgyhogy egy nagyon szimpla kérdésem van:
Szokásos okostelefonos nyomogatáson kívül elsősorban FÉNYKÉPEZÉSRE használnám ezt a készüléket. Nyilván nem profi szint, csak mindennapos fényképezés meg videófelvétel.
Ez mennyire jó ötlet? Gondolok itt a képminőségre, mert guglival messze jutottam, miszerint sz*r és q*vajó képeket tud készíteni az éppen aktuális szerző függvényében
Mert van egész jó mobilom, csak a fényképezője gagyi. Vagy vegyek mellé egy kompakt fényképezőt..vagy majd a 75 000 hsz öreg rókái megmondják a frankót
Amúgy várható komolyabb baj a készülékkel, ha hímes tojásként vigyázok rá?
-
SirRasor
addikt
Szeretnék venni S3-at, de elriasztottak az üzemidővel. Visszafogott használat mellett mennyi üzemidőt lehet belőle kihozni? Vagy kinek mi a rekordja; mennyit tudtatok kipréselni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest