Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazsk988
csendes tag
Akkor rosszul fogalmaztam. Nem átírták hanerm helyreállították. Mert elszállt az is mikor a telefon meghalt.
-
Balazsk988
csendes tag
Sziasztok !
Olyan kerdesem lenne hogy meghalt a telefonom (nem csatlakozott a hálózathoz) amit ugy csinaltak meg hogy masik firmware t raktak ra es az imei szamot is at kellett irni . Na most az en problémám a következő. Függetlenül vettem a telefont es most vodafone firmware van rajta meg rootolva is lett. Ha en vissza szeretném állítani a xeh firmware t akkor megint tonkre mehet a telefon? Meg a rootolast is el akarom tüntetni. ..igy ugye se frissites se semmi. Mert modositott az eszköz. Pls help!!
Köszi
-
Balazsk988
csendes tag
válasz
[P]laci #74391 üzenetére
Tehát 4.1.2 volt a telefonomon rootolva. Majd fel akartam rakni a 4.3-mat plusz visszaállítani a számlálókat. Mindent eme videó alapján: http://www.youtube.com/watch?v=U_7BHqfTah4
Az odin ugyan kiírt egy FAIL-t közben de nem tudtam miért aztán befejezte a telepítést és most ez van. A sammobil-ról szedtem a romot.
-
Balazsk988
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segítség kellene!!! Feltettem a gyári független telefonomra Odinnal a 4.3-as frissítést és nem csatlakozik a hálózathoz. Az IMEI szám az eredeti, nem mászott el mégsem csatlakozik. Mit tegyek? Van 1 kis háromszög az értesítési sávban és azt írja h nincs szolgáltatás. PLS HElP!!!
-
Balazsk988
csendes tag
El kell mondjam, hogy nem hittem volna, de tényleg segített a SIM csere. Gyorsabb a teló. Persze ez majd 2-3 nap múlva derül ki igazán. De más fórumon olvastam és ott is írták, hogy a túl régi kártyákat nem nagyon szeretik az új telefonok. AZ enyém meg már volt vagy 6 éves.... Ingyen amúgy is megérte volna de így méginkább
-
Balazsk988
csendes tag
válasz
korcsillio #70549 üzenetére
Nekem is furán hangzott mikor mondták ezért gondoltam megkerdem itt
-
Balazsk988
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az valóban lehetséges hogy egy régi sim kártya lassithatja magát a telefont? Mert az én s3-mamban normál sim van levagva. Esetleg ha kérek egy új kimondottan micro sim kártyát az javithatja a sebesseget? Köszi
-
Balazsk988
csendes tag
(#63135)
Valaki tud valami megoldást a problémámra?
Nem tudom a linket hogy lehet beszúrni...Bocsi
-
Balazsk988
csendes tag
válasz
lord.lakli #63151 üzenetére
Attól félek inkább az utóbbi....
-
Balazsk988
csendes tag
válasz
lord.lakli #63145 üzenetére
Az a baj a dologgal, hogy online vettem egy oldalról és ugyan benne volt a dobozban samsung garancia, de nincs lepecsételve. Ők úgy árulták, hogy egy év teljeskörű és egy év szoftver garancia de csak náluk. Tehát csak úgy jut el szervízbe, hogy hozzájuk elpostázom...Ezt a részét mondjuk benyaltam....
-
Balazsk988
csendes tag
válasz
lafaty80 #63140 üzenetére
Ők csináltak egy "kalibrálást", de amint azt megtudtam az semmi, csak ők is csináltak egy hard resetet.... holnap fogom felhívni őket, hogy azért ez nem így működik. De most azért feleslegesnek tartom felküldeni újra, hogy egy hónapig ne legyen nálam a telefon és ők meg ne csináljanak vele semmit. Ezért gondoltam, hogy hátha itt találkozott valaki ilyen problémával és tudna valami tippet-trükköt rá.
-
Balazsk988
csendes tag
Üdv Mindenkinek!!!
Egy elég nagy problémám van a szeretett s3-mal! Mióta megvettem (kb 2 hónapja) átlagban 2 hetente bootloop-os lesz a telefon. Ezt csak a hard resettel tudom renbehozni tehát 2hetente minden adatom törlődik a telóról, elküldtem szervízbe emiatt, tegnap visszakaptam és akkor este is beszart meg ma is....Tehát romlott a helyzet. Valakinek van valami ötlete, hogy ezt miért csinálhatja???
Előre is köszönöm!
-
Balazsk988
csendes tag
Én a szoftver frissitesrol szeretnék érdeklődni. Tud valaki valami pontosat? Cikkből, bárhonnan? Ígéretek vannak minden oldalon.... :-\ :-D
Köszi
-
Balazsk988
csendes tag
Sziasztok! Nem rég óta vagyok galaxy s3 használó, de lenne egy két kérdésem, mert szerintem lassú a telegráf.... Pl úgy kezdte első napját nálam hogy bootloop... Volt hogy lefagyott. De ami mindennapos jelenség, hogy szaggat. No most ugye én 4 magtol nem ezt vártam. Persze aztán beindul, de a képernyő feloldása néha nem valami pergős. :-) ha valami komolyabb játékkal sokkolom szegényt, akkor egy 4perc game uután az is elkezd szaggatni. Meg iszonyat forró lesz. Tehát a kérdésem, hogy ez általános jelenség, vagy még most használjam ki a garanciát és küldjem vissza? Köszönöm előre is! Szép napot mindenkinek!! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest