Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
hi! az utóbbi pár nap elkezdett a telefonom gyorsan merülni, megnéztem az akku használatot, a legmagasabb a google play szolgáltatás. ez mi a franc? meg mit csinál újabban? évekig nem is láttam >_<
újraindítottam, tegnap, de megint ez fogyasztja a legtöbbet. mit tudok ezzel kezdeni? -
Muton
addikt
heló!
azt hol tudom beállítani, hogy ha telefonálok és közben felhívnak, akkor az új hívó foglalt vonalhangot halljon?
-
-
Muton
addikt
válasz
Black&White #75214 üzenetére
ez nagyon jó! és kell root a nagytakarításhoz?
-
Muton
addikt
válasz
#01696768 #75191 üzenetére
na igen! ezzel az idiótán vigyorgó fordított kérdőjelorrú izével tapétáznám ki azt a cellát, ahová be kellene zárni, aki kitalálta/engedélyezte a cserét. hogy nézhessék vagy 10 évig a gyönyörű alkotásukat...
Most nincs időm utánajárni, de valszeg csak egy fájlt kell cserélni, amibe meg majd olyan avatarokat rakok, amilyeneket akarok.
én egyedi avatart csak bizonyos gyűjtő esetekben használok, pl taxi, szerelők névjegynek Super Mario, orvosok névjegynek elsősegély táska és sztetoszkóp, közműnek van saját, no meg az éttermeknek, bároknak egy nagy söröskorsó
meg a munkatársak kapták meg a céglogót avatarnak, hogy félálomban is tudjam, hogy tilos fölvenni -
Muton
addikt
válasz
vwpolopg #75170 üzenetére
gabe96: köszi! megtaláltam
Régen egy 5-6 lépcsőben zoomolható, elég pofás 3D-s domborzati földgömb volt, ami be voltak a kiválasztható városok jelölve, és ha rákattintott az emeber, akkor hozzáadta a listához. Most nem tudom, hogy mi van, mert nekem ha 'új város'-ra kattintok, akkor bezáródik az egész és kiírja, hogy : 'a(z) óra leállt'. köszi samsung
donciccio:
közben kutattam a neten, nem csak nálam fordul elő, egy hosszú hibalista egyik eleme. Megoldási ajánlat a világóra fagyásra a factory reset, amihez menteni kell előtte az adatokat. Elmennek a pics...amúgy milyen új funkciók vannak a 4.12-höz képest ebben a csodás 4.3-ban? Én csak azt látom, hogy átszabták kicsit a beállítások menüt
-
Muton
addikt
Hi!
Aki felrakta már a gyári 4.3-at 4.1x helyett, az nézze már meg plz, hogy az óra >> világóra (ahol eddig a földgömb megjelent) működik-e, mert nekem sajnos nem. Meg még valami ugyanígy nem megy (csak most nem jut eszembe, hogy mi). Nem érzem át ezt a frissítéstMod: eddig volt a fényképeknél egy több megjelenítés (egy forgó spirál 3D-ben, Starwars szerű hátrafelé csökkenő). Azt hogy lehet előhozni újra?
-
Muton
addikt
Köszönöm az infót, utánanézek!
-
Muton
addikt
hi!
Azt hogy kell megcsinálni, hogy az alap képernyőn alul ne 4 hanem 5 ikon legyen?
-
Muton
addikt
Heló!
Nemrég bütyköltem a beállításokat és sikerült megoldani, hogy az időkép kliens ne tudja beállítani wi-fi alapján a szükséges helyszínt. Tehát régen ha a x-ik kerületben kapcsolódtam wifir, akkor kiírta, hogy Bp X. kerületi időjárás, ha az y-ban, akkor azt. most meg csak manuálisan tudom megadni, mert nem vált ip alapján.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mit hogy tudom visszacsinálni?
-
Muton
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39472 üzenetére
Akkor figyelni kell kell rá, hogy olyat vegyen az ember, aminek nem ér ki teljesen a telefon széléig, mert ennyire rugalmatlan, vagy nincs összeragasztva a kijelzővel (egyszerűen szerelhető).
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Még az értetleneknek is -
Muton
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39454 üzenetére
én még nem láttam olyan legalja telefont a filléres olcsó anyagaival, aminek gondot okozott volna 30 cm-es esés, ezért furcsállom, egy egy 100+ ost meg így hazavág. Szumma szummárum, szart sem ér az egész
amuba: akkor kb az a kötelező út, hogy magam essek neki, mert ha jól csinálom, akkor olcsóbban jövök ki, ha meg elrontom, akkor ugyanúgy kijelző csere, mintha szerviz csinálná, nem? (bár egyelőre csak esztétikai hibának van elkönyvelve)
nordican: csak az előlap repedt el, az sem a kijelző feletti részen
Yeffy DJ: sok mindenben sikerült elérni egy-két gyártónak, hogy feketelistára kerüljenek nálam. de demokrácia van, úgy gyártanak dolgokat ahogy akarják, én meg úgy nem veszem meg, ahogy én akarom
-
Muton
addikt
hi!
kb 30 cm-ről sikerült a telefont leejteni, és a szuper kemény extra golyóálló gorilla glass berepedt a bal felső sarokban, és a jobb felső sarokból indulva, alulról megkerülve a másodlagos kamerát és elérve a hangszóró széléig.
tudják valahol cserélni az előlapot, vagy akár otthon is megoldhatom? mennyibe fáj kb?
-
Muton
addikt
válasz
Varszegig #38133 üzenetére
Vác-Dunaújváros fér el egy négyszögben. Majd ha végre sikerül letöltenie a 80 megát, kiderül, hogy lehet-e több ilyen területet kijelölni, mert egy ilyen régióval sokkal előrébb nem vagyok
bencze: semmi bajom nem lenne, ha legalább a főváros közepén is elérhető lenne a net mindenhol,
vidékről, erdei túrákról, külföldről meg nem is beszélek.rjg: akkor nincs más hátra, meg kell nézni, hogy mi a helyzet azzal kapcsolatban
köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
-
Muton
addikt
-
Muton
addikt
Heló!
Azt hogy tudom megoldani, hogy a térkép offline legyen? Tegnap lementem egy pincekocsmába, ahol se gsm, se 3g, erre a térképen nem tudtam keresni
Meg a közeljövőben kirándulni fogunk Londonba, hogy tudok angol térképet net kapcsolat nélkül rávarázsolni, hogy ne érjenek megint meglepetések?
-
Muton
addikt
basszus!
ez a dns lánc meg starwars főcím galéria zsírkirály!thx mindenkinek, közben rájöttem, hogy hol lehet. ott, ahol írtátok
-
Muton
addikt
válasz
gyuri81 #27642 üzenetére
valami rendszerfrissítés. 127 MB
most nézem, 4.1.2- a cucc, minta ezelőtt valami 4.0.4 vagy 4.1.4 lett volna, de nem emlékszem. sajnos nem találtam meg, hogy írja ki, hogy milyen frissítést telepített.
de elkezdte kiírni a dolgokat, hogy hogy tudsz lapozni, meg ilyesmik, mintha új lenne megint a készülékmod: chromot is felrakott, meg bal oldalról behúzható start menü szerűséget (de ez lehet, hogy volt már korábban is, csak elkerülte a figyelmemet)
-
Muton
addikt
Heló!
Teló pajti letöltött egy 127 megás frissítést (gondolom valami android frissítés akar lenni), és arra kér, hogy mentsem az adataimat a frissítés előtt.
A helyzet az, hogy nincs benne sd kártya, minden a belső memóriában van.
Szeretném a névjegyzéket, a fényképeket lementeni, illetve a telepített programokat (azok nem tudnak felszinkronizálni beléjük írt adatokat), és a beállításaimat.Az 1. hsz-ben van egy bizonyos Efs pro, az jó nekem a fenti célra?
-
-
Muton
addikt
válasz
rankesz #27391 üzenetére
Egyelőre nem zavar. Tulajdonképpen csak véletlenül vettem észre, amikor az alvás figyelő app pont kikapcsolta a kijelzőt. Amúgy nem lehet a problémát látni.
Szóval akkor ez alapján cserélik, ha nem gyártói garanciával vették (cream GSM, westend)?Mod: Yeffy DJ., ha nincs érdemi probléma, akkor hagyom az egészet :-)
-
Muton
addikt
Heló!
Tegnap este vettem észre, hogy nekem is vannak ragasztás foltok, vagy mik (4 folt) . Ez jelent valamit hátrányt a hétköznapokban?
Vissza kell vinni? -
Muton
addikt
Heló!
Karácsonyra kaptam a tesómtól egyet, be szeretném üzemelni, ehhez kérnék segítséget. Eddig S60-am volt, szóval kb 0 a tudásom android fronton.
Kérdéseim :
- ha a telefon gmail kliensét használom (nem pedig az email-en belül adok hozzá egyet), akkor hol tudom beállítani, hogy mettől meddig frissítse milyen időközönként, és melyik hozzáférési pontot használja?
- Azt be lehet állítani, hogy lássam, hogy ki van bejelentkezve a gmail kliens csevegőjébe, mit az asztali verzióban?
- ha jól fogom, akkor az sVoice az a telefon szöveges vezérlésére jó. hogy tudom kikapcsolni, hogy ne legyen a futó processzek között? Meg a többi számomra nem kellő cuccot (Media hub, Game hub, AllShare, stb)?
- hogy tudom beállítani az USB Mass Storeget?
- A Samsung Apps az olyan mint a Play Store? Van érdemi eltérés közöttük?- pár apró programot letöltöttem. Mindegyik generál net forgalmat. Gondolom azok az apró reklám szerű cuccok csinálhatják. Hogy lehet kilőni őket? Meg alapvetően beállítani, hogy egy program csak wifit használhat, vagy 3G-t? Hol lehet internet hozzáférési pontokat priorizálni, megnézni, állítgatni?
- Van offline verziója a térképnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest