Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Ugyanezeket tapasztalom én is. Amik hibák megvoltak eddig azok most is megvannak. A képernyő feloldása meg névjegyzék is. Nekem a 6.2 tetszett a legjobban. Újraindításkor 312 MB volt a foglalt ram. A 6.3-ban meg 420 MB. De most azt veszem észre h nagyon hamar megtelik. Amúgy a gyárinál ezt jobban szeretem használni. De már nincs kedvem kínlódni a 6.2 visszarakásával. De gyári romot sose fogok már rátenni most már mindig NeatRomot fogok használni. Majd nyáron szeretném garanciáztatni és akkor teszem fel a gyárit, de ha megcsinálják akkor egyből megy vissza a NeatRom.
-
Syl
nagyúr
Fagyást, FC-t, spontán bezáródó alkalmazást még nem produkált.
Automatikus fényerőt nem használom. Kézire van állítva, ha mégis módosítani kell, akkor csak végighúzom az ujjam a status bar-on.
Wifi tökéletes, nfc-t, bluetooth-t nem használok.
A kaotikus akkuhasználatot úgy értem, hogy egyszer nagyon takarékos a töltéssel, egyszer meg merül mint a titanic. Nem tudom, hogy ez a rom vagy a kernel hibája. Remélem orvosolni fogják.szerk.
Ja, és a saját kernelével használom. -
Syl
nagyúr
Jelen!
V22-ről indultam. Arra ment rá frissítésként a v23, majd a v24 és ma a v25.
Nagyon elégedett vagyok vele. Sokkal jobb, mint a gyári 4.3.
Az aksihasználata kicsit kaotikus, de cserébe piszok gyors. Nincs beakadás, nincs belassulás. Soha nem tölti újra a widgeteket, launchert. -
Kipróbáltam már pár 4.3 romot és a XXUGMK6 NeatROM v6.1 Aroma (4.3) jött be eddig a legjobban. Most is az van fent. Ez eddig a leggyorsabb, legstabilabb mindenből a stock dolgot választva az aromából és csak a nekem szükséges gyári appok telepítésével.
-
-
highness
tag
+1 a Steinheil mellett, én tegnap áradoztam itt róla.
más:
Néhány napja kértem tanácsot tőletek micro sd kártya ügyben. Akkor Samsungot akartam, de az nem volt a srácnak akit ajánlottatok, így tovább keresgéltem. Végül egy Sandisk 64Gb-os micro sdxc mobil ultra lett a vége. Ma jött meg és eddig b@szott jól teljesít. 25/14 a sebessége fat32 -re formázva. ext fat-ra elérné a 30Mb-ot is. Egyből felismeri a telefon, és 59,4Gb a szabad terület. Nem mertem ebay-ről rendelni, így a hardverker-ből van garancialevéllel hivatalosan.
Azért írom ezt ide, mert nekem jól jött volna pár hete ha véleményt olvashattam volna róla. Így talán másnak is segíthettem. -
tucsok.
senior tag
1 hét után lesárgult, egyébként lemosható. Csere nem volt mert nem a Zagg-től származott.
Még a Razr telómon volt.
Most Steinheil flex HD van az S3 telómon, tuti és olyan mint a Zagg fóliája, teljesen átéri a kijelzőt és a széle domború, mint a kijelző.Szerk. Akit én linkeltem az árul több faja Steinheil fóliát
-
-
Varszegig
veterán
20 cm-ről ejtve szinte kizárt hogy eltörjön. Hacsak nem pofára és betonra. Táskában tartva nem törik, aki ezt mondja, az kamuzik. Akkor törik táskában, ha megfeszül, azaz az is külső behatás.
De ez a törésveszély minden mai érintős telefonnál megvan. Vagy megbarátkozol ezzel, vagy marad a jó öreg Nokia 3310
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest