- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
CHIPman #74783 üzenetére
Mert a leírás szerint nem kell partíciót újraformázni. Amúgy azzal is próbáltam, de hasonló errort kaptam. De most keresgéltem, és örülhetek, hogy csak ilyen hiba volt?
"I'd be careful trying to use any instructions to downgrade your unit. Since 4.3 they have added KNOX Security.. if you attempt to flash a stock or root ROM to your 4.3 version phone with ODIN it will instantly soft-brick." TELJES
Hm...szóval lehet akkor ennyi volt, nincs visszatérés 4.3-ról 4.1.1-re. Amúgy se találtam magyar, letölthető 4.1.1-et, szóval..
EDIT: bár itt írták többen is, hogy a 4.3 nembejövős és visszatértek 4.1.2-re. Komolyan mondom a f*s jiayu G3-al nem szenvedtem ennyit, pedig ahhoz sokkal kevesebb leírás volt, de minden működött elsőre. De biztos bennem van a hiba
-
[P]laci
senior tag
válasz
CHIPman #72880 üzenetére
kiegészítenélek azzal, hogy már nincsen s3-ra, az s4 megjelenéséig volt, utána már csak kiszórták a maradék készleteket, mert ahogy figyelem ez a cég kb csak az aktuális általuk premiumnak vélt készülékekre gyártanak termékeket.
Nekem mákom volt és sikerült még eredetit beszerezni angliából a hivatalos spigen ebay store-ból.
-
-
apaszka
veterán
válasz
CHIPman #71301 üzenetére
Sokan a 4.4 es temaseknél is azt mondják bugos a ROM,holott a vacak appok egy része még nincs frissítve,vagy nem is támogatja a kitkat-ot. Persze,hogy hibát dob!
Nekem is van olyan appom,mi csak 4.1.2 őn működik,aztán semmi tovább! A fejlesztő leszarta! Citromail pl! Ott hagyják és kész!Delux / Jkay stweaks páros? Sajna ott hagyták,mert újra kellene írni az egészet! Ez a nagy bajom,mert nagyon nagy kedvencem volt. Persze ezt is megvettem annó,de nem a pénz a bajom,hanem a támogatás! Újra kifizetném,ha újra írná!
Ma is vettem nem is occsó appot!
Aki megérdemli azt támogatni kell! -
mgTerminator
veterán
válasz
CHIPman #53077 üzenetére
Ez a sok fájl miatt van, és idő kell a rendszernek amíg feltérképezi. Ne a gyári szarokat használd hanem utólag telepített progikat. Zenére pl poweramp, képekre quickpic, nézd meg hogy sokkal gyorsabb lesz
Az mtp móddal meg nem fogsz tudni mit csinálni, lassú az adatátvitel.... Ha 4gigás kártyát teszel bele és tele lesz képekkel az is lassan fog betölteni.
Tamas: jogos a kérdésed
-
dbius
veterán
válasz
CHIPman #52559 üzenetére
Próbálkozhatsz olyan módszerrel, amivel a telefont pl. pc-ről irányítod: [link] Viszont általában ehhez szükséges az, hogy az usb debug be legyen kapcsolva.
Azt nem tudom, hogy 4.x alatt a linkelt módszer működik-e, nekem egy ZTE Blade esetében még 2.3.7 alatt a linkelt leírás működött, igaz, fejjel lefelé láttam mindent, de most nem ez a lényeg.
Több ehhez hasonló módszer és leírás is van, ezen - ha akarsz - el tudsz indulni, hátha.
-
Gizmo94
veterán
-
törölt tag
válasz
CHIPman #51733 üzenetére
Ezért nem értettem én sem. A GSMArena oldalán (ami ilyenkor mindig pontos), az S3 LTE is Exynos 4412-vel volt jelölve. Miért fontoljam meg a Note 2-t, ha nem kell az LTE, miközben a Note 2 is tud LTE-t?
Mi az előnye a Note 2-nek az S3 LTE-vel szemben a sokkal nagyobb kijelző (kis ppi szám) mellett? Én nagyon mást nem látok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
CHIPman #51570 üzenetére
Szerintem sincs, egyébként arról lehet szó, hogy cache-ből fut a cwm recovery, de megnézem, hogy bárki is Samsung validált csomag nélkül miként oldja ezt meg, mert szerintem sehogy, ahol ez megoldható, ott a kulcs amit ellenőriz egy mezei testkey, tehát bármelyik vérpistike meg tudja oldani egyszerűen.
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
CHIPman #47110 üzenetére
konkretan a kameta app-rol van/volt szo.
vagyis, hogy, hogy az istenbe kerult (egyeb samu gyari programokkal egyutt) a miui romba?
ami erthetetlen az az, hogy ha a miui -ba be lehet tenni, akkor a pl. a cm-be miert nem?a magyarazat kelzsoca reszerol szamomra tovabbra is erthetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest