- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shummo #87930 üzenetére
Vagy SLIM GApps-szal, vagy egyes valamelyik kisebb - Nano, Pico - PA GApps csomaggal
Egyszer sem volt nálam gebasz.
Szunyi! Neked melyik LS van most fent? Feldobtad a 09.24-es tesztverziót? Amúgy nekem Boeffla csak az UV miatt kellett, de nehezen tűrte a rendszerem, sokszor ujraindult csak ugy. Te a kernelcserét mi miatt eszközölted? Miben látod a csere előnyét?
-
bexinho23
őstag
válasz
Shummo #82302 üzenetére
Nagyon szar, ha lehet így fogalmazni. A kamera minden kép készítésénél behal, és csak az újraindítás segít rajta. De persze akkor is csak egy képet tudsz csinálni. Sajnos ezt csinálja a v64 vagy v66 óta. Így én jelenleg a v61-gyel használom, ami az újabb verziókhoz képest tökéletes. Bár itt is behal a kamera 8-10 képet követően (valamikor később), de egy memóriából törlés azonnal segít rajta.
-
tihi_
tag
válasz
Shummo #75895 üzenetére
Én ezt tettem fel hozzá:
http://boeffla.df-kunde.de/sgs3/boeffla-kernel-omni/omni11_download/Test/boeffla-kernel-Omnirom-2.1-beta10.CWM.zip
Meg a Boeffla Config2 programot:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.andip71.boeffla_config_v2Itt találsz leírást hozzá:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2449408 -
RawrRr
tag
válasz
Shummo #75658 üzenetére
Igen van, de én a helyedben maradnék a hivatalos dolgoknál, azok megbízhatóbbak és igazából a verziószámon kívül semmit sem fogsz észrevenni a 4.1.1 és a 4.2.2 közt.
Itt megtalálod a S3-at (I9300 közvetlen link)
Itt a 4.1.10 changelogja
Itt pedig a CWM-ből telepíthető GAPPS hozzá.Ui: Én a 4.1.3-at (miui verzióra értve) tettem fel először, mert az oldalon még nem frissítették a linket, de egyből fel is ajánlotta, hogy van újabb verzió az első indítást követően
-
-
warezxts
senior tag
válasz
Shummo #69619 üzenetére
Nekem az Omega jött be, már lassan 2 hete nyúzom, és nem találtam hibát benne. Az oldalról már nem beszerezhető a 4.2.2-es de rá tudsz keresni. A száma: Omega v46 - XXUFME7
Srácok! (immár sokadjára kérdezem) de tud valaki adni ehhez a romhoz (gyári alapokon 4.2.2-es) custom jóóóó kernelt (én is szeretném átállítani Lulzactive-ra) de így nekem sem található a menüben!
-
dobobazsy
őstag
válasz
Shummo #68899 üzenetére
nálam voltak gubancok ha a messengert mentésből állítottam vissza. szerintem próbáld meg letörölni először az adatokat, aztán az alkalmazást, majd újratelepíteni és felrakni még a Push Notification Fixert
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest