- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
foxymaxy #88885 üzenetére
Szia!
Én is néztem. De úgy tudom, h nem tud Hdmi-t. Meg most vett egyet haverom 2 hete (az én ajánlásomra). Majd megnézem. De nekem nagyon fontos lenne a hdmi. S3-at is sokat használtam így. Konzolként használtam h játszhassak, meg tv-t is így néztem mert nincs kábel tv-m. (Munkám miatt messzire kerültem mindenkitől
)
A záridős állítás is jól jonne, mert a mobilfotósok táborát erősítem.Utolsó képem az S3-mammal.
Pár nappal azelőtt csináltam mielőtt elvitték.
-
Ricardo
titán
válasz
foxymaxy #88893 üzenetére
A felső sáv még mindig nem eltüntethető gondolom. Jelenleg nova launchert használok, ott megoldható, hogy egy mozdulattal eltüntethető, és előszedhető. Ha felteszem a miuit akkor nem szívesen használnék launchert.
Gondolkodom rajta hogy meg kellene nézni.
Honnan szedted le? Mennyiben más mint a 4.4 alapú?
-
szunyi777
őstag
válasz
foxymaxy #87176 üzenetére
Miui kicsit másabb felepitesu mint az Aosp.. És még nem is használtam miuit, de arra is rá kukkantok...
badmad Dobd már a linket légyszives, vagy ez az Official SlimKat?!
Stabil relasere gondolsz ugye (Slim-i9300-4.4.4.build.7.0-OFFICIAL-5934 )?! Mert ha nightly, az necces, mert gondolom 1-3 naponta jön friss nightly -
Dot
őstag
válasz
foxymaxy #86899 üzenetére
No igen, de nem dob hibakódot!
Természetesen újra volt indítva a telefon, rágoogléztam, azt írták töröljem a play cache-ét meg adatait. Ez sem segített. Ha a telóra másolok egy apk-t azt sem tudom telepíteni, ugyan ezt írja.
Nagyon nem akarom újra telepíteni. Vagy mivel lehet a játékok mentéseik lementeni és visszaállítani? -
-
szunyi777
őstag
válasz
foxymaxy #85679 üzenetére
Igen, sajnos a menüben való boklaszáskor elofordul szinte az összes 4.4.4 es custom romban a FC. Van amelyikben benne van a FC értesítés tiltás. Engem különösen nem zavar. egyszer beallitom utána csak ritkán aligatok a menüben. . aicp az aokp alap miatt nem jön be, de valóban szuper rom. Én mindig vissza térek az l droid hoz. Természetesen ebben is megvannak ezek a bugok.
-
wdx
őstag
-
VegyesTamás
senior tag
-
szunyi777
őstag
válasz
foxymaxy #83953 üzenetére
"topik motorja"
Stock VS. AOSP
Ezt a kört már lefutottam egy jó pár topikban, és nem is merülök bele ilyen témákba már.
Belefáradtam a 2 tábor hasonlítgatása, véleményezése, Fik@zasa, Stb..
Eddig szinte minden Topikban volt Stock és Aosp "Harc, vita, kemény beszólás”, ami tök értelmetlen Szvsz!Kinek a pap, kinek a papné, vagy a paplan.
A másik, amiért nem megyek bele az ilyenekbe, mert nem is ismerem a Samu rendszerét, így nincs teljes értékű összehasonlítási alapom, és a szájkarate nem az én világom.
Sokkal többen vannak azok az Userek, akik még a ROOT-ról sem hallottak, és azt sem tudják mi az a Custom rom. Nekik sincs összehasonlítási alapjuk, és boldogan használják a Stock Samu rendszert teljes megelégedettséggel.
Nekem az AOSP romok, olyan, mint a DROG, aki egyszer kipróbálja, és beüt elsőre nehezen szabadul meg tőle. (Lehet erős példa)
Részemről ennyi.
-
zho-lee
addikt
válasz
foxymaxy #83928 üzenetére
Akkor te is elértetted.
Nem fagy le a telefon.apk, a kamera.apk sem.
Immáron a 4-ik csokis romon sem.
Reggel óta c rommal tengődöm, és arról álmodom, hogy egyszer elfogyhatna már a ramom is, hogy tudjam mi az..
Ami meg a legfontosabb, itt van egy pár ember, köztük pl weeman, szunyi777, nggabi, és főleg kelzsoca, akiknek igenis adok a véleményükre, tisztelem őket.
Ha ők írtak volna ilyet, nem reagálok rá.
Légyszi ezt ne húzd rá a dialektusunkra. -
zho-lee
addikt
válasz
foxymaxy #83905 üzenetére
Sőt, azt kell mondjam, én is belepiszkálok a kijelző felbontásába.
A Titanic meg csak a végén merült.Nem értem, miért nem fogadható el az én (meg más) véleménye is, hogy ez nem így van
A problémák ismeretlenek nekem, és mindig is azok voltak, amíg nem tiszta telepítéssel használom a 4.3 feletti, portolt stb romokat.
Ha meg van adva neki minden, ami kell, felejtheted ezeket a problémákat.Minden tiszteletem azoké, akik gyári romot használnak, mert a Samsungnál ez is egy kisebb kihívás, kell hozzá érteni.
De van, aki ezt unja, és máshoz nyúl, nem értem ennek miért nem lehet annyi létjogosulsága, hogy ne szarozzák le folyton. Ugyanúgy megszereljük a romot, mi ti a gyárit, és lesz egy másfajta, igenis használható katymazunk a mindennapokra. Mert ezt olvasom folyton, pedig én megelégedve használom már a harmadik féle kitkatot, de holnap a negyedikre térek át, mert az frissebb.Csupán azt szeretném, ahogyan én tisztelem a gyári romosokat, valami hasonlót kapjak én is.
Ez csak ebben a topicban nincs így, minden más készülék topicjában összefogtunk, és egy csapat voltunk, mindegy, hogy gyári, vagy custom volt rajta, törekedtünk egymás segítésén, és nem szaroztuk egymás dolgait.
-
szunyi777
őstag
-
Bigyo13
őstag
válasz
foxymaxy #82422 üzenetére
Köszönöm a hsz-t, de 1,5 éve magam frissítem stb a telómat és még sosem rontottam el ..
Pedig már sok mindent csináltam.. Root, TriangleAway - counter reset, ROM frissítés (1 fájlos, és 4 fájlos Repartos) 4.3-ról vissza 4.1.2-re stb.. azért mert mindent nem csináltam még nem vagyok hozzá tök hülye
Most még az IMEI-t is magam állítottam vissza...És azért van ez a fórum, hogy kérdezzen az ember.. nem szégyen az
-
szunyi777
őstag
válasz
foxymaxy #80181 üzenetére
hadd keressem meg neked GOOGLE-on !
Jó, viccen kivül. philz_touch
-
zho-lee
addikt
válasz
foxymaxy #80084 üzenetére
Igen, van két, de több pluginja is a TC-nek.
Én mezei egyszerűséggel az adb plugint ajánlom, mindjárt linkelem a megoldást...Lényeg az, hogy a plugin telepít, a telefonon a hibakergetés on, és semmi más nem csináljuk, csak a popsijába az usb kábel.
TC megnyitás/hálózatok fül, és ott lesz az adb-re kattintva a telefon.
Gyakorlatilag UMS módban, azaz az sd-t látja hordozható meghajtóként, mint rég.Keresem a linket.
szerk: meg van a [link] -
szunyi777
őstag
válasz
foxymaxy #79202 üzenetére
Van egy GT-I9300XXUGMJ9 4 file-os, de a Pit file nincs benne sajna, csak a :
- BOOTLOADER_I9300XXUGMJ9_1902166_REV00_user_low_ship.tar.md5
- CODE_I9300XXUGMJ9_1902166_REV00_user_low_ship.tar.md5
- CSC_I9300OXAGMJ9_1902166_REV00_user_low_ship.tar.md5
- MODEM_I9300XXUGMJ9_1902166_REV00_user_low_ship.tar.md5 -
kelzsoca
félisten
-
gery14
senior tag
válasz
foxymaxy #78128 üzenetére
De ha leszedem akkor majd lefrissíti magát nem ?
Gizmo94 Salyát vélemény néztem az S4ett jó telo meg minden de nincs benne annyi + hogy lecseréljem na meg inkább az S5öt néztem ki majd. Az S4 egy frissíttet S3om véleményem szerinte hypolva kb ennyi. Hagy fikázza kit érdekel S2öm volt imádtam szép telefon stabil is az egész designt és bírta az esést is mint az állat. Az S3om S2 viszont van különbség jócskán bárhogy nézzük sokat frissítetek samuék
-
Magga
aktív tag
válasz
foxymaxy #77842 üzenetére
Nekem is sokat volt S2-n és S3-on is MIUI! S3-on én mindig Boeffla kernelt raktam alá...
Sokkal gyorsabb lett tőle, az akkuidő pedig nem volt rosszabb, mint bármelyik másik ROM-mal (szvsz).
Legutóbb kb. 1 hónapja próbáltam, igaz akkor nem volt tartósan a telefonon, de mivel a szivem csücske, ezért mindig vissza-visszatérek...A jelnlegi már kb. egy hónapja, nagyobb hibák nélkül teszi a dolgát!
-
sagesz93
addikt
válasz
foxymaxy #77447 üzenetére
az első link alatt egy swiftkey bújik meg
a második linket pedig nem hozza be, mert rossz a link(rosszul lett átmásolva van egy halom ...... a linkben). Azt esetleg el tudnád küldeni úgy, hogy megnyiható legyen?
Azthittem egy nyamvadt billentyűzetet kicsit könnyebb lesz rátenni..de legalább a MIUI zsír.
-
[P]laci
senior tag
válasz
foxymaxy #77450 üzenetére
Én így tenném fel:
Modem:
- XXUGMK6 - legutolsó, legfrissebb modem és minden 4.3 alatt ez fut kb.Kernel:
- Stock XXUGNA5 Repacked - legutolsó, legfrissebb kernel és az eddigi általam is szeretett XXUGML2 kernelnek a kupálása, ami a tapasztalatok szerint még jobb is.btw este nekem is ez a kombó megy fel a legfrissebb svájci stock rom (I9300XXUGNA5) formájában!
-
blck1
tag
válasz
foxymaxy #75774 üzenetére
igaz hogy ez 5napja volt, de most értem rá válaszolni
végül felraktam a 3+1 fájlos 4.1.2 TMH-t Odinnal (4.3 aokpról ugye) és minden klappol elsőre, minden ok, IMEI oké, ez most csodának számít?vagy csak én nem látom a fától az erdőt?
am 4.0.4, és 4.3 efs mentésem vanui: nem csináltam efs restore-t, miután elsőre lett térerő, imei-t is jól írja, sorozatszám stb, gondoltam jó ez így, igazából nem gariztatnom kell, csak rokoné a teló, és inkább szereti a gyári stabil rendszert, mint az instabil gyorsabbat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest