- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
-
skun76
csendes tag
válasz
szunyi777 #90918 üzenetére
EFS mentést próbáltam volna készíteni, de azt az üzenetet kaptam, hogy előtte root-olni kell a telót.
Így végül is nem mentettem le.
Az Odin-al való újratelepítéshez úgy láttam a youtube-on, hogy MD5 kiterjesztésű fájl szükséges. Ami most jön az pedig zip. Nem gondolom, hogy az MD5-öt becsomagolták volna zip-be (pl a CM11 is csak zip).
Szóval lehet zip-et is telepíteni Odin-al? -
-
plinksd25
tag
válasz
szunyi777 #90580 üzenetére
Kár hogy a cm11 témák nem kompatibilisek sehogy sem a 12-vel.. Úgy látom nagyon beindultak a frissítések, egy napja raktam fel az 5.3.0-át de már megjelent 5.3.1... Egyet értek veled abban hogy nincs ami minden szempontot kielégít. Én a kisebb hibák ellenére is inkább a gyors rom mellett döntök
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
szunyi777 #90552 üzenetére
Töltőről sem megy... Megkérdeztem a szervizt, 15 napos javítási időt mondtak, amit igyekeznek betartani
Most a 30K-s tabletet vagy felküldöm futárral amitől tartok picit, vagy felautózok 2x Pestre, vagy sz*rok a garira és beviszem valami helyi szervizbe... Szerintem csak vissza kell dugni a csatlakozót, mert olyan minimális fizikai behatás érte, hogy kizártnak tartok komolyabb hibát. Ehhez képest az S3 akkorát perecelt már háromszor, hogy csak na, aztán semmi baja.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
szunyi777 #90528 üzenetére
nekem csak nem akart elindulni...aztán megcsináltam update zippel amit a TB csinál, és amikor bekapcsoltam a telót myötyörgött, hogy elfogyott a hely, akkor visszatettem a liquidet, arra gond nélkül felment és még hely is maradt...ennyire megvágták az app storage-et?
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
szunyi777 #90525 üzenetére
még mindig nincs tit backup támogatás
kit kat is elkezdett köhögni kilövögeti az appokat, idáig nem csinálta.. meg a waze mondjuk, és egyszer csak kilövi a zenét, nyomok egy home gombot, visszakapcsolom a zenét, kilövi a wazet...nem értem..most a low memory killer asszem lightra állítottam át, ezzel érem el azt, hogy ne lövöldözzön olyan agresszívan nem?
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
szunyi777 #90330 üzenetére
nem tudta elindítani, aztá amikor az összes progit feltettem tb-s update zippel akkor meg megtelt a memória amikor playből még valamit leszedem volna
vissza ment a liquid 4.4
supersu kellett volna, de már mind1 amikor megtelt a memória akkor untam meg az egészet..közbe a feljlesztéses root is meglett de sztem ez nem volt elég e TB-.nek.
-
jnorby
csendes tag
-
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
szunyi777 #89855 üzenetére
Van efs mentés.
Most 4.3-ról CM ment rá,csak nem tetszik a CM.Mivel gyári független 4.0.4-et nem találtam a 4.1.2-ről pedig azt olvastam,hogy problémás.
Ezért egy 3+1-es gyári független 4.3 megy vissza rá (remélhetőleg a legjobb) és tovább küzdök a usb háttértárral.Ti mit használtok/használtatok rajta?
-
Predikative
tag
válasz
szunyi777 #89489 üzenetére
Először csupán a honlap által adott információkat követve hajtottam végre, ami egy app. letöléséből és a számítógépre egy telepítő program felrakása volt, majd csatlakoztatni kellett a készüléket, és utána telepített, de közben valami hibát mutatott a telefon kijelzője, a kis android figura feküdt a hasa fel volt nyitva és egy háromszög benne egy felkiáltójel volt fölötte. Tovább ment ezek után viszont a gyári alap progi ment fel 4.3 és ráadásul nem lehet a frissítést sem továbbiakban a telefonon mert azt írja, hogy: Your device has been modified...
-
Janou
őstag
válasz
szunyi777 #89295 üzenetére
Amúgy az imei eltűnése vagy a mobilhálózatra nem csatlakozás csak akkor fordulhat elő ha nem gyárilag független a teló? Illetve ha pl. van egy működő cm nighlym, azon csinálok egy efs + modem mentést, majd felrakok egy másik romot és belefutok egy imei vagy hálózat gondba akkor azon a romon visszatehetem? Vagy vissza kell tenni ebben az esetben a cm nighlyt és onnan? Pusztán elméletileg érdeklődöm.
-
pepe62
aktív tag
-
pepe62
aktív tag
válasz
szunyi777 #89251 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors válaszod, akkor nem úszom meg a telepítgetést...
Mindent úgy csináljak ahogy az első hozzászólásban van? Nem számít a 4.3 különbség az akkori 4.0-hoz képest? Ha romot akarok cserélgetni akkor a gyári recovery megfelel erre,vagy van arra is fejlesztett program?
Bocs a sok kérdésért.... -
válasz
szunyi777 #89128 üzenetére
4.1.2.volt a telon valamiert csak ugy mindenfele mentes nelkul.efs t se mentettem..hanem utana masoltam sd re stb..egy leiras alpjàn de semmi ràraktam egy mà.sik 4.1.2 őt...És probalgattam mindent de semmi a kezdoképernyon ott egy ablakba pda phone csc ilyenek...Nem tudom mit csinaljak hogy hogy àlljak neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest