- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastone1
senior tag
Hali. Miskolcon vagy Kazincbarcikán ismer valaki olyan boltot ahol gyári aksit lehet kapni?
-
eastone1
senior tag
-
eastone1
senior tag
-
eastone1
senior tag
Még csak annyi, hogy egy pár másodpercig a rossz is tölt 800-al de utána mindig visszaesik.
-
eastone1
senior tag
Hali.
Adott két alaplap ugyan azzal az aksival. Az egyik 100-200 al tölt a másik 700-1000. Gondolom akkor nem az aksi a hibás. Az alaplapi usb csatlakozó van elszaródva? Mit lehetne vele kezdeni? -
eastone1
senior tag
Érdeklődnék tapasztaltaktól hogy hibátlan alaplapot sim tartóval mennyiért lehetne eladni? (Vodás)
-
eastone1
senior tag
hali.
Szeretném függetleníteni a telómat. Lejárt minden fizetési kötelezettség csak meg akarom úszni azt a 2500 ft amennyiért megcsinálnák, ha én is megtudnám. Segítség privátban is jöhet.,
Köszönöm. -
eastone1
senior tag
Volna valakinek feltöltve valahová telenoros PDA I9300XXUGND5
CSC I9300PANGNE1 gyári romja? 4 órát ír sammobilon szal rohadt lassú. -
eastone1
senior tag
Bocsánat, mint ha valaki írta volna korábban hogy frissítve lettek a 1hsz linkjei.
3+1 fájlos gyári romok stb...
Bármelyikre klikkelek, halott. -
eastone1
senior tag
Sziasztok.
Miskolc környékén ismertek olyan helyet ahol komplett kijelzőt kapni? Milyen áron mehetnek?
Az összeszerelést én megcsinálnám. -
eastone1
senior tag
Köszönöm a segítségetek.
-
eastone1
senior tag
Az enyém is rendetlenkedik. 10% töltöttség alatt elkezd villódzni a képernyő majd leáll. Ahogy utánna néztem ez aksi probléma.
Milyen aksit ajánlanátok? Úgy hallom az utángyártott nagyon gyorsan merül. Gyárit lehet még kapni? -
eastone1
senior tag
Sziasztok.
A fiam eláztatta az s3asát az indikátorok rózsaszínűek maradtak (azt hiszem ez a szín az alap)
A telefon bekapcsol, jelző ledek világítanak, viszont a kijelzője tök sötét.
Darabokra szedtem, kivettem az alaplapot is és a kijelzővel együtt sütőben, nyitott ajtónál, takarékon szárítom.
A sütőrácsot biztonság kedvéért kijjebb húztam.
Mennyi ideig szárítsam? -
eastone1
senior tag
Sehol senkinek? Ez nem jó hír.
-
eastone1
senior tag
Esetleg egy pit fájl is jól jönne.
-
eastone1
senior tag
hali.
Tudna valaki egy linket 3+1 fájlos vodafon romhoz? Régi 4.1.2 is megteszi.
Volt egy de véletlenül töröltem. -
eastone1
senior tag
Tegyetek rá gyári romot a házgyári moslékokat meg kerüljétek. Akkor nem lesz gond.
-
eastone1
senior tag
Én most a philz touch recoveryvel szívok. Az istennek sem tudom telepíteni recoveryből a zip fájlt.
-
eastone1
senior tag
válasz
maki12 #92129 üzenetére
Szerintem úgy próbáld hogy legyalulod a 4 fájos vodával, utána egyfájlos 4.3 független, recovery ben gyári vissza és wipe, ujraindít. Vagy megvárod míg frissít mindent vagy rögtön root. Root után cwm vagy twrp és aztán a custom rom.
Ha így sem lesz jó akkor lövésem sincs.De ezek a custom romok szerintem nem használhatóak. Előbb utóbb mindnek lesz valami nyűgje. Én gyárit használok, kipucolva beofla kernellel.
-
eastone1
senior tag
Gyári appok kipucolásával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Kupróbáltam a titanium backup ot de egy idő után a gyári memóriakezelőben ürítem a rammot, ugyan úgy azt jelzi, hogy 26 alkalmazás bezárva. Pedig majd ennyit jegeltem. -
eastone1
senior tag
Nem is gondoltam volna hogy ez a boeffla kernel ilyen pöpec gyári romon is. A hangerősítése és az eq profi. Jobb mint a nokiás zip. Az alap gyárihoz képest nagyon simán fut a 4.3.
Antutun 24000 pontról 28080 pontra emelkedett 1600mhz re megemelt procival.
Már csak egy olyan custom rom kellene ami pont olyan mint a gyári csak lollipop.Kipróbáltam a cm 12.1 et is de abban nem hogy samsung link nincs, de még googli se. A fényképezőgép meg önnáló életet élt.
-
eastone1
senior tag
Én úgy tudtam a samsung link illetve a chrome is szinkronizálja. De lehet külön be kell kapcsolni webes felületen mert egyiknél sem talált inportálni valót.
Nálad nincs semmi gond?
Melyik verzió t használod?
Nálad is kriksz krakszos szöveg volt a böngésző (kék) engedély kérésekor? -
eastone1
senior tag
válasz
warezxts #92015 üzenetére
Lehet nem egyforma verziót raktunk föl. Nálam "folyamatosan dobálta a kamera chrome leállást. Samsung linket nem lehetett telepíteni, whatsapp nál hibát jelzett. Névjegyeket nem látta, inportálni kellett, erre duplán betöltött mindent. Na mondom kezdjük elölről töröltem az összeset, erre letörölte a simről is az összeset.
ÁÁÁÁÁÁÁ.
Háttérkép full fapad ha megnyitom a témát vagy a hátteret, tök üres, felajánlja a storet. Oda magamtól is eltudok navigálni.
Van külön ikon itt is a böngészőnek ami szintén a chrome ot nyitja meg csak itt engedélyt kér hozzáféréshez de olyan kriksz kraksz ákombákom 4-5 soros írásnak kér engedélyt. Na mondom anyád. Itt egyébként nincs szinkronizálva a chrome könyvjelző, egy darab sincs.
Erre megkerestem a chrome ikont és azzal már működött.
Egyébként tetszett, kár hogy az első benyomás ilyenre sikeredett. Most szedhetem össze a telószámokat innen onnan.
No meg a kriksz krakszos chrome beléptetés után beférkőzött a kisördög a fejembe.
Nincs feltörhetetlen, de egy nightly nevű csávó oprendszerét feltenni akiről azt sem tudjuk ki fia, borja, hát nem tudom.
egyébként a blisspop-v3.3 i9300 nightly-20150518-1912. verziót tettem fel, illetve a banks-dynamic-gapps-L-5-19-15 öt az ajánlott twrp recovery alól. -
eastone1
senior tag
Ez a blisspop, ugyan olyan hányadék mint a korábbi verziók custom romjai. Lollipop ide vagy oda, ment vissza a gyári 4.3.
-
eastone1
senior tag
Hali.
Ismertek olyan volume boost vagy EQ programot amelyik minőségi eredményt produkál. Gyári ill. root mentes romra kellene. Van egy fasza nokiás zip fájlom amivel a system, etc könyvtárban kell lecserélni a gyárit. Brutál hangja lesz csak nem szeretném rootolni. -
eastone1
senior tag
Sziasztok.
lcd-amoled teszt app, halványan de mutatja a felső menüsor beégését. Lassan lejár a jótállás. Lehet ezzel garanciáztatni? -
eastone1
senior tag
Sziasztok.
Van már esetleg újabb root? CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.tar md5 van jelenleg. -
eastone1
senior tag
-
eastone1
senior tag
Sokkal szebb a fehér ezen a kijelzőn. Az s3 home gombnak volt króm szegélye? Mert ennek van.
-
eastone1
senior tag
Egy kis segítség kellene. Ezt a romot szeretném telepíteni. [link]
A telepítés menetét nem találom.
Cwm recovery ből kel telepíteni? -
eastone1
senior tag
Mennyire stabil a 4.4 custom rom? Használható minden funkció rendesen vagy vannak problémák?
-
eastone1
senior tag
válasz
gyuri81 #84978 üzenetére
Szerinted vak vagyok? A srác fel is hívta rá a figyelmem. Lehúzta a védőfóliát miután összeszerelte és ott figyelt rajta a gyári fólia. Eddig nemhasználtam de ez marad.
A szokásos plusz fóliát is megkaptam pluszba. De hogy a kamerát is kicserélte egy kis karc miatt rögvest az már igazán jólesett. Bár csak minden műszaki cikknek ilyen lenne a támogatása.
Aki nem hiszi járjon utánna. -
eastone1
senior tag
Hali.
Filmezés közben vettem észre hogy sötét képernyőn sötétebb fekete, vastag kriksz krakszok vannak a balfelső és jobb alsó sarkokban plusz elvétve egy két pötty itt ott.
Mi a franc ez? Ragasztó?
Ezt lehet garanciálisan javíttatni vajon? -
eastone1
senior tag
Ááá. Tiszta gáz volt a szitu. Fiunkért mentünk be kocsival, jött haza a koleszból. Míg várakoztunk akkor történt az eset. Hazafelé hátul ültem és csak hallom, hogy valami veszettül kopog a sárhányón. Mondom asszonynak álljon már félre meglesem mi a franc az. A 14 ezer forintos sennheiser agybadugósom jackje volt beleragadva a kerék barázdájába és a füles részét verdeste ezerrel a sárvédőhöz. Asszony kirántotta a hátsó ülésről mikor kivette az esernyőt.
-
eastone1
senior tag
Csak keretet lehet cserélni? Jól bírta a strapát a gorilla glas leejtettem a betonra, pattogott egy párat majd képernyővel lefelé, csúszott egy kicsit.
A képernyőn egy karc sincs viszont a keret össze vissza horpadt.
-
eastone1
senior tag
Ok csak a szemem szúrta ki.
-
eastone1
senior tag
Mostabában felütötte a fejét ez a nevű mappa a gyökérkönyvtárban. Wdh update, benne egy bin fájlal.
Kitudom törölni, de ujraindítás után ismét megjelenik.
Valaki tudja mi ez? -
eastone1
senior tag
sziasztok. Tud valaki egy linket telenoros legújabb 4.3 gyári rom hoz? A sammobile oldalról cefet lassan jön le.
Köszi. -
eastone1
senior tag
Volt már valakinek keret repedés garanciálisan háznál javítva?
-
eastone1
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy a keret hol van illesztve? Nálam el van repedve és feketére szineződve az usb csati fölött. No meg az 1pixel hiba ami nem minde színű háttérnél látszik.
-
eastone1
senior tag
Nem találtam sehol konkrét leírást sehol a teló pixelhiba garanciájára vonatkozólag. Samu oldalán sem.
-
eastone1
senior tag
Pixelre van garancia? 5 hónap után megjelent egy fránya.
-
eastone1
senior tag
Ismeri valaki ezt a Samsung A.. akármit amit már jópár alkalommal igyekezett letölteni a teló de nem sikerül neki? 45% nál megáll és annyi. 14, 81mb a mérete. Letöltést törölni nem tudom.
-
eastone1
senior tag
4.3 hoz root linket tudna valaki dobni?
-
eastone1
senior tag
-
eastone1
senior tag
Rácuppantak páran, meg tart egy darabig mire lejön. Nincs meg véletlen valakinek dropbox-on a vodás 4.3?
-
eastone1
senior tag
ALB Mint Albánia?
-
-
eastone1
senior tag
Egyébként ez a rom is angol nyelven nyit, csak úgy mint az angol vagy az open euro.
Ráadásul ez is azt írja ki, hogy ez az eszköz nem támogatja a google play szolgáltatásokat amelyektől egyes alkalmazásai függnek. Lépjen kapcsolatba a gyártóval. Na ez mi a tököm?
Na szóval ez is csak annyira magyar mint a svájci. -
eastone1
senior tag
Magyar vodafonos 4.3 megjelenik még idén?
-
eastone1
senior tag
válasz
Rocky975 #72999 üzenetére
Neked lehet hogy nem....
Na mind egy nem tudom leírni mit érzek annélkül, hogy valakit meg ne bántanék. Nézzük a jó oldalát: még az a szerencse hogy nem földönkívüliek lepték el hazánkat mert akkor szeretetből el kellene néznünk, hogy dec 24-25 akármit is csinálnak. Vagy 50 év mulva 10 millió kínai és mi fejethajtva, mondván Isten útjai kifürkészhetetlenek a semmibe veszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest