- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doggy dog
senior tag
-
nggabi
félisten
válasz
eastone1 #92477 üzenetére
így hirtelen ezt találtam MK6 4.3 repart
-
maki12
senior tag
válasz
eastone1 #92126 üzenetére
Felraktam, ra egy CM12-ot. Ott nem volt terero, nightly volt szoval gondoltam bugos. Sok cumi volt vele, a gappsok sem mentek fel, folyton fczet az osszes. Felraktam megegyszer a vodasat, es azt irja nincs regisztralva a halozaton. Az lehet hogy a vodas rom miatt van ez, vagy elszalt az efs?
-
[P]laci
senior tag
válasz
eastone1 #84156 üzenetére
itt minden le van írva!
Én igazából nem foglalkoztam vele, engem perpill nem zavar.(#84158) eastone1: nem tesz semmit!
-
Syl
nagyúr
válasz
eastone1 #75092 üzenetére
A CF-AutoRoot jó hozzá.
-
ViSAS
senior tag
válasz
eastone1 #74876 üzenetére
Nálam ilyen soha nem jött elő a Play-t illetően, egyik ROM-nál/modellnél se, szóval erre nem tudok mit mondani.
Esetleg akkor tudok ilyesmit elképzelni, ha valaki külön teszi fel a gapps-et.
CSC kódnak csupán annyi jelentősége van, hogy garanciáztatásnál megnézhetik, illetve KIES és OTA-n is csak akkor jön update, ha jó a régiókód. Ellenőrizni a gyári recovery elindításával tudod, vagy rákötve a gépre a KIES is kiírja. -
ViSAS
senior tag
válasz
eastone1 #74821 üzenetére
CSC kódodat ellenőrizd le, ha az a helyén van, nincs gond, más okból jelentkezett az a hiba.
Szóval a XEH ROM egy magyarnak álcázott külföldi ROM..hát rendben.(#74799) bigdigit:
Bizony, így marad a szervíz, én legalábbis kifogytam az ötletekből.De remélem nem úszod meg akkor egy szoftverfrissítéssel (pláne hogy a legfrissebb van fent és 4.1.2 alatt is ezt csinálta), van egy gyanúm hogy csak ennyit tesznek majd érte, és a hiba ugyan úgy megmarad.
-
apaszka
veterán
válasz
eastone1 #72650 üzenetére
Figyelj. Ha van egy jó számomra megfelelő ROM ,azt fenn hagyom sokáig!
Most a Temasek v21 el vagyok így!
Engem , nem hat meg az áradozás a gyári 4.3 ról. Felraktam,de nem tetszik! Nekem nem jön be ! A 4.4 az igen!
Ennyi!
Nem ROMolásról ,és kiéhezett kényszerről van szó!Nem szeretem belakni az új TELEFONT hidd el! De ha olyan hibát találok,mi a mindennapi használatot negatívan érinti nálam,már lépek is vissza! Keresvén a jobbat!
Nekem a temasek munkája bejött egy ideig,de mint látom más irányt vesz!
Míg elvagyok a munkájával,nem fogom frissíteni!A feleségemé lesz a teló,így inkább neki keresem a megfelelő ROM ot!
Én Kelzsocára várok ! Szerintem Ő lesz a végső ROM készítő,ki a legjobbat adja erre !
Egy CM alapú,stabil 4.3 al nyerő lehet! -
[P]laci
senior tag
válasz
eastone1 #72564 üzenetére
nekem 8.1 alól semmi bajom nem volt, jogtiszta 8.1, összes update letöltve, rádugtam és letöltötte a drivert és működött is minden!
A Helium meg nincs partyban szerintem a TB-vel, szerintem nem is működik úgy ahogy kéne és tuti nem menti le pl a játékállást...mondjuk egy napkitörést megnéznék szívesen!
-
[P]laci
senior tag
válasz
eastone1 #72562 üzenetére
Titanium Backup: minden ami neked fontos (többek közt a játékállás), azt fogod és szépen kimented!
-
[P]laci
senior tag
válasz
eastone1 #72558 üzenetére
én jópár játékot kezdtem már többször az elejéről romcsere vagy telócsere miatt, de sosem bántam meg, mert másodjára sem volt rosszabb a játék... nálam ez nem ekkora baj...
de megértem végülis a te dilemmád...
de én ezt nem a rom, hanem a play games számlájára írnám inkább...elvileg az hivatott a mentésre... gyakorlatilag sztem semmit nem csinál
egyébként meg TB!
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest