Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
Mustármag #92289 üzenetére
Fent a keresőbe beirod pl.: repartos , repart, 4 fájlos, stb..
De ebben a hsz-ben megtalálod, Placi oldalán.
-
szunyi777
őstag
Célszerű mindig a legfrissebbet használni, főleg Lollipophoz.
Lehet hogy megfelelő, és működik, de én mindig a legfrissebbet használom.
Ezzel minden romot lehet rootolni, ha van Custom recovery.Azért is nagyobb, mert ez újabb, univerzális és szinte minden készüléken működik.
Letöltöttem a te általad linkelt zip file t, de nem lehet megnyitni PC n... Sérült...A legtöbb készüléket úgy rootolom, hogy feltolok egy Custom recoveryt, és futtatom a SuperSU update.zip et. Htc, LG, Samu, stb.. Mindig működött a dolog. Ennyi a Rootolás.
-
szunyi777
őstag
Nem akarok bele Vau-vau, de a az általad linkelt v0.89 kicsit öreg már.
V2.46 a legfrissebb.
UPDATE-SuperSU-v2.46.zip -
szunyi777
őstag
válasz
ittakary #91700 üzenetére
Fejlesztés menüben kapcsold be a Root ot! Minden custom rom rootolt, de egyes romokban alapból Disabled a fejlesztői menüben.
És esetleg futtasd le a SuperSU update.zip et recoveryben. Cf autoroot Aosp romokon ne használd, és a towelroot is felejtős! A legfrissebb Supersuupdatexx.zip told fel, ha még ez után sem jó. -
szunyi777
őstag
Az Xposed installer telepíteni kell, természetesen Root jogot igényel. Telepítés után megnyitva a menüjében találsz egy Letöltések fület, ott találsz rengeteg modult. Keresd meg a proximity disable majd tölsd le és a modulok fül alatt pipáld be, és aktiváld majd reboot. Ez tiltani fogja a közelség érzékelőt rendszer szinten. Mintha nem is lenne.
-
szunyi777
őstag
válasz
r.zozoka #91330 üzenetére
Ez elvérzett rendesen!
A boot logo-ig sem jut el gondolom.. (Nem a boot animáció!) És gondolom, hogy Recovery sincs...Ha nincs Letöltési mód és recovery, akkor sajna házilag nem tudod javitani, és nagyon valószinű, hogy alaplapcsere lesz, vagy egyéb okosság!
Ez erősen hardveres hibára utal!
-
szunyi777
őstag
Nem! Az efs és a modem két külön partíció, és külön mentés kell! Célszerű egyszerre menteni az efs és modem párost. Pl a esf manager, vagy Sa manager alkalmazásokkal. Egy pillanat alatt lehet menteni és vissza állítani az efst és modemet. De ez számtalanszor le lett írva.
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
skun76 #90920 üzenetére
Csomagold ki, abban lesz a .tar fájl. Azt kell odin PDA fülbe tallózni letöltési módban.
Ha az usb hibakeresés nincs bekapcsolva a készüléken, sajna szükség lesz egy OTG kábelre, hogy egérrel be tudd kapcsolni ezt a funkciót.wdx
Szupi!Lehet nem lesz elég az 1 fájlos, de előbb szerintem azt próbálja meg, és utána a 3 fájlost..
-
szunyi777
őstag
válasz
skun76 #90917 üzenetére
"Viszont mi az a Custom Recovery?"
Egy módositott recovery (Pl.: CWM, PhilZ, TWRP), amivel custom romokat tudsz telepiteni pl.: CM11, Cm12, AOKP, stb.. romok..
Javaslom ennek olvass utána.
Igen, a sammobileról lassan jönnek le a cuccokHa nem utólag függetlenitett a teló, vagy hasonló modositás nem történt, akkor nem lesz gond!
Sajnos igy, hogy az érintőd nem jó EFS-t és modemet nehézkes menteni.. A TWRP-hez is érintő kell!
Javaslom, hogy az összefoglalóban található "EFS mappa mentése" ami tulajdonképpen egy partició, készits egy mentést az ADB leirás alapján. Ha az usb hibakeresés nincs bekapcsolva, akkor nehézkes lesz...
Nem tudom, hogy a Stock kernel támogatja-e az USB-OTG-t, mert akkor egérrel tudnál navigálni a telóban... -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
dreizwanzig #90855 üzenetére
Mented az EFS-t és a modemet (SA Manager) újrahúzod a stock Firmware-t, és vissza teszed a mentést.
-
szunyi777
őstag
válasz
dreizwanzig #90843 üzenetére
Nem!
És a fórum is tiltja! -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
Doggy dog #90652 üzenetére
Használd egészséggel!
plinksd25
Blacked Out! - CM12 Theme UI ezzel nincs gondom RR Romonimi0813
Nem!
Ki van csukva, hogy bárki is elvállalná! -
szunyi777
őstag
válasz
plinksd25 #90643 üzenetére
Le tudod cserélni a CM App Installerel, de a régi DSP manager apk-t külön kell leszedni, mert ez már az újat tölti le a szerverről!
A letöltött DSP.apk-t beteszed a CMAPPS mappába amit majd létrehoz az app installer, és onnan tudod flashalni a LIB fájlokkal eggyütt. -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
plinksd25 #90577 üzenetére
Nyugi..
Android L-ed van.. Nem?!
Nem vár csodát! Friss a System...
Lesznek jó, és szép Témák! (Remélem a Cobalt frissülni fog)
Ki kell forrja magát ez ART! Nagyon sok fejlesztő, a mai napig nem tud mit kezdeni vel (Lásd Xposed)!Holnap kövesd a Windows 10 bemutatóját, ott sem volt annó 1xű váltani!!
A mai mobilok nagytöbsége, még a 8.1-et sem támogatja!!! (Őrület)
Volt olyan HTC-m, ami friss modell, és csak is Win 7-en volt Driver hozzá.. Semmi 8, 8.1-en nem ment...Ezt csak azért irom, mert szokott Win. rendszer gond is lenni...
-
szunyi777
őstag
válasz
plinksd25 #90577 üzenetére
CM 11-nél is ez volt. Idő kellett neki mire minden jól működött..
A 4.4.4-es custom romok már szinte az összes készüléken stabilak. Az a gond, hogy az android L-el szinte az összes "fejlesztő" ráállt az L-re, és hanyagolja a 4.4.4-et (tisztelet a kivételnek).. Ezért sem lesz "kész" sosem egy Cm xy verzió sem..
Ez igaz a Samu rendszerre is! Lásd 2 évesnél régebbi készülékre nincs frissités...
Jó az ART, semmi gondom vele (Kivéve, hogy az Xposed nem támogatja!)
ideje volt már a Dalvikot váltani..OFF
Többen úgy érezhetnek, hogy mit magyarázom Én itt az SIII topikban, hisz más a készülékem... Sorry ..
Igaz, kb fél évig voltam gazdája egy SIII-nak, és csak is kizárólag CUSTOM rendszert használtam, igy Stock rendszerrel semmi tapasztalatom sincs.. (Igaz ez a jelenlegi készülékemre is) de custom romok terén a VAS igen jól teljesitett! OC-tó rendesen (Boeffla kernel), stb.. finomság..
Az SIII iszonyat eltalált készülék... Szinte a legnagyobb példányszámban eladott modell.. Ha jól tudom, az S5-ök raktáron állnak, mert a kutyának sem kell (annyi pézé)... Bocsánat ismétSokat olvastam a topikot, és az jön le, hogy a Stock rendszer stabil, de ellenben : Döcög, lassú, lassan nyitja meg a névjegyzéket, stbbb...
Custom rom esetében : Gyors, repül mint a sóhaj de eszi az akksit!!!Nahh akkor itt álljunk meg, és csak 1 picit gondolkodjunk...
Mit szeretnél?!
Lassú, döcögös rendszert.. vagy pörgős, laggy, stb.. rendszert..
Valamit valamiért!!! Ezért sincs értelme összehasonlitani a Stock Samu rendszert egy Custom rendszerrel.. Pláne, ha egyedi Kernel is társul mellé, ami személyre szabható, stbb...Mindenki döntse el saját belátása szerint..
Tapasztalataim alapján az Új felhasználók kérdései, hogy Milyen romot ajánlotok ami gyors, és nem eszi az akksit!
A válaszom : OLYAN NINCS!!!
Nahhh.. mind 1 , az SIII egy iszonyat stabil vas, csak jó rendszert kell rajta használni, kipucolni, Greenify, egyéb okosság..
Bocs, hogy hosszúra sikerült
Ui.:
A Samsung nem frissiti, de az XDA igen!!! -
szunyi777
őstag
válasz
plinksd25 #90573 üzenetére
Sajna eddig bármelyik Témát próbáltam, egyik sem működik (még)!
Ez egészen új téma motor..a CM 11-en a régi témak sem működtek rendesen..
Ki kell forrja magát.. A kedvenc Cobalt témám sem megy
Ugyan úgy frissiteni kell ezeket is, mint bármilyen appot..
Láthatod, hogy ez a Téma is ezeket a téma motorokat támogatja : CM9/CM10/CM11Más:
ResurrectionRemix v5.3.1 ChancelogSzerk.:
Strauss
Készülékspecifikusan már nem igazán tudok tanácsot adni, mert nincs meg az SIII-am, és nem követem már a Boeffla szálat.. (A jelenlegi készülékemre nincs Boeffla kernel)
"az alap kernellel egyszerüen xar térerő"
A hálózati jel erősségért, 2/3G mobilnetért nem a kernel a felelős, hanem a Modem (alapsáv). -
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #90565 üzenetére
Szupi!
Kössz, hogy teszteltedMivel egy a rom forrása, 99.9999%-ban biztos voltam, hogy jó lesz az update SIII-on is.
Kárt nem tud okozni, mert csak a settings.apk lett módositva az updatben, és ez nem tér el a készülékeknél..
Ezentúl akkor onnan nyugodtan tölthető a jövőben a frissités!
De azért leirom, KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGRE, és nandroid mentés legyen!t_a_m_a_s
Én amiket láttam ragasztott akksi, az nem 2 oldalas ragyaccsal volt ragasztva, hanem paszta szerű képződménnyel, és alig lehetett kiszedni az akksikat.. -
szunyi777
őstag
válasz
t_a_m_a_s #90545 üzenetére
Szerintem nem tud kommunikálni a készülék az akksival.. Lehet apró kontakt hiba a csatlakozónál az esés következtében...
Több készüléknél is tapasztaltam, hogy kisprólólták a ragasztót a csatlakozóról, és igy könnyebben szét tud csúszni. Egy apró mozdulattal szét lehet csatlakoztatni.
Láthatod, hogy több szál is fut a szalagkábelen... elég, ha az egyik kontakthibás...Erős a gyanum, hogy csak ennyi a gond..
Töltőről be lehet kapcsolni, egyéb életjelek? -
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #90526 üzenetére
Így igaz, most töltötgetik fel. Elvileg SystemUI FC magyar nyelven megoldva!
TomCat333
TB gond nekem nincs, mindent vissza állít. Memória problémám sincs (Nem SIII a készülékem) -
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #90524 üzenetére
Nincs mit. 5.3.0 Chancelog már már kint van!
-
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #90522 üzenetére
Felület /Navigációs sáv. Kapcsold ki.
-
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #90518 üzenetére
Tedd át a nyelvet angolra majd vissza magyarra.
-
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #90516 üzenetére
Hmmm, az érdekes... tiszta telepítés volt? A fixet az első reboot után tetted fel?
-
szunyi777
őstag
válasz
fpunto #90509 üzenetére
Ha felrakod a 5.2.9 BugFixet, annak jónak kell legyen!
vagy váltsd angolra, majd vissza magyarra a nyelvet. Többen jelezték, hogy utána nincs már FC! Sorry a Bug-ért
Minden új verzióban lesz angol szöveg , mert csak utána tudom pótolni, ha már látom mi az új.5.2.9 -ben már magyar nyelvű (ne tévesszen meg a készülék , a forrás az egy)
KÉP
KÉP
KÉP -
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #90504 üzenetére
Volt, és lesz is!
Folyamatosan tolom fel Githubon.
Sajnos a legfrissebb 5.2.9-ben a SystemUI-ban volt egy bug, de meglett, és javitva lett!
Lassan jön az új kiadás meglepikkel!
Téma motor, Kör alk. Launcher, stb... -
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #90329 üzenetére
Boccs, most olvasom amit irtál..
Prerootolt az összes custom rom, csak be kell kapcsolni egyes esetekben a fejlesztés menüben!
-
szunyi777
őstag
válasz
VegyesTamás #90327 üzenetére
Nekem nincs gond az RR 5.2.8 romon a TB-vel (Kötegelt műveletek, app adatai, stb minden működik) (Igaz másik készülék, de ez nem lehetne gond)
Videó
Flasheld fel a SuperSu update.zip legfrissebb verzióját recoveryből (TB-nek az kell), mert szerintem az a gondod..Sokan szivnak ez miatt, és a ROOT jog megszerzésével! -
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #90276 üzenetére
Az 5.2.7-re nem kell rátenni a magyaritás, frissitve lett a magyar nyelv benne!
Hozzáadták a feltöltött sorokat, amit Githubon feltoltam, lásd chancelog : - Add Hungarian Resurrection Tools strings (Translated by szunyi77)
Csak az újonnan hozzáadott menüpont "Performance" nem magyar, mivel azt utólag tették hozzá, de ma pótoltam az új sorokat is, igy a következő relase-ben az is magyar lesz!
Javaslom húzd újra az 5.2.7-t tiszta telepitéssel, vagy piszkos telepitéssel, és wipe cache és dalvik utána, ha feltetted alá az előző verzió magyar updatjet, mert nem stimmel a 2 rom settings.apk. Lehet, hogy nem FC-ik, de egyes funkciók nem úgy működnek, ahogy kellene... Ez biztos! -
szunyi777
őstag
válasz
jnorby #90246 üzenetére
Láttad a friss changelog-ot
-
szunyi777
őstag
válasz
VegyesTamás #90262 üzenetére
Pl a wifi hozzáférést bluetooth párosítás adatai vissza állítható, ilyenekre gondoltam.
-
szunyi777
őstag
válasz
VegyesTamás #90260 üzenetére
A felhasználói appokat igen.
-
szunyi777
őstag
válasz
lezlie74 #90257 üzenetére
Nem az apk toolal van gond apktool RC3 az enyém is, ha az lenne a gond, akkor a settings.apk sem működne... Hiba nélkül Decompile-compile az enyém is. Ahogy lecserelem az eredeti SystemUI-t, FC minden! Ha hibás lenne a becsomagolas, vagy bármi létre sem hozna a módosított apkt. Lehet az update script nem jó, de hiszem... Wipe okkal sem jó.. Lesz időm, majd foglalkozom vele.. De lehet még a gond az, hogy a Teleservice. apk is benne volt az update zipben, így nem tudom hol a bug! A settings. apk önmagában nem okoz gondot..Próbáltam signozni is, de semmi...
De előbb utóbb megoldom!vagy nem, de az biztos...
-
szunyi777
őstag
válasz
jnorby #90242 üzenetére
Igy van, csak adott verzióhoz jó, és stabil mint a Szikla!
Amint frissül a saját készülékemen a RR Rom, aktualizálni fogom SIII-on isEddig csak a settings.apk lett magyaritva, azért hiányos pl.: Reboot menü, stb..., de azok a SystemUI.apk-ban vannak. Sajna ha hozzányúlok a SystemUI-hoz, akkor nem bootol be a system... Ezt igazából nem értem, hogy miért, mivel eddig sosem volt gond egyik romnál, magyaritásnál sem, de gondolom, hogy az L miatt... dolgozom rajta
-
szunyi777
őstag
válasz
VegyesTamás #90234 üzenetére
Öööö hogy érted, hogy teljes értékű, mire gondolsz pontosan?! (5.0.2)
Note 2-n Stabil mint a szikla, és smooth nagyon.... 3-4 órát próbáltam, hibátlan!
Nagyon meglepett, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen stabil rendszert összehoztak
Gondolom ez a helyzet sIII-on is, mert egy Tm. késziti, csak más fejleszövel.
Folyamatosan adják hozzá az új beállitási lehetőségeket, de sajnos a Theme chooser még nincs benne.
Xposed nem működik, ezért ment vissza a 4.4.4. -
szunyi777
őstag
válasz
jnorby #90225 üzenetére
Kukkantsd meg a Blogomba a fájlokat!
A legfrissebb lett magyaritva : RRemix_LP_v5.2.6-20141229-I-9300_Hun_Update
A v5.2.5-20141224-i9300 amire te gondolsz, az egy Alpha volt, amivel tesztelve lett a script, hogy működik-e a készüléken. És működik a visszajelzések alapján!"szerintem amúgy jónak kell hozzá lennie mer csak ezek változtak..."
Nem jó hozzá! A verziószámnak: v5.2.6 és a frissités dátumnak: 20141229 egyezni kell a ROM és a magyaritásnak! Régebbit nem lehet feltenni az új verzióra, mert nem lesz jó a rom!
FC, fagyni fog, vagy el sem indul! -
szunyi777
őstag
Ha valaki használja a RESURRECTION REMIX [5.0.2][LOLLIPOP]-ot vagy a cm-12-20141229 , és zavarja a magyar nyelv hiányossága, akkor a Blogomon megtalálható a hozzá való magyaritás!
Enjoy
-
szunyi777
őstag
válasz
paganmantis #89898 üzenetére
Usb hibakeresést bekapcsoltad?
-
szunyi777
őstag
válasz
mikesgabor #89854 üzenetére
Tudsz, csak elmegy az imei szám. Ha van Efs mentés 4.1, akkor elvileg lehet Downgrade-elni.
-
szunyi777
őstag
válasz
mikesgabor #89842 üzenetére
Csomagold ki, majd a .tar tedd fel. A zip, az frissitésre jó egyéb recoveryből.
-
szunyi777
őstag
válasz
mikesgabor #89838 üzenetére
Kernelt?! Ez recovery! Csak tallozd be a pda fülbe a legfrissebb Philz .tar file t, készülék letöltési módban, és start.
-
szunyi777
őstag
válasz
Raul227 #89678 üzenetére
1A tud felvenni max. a Stock kernel. Hiába küldöd 2A-el, akkor is csak 1-et tud felvenni...
A Boeffla kernelben lehet emelni ezt az értéket 1A fölé...
A gyári töltő 1A ad le, igy annál hiába van emelve az érték, nincs értelme... A te esetedben többet tud a töltő mint 1A (2100mAes ), és ha emelsz a kernelben a töltési értéken, akkor már gyorsabb lesz a töltés, ha nem emeled akkor nem lesz változás a töltésben! -
szunyi777
őstag
válasz
Raul227 #89676 üzenetére
Sosem használtam, és használok Kies-t és Samu Stock romot, igy nem tudok hozzászólni a dologhoz...
"gyorsabban tölt?nem csinálja ki a telot vagy az akksit?"
Gyorsabban nem valószinű, hogy tölt, mert a kerneled nem engedi! Custom kernelben lehet állitani a töltési étéket 1000 Mah fölé. De nem javallott sem a gyors töltés, és sem a magasabb áram erősség... -
szunyi777
őstag
válasz
VegyesTamás #89641 üzenetére
Örülök neki!
-
szunyi777
őstag
válasz
stickyfinger #89634 üzenetére
A 3 gombos comboval nem tudsz belepni a recoverybe?!
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
Predikative #89494 üzenetére
ÁHHH, értem... Akkor gondolom efs menesed sincs....
Javaslom az oldal tetején a téma összefoglalót tanulmányozni!
Szinte mindent megtalalsz..
De nagyvonalakban így:
Efs és modem mentés legyen Rootolás után (Cf autoroot)
Philz recovery tegyél fel odinbol.
A Cm rom legyen az sd n.
Philz recoveryben készíts egy Nandroid mentést.
Ez után mehet a full wipe recoveryben (factory reset menü / install new rom)
Majd mehet fel a rom és a Gapps csomag, az install zip to sd card menu alól. -
szunyi777
őstag
válasz
Predikative #89490 üzenetére
Csináld a hagyományos módszerrel!
Tegyél fel egy custom recovery-t p..: PhilZ toch recovery, és abból tedd fel teljes Wipe után a CM oldaláról letöltött .zip fájlt (ROM-ot)..
Javaslom a cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-i9300.zip -
szunyi777
őstag
válasz
Predikative #89488 üzenetére
Custom recoveryből csináltad?
-
szunyi777
őstag
Nem tudom hogy mivel mentetted, de az Sa manager, efs manager is tartalmazza mind a két mentési lehetőséget ! Az efst ajánlott modemmel együtt menteni. (Ez a téma 2-3 naponta eljön..)
Én Aosp romokat használtam csak, abból is a liquidsmooth... Jelenleg is azt használom másik készüléken. -
szunyi777
őstag
Általában igen...
Nekem gyári független volt az SIII-am, és a Note 2-m is, és sosem ment el az imei, pedig romoltam rendesen, és modemet és bootloadert is frissitettem külön-külön....
Ha szögelt telón modemet cserélsz, szinte 100%-hogy ugrik a hálózat..
A másik dolog a Downgrade, amikor 4.3-ról állsz vissza 4.1-re...
A custom romoknak nem sok köze van a modemhez.. Külön partició a kettő!!!
Custom romok, nem nyúlnak a modemhez (Archi rom felajánlja, hogy cseréled-e frissebre)Serius1974
Csak WDX fórumtárs javaslatát tudom ajánlani Én is -
szunyi777
őstag
válasz
Serius1974 #89293 üzenetére
Akkor el.. Ez a gond az utólag függetlenített készülékekkel.. Ha odinbol stock firmware-t teszel fel, az cseréli többek közt a modemet is, így ugrik a hálózat... Saját szolgáltató kártyáját tedd bele, azzal menni fog...
Számtalanszor le írtam, hogy az Efst a modemmel együtt kell menteni... Főleg kétes eredetű, nem tudni biztosan, hogy gyári független készüléknél.... -
szunyi777
őstag
válasz
Serius1974 #89291 üzenetére
Tedd vissza a mentett modemet, ha készítettél róla mentest amikor az efst mentetted... helyre áll a rend utána.
-
szunyi777
őstag
válasz
pepe62 #89252 üzenetére
Ha most 4.3-van rajta, akkor a cf auto root kell, a régebbi verziónál volt jó a cf root. magyarán mindent ugy csinálsz, ahogy az 1.hsz irja, csak CF AUTO ROOT-al.
EFS és Modem páros mentése legyen root után!
"Ha romot akarok cserélgetni akkor a gyári recovery megfelel erre,vagy van arra is fejlesztett program?"
Erre irtam a recovery cserét pl.: Philz touch. Stock recoveryben nem lehet romotcserélni, nandroidot menteni, stb... -
szunyi777
őstag
válasz
denes04 #89137 üzenetére
Galaxy S3 i9300 több fájlos romok, UNBRICK, visszaállítás
Ha nem megy, keresd -
szunyi777
őstag
válasz
denes04 #89127 üzenetére
"Modemet hogyan tegyem vissza?"
Gondolom, hogy csak az EFS-t menteted, de nem tudom, hogy mivel...
Itt a fórumon többször is elhangzott, pl.elzsoca féle EFS manager, vagy az SA manager, appok... Azokkal nem csak az efs-t, hanem a modemet is lehet menteni..
Hmmm Downgradeltél.....
4.3 ról áltál vissza 4.1-re?!
Gondolom az Efs mentésed nem 4.1-ről volt?!Első körben PLaci MEGA-ról javasolnék (Gyorsabb letöltés, mint sammobilról! Köszönet Neki!!! ), egy 4.3-as Stock rendszert visszatenni, általában azzal vissza áll a rend...
Ha bütykölt, mókolt a készülék, akkor lesznek gondok... -
szunyi777
őstag
LiquidSmooth 3.2 Milestone verzióhoz Camera FIX, ugyanis kifelejtettek belőle egy lib fájlt!
Csak flash recoveryből
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest