- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Laraxior #89640 üzenetére
Ez lehet amit én is láttam más samsungon,hogy a telefonkönyvben tehetsz embereket blokkolólistára,és akkor nem csöng ki,de megjelent egy áthúzott kék karika.
Ez ott van a név mellett is,ha megnyitod a telefonkönyvben,nem lehet az?
Más samsungon is bug,hogy ha valakit egyszer blokkolóra tettél a telkönyvben,utána akkoris maradt a jelzés,ha feloldottad,hiváslistában is,ha ilyesmi a dolog,nekem csak az segitett,hogy kiirtam papirra a nevet+számot,majd törlés,és újra létrehoztam a névjegyet. -
-
[P]laci
senior tag
válasz
Laraxior #89023 üzenetére
majdnem egyszerűbb a dolog, mint gondolnád!
A probléma a karakterkódolás körül van. Az SMS által használt rendszer nem unicode volt kezdetben, tehát nem kezelte az ékezetes, meg speckós karaktereket. Persze egy idő után rájöttek, hogy ez nem okés, viszont a szolgáltatók nem álltak át, mert az eredetiben ha ilyen karaktereket is használsz 4-7 karaktert is elfoglal átfordítva és ha kettőt pislantasz egy valójában általad bepötyögött 1 SMS 3 lesz. Ez nekik jó, neked nem jó. A poén, hogy ez már így fog maradni.
Lehetőségek:
- vagy ékezet nélkül írsz és elkerülöd ezt,
- vagy olyan appot használsz, amit küldéskor a megfelelő karaktereket használja csak (pl. a helyett gazdaságosabb, ha azt az a-t használod, amit a másik irányba dőlő ékezetes),
- vagy beletörődsz. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Laraxior #86927 üzenetére
Az kemény... Gondolkodom én is néha a cserén, de kb 15 hónapja vettem dominósan 120K-ért (aztán ment bele az előfizus kártyám), az azt jelenti, hogy havonta több mint 5K-val amortizálódott... Plusz még leejtettem nemrég, és sajna pont úgy esett, hogy nem védte meg a Nillkin, van rajta egy csúnyácska nyoma az esésnek...
Asszem kap egy gyári beállítás visszaállítását megy 4K-ért egy új aksit, aztán elleszek vele még egy darabig. Pedig kacsintgatok valami kisebb felé, egy S4 vagy S5 mini jó lenne... De a szemét T-nél még két év hűséggel is kurva drága, holott így kb ingyen kéne dobálniuk a havi 10K-s előfizumhoz
-
Gergosz2
veterán
válasz
Laraxior #86915 üzenetére
Nálam is a terv,hogy családban marad, vagy megtartom. Azt bírom amikor felraksz egy telefont és linkelnek neked vateráról vagy olx-ról egy gagyi hamisítványt ami értelemszerűen a te általad megjelölt eladási ár töredéke és kb. számon kérik rajtad , hogy miért nem annyiért adod.
-
-
vwpolopg
őstag
válasz
Laraxior #79087 üzenetére
Most bizony, itt a link, 8-kor kezdés.
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
Laraxior #78209 üzenetére
Stock Recovery and Update OTA
Használtam már, működik! -
havri1
félisten
-
[P]laci
senior tag
válasz
Laraxior #75646 üzenetére
függetlenre jócskán hamarabb jött, mint szolgáltatósra.
de ha rám hallgatsz: feldobsz egy svájcit és élvezed azt.
btw ezt a többiekhez képest akkor én csak offként mondom:
- nekem deep sleepből a svájci hamarabb tér észhez, mint anno a 4.1.2-ben
- nekem a tárcsázó és a névjegyzék hamarabb indul, mint anno a 4.1.2-ben
- nekem telefonálás utána ha elveszem fülemtől a telefont ugyanannyi idő a képernyő feléledés, mint anno a 4.1.2-ben (tehát rögtön reagál)
- nekem az akksi egy hangyaf*sznyival jobb, mint anno a 4.1.2-ben volt (energiagazdaságos módban határozottan jobb és idle állapotban is hasonlóan szuper)
- és pár apró alkalmazás tiltása után - úgy hogy viber, face, face messenger is van fent - ~560-580 körül mozgott ma a ram használat
- mindezt egy rootolatlan svájci 4.3-as romon tw launcher-rel.bár szerintem felrakom a novát és akkor megszűnik a néhai launcher megröccenés is.
Összességében nekem egy nagyságrenddel jobban tetszik most a telefonom, mint a 4.1.2-es állapot (persze még mindig nem tökéletes a cucc -> leginkább a launcher szerencsétlenkedése zavar, meg még mindig lehetne hova javítani a névjegyzéket is, mert amint hozzáadtam a 900 akárhány dolgot, rögtön +2 mp alatt nyílt meg). Lehet savazni a véleményem nyugodtan, de addig is én hátradőlök és élvezem a telefont.
Hétvégén meg majd megosztom veletek a 2 hetes svájci romon élt tapasztalataimat. -
babhun
aktív tag
válasz
Laraxior #65305 üzenetére
Feltelepíted a playről a Note 2 Hidden Settings programot és azon belül van egy menü: Browser settings/Add exit menu. Root megléte szükséges. Ezzel az appal lehet még egy két dolgot csinálni, pl. a billentyűzetet is átalakítja, ha bekapcsolod a Samsung Keyboard Settings/Enable sub symbols-t.
-
apaszka
veterán
válasz
Laraxior #65274 üzenetére
Varszegig Jól mondja,és egyszerűen.
Én ezzel a módszerrel szoktam ,csak a letöltést oldom meg máshonnan max.
Ez egy jó leírás amit el is menthetsz linkként te is mint én!
Videós segítség -
-
-
Varszegig
veterán
válasz
Laraxior #62514 üzenetére
Ez a galaxy S3 fórum, gondolom nem a galaxy ace-ről írunk. tehát amikor azt írom, hogy magyarországi samsung garanciás készülékre, akkor készülék alatt a Galaxy S3-at értem, bármilyen óriási meglepetés ez ebben a topicban. Elmondanám még, hogy nem gondoltam a galaxy y-ra sem, sem a w-re sem a jó ég tudja hány egyéb készülékre, ebben a topicban a Galaxy S3-ról van szó, még ha nehéz is ezt észrevenni/betartani. Én kérek elnézést azok helyett, akiknek ezt el kell mondani
Mellesleg sikerült a lényegi részéhez hozzászólnod
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest