- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz
_seth_ #81879 üzenetére
Nekem a megjelenés napja óta tökéletesen működik a legfrissebb svájci független ROM, azaz a: I9300XXUGNA5_I9300AUTGNB1_AUT!
Innen is le tudod tölteni, ha akarod!
-
-
Zsolaf
addikt
válasz
_seth_ #80907 üzenetére
Azt tudom én is töltöm a 0.7A -el az S3-at, csak azt mondom h a mininek lehet elég 0.5 amper is ezért simán megy azzal amit össze barkácsoltál, az S3-nak meg már kicsit kevéske. Az S3-om figyeli biztosan mennyit kap töltőről, és úgy kezeli le, és ha gyenge neki lekapcsolja.
-
havri1
félisten
válasz
_seth_ #72172 üzenetére
Ah, szuper
Hangoutsal összefűztem..lehet az is baj.
Na még egy zavarót találtam. Hívás közben ugye elveszi a fényt a ijelzőről, ez jó.
Viszont ha vége a beszélgetésnek, marha lassan éled vissza. Konkrétan nem is tudom letenni, mert 3-ból 3x a másik fél rakta le először.
Kb 2 mp, talán 3 mire feléled a kijelző.
Másnál is? Teszteljétek már le pls. -
havri1
félisten
válasz
_seth_ #62911 üzenetére
Nekem ami a gyári 4.1.2-n működött, az ezen is.
Egy hibát találtam benne : ha pl ide írtam vele, és a hsz-t akartam szerkeszteni, beleböktem a hsz-be, és akartam lefelé görgetni, össze vissza ugrált az egész oldal... De tényleg csak ezt találtam benne.
RAM ugyanúgy elfogy, Akksi jól bírja. -
-
Magga
aktív tag
válasz
_seth_ #53668 üzenetére
Kicsit megtörve a RAM mizériát egy kis beszámoló:
Korábban írtam, hogy e-Bay-ről rendeltem gyári akkumulátort. Sokan kétkedve fogadták, hogy gyári-e ennyi pénzért...
Ma kezembe vettem reggel és gondoltam ki is próbálom, mielőtt elkészítem a visszajelzést. Betettem, de nem indult a telefon. Gondoltam töltőn hagyom egy kicsit, bár kezdett bennem megfogalmazódni, hogy bas..a meg!
Kb. 20 perc után elegem lett és gondoltam, kiszedem az akksit. Akkor láttam, hogy az érintkezőkön fólia van (sárgás, mint a réz, ezért nem vettem észre) és azt eltávolítva természetesen hibátlanul működik a gyári, NFC-s akksim! Mindezt 9 euróért, az itthon kaphatóak kb. feléért!Jön még 6 eurós hátlap is...
-
lasvegas
tag
válasz
_seth_ #51100 üzenetére
Na ez szép mondjuk olyat nem is vennék amin van még részlet,csak akkor venném meg ha bizonyíthatóan ki van fizetve teljesen a készülék,de akkor még ezek szerint ott van még az a bibi,hogy nemfizeti utána az előfizetést mivel akkor is tiltják fasza most milyet vegyek 0 áfás sufniboltos garisat nem egyszerű a helyzet
-
Gizmo94
veterán
válasz
_seth_ #49897 üzenetére
Valószínűleg szoftveres és meg fog szűnni, csak előtte wipe-olj.
Elég lehet, de az igazi egy full wipe.. Vagy egy háromfájlos rom felrakása pit-tel és utána az új rom.. A tiszta telepítések mindig a legjobbak. De próbáld meg először a gyárival, ha jó lesz, akkor elég volt az is, nem veszítesz semmit.
-
Frozzy
őstag
válasz
_seth_ #48474 üzenetére
rendben van
még a 4.2.2vel is jól jársz én most azt raktam fel
nekem nagyon bejön
csak még sajnos pre-release tehát valami meleg mobilos háttér meg boot screen van meg ilyenek de ez nem lényeg. csak a sima release azért kicsit másabb lesz meg elvileg még 1-2 dolgot javítanak meg launchert is cserélni fognak még elvileg meg az átlátszó statusbar sincs meg amit "elvileg" megkap a s3 is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest